- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Günaydın kızlar.
Oğluşumun kontrolü vardı merkeze geldik oğluşumla sağlık ocağına.
Analı oğullu takılıcaz şimdi :)
Bende ikiside ise yaramadiKızlar birşey soracağım aranızda kaş dökülmesi yaşayan var mı?
Vazelin mi önerirsiniz sarımsak yağını mı?
Ben ikisini de deniyorum gibi ama pek bi değişiklik yok hala dökülüyorBende ikiside ise yaramadi
Evet öyle oluyo ya belki saç mezosu gibi kaşla ilgilide bişeyler varsa ancak onlar işe yararBen ikisini de deniyorum gibi ama pek bi değişiklik yok hala dökülüyor
Gunaydin kizlar
Ben bu haftadan itibaren, bolgesel egzersizler yaparak karin bolgesini calisacagim :)
Tekrar bir gaz vermek geldi icimden, yaz yaklasiyor, istedigim sekile girermiyim bilmiyorum ama deneyecegim :)
Bu yuzden seker ve karbonhidrati bir sure hayatima sokmamam lazim, bana dua edin kizlar :)))
İnşallah sorununu bir an önce bulur ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin tatlım :)Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alacağım. Meditasyonla ilgili biraz araştırma yapmam gerek. Sorunun sadece psikolojik olduğunu düşünüyorum. Tamam troidlerim yavaş çalışıyor ama bu hastalık son yıllarda mı vuku buldu bu zamana kadar nasıl veriyordum ? Son 2 senedir yok veremiyorum
Aynen öyle söyle tatlım. Gelince beni tanıyamayacaksın dersin :)Hahahah derim ama kıyamam kız üzülür bir de doğruyu söylerim, daha sağlıklı daha verimli bir yıl geçirmemiz için hazırlıklara başladım sen yokken kocam derim
Çok güzel vermişsin tatlım. Bende 400 gr vermişim.Cuma 68.7
Bugun 68.3
Cuma 64.4
Bugun 63.9
Aynen cumaya kadar korusam bile yeter:)İnşallah sorununu bir an önce bulur ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin tatlım :)
Aynen öyle söyle tatlım. Gelince beni tanıyamayacaksın dersin :)
Çok güzel vermişsin tatlım. Bende 400 gr vermişim.
Tebrikler tatlım. Maşallah güzel vermişsin :)
Gunaydin ablaGünaydin kizlar
Harikasin canim cumaya guzel bi eksiyle gelicegin beli olduGünaydın bayanlaaar güzel bir hafta olsun hepimiz için
Haftaya -900 ile başladım
103,2 kilooo
@Rzgrece kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?