Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bari senin hayallerini süsleyim yazık bana

Bir su bardağı patlamış mısır (Yağsız) 1 ince dilim ekmek yerine geçiyor canım
Aaaay bogazıma dizildi kızz yemem dahada ben hiç ekmek yemşyorum ama bak mısır neymiş aboww bu aksam yogurt yiyim sadece bari

Ayyy hiç kimsenin hayallerini süslememişim ne silikmişim
Askolsun sunyeye ben seni cok merak ediyorum bebegim yuklensen de ya

Sabah 06.16’da online olmuş ama yazmamış hiç.Kesin büyük büyük hüpletti kerata. N NGY
Cumartesi gece de bi ara girmişti ama yazmamıştı.Ben az biraz takip ediyorum da
Ay senden hiçbirşey kacmaz :)) takip listen ypgun degilse beni de takip eeet cok sacmaladım son zmanlarda

Burası olmasa coktaaan ben bırakmıstım dşyeti 3-5 kilo verip de 73 e düşer bırakırdım kesin 3 aya da alırdım geri simdi nerdeyse 12 kilo oldu vereli daha da vermek istiyorum iyikş varsınız arkadaslar ya

Ohh ne güzel ya bende 170 olsaydım daha ne isterdim. Topukluda insanı baya ince gösteriyo
Gerçekten avantaj boy, tam kilonu göstermiyor ama bu bile fazla.. El birliğiyle vereceğiz canım

Boy uzunluğu güzel ama zahmeti çok kızzz.Perde asma,bir yere uzanma gibi bilumum işler eksik olmuyor.Hele ki annen kısaysa

Benim anneannem bana kızım şu perdeyi as, şurdaki tencere verir misin derdi onlarla yaşadığım dönemde çok güzel bir tespit
Amaa anneciğim 1.78 oldıığundan hiç bana bırakmaz birşeyi sağolsun

Hep beraber vereceğiz inşallaah canım, teşekkür ederiim
Hep beraber güle oynaya, hoplaya oynaya o kiloları vereceğiz canım
Hmmm işten kaçış yok.
Ben uzunum diye topuklu ayakkabı giymem dev gibi oluyorum sinir oluyorum
Ben çok çok uzun değilim ama yine de topuklu giyerim.Haaaa perde asma işini de uzun boylu bi koca bularak hallettim.İki gaz bir iki öpücük bol gülücükle perde asma işi itina ile kocaya iteklerim.
Bari senin hayallerini süsleyim yazık bana
Gündüz hayalimde, gece düşümdesin canim
Şöyle selvi boylu kumral daşş gibi bi hatunsun.
Ay senden hiçbirşey kacmaz :)) takip listen ypgun degilse beni de takip eeet cok sacmaladım son zmanlarda
Canım zaten gece genel bir bakış yapıyorum, olmayan kim varsa bi yere not alıyorum.Seni de menü ve spor olarak takip ederim.
Mesela hafta sonu koşturmaktan NEHIR34 de pek giremedi sanırım.

Radara yakalandik mi
Bi dun giremedim canim sabah ugradim ama yinede. Oglden sonra regl oldum sancidan hic keyfim yoktu birde islerim vardi

Yemin ederim bir şey oldu bana.. Bir arkadaşım demişti ki 'Üzülme ve vereceğin kilolara odaklan, eşin gelinceye kadar çok güzel olacaksın.' sürekli bunu düşünüyorum çok iyi oluyoooor
Eşin yanında olmadığından bu özlemi fırsata çevir.
Ben evlilikle kilo alanlardandım.Sanki eşim evlenene kadar aç sefil yaşamışta,onu beslemem gerek gibi bi düşünceye girip onunla beraber kendimi de besiye çekmiştim resmen.
Fazlalıklarını versen eşin döndüğünde ona ne büyük sürpriz olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…