- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
AhahhahahahaKILObaytı fazla geldiyse
Silmeyi hiç denemedim silinmiyo muBende silemiyotum nasilki acaba
O senin güzelliğiiinAhahhahahahaçok güzelsin boyunda uzun heralde o kadar çok durmuyosun
Nereye kaçıyonBir de regli şişliği giderse canım cumaya kadar bombastiiik oluuur
Kiloyu VE RE CEM, vermezsem de gaçacam
Bende ton balıklı salata olacak canım
Ben seni gördüm kız maşallah ağzzın burnun ne güzell
Işte bu dediğine çok inanıyorum kilo hastalıkları tetikliyo. Ben o yüzden hiç bir zaman insülin direncim var troidim var o yüzden kilo alıyorum demedim. Tamamen yemekten kaynaklı kilo alıyorum çok yemekte hastalık getiriyo. Şu üstümdeki 5 kiloyu bi atabilsem devamı gelecek ama onu yapamadım nasıl olcak bilmiyorum hep bi bahanem varPko çok rezil bi durum,kilo pkoyu tetikliyor ,pko da kiloyu.Kilo verdikçe pko da geriliyor canım.Ben de başlangıçta zor kilo veriyordum ama inat ettim bu kilolar gidecek dedim.Önce insülin direncimi kırdım kilo vererek.Sonra pkoya bağlı şekerim biraz düzene girdi.
Bence senin önceliğin doktora gitmek olsun.Değerlerine baktırıp ona göre yol izlesen işin daha kolaylaşacak gibi.
Yazdığın menülerden gördüğüm kadarıyla çok yemiyorsun ama arada yaptığın kaçamaklar ile başladığın noktaya geri dönüyorsun.bu hem moralini bozuyor hem de metabolüzmanı. özellikle 30 yaşından sonra daha da zorlaşıyor kilo vermek.
Yaşasın ben de hayallerini süslemişim
Kızlar cok sacma bi öglen yemegi yedim ya :) önce ikş avuc patlamıs mısır sonra ustune 2 kasık kurufasulye ile sogan salatası :) aksam yemiyim diye oglen yedim mısırımı bizim evde mısır patlatmak cpcuklarım cok buyuk eglencesi cocukken babannem bize patlatırdı bayram olurdu bize ilerdede cocuklarım bugunleri hatırlasın istiyorum mısır kokusu duyunca ama gelgörki benim icin hecc iyi olmiyiii :))
Ohh ne güzel ya bende 170 olsaydım daha ne isterdim. Topukluda insanı baya ince gösteriyoO senin güzelliğiiinBoyum 1.74 topukluyla 1.80-1.85 değişiyor canım
Bir de regli şişliği giderse canım cumaya kadar bombastiiik oluuur
Kiloyu VE RE CEM, vermezsem de gaçacam
Bende ton balıklı salata olacak canım
Ben seni gördüm kız maşallah ağzzın burnun ne güzell
Nereye kaçıyonyakalarız ağzını burnunu kırarız
Boy uzunluğu güzel ama zahmeti çok kızzz.Perde asma,bir yere uzanma gibi bilumum işler eksik olmuyor.Hele ki annen kısaysaOhh ne güzel ya bende 170 olsaydım daha ne isterdim. Topukluda insanı baya ince gösteriyo
Canım fotoğrafa girip aşağıda sil yazıyor oradan sil diyorsun sonra sebebini soruyor, sebep yaz sonra siliniyor.ben en kilolu fotomu denemek için sildim sebep olarak geçici olarak yüklemiştim yazdım.Bende silemiyotum nasilki acaba
oooo yuvrımmm çok güzelmişsin.hele bir de o fazlıları atsan afet olacaksın.O senin güzelliğiiinBoyum 1.74 topukluyla 1.80-1.85 değişiyor canım
gel kız gel şöyle yamacıma yamacıma gel ,Ayyy hiç kimsenin hayallerini süslememişimne silikmişim
Ağzındann bal damlıyor baaaal, gel kıızz öpüjeemAynen canim cumaya kadar regl sisliginde gider en az 2 kilo garantiii
Bebegim o kilolar verilmeden biryere kacamazsinAlllaaah geliyorlaaar
Ay onlar her türlü oluyo merak etme boyun kısaysada masanın üstüne sandaye koydurtup yapiyolarBoy uzunluğu güzel ama zahmeti çok kızzz.Perde asma,bir yere uzanma gibi bilumum işler eksik olmuyor.Hele ki annen kısaysa
Canım fotoğrafa girip aşağıda sil yazıyor oradan sil diyorsun sonra sebe
oooo yuvrımmm çok güzelmişsin.hele bir de o fazlıları atsan afet olacaksın.
gel kız gel şöyle yamacıma yamacıma gel ,sen benim hayallerimin kadunusun
Hmmm işten kaçış yok.Ay onlar her türlü oluyo merak etme boyun kısaysada masanın üstüne sandaye koydurtup yapiyolar: D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?