Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar sporu hayatima sokmayi düsünüyorum acaba biri benden sorumlu olabilirmi misal bugün 1000 ip atliyacam dedim bu arkadas günün bitiminde sorarmi yaptinmi diye

Evde duragan bugün ben cok saskinim
Genel bir sakinlik var herhalde bu günde

Ohhh ne güzel.Bende hesap yapıyordum beynim durdu.Kafam dağılsın diye girdim

Ay iyi yaptın çalış çalış nereye kadar biraz dinlemek iyi gelir :)

Kizlar sporu hayatima sokmayi düsünüyorum acaba biri benden sorumlu olabilirmi misal bugün 1000 ip atliyacam dedim bu arkadas günün bitiminde sorarmi yaptinmi diye

Bu aralar çok unutkanım ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, not alayım :)

Sabah 06.16’da online olmuş ama yazmamış hiç.Kesin büyük büyük hüpletti kerata. @NGY
Cumartesi gece de bi ara girmişti ama yazmamıştı.Ben az biraz takip ediyorum da
Ya Allah seni napmasın kız radar gibisin mübarek herkesi takip altına almışsın seni magazin programlarında muhabir olarak falan çalıştırsalar iyi koşturursun

Senin de gözün aydın.Sıralı bir şekilde regl olmaya başladık. Darısı canımız ciğerimiz kıymetlimiz bitanemiz fattylamb94 başına .
Aminnnn öyle bir şiştim ki biraz daha olmazsam balon misali patlarım ama kesin sevgilimin geldiği günü bekliyodur bol sancılı ağrılı bir gün hazırlıyodur bizim için

Kilodan işte hep lanet olası pis hastalıklar. Bol spor diyet bol su ile çözülecek bu işler

Canimsin teşekkür ederim yazın için.
*dediğin gibi 2 3 kilo versem kendime gelicem ve dahada hirslanicam.
Bugun güne iyi başladım sahur yedikten sonra sporumuda yaptım aksam yemeğinde hafif olucak.
*Aynen yaza 3 ay kaldi ve benim kardesimin dugunu var herkes gelicek sasirsinlar istiyorum ve gerçekten de kaybedeçek vaktim kalmadı

seni tebrik ederim ne güzel vermişsin canımm.

1 ayda 5 kilo vermeye calisicam hatta elimden gelenin fazlasini yapicam dün benden söz istemiştin inşallah bunu basaricam sözüm olsun sana. senden ricam bi kaç gün beni takip edermisin

Kilo estetik sorunundan çok sağlık açısından sıkıntılı.Benim eşim de totomla dağları devirirken kilo verme böyle çok güzelsin derdi,zatıflamaya başladıktan sonra işyerine ziyarete gitmiştim ,tüm çalışma arkadaşları övgülere boğdu beni akşamına eşim nasıl gururlanıyor bir görmelisin.Eşlerimiz ekbette bizi sevdikleri için herhalimizi seviyorlar içten içe kilo vermemizi isteseler de kırmamak için birşey demiyorlar bence.
@NGY nin selamlarını iletiyim ilk önce.Kendisi iyiymiş.Düğün kına yoğunluğundan dolayı girememiş akşama girecekmiş.Kayınvalidesindeymiş.Ve tartılamadığı için kilosunu da sabit bildirdi.
iyi canım, cidden merak etmiştim Dönünce sorguya çekeriz artık.
esperenzaa kıızz seni gördüm şimdi maşallah ne güzel hatunsun, boyun posun kilonda yerindeymiiş
canımmm çok teşekkür ederim.Kiloyu yerine getirebilmek için epey uğraştım şükür canım. Kaldı 5-6 kilo.
65 olmayı istiyorum .63 olup işimi sağlama alıp 2 kilo esneme payı bıraksam iyi olur diyorum sonra da
Cuma 57.3
Pazartesi 57.3

Bugün regl'imin son günü olması gerekiyor lakin henüz regl olamadım. Acayip şiştim. Her yerimde sivilce çıktı ..
Sivilceler çıktı ise 2 güne olursun canım E
hahaha korkma kuzum, korkma canummHafızam çok iyidir ,eşim bi şeyi de unut der hep siz yine iyisiniz canım, çok yakın bir arkadaşım var onu bilimum konularda takip ederim.Kilo,iş yada yapması gereken birşey varsa ve bana hatırlar dediyse o işi yapana kadar beynini yerim
Bende çalışıyorum da bugün pek bir durağan burası.. Bende tadını çıkarıyorum
arada durağanlık çok iyidir.keyfini sür tatlım.
canım ben en kilolu fotomu sildim.bir daha dene istersen.
Takip etmeyi çok seviyorum Keşke reelde yakınımda olsaydınız da takip görseydiniz canımmBen sende o iradeyi görüyorum
Allah kabul etsin canım.
Kardeş düğününde gelinin kızkardeşi özellikle incelenir.Şahsen ben öyle yaparımDüğüne kadar iyice dikkat edersenn hey yavrum heyy şu çıtır taş hatun da kim olaki fiskoslarından kulağın çın çın öter.
Canım benim seve seve takip ederim.Senden sözü de aldım bırakmam peşiniEn zor kısmı başlamak aslında ,haydi bu defa kır şeytanın bacağını canım.

Sen beni de takibe al canım.Benim mayıs gibi nişan söz gibi etkinliklerim olacak en az 10 kilocuk vermem lazım

Aminn....
Vallahi ben böyle devam edersem anca benim yağları incelerler ayy hadi inşallah incecuk olurum

*inşallah sözümün arkasında duracam ve kiracam oo nanet şeytanın bacagunu

Genc kızlar bakın hele bu albume foto eklenince siliniyormu geri size bi asansör pozu atim de silim sonra
Masallah cnm cok guzelsin kiloluda durmuyosun
Eline saglok cnm tadi nasil oldu acana
AhSen_2504 ikimiz şişko kalcaz bu gidişle
Ben
Kafama taktığım durumların çözülmesi için zamana ihtiyaç var. Yani ölümcül meseleler değil ama kafama çok taktığım için diyete odaklanmama engel olan durumlar diyebilir
Kafana taktigin durumlar eger yemegin tasi nasil oldu dur tadina bakim gibi bisey degilse yani sana yemek yedirecek bi konu kilo vermene hicbise engel olamaz cnmm hep bahanelerin arkasina siginiyoruz malesef
Cuma 68.7
Bugun 68.3
Oh masallah
Cuma 64.4
Bugun 63.9
Supersin cnm
Hado bakalim sonuclar guzrl olur insallah
Selamlar
Kilo Bildirimim
Cuma:68,4
Pazartesi : Sabit

Azıcık işlerim var bitireyim alıntılarla dönerim
Kilo almamkssin ya buda guzdl
Selam kizlar

Cuma 68.4
Pazartesi 67.8
Giden 600 gr.
Harikasin
Kanguru_ canımmm sen nerelerdesin ,dün 19:27’den bu yana sesin çıkmıyor,iyi misin?
200’e yakın mesaj yazmışız oku oku bitiremeyeceksin kuzu
Ya sinir oldum kk ya bugun. Cok yavas habire sayfa yanit cvermiyo diyo o yuzden bakamadim bide misafirim vardi yeni giti
Cuma 57.3
Pazartesi 57.3

Bugün regl'imin son günü olması gerekiyor lakin henüz regl olamadım. Acayip şiştim. Her yerimde sivilce çıktı ..
Gecer cnm cumaya 4 gun var :)
Tmm ablacim o is bende hergun 1000 adim +15 dkk bisiklet
Dün akşamdan beri yok @Rzgrece.Merak ettim bende
Burdayim kizlaaarr
Kanguru_ nerdesin kız sen gece yatmak bilmiyon sabah kalkmak bilmiyon
dun erken yattim kiz 12 de

Ben bu sabah tartida 84 gordum bu hafta belki sagliksiz olcak ama ac gezicem yemicem en az 3 kilo vericem. Biliyorum ki cogu odem ve 3 kiloyu veririm. Artik silkelenmem lazim. Hayaller kuraeken tam tersi hareket ediyorum. Bu hafta sabah kahvalti oglen sebze aksam yogurt yicem bol hareket ve suyla gidecek bu kilolar yeter artik biktim usandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…