Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vereceksinnnnnnnnnn :)

Canim hersey sende bitiyo bu kisir donguden kurtulman lazim bi uc bes kilo versen moralin yerine gelicek dahada hirsla diyetine asilicaksin ben sana guveniyorum hadi bugun senin miladin olsun hemde 3 aylara girdik bak ramazan bayraminada az kaldi bayramda akraba ziyaretlerinde aaa cok kilo vermissin laflari duymak istemezmisin EVET dedigini duyar gibiyim o zaman silkelen ve harekete gecme zamani kaybedecek vaktin kalmadi yaza 3 ay kaldi

Canım bir sağlık sorunun olabilir mi? Pkos ,troid yada başka birşey.Regl gecikmende olunca kendimden bilerek pkos mu acaba dedim.pkos insülin direnci yapar ve kilo vermeyi zorlaştırır. Doktora gitsen iyi olur gibi.
Canım benin kırılma noktam oğlum büydükçe enerjisine yetememek oldu.çocuk enerji dolu oyun istiyor ve ben bir iki dakikada nefes nefese kalıyordum, oğlum sıkılıp üzülüyordu.
bir de o dönem eşimle yanlış anlamadan kaynaklı çok fena tartıştık o tartışma da benim yeter dediğim nokta bu oldu.Azar azar kilo verdikçe kendime geldim ve geçen yıl deli gibi spor yaptım.
Kilolar gittikçe mutlu oldum,kilo verme azmim arttı.Sen de kilo yüzünden döktüğün gözyaşlarını düşün ve kilo yüzünden yapamadıkları
Fotograf ekledim gensler basılmadan sileyim bakında
canım çok hoşsun.maşallah.
Kızlar kaldı seyhan abla onuda göre tamamdir Findikfaresi123 ablaaaaaa
Pisss meraklılar
Evet onuda görürsek tamamdır
aha bi meraklı köfte daha
Yani huzuru böyle bi kadın hayal etmiştim yüzünü tabiki tutturmak mümkün değilde
ben neden hayallerinizi süslemedim acabaHayallerin kadını olmak benim de hakkım

Kafama göre birşey bulamassam sanırım şık bir tunik altında bol bir pantalon olacak.Ama işte y.kurulu rektör,bld.başkanı,osb,tso başkanlarından oluşunca o tarz biraz olmuyor gibi
Canım kendine ödül olarak yeni bir takım alsan hem sana moral motivasyon olur hem de çok şık durur.Eski takımlarını gerçekten çok güzel daraltacak bir yer bulmak o kadar zor ki.

Pko da var troidde var. Ama ilaçlara ara verdik doktorum öyle istedi. Sonrada ben gidemedim şimdi okula gittiğimde zamanım olursa gidicem tekrar.

Aa sende süsledin canım ben seni sarışın daha doğrusu kumral hayal etmiştim mesela

Harikasin canim cumaya guzel bi eksiyle gelicegin beli oldu

Bir de regli şişliği giderse canım cumaya kadar bombastiiik oluuur

Vereceksinnnnnnnnnn :)

Kiloyu VE RE CEM, vermezsem de gaçacam

Nohut pisirecem aksama pilav salata yaparim bide sizde neler var kizlar

Bende ton balıklı salata olacak canım

Findikfaresi123 biz seni hiç göremicek miyiz abla

Ben seni gördüm kız maşallah ağzzın burnun ne güzell

Kızlar cok sacma bi öglen yemegi yedim ya :) önce ikş avuc patlamıs mısır sonra ustune 2 kasık kurufasulye ile sogan salatası :) aksam yemiyim diye oglen yedim mısırımı bizim evde mısır patlatmak cpcuklarım cok buyuk eglencesi cocukken babannem bize patlatırdı bayram olurdu bize ilerdede cocuklarım bugunleri hatırlasın istiyorum mısır kokusu duyunca ama gelgörki benim icin hecc iyi olmiyiii :))

Bende çok saçma yedim ve karnım doymadı.Keşke evde yemek yiyebilsek.

Pko çok rezil bi durum,kilo pkoyu tetikliyor ,pko da kiloyu.Kilo verdikçe pko da geriliyor canım.Ben de başlangıçta zor kilo veriyordum ama inat ettim bu kilolar gidecek dedim.Önce insülin direncimi kırdım kilo vererek.Sonra pkoya bağlı şekerim biraz düzene girdi.
Bence senin önceliğin doktora gitmek olsun.Değerlerine baktırıp ona göre yol izlesen işin daha kolaylaşacak gibi.
Yazdığın menülerden gördüğüm kadarıyla çok yemiyorsun ama arada yaptığın kaçamaklar ile başladığın noktaya geri dönüyorsun.bu hem moralini bozuyor hem de metabolüzmanı. özellikle 30 yaşından sonra daha da zorlaşıyor kilo vermek.
Yaşasın ben de hayallerini süslemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…