Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yemin ederim bir şey oldu bana.. Bir arkadaşım demişti ki 'Üzülme ve vereceğin kilolara odaklan, eşin gelinceye kadar çok güzel olacaksın.' sürekli bunu düşünüyorum çok iyi oluyoooor
Kesinlikle esin gelinceye ladar ona buyuk bşr surpriz yapmalısın zayıflayarak eminimki seni herseyinle seven esin böyle daha da cok sevecek tnekadar sevseler begenselerde zayıflayınca eminolki kat kat daha cok begeniyorlar belli ediyorlar begendiklerini

İyi ettinde geldin kızzz.Renk geldi grubumuza
Canımmm teşekkürler Burası ve sizler bana çok iyi geldiniz.Benim motivasyon olarak karar verdikten sonra çok sıkıntım olmuyor genelde ama sayenizde motivasyonum daha da iyi oluyor ve aynı dertten muzdarip arkadaşlarla paylaşımda olmak bana da çok iyi geliyor.
Sanal manal ama ben burayı ve hepinizi çook sevdim

Bizimki biraz genetik ya maile iriyiz anacım
Hem ona sürpriz hem benim içi sağlık, hem de bebek için çok rahatlık olacak

Eşim sen kilo hiç verme diyor ama bende sağlığıma kavuşmak istiyorum. Eminim öyle olacaktır canım

Ahhahahahaha Takip benim işim
Hepinizi mimledim,benden kaçamasınız,
Biraz daha yoğunlaşsam 6.takımın yumurtlama takvimini çıkaracağım
Hahahhaha alemsin kızz enerjine sağlıııık

Selam kizlar

Cuma 68.4
Pazartesi 67.8
Giden 600 gr.

Wuhhuuu baby harikasın :)

Ellerine saglik canim :)

Sağol canım :)

Pko da var troidde var. Ama ilaçlara ara verdik doktorum öyle istedi. Sonrada ben gidemedim şimdi okula gittiğimde zamanım olursa gidicem tekrar.

Ay sende de mi pco var? Allah o pcoyu bildiği gibi yapsın.

PCO ve kilo tam bir kısır döngü.Kilo aldıkça pco artıyor. Pco artınca kilo artıyor. O direnci kırdıktan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
Canım zaten gece genel bir bakış yapıyorum, olmayan kim varsa bi yere not alıyorum.Seni de menü ve spor olarak takip ederim.
Mesela hafta sonu koşturmaktan @NEHIR34 de pek giremedi sanırım.

Anaaammm bacım korktum senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…