- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Senin de gözün aydın.Sıralı bir şekilde regl olmaya başladık. Darısı canımız ciğerimiz kıymetlimiz bitanemizRadara yakalandik mi
Bi dun giremedim canim sabah ugradim ama yinede. Oglden sonra regl oldum sancidan hic keyfim yoktu birde islerim vardi
Kesinlikle esin gelinceye ladar ona buyuk bşr surpriz yapmalısın zayıflayarak eminimki seni herseyinle seven esin böyle daha da cok sevecek tnekadar sevseler begenselerde zayıflayınca eminolki kat kat daha cok begeniyorlar belli ediyorlar begendikleriniYemin ederim bir şey oldu bana.. Bir arkadaşım demişti ki 'Üzülme ve vereceğin kilolara odaklan, eşin gelinceye kadar çok güzel olacaksın.' sürekli bunu düşünüyorum çok iyi oluyoooor
kıza bak yaa reglleri bile taköp ediyoSenin de gözün aydın.Sıralı bir şekilde regl olmaya başladık. Darısı canımız ciğerimiz kıymetlimiz bitanemizfattylamb94 başına .
Ahhahahahahakıza bak yaa reglleri bile taköp ediyo
İyi ettinde geldin kızzz.Renk geldi grubumuzaAhhahahahahaTakip benim işim
Hepinizi mimledim,benden kaçamasınız,
Biraz daha yoğunlaşsam 6.takımın yumurtlama takvimini çıkaracağım
Canımmm teşekkürlerİyi ettinde geldin kızzz.Renk geldi grubumuza
Gidip bakayimBen seni twkip ettim sşmdş görebilirsin abla ama bende istiyorum seni görmek col :)
Cok güzelsin sende masallahBen seni twkip ettim sşmdş görebilirsin abla ama bende istiyorum seni görmek col :)
Eşin yanında olmadığından bu özlemi fırsata çevir.
Ben evlilikle kilo alanlardandım.Sanki eşim evlenene kadar aç sefil yaşamışta,onu beslemem gerek gibi bi düşünceye girip onunla beraber kendimi de besiye çekmiştim resmen.
Fazlalıklarını versen eşin döndüğünde ona ne büyük sürpriz olur .
Kesinlikle esin gelinceye ladar ona buyuk bşr surpriz yapmalısın zayıflayarak eminimki seni herseyinle seven esin böyle daha da cok sevecek tnekadar sevseler begenselerde zayıflayınca eminolki kat kat daha cok begeniyorlar belli ediyorlar begendiklerini
HahahhahaAhhahahahahaTakip benim işim
Hepinizi mimledim,benden kaçamasınız,
Biraz daha yoğunlaşsam 6.takımın yumurtlama takvimini çıkaracağım
Selam kizlar
Cuma 68.4
Pazartesi 67.8
Giden 600 gr.
Ellerine saglik canim :)
Pko da var troidde var. Ama ilaçlara ara verdik doktorum öyle istedi. Sonrada ben gidemedim şimdi okula gittiğimde zamanım olursa gidicem tekrar.
PCO ve kilo tam bir kısır döngü.Kilo aldıkça pco artıyor. Pco artınca kilo artıyor. O direnci kırdıktan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.Pko çok rezil bi durum,kilo pkoyu tetikliyor ,pko da kiloyu.Kilo verdikçe pko da geriliyor canım.Ben de başlangıçta zor kilo veriyordum ama inat ettim bu kilolar gidecek dedim.Önce insülin direncimi kırdım kilo vererek.Sonra pkoya bağlı şekerim biraz düzene girdi.
Bence senin önceliğin doktora gitmek olsun.Değerlerine baktırıp ona göre yol izlesen işin daha kolaylaşacak gibi.
Yazdığın menülerden gördüğüm kadarıyla çok yemiyorsun ama arada yaptığın kaçamaklar ile başladığın noktaya geri dönüyorsun.bu hem moralini bozuyor hem de metabolüzmanı. özellikle 30 yaşından sonra daha da zorlaşıyor kilo vermek.
Yaşasın ben de hayallerini süslemişim
Canım zaten gece genel bir bakış yapıyorum, olmayan kim varsa bi yere not alıyorum.Seni de menü ve spor olarak takip ederim.
Mesela hafta sonu koşturmaktan @NEHIR34 de pek giremedi sanırım.
Kızlar nerdesiniz?
Sende çalışıyorsun değil mi?Ben burdayıııımmm
Bende çalışıyorum da bugün pek bir durağan burası.. Bende tadını çıkarıyorumSende çalışıyorsun değil mi?
Evde duragan bugün ben cok saskinimBende çalışıyorum da bugün pek bir durağan burası.. Bende tadını çıkarıyorum
Ohhh ne güzel.Bende hesap yapıyordum beynim durdu.Kafam dağılsın diye girdimBende çalışıyorum da bugün pek bir durağan burası.. Bende tadını çıkarıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?