Vereceksinnnnnnnnnn :)Grubu en kilolusu benim ama ben gerçekten çok inanıyorum bu kiloyu vereceğime..
Sadece kilo vermeye odaklandım, bu haftada bir spor salonuna yazılacağım inşallah, herşey çok daha iyi olacak inanıyorum.
Sen gel tutun bana uçalımmm
Canim hersey sende bitiyo bu kisir donguden kurtulman lazim bi uc bes kilo versen moralin yerine gelicek dahada hirsla diyetine asilicaksin ben sana guveniyorum hadi bugun senin miladin olsun hemde 3 aylara girdik bak ramazan bayraminada az kaldi bayramda akraba ziyaretlerinde aaa cok kilo vermissin laflari duymak istemezmisin EVET dedigini duyar gibiyim o zaman silkelen ve harekete gecme zamani kaybedecek vaktin kalmadi yaza 3 ay kaldiHayırlı akşamlar kızlar
Umarim hafta sonunuz güzel geçmiştir
Benimki hecc iyi geçmedi yani biraz kaçamaklı geçti biliyorumesperenzaa beni burdan taş sopalarla kovalayicak ama
Korkunun ecele faydası yok
Canım bir sağlık sorunun olabilir mi? Pkos ,troid yada başka birşey.Regl gecikmende olunca kendimden bilerek pkos mu acaba dedim.pkos insülin direnci yapar ve kilo vermeyi zorlaştırır. Doktora gitsen iyi olur gibi.Işte tam olarak sorunumun üstüne bastın. Metabolizmam çok yavaş geç kilo veriyorum bu beni yıldırıyo. Önceden olsa diyete başladığım ilk hafta kesin 1 2 kilo bir kısmı ödemde olsa giderdi. Üstelik sadece dikkat ederek. Ama şimdi profesyonelce hazırlanmış menülerle bile kilo veremiyorum. Bu beni çok yordu. Geçen sene koskoca 1 senede sadece 8 kilo verebildim. O zaman öğrenci olduğum için akşamları 2 3 saatimi fitness salonunda geçirirdim. Okuldan gelirken baya önce iner 5 6 km yol yürürdüm. Diyetisyenim ne verdiyse harfiyen uyardım. Buna rağmen giden 8 kilo olunca benim hevesim çok kırıldı. Şuan aynı senin gibi bi döngünün içindeyim. Kilo aldığımı aynadan bakınca görebiliyorum. Psikolojim cidden alt üst oldu kötü durumdayım. Aşırı stresli bir dönemdeyim. Takacak çok fazla şeyim var bir de üstüne kilo eklenince bu hem uyku düzenimi etkiliyor hem regl düzenimi bozdu bunlar extra şişiriyo beni. Nasıl silkelenip kendime geleceģimi bilmiyorum
Canım benin kırılma noktam oğlum büydükçe enerjisine yetememek oldu.çocuk enerji dolu oyun istiyor ve ben bir iki dakikada nefes nefese kalıyordum, oğlum sıkılıp üzülüyordu.cocuklugumdan bu yana orta kilolardaydim 1 hamlilelikte kilo almadım ama 2 hamilelikkte aldım ama biturlu veremedim şuan herseyden daha çok istiyorum kilo vermeyi ama kararlı olamıyorum dün esimde bana diyo sen bu aralar biraz kilo almışısin diyo ve çok üzüldüm.
Kilo vermemi istiyo çünkü hem sağlığım için ve benim kendime çok üzüldüğümü biliyo defalarca beraber mağazaya gidip ağlayarak üzülerek eli boş çıktım bu hem onu mutsuz ediyo hem beni.
Benimde senin yaptığın gibi silkelenmem lazım artık
canım çok hoşsun.maşallah.Fotograf ekledim gensler basılmadan sileyim bakında
Pisss meraklılarKızlar kaldı seyhan abla onuda göre tamamdirFindikfaresi123 ablaaaaaa
aha bi meraklı köfte dahaEvet onuda görürsek tamamdır
ben neden hayallerinizi süslemedim acabaYani huzuru böyle bi kadın hayal etmiştim yüzünü tabiki tutturmak mümkün değilde
Canım kendine ödül olarak yeni bir takım alsan hem sana moral motivasyon olur hem de çok şık durur.Eski takımlarını gerçekten çok güzel daraltacak bir yer bulmak o kadar zor ki.Kafama göre birşey bulamassam sanırım şık bir tunik altında bol bir pantalon olacak.Ama işte y.kurulu rektör,bld.başkanı,osb,tso başkanlarından oluşunca o tarz biraz olmuyor gibi
Teşekkür ederim canımBen sadece B belcimimesperanzaa yi görebildim kizlar baska kimseyi göremedim niyeki ayrica cok güzelsiniz kizlar
Pko da var troidde var. Ama ilaçlara ara verdik doktorum öyle istedi. Sonrada ben gidemedim şimdi okula gittiğimde zamanım olursa gidicem tekrar.Canım bir sağlık sorunun olabilir mi? Pkos ,troid yada başka birşey.Regl gecikmende olunca kendimden bilerek pkos mu acaba dedim.pkos insülin direnci yapar ve kilo vermeyi zorlaştırır. Doktora gitsen iyi olur gibi.
Canım benin kırılma noktam oğlum büydükçe enerjisine yetememek oldu.çocuk enerji dolu oyun istiyor ve ben bir iki dakikada nefes nefese kalıyordum, oğlum sıkılıp üzülüyordu.
bir de o dönem eşimle yanlış anlamadan kaynaklı çok fena tartıştık o tartışma da benim yeter dediğim nokta bu oldu.Azar azar kilo verdikçe kendime geldim ve geçen yıl deli gibi spor yaptım.
Kilolar gittikçe mutlu oldum,kilo verme azmim arttı.Sen de kilo yüzünden döktüğün gözyaşlarını düşün ve kilo yüzünden yapamadıkları
canım çok hoşsun.maşallah.
Pisss meraklılar
aha bi meraklı köfte daha
ben neden hayallerinizi süslemedim acabaHayallerin kadını olmak benim de hakkım
Ben seni twkip ettim sşmdş görebilirsin abla ama bende istiyorum seni görmek col :)Ben sadece B belcimimesperanzaa yi görebildim kizlar baska kimseyi göremedim niyeki ayrica cok güzelsiniz kizlar
Harikasin canim cumaya guzel bi eksiyle gelicegin beli oldu
Vereceksinnnnnnnnnn :)
Nohut pisirecem aksama pilav salata yaparim bide sizde neler var kizlar
Teşekkür ederim bide seno görsek keşke :)Bir de regli şişliği giderse canım cumaya kadar bombastiiik oluuur
Kiloyu VE RE CEM, vermezsem de gaçacam
Bende ton balıklı salata olacak canım
Ben seni gördüm kız maşallah ağzzın burnun ne güzell
Ya denemedim ama yükleyemedim canım ben :)Teşekkür ederim bide seno görsek keşke :)
Bende çok saçma yedim ve karnım doymadı.Keşke evde yemek yiyebilsek.Kızlar cok sacma bi öglen yemegi yedim ya :) önce ikş avuc patlamıs mısır sonra ustune 2 kasık kurufasulye ile sogan salatası :) aksam yemiyim diye oglen yedim mısırımı bizim evde mısır patlatmak cpcuklarım cok buyuk eglencesi cocukken babannem bize patlatırdı bayram olurdu bize ilerdede cocuklarım bugunleri hatırlasın istiyorum mısır kokusu duyunca ama gelgörki benim icin hecc iyi olmiyiii :))
Aa niye ki fotoğrafı biraz kırp istersenYa denemedim ama yükleyemedim canım ben :)
KILObaytı fazla geldiyseAa niye ki fotoğrafı biraz kırp istersen
Bende silemiyotum nasilki acabaAa niye ki fotoğrafı biraz kırp istersen
Ben kendime ispanak eve sarma dolma tarhana yapcamNohut pisirecem aksama pilav salata yaparim bide sizde neler var kizlar
Pko çok rezil bi durum,kilo pkoyu tetikliyor ,pko da kiloyu.Kilo verdikçe pko da geriliyor canım.Ben de başlangıçta zor kilo veriyordum ama inat ettim bu kilolar gidecek dedim.Önce insülin direncimi kırdım kilo vererek.Sonra pkoya bağlı şekerim biraz düzene girdi.Pko da var troidde var. Ama ilaçlara ara verdik doktorum öyle istedi. Sonrada ben gidemedim şimdi okula gittiğimde zamanım olursa gidicem tekrar.
Aa sende süsledin canım ben seni sarışın daha doğrusu kumral hayal etmiştim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?