Bari senin hayallerini süsleyim yazık banaCanım fotoğrafa girip aşağıda sil yazıyor oradan sil diyorsun sonra sebebini soruyor, sebep yaz sonra siliniyor.ben en kilolu fotomu denemek için sildim sebep olarak geçici olarak yüklemiştim yazdım.
oooo yuvrımmm çok güzelmişsin.hele bir de o fazlıları atsan afet olacaksın.
gel kız gel şöyle yamacıma yamacıma gel ,sen benim hayallerimin kadunusun
Evet uzun boyluların tek problemi o yaHmmm işten kaçış yok.
Ben uzunum diye topuklu ayakkabı giymem dev gibi oluyorum sinir oluyorum
Bu sabah girmis ama yazmamis sanirim
Zayıf olsan yine iyi benim mabed yerinde pek bi çirkin oluyorum.Evet uzun boyluların tek problemi o ya
Aaaay bogazıma dizildi kızz yemem dahada ben hiç ekmek yemşyorum ama bak mısır neymiş aboww bu aksam yogurt yiyim sadece bariBir su bardağı patlamış mısır (Yağsız) 1 ince dilim ekmek yerine geçiyor canım
Askolsun sunyeye ben seni cok merak ediyorum bebegim yuklensen de yaAyyy hiç kimsenin hayallerini süslememişimne silikmişim
Dönüşü yok artıık girdik bu yola, Allah'ın izniyle gidecek bu kilolaaaar..Bebegim o kilolar verilmeden biryere kacamazsin
Iste buDönüşü yok artıık girdik bu yola, Allah'ın izniyle gidecek bu kilolaaaar..
sonrasındaa danssss
Gerçekten avantaj boy, tam kilonu göstermiyor ama bu bile fazla.. El birliğiyle vereceğiz canımOhh ne güzel ya bende 170 olsaydım daha ne isterdim. Topukluda insanı baya ince gösteriyo
Boy uzunluğu güzel ama zahmeti çok kızzz.Perde asma,bir yere uzanma gibi bilumum işler eksik olmuyor.Hele ki annen kısaysa
Yemin ederim bir şey oldu bana.. Bir arkadaşım demişti ki 'Üzülme ve vereceğin kilolara odaklan, eşin gelinceye kadar çok güzel olacaksın.' sürekli bunu düşünüyorum çok iyi oluyoooorIste bumotivasyon tavan
Hep beraber güle oynaya, hoplaya oynayaHep beraber vereceğiz inşallaah canım, teşekkür ederiim
Ben çok çok uzun değilim ama yine de topuklu giyerim.Haaaa perde asma işini de uzun boylu bi koca bularak hallettim.İki gaz bir iki öpücük bol gülücükle perde asma işi itina ile kocaya iteklerim.Hmmm işten kaçış yok.
Ben uzunum diye topuklu ayakkabı giymem dev gibi oluyorum sinir oluyorum
Gündüz hayalimde, gece düşümdesin canimBari senin hayallerini süsleyim yazık bana
Canım zaten gece genel bir bakış yapıyorum, olmayan kim varsa bi yere not alıyorum.Seni de menü ve spor olarak takip ederim.Ay senden hiçbirşey kacmaz :)) takip listen ypgun degilse beni de takip eeet cok sacmaladım son zmanlarda
Esin geldiginde gozleri aha bole bole olucakYemin ederim bir şey oldu bana.. Bir arkadaşım demişti ki 'Üzülme ve vereceğin kilolara odaklan, eşin gelinceye kadar çok güzel olacaksın.' sürekli bunu düşünüyorum çok iyi oluyoooor
Amanın da amanın canum kuzum buradaymış.Ben de tam nehir34 hep buralarda oluyor ,hafta içi hafta sonu demez hep gelir diyordumSeni seni sessiz ve derinden takip
Valla korkulur senden
Radara yakalandik miHep beraber güle oynaya, hoplaya oynayao kiloları vereceğiz canım
Ben çok çok uzun değilim ama yine de topuklu giyerim.Haaaa perde asma işini de uzun boylu bi koca bularak hallettim.İki gaz bir iki öpücük bol gülücükle perde asma işi itina ile kocaya
Gündüz hayalimde, gece düşümdesin canim
Şöyle selvi boylu kumral daşş gibi bi hatunsun.
Canım zaten gece genel bir bakış yapıyorum, olmayan kim varsa bi yere not alıyorum.Seni de menü ve spor olarak takip ederim.
Mesela hafta sonu koşturmaktanNEHIR34 de pek giremedi sanırım.
Iyiyim canim sen nasilsinAmanın da amanın canum kuzum buradaymış.Ben de tam nehir34 hep buralarda oluyor ,hafta içi hafta sonu demez hep gelir diyordumnasılsın canım?
Eşin yanında olmadığından bu özlemi fırsata çevir.Yemin ederim bir şey oldu bana.. Bir arkadaşım demişti ki 'Üzülme ve vereceğin kilolara odaklan, eşin gelinceye kadar çok güzel olacaksın.' sürekli bunu düşünüyorum çok iyi oluyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?