Niye şaşkınsın abla çoğu zaman böyleEvde duragan bugün ben cok saskinim
Yok evin yogunlugunu kastettim ablam yoksa kaptan bile ortalarda yok yaniNiye şaşkınsın abla çoğu zaman böyle
Genel bir sakinlik var herhalde bu gündeEvde duragan bugün ben cok saskinim
Ohhh ne güzel.Bende hesap yapıyordum beynim durdu.Kafam dağılsın diye girdim
Kizlar sporu hayatima sokmayi düsünüyorum acaba biri benden sorumlu olabilirmi misal bugün 1000 ip atliyacam dedim bu arkadas günün bitiminde sorarmi yaptinmi diye
SilemedimSilmeyi hiç denemedim silinmiyo mu
Dün akşamdan beri yok @Rzgrece.Merak ettim bendeYok evin yogunlugunu kastettim ablam yoksa kaptan bile ortalarda yok yani
Ya Allah seni napmasın kız radar gibisin mübarek herkesi takip altına almışsın seni magazin programlarında muhabir olarak falan çalıştırsalar iyi koşturursunSabah 06.16’da online olmuş ama yazmamış hiç.Kesin büyük büyük hüpletti kerata. @NGY
Cumartesi gece de bi ara girmişti ama yazmamıştı.Ben az biraz takip ediyorum da
AminnnnSenin de gözün aydın.Sıralı bir şekilde regl olmaya başladık. Darısı canımız ciğerimiz kıymetlimiz bitanemizfattylamb94 başına .
Kilodan işte hep lanet olası pis hastalıklar. Bol spor diyet bol su ile çözülecek bu işlerWuhhuuu baby harikasın :)
Sağol canım :)
Ay sende de mi pco var? Allah o pcoyu bildiği gibi yapsın.
PCO ve kilo tam bir kısır döngü.Kilo aldıkça pco artıyor. Pco artınca kilo artıyor. O direnci kırdıktan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
Anaaammm bacım korktum senden.
Kizlar sporu hayatima sokmayi düsünüyorum acaba biri benden sorumlu olabilirmi misal bugün 1000 ip atliyacam dedim bu arkadas günün bitiminde sorarmi yaptinmi diye
Canim hersey sende bitiyo bu kisir donguden kurtulman lazim bi uc bes kilo versen moralin yerine gelicek dahada hirsla diyetine asilicaksin ben sana guveniyorum hadi bugun senin miladin olsun hemde 3 aylara girdik bak ramazan bayraminada az kaldi bayramda akraba ziyaretlerinde aaa cok kilo vermissin laflari duymak istemezmisin EVET dedigini duyar gibiyim o zaman silkelen ve harekete gecme zamani kaybedecek vaktin kalmadi yaza 3 ay kaldi
Canım bir sağlık sorunun olabilir mi? Pkos ,troid yada başka birşey.Regl gecikmende olunca kendimden bilerek pkos mu acaba dedim.pkos insülin direnci yapar ve kilo vermeyi zorlaştırır. Doktora gitsen iyi olur gibi.
Canım benin kırılma noktam oğlum büydükçe enerjisine yetememek oldu.çocuk enerji dolu oyun istiyor ve ben bir iki dakikada nefes nefese kalıyordum, oğlum sıkılıp üzülüyordu.
bir de o dönem eşimle yanlış anlamadan kaynaklı çok fena tartıştık o tartışma da benim yeter dediğim nokta bu oldu.Azar azar kilo verdikçe kendime geldim ve geçen yıl deli gibi spor yaptım.
Kilolar gittikçe mutlu oldum,kilo verme azmim arttı.Sen de kilo yüzünden döktüğün gözyaşlarını düşün ve kilo yüzünden yapamadıkları
canım çok hoşsun.maşallah.
Pisss meraklılar
aha bi meraklı köfte daha
ben neden hayallerinizi süslemedim acabaHayallerin kadını olmak benim de hakkım
Selam takımım
Nabersiniz canlar nasıl gidiyor diyet
Bacılar bu ara çok durgunuz be bi yarışma falan bişeyler yapalım
Kilo estetik sorunundan çok sağlık açısından sıkıntılı.Benim eşim de totomla dağları devirirken kilo verme böyle çok güzelsin derdi,zatıflamaya başladıktan sonra işyerine ziyarete gitmiştim ,tüm çalışma arkadaşları övgülere boğdu beni akşamına eşim nasıl gururlanıyor bir görmelisin.Eşlerimiz ekbette bizi sevdikleri için herhalimizi seviyorlar içten içe kilo vermemizi isteseler de kırmamak için birşey demiyorlar bence.Bizimki biraz genetik ya maile iriyiz anacım
Hem ona sürpriz hem benim içi sağlık, hem de bebek için çok rahatlık olacak
Eşim sen kilo hiç verme diyor ama bende sağlığıma kavuşmak istiyorum. Eminim öyle olacaktır canım
Hahahhahaalemsin kızz enerjine sağlıııık
iyi canım, cidden merak etmiştim@NGY nin selamlarını iletiyim ilk önce.Kendisi iyiymiş.Düğün kına yoğunluğundan dolayı girememiş akşama girecekmiş.Kayınvalidesindeymiş.Ve tartılamadığı için kilosunu da sabit bildirdi.
canımmm
Sivilceler çıktı ise 2 güne olursun canımCuma 57.3
Pazartesi 57.3
Bugün regl'imin son günü olması gerekiyor lakin henüz regl olamadım. Acayip şiştim. Her yerimde sivilce çıktı ..
hahaha korkma kuzum, korkma canummWuhhuuu baby harikasın :)
Sağol canım :)
Ay sende de mi pco var? Allah o pcoyu bildiği gibi yapsın.
PCO ve kilo tam bir kısır döngü.Kilo aldıkça pco artıyor. Pco artınca kilo artıyor. O direnci kırdıktan sonrası çorap söküğü gibi geliyor.
Anaaammm bacım korktum senden.
arada durağanlık çok iyidir.keyfini sür tatlım.Bende çalışıyorum da bugün pek bir durağan burası.. Bende tadını çıkarıyorum
canım ben en kilolu fotomu sildim.bir daha dene istersen.Silemedim
Takip etmeyi çok seviyorumYa Allah seni napmasın kız radar gibisin mübarek herkesi takip altına almışsın seni magazin programlarında muhabir olarak falan çalıştırsalar iyi koşturursun
Aminnnnöyle bir şiştim ki biraz daha olmazsam balon misali patlarım ama kesin sevgilimin geldiği günü bekliyodur bol sancılı ağrılı bir gün hazırlıyodur bizim için
Kilodan işte hep lanet olası pis hastalıklar. Bol spor diyet bol su ile çözülecek bu işler
Allah kabul etsin canım.Canimsin teşekkür ederim yazın için.
*dediğin gibi 2 3 kilo versem kendime gelicem ve dahada hirslanicam.
Bugun güne iyi başladım sahur yedikten sonra sporumuda yaptım aksam yemeğinde hafif olucak.
*Aynen yaza 3 ay kaldi ve benim kardesimin dugunu var herkes gelicek sasirsinlar istiyorum ve gerçekten de kaybedeçek vaktim kalmadı
Canım benim seve seve takip ederim.Senden sözü de aldım bırakmam peşiniseni tebrik ederim ne güzel vermişsin canımm.
1 ayda 5 kilo vermeye calisicam hatta elimden gelenin fazlasini yapicam dün benden söz istemiştin inşallah bunu basaricam sözüm olsun sana. senden ricam bi kaç gün beni takip edermisin
Sen beni de takibe al canım.Benim mayıs gibi nişan söz gibi etkinliklerim olacak en az 10 kilocuk vermem lazımKilo estetik sorunundan çok sağlık açısından sıkıntılı.Benim eşim de totomla dağları devirirken kilo verme böyle çok güzelsin derdi,zatıflamaya başladıktan sonra işyerine ziyarete gitmiştim ,tüm çalışma arkadaşları övgülere boğdu beni akşamına eşim nasıl gururlanıyor bir görmelisin.Eşlerimiz ekbette bizi sevdikleri için herhalimizi seviyorlar içten içe kilo vermemizi isteseler de kırmamak için birşey demiyorlar bence.
iyi canım, cidden merak etmiştimDönünce sorguya çekeriz artık.
canımmmçok teşekkür ederim.Kiloyu yerine getirebilmek için epey uğraştım şükür canım. Kaldı 5-6 kilo.
65 olmayı istiyorum .63 olup işimi sağlama alıp 2 kilo esneme payı bıraksam iyi olur diyorum sonra da
Sivilceler çıktı ise 2 güne olursun canımE
hahaha korkma kuzum, korkma canummHafızam çok iyidir ,eşim bi şeyi de unut der hep siz yine iyisiniz canım, çok yakın bir arkadaşım var onu bilimum konularda takip ederim.Kilo,iş yada yapması gereken birşey varsa ve bana hatırlar dediyse o işi yapana kadar beynini yerim
arada durağanlık çok iyidir.keyfini sür tatlım.
canım ben en kilolu fotomu sildim.bir daha dene istersen.
Takip etmeyi çok seviyorumKeşke reelde yakınımda olsaydınız da takip görseydiniz canımm Ben sende o iradeyi görüyorum
Allah kabul etsin canım.
Kardeş düğününde gelinin kızkardeşi özellikle incelenir.Şahsen ben öyle yaparımDüğüne kadar iyice dikkat edersenn hey yavrum heyy şu çıtır taş hatun da kim olaki fiskoslarından kulağın çın çın öter.
Canım benim seve seve takip ederim.Senden sözü de aldım bırakmam peşiniEn zor kısmı başlamak aslında ,haydi bu defa kır şeytanın bacağını canım.
Kilo estetik sorunundan çok sağlık açısından sıkıntılı.Benim eşim de totomla dağları devirirken kilo verme böyle çok güzelsin derdi,zatıflamaya başladıktan sonra işyerine ziyarete gitmiştim ,tüm çalışma arkadaşları övgülere boğdu beni akşamına eşim nasıl gururlanıyor bir görmelisin.Eşlerimiz ekbette bizi sevdikleri için herhalimizi seviyorlar içten içe kilo vermemizi isteseler de kırmamak için birşey demiyorlar bence.
iyi canım, cidden merak etmiştimDönünce sorguya çekeriz artık.
canımmmçok teşekkür ederim.Kiloyu yerine getirebilmek için epey uğraştım şükür canım. Kaldı 5-6 kilo.
65 olmayı istiyorum .63 olup işimi sağlama alıp 2 kilo esneme payı bıraksam iyi olur diyorum sonra da
Sivilceler çıktı ise 2 güne olursun canımE
hahaha korkma kuzum, korkma canummHafızam çok iyidir ,eşim bi şeyi de unut der hep siz yine iyisiniz canım, çok yakın bir arkadaşım var onu bilimum konularda takip ederim.Kilo,iş yada yapması gereken birşey varsa ve bana hatırlar dediyse o işi yapana kadar beynini yerim
arada durağanlık çok iyidir.keyfini sür tatlım.
canım ben en kilolu fotomu sildim.bir daha dene istersen.
Takip etmeyi çok seviyorumKeşke reelde yakınımda olsaydınız da takip görseydiniz canımm Ben sende o iradeyi görüyorum
Allah kabul etsin canım.
Kardeş düğününde gelinin kızkardeşi özellikle incelenir.Şahsen ben öyle yaparımDüğüne kadar iyice dikkat edersenn hey yavrum heyy şu çıtır taş hatun da kim olaki fiskoslarından kulağın çın çın öter.
Canım benim seve seve takip ederim.Senden sözü de aldım bırakmam peşiniEn zor kısmı başlamak aslında ,haydi bu defa kır şeytanın bacağını canım.
Masallah cnm cok guzelsin kiloluda durmuyosunGenc kızlar bakın hele bu albume foto eklenince siliniyormu geri size bi asansör pozu atim de silim sonra
Eline saglok cnm tadi nasil oldu acanaKanguru_ kaptanım cezam vardı. Bir tarif deneyip burda paylaşacaktim. Vallaha nette arastirmadim evdekilere baktım sallamasyon bir kurabiye yaptım.
Malzemeler:
bir çay bardağı lor peyniri
Bol dereotu
Bol Maydonoz
1 yumurta
Yulafi çektim un haline getirdim.
1 çay bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
Siyah zeytin
Kabartma tozu
Azıcık tuz
Hepsini yoğurup fotodaki gibi gelişigüzel şekil verip fırına attım. 180 derece 25 dk pişirdim. Elimden geldiğince sağlıklı şeyler seçmeye çalıştım. Herkese afiyet olsun :)
BenAhSen_2504 ikimiz şişko kalcaz bu gidişle
Kafana taktigin durumlar eger yemegin tasi nasil oldu dur tadina bakim gibi bisey degilse yani sana yemek yedirecek bi konu kilo vermene hicbise engel olamaz cnmm hep bahanelerin arkasina siginiyoruz malesefKafama taktığım durumların çözülmesi için zamana ihtiyaç var. Yani ölümcül meseleler değil ama kafama çok taktığım için diyete odaklanmama engel olan durumlar diyebilir
Oh masallahCuma 68.7
Bugun 68.3
Supersin cnmCuma 64.4
Bugun 63.9
Hado bakalim sonuclar guzrl olur insallahGunaydin kizlar
Ben bu haftadan itibaren, bolgesel egzersizler yaparak karin bolgesini calisacagim :)
Tekrar bir gaz vermek geldi icimden, yaz yaklasiyor, istedigim sekile girermiyim bilmiyorum ama deneyecegim :)
Bu yuzden seker ve karbonhidrati bir sure hayatima sokmamam lazim, bana dua edin kizlar :)))
Kilo almamkssin ya buda guzdlSelamlar
Kilo Bildirimim
Cuma:68,4
Pazartesi : Sabit
Azıcık işlerim var bitireyim alıntılarla dönerim
HarikasinSelam kizlar
Cuma 68.4
Pazartesi 67.8
Giden 600 gr.
Ya sinir oldum kk ya bugun. Cok yavas habire sayfa yanit cvermiyo diyo o yuzden bakamadim bide misafirim vardi yeni gitiKanguru_ canımmm sen nerelerdesin ,dün 19:27’den bu yana sesin çıkmıyor,iyi misin?
200’e yakın mesaj yazmışız oku oku bitiremeyeceksin kuzu
Gecer cnm cumaya 4 gun var :)Cuma 57.3
Pazartesi 57.3
Bugün regl'imin son günü olması gerekiyor lakin henüz regl olamadım. Acayip şiştim. Her yerimde sivilce çıktı ..
Tmm ablacim o is bende hergun 1000 adim +15 dkk bisikletKizlar sporu hayatima sokmayi düsünüyorum acaba biri benden sorumlu olabilirmi misal bugün 1000 ip atliyacam dedim bu arkadas günün bitiminde sorarmi yaptinmi diye
Burdayim kizlaaarrDün akşamdan beri yok @Rzgrece.Merak ettim bende
Kanguru_ nerdesin kız sen gece yatmak bilmiyon sabah kalkmak bilmiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?