- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Herkesin 3 aylari mubarek olsun bugun bende orucum allh gunahlarimizi affetsin
Evet onuda görürsek tamamdırKızlar kaldı seyhan abla onuda göre tamamdir @Seyhan77 ablaaaaaa
Herkesin 3 aylari mubarek olsun bugun bende orucum allh gunahlarimizi affetsin
Allah kabul etsin oruçlarınızı dualarınızda unutmayın bizleriAllahım kabul etsin canım.
Bende oruçluyum ve şuan oruçlu halimle spor yapıyorum azcik mola verdim birazdan devam
Evet onuda görürsek tamamdır
Aa esracım sırf gözlerin sevinclensin diye yani :))Ayy işte şimdi gözlerimin hüznü gittiçok güzelsin
Allah kabul etsin oruçlarınızı dualarınızda unutmayın bizleri
Ay teşekkür ederimAa esracım sırf gözlerin sevinclensin diye yani :))
O nasıl oluyor kızzAy teşekkür ederimhayalimdeki huzura benziyomuşsun
Yani huzuru böyle bi kadın hayal etmiştim yüzünü tabiki tutturmak mümkün değildeO nasıl oluyor kızz
O konuda bende tutturmuşum bir @Rzgrece yi tutturamadımYani huzuru böyle bi kadın hayal etmiştim yüzünü tabiki tutturmak mümkün değilde
Bravo vallahi tutturduysanO konuda bende tutturmuşum bir @Rzgrece yi tutturamadım
Ödül olarak al kendine bence güzel şık bir takım29 Martta Genel Kurul var eski takımlarımın hepsi çok büyük geliyor. Yeni mi alayım terziye mi götüreyim karar veremiyorum.
Yok kız ne yüz hattıBravo vallahi tutturduysanyüz hatlarını tutturmak çok zordur
Bakıyorum işte ama yok istediğim gibi birşeylerÖdül olarak al kendine bence güzel şık bir takım
Bence takımları tam randumanlı daraltamazlar yenş almak daha mantklı hem kendşnş daha iyi hşssedşp motşve oluraun Etek ceket mi giyiyorsun pantolen ceker miBakıyorum işte ama yok istediğim gibi birşeyler((((
H onu bende tahmin ettimYok kız ne yüz hattıdış görüntüsü diyelim
Biraz gezmek lazım ya arayınca bulunmaz zatenBakıyorum işte ama yok istediğim gibi birşeyler((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?