Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen beni her türlü takip edebilirsin severim takip edilmeyi

Evet elif benim bahanem hiç bitmiyor. Çarşamba günü annem gidiyo o dönene kadar çok sıkı diyet spor yapmayı düşünüyorum ama ben ne zaman böyle desem bisey çıkıyo

Sende o düzeni oturtamadın elif hep başa dönüyoruz ne olacak böyle

Bende öyleyim bunu kesin yapıcam dediğim hiçbirşeyi yapamıyorum.Onun için artık oluruna bıraktım.Sıkmıyorum kendimi

Allah kabul etsin canim
Benim sansima hep adet olurum boyle ozel gunlerde neyse bende 13 14 15 dolunay zamani tutarim insallah

Canim hersey beyinde bitiyor kafada bitirmek onemli sen kararli olursan gerisi gelir

Sanırım öyle.Hayalini kurduğum çok heves ettiğim şeylerde olmaz.
Benimde aynen öyle yakın bi arkadaşım vardı düğününde zayıflıcam demiştim o zamab 58 kiloya çıkmıştım o zaman kiloluydum bu arkadaşımın düğününde zayıflıcam dedim 70 kiloyla gidicem. Şuan kendi düğünüm için hayal kurmaya korkuyorum...

Engelleri halledemiyosan biraz ertele cnm ne cikatsa ciksin onceligin zayiflamak olsun
Sende o düzeni oturtamadın elif hep başa dönüyoruz ne olacak böyle
bu hafta o duzeni oturtcaz cnm eger bu hafta kendjme gelmezsem ayrilcam yarismadan kilo veremeyen kaptabn mi olur

Kizlar bugun korse takiyim dedim.. kendimi o kadar sis hissediyorum ki hic birsey yiyesim yok :)))
yaa korse giyeb herkes oyle diyo ama ben sikiya gelemiyorum hic aslinda disimi sikip bu hafta giysem super olir

Malesef ertelenecek şeyler değil tam tersi dahada önceliğim olması gereken şeyler.

Saçmalama elif ne ayrılmasi bizi bırakıp. Herkesin takıldığı bi dönem olur illaki kendine gelirsin

Canim izine ayrilali ne kadar oldu 6 ay gectiyse listeye girebiliyosun diye biliyorum. Listeye girince ben eminim ki daha hirsli bi sekilde devam ediceksin.

Malesef ertelenecek şeyler değil tam tersi dahada önceliğim olması gereken şeyler.

Saçmalama elif ne ayrılmasi bizi bırakıp. Herkesin takıldığı bi dönem olur illaki kendine gelirsin
Ozaman ikisink beraber gpturmen lazim sorun herneyse diyet yapmana engel olmasin.

Yoruldum arrik ya kac haftadir kv subat olmadan gitti ben ocagin somundan beri listeye girmeye calisoyom

Canim izine ayrilali ne kadar oldu 6 ay gectiyse listeye girebiliyosun diye biliyorum. Listeye girince ben eminim ki daha hirsli bi sekilde devam ediceksin.
Ocakda ayrildim cnm bu gidisle 6 ayi bulcak ztn ama 6 ay snrada giremem listeye ekstrem durumlar haric izine ayrildigin kiloya donmek lazkm

Kizlar sali carsamba persembe kabak detoksu yapicam insallah
Normal kahvalti
Ogle ve aksam bol dereotlu kabak ve yogurt tuketiyoruz
Ikindi Ara ogunde de 1 porsiyon meyve

Ozaman ikisink beraber gpturmen lazim sorun herneyse diyet yapmana engel olmasin.

Yoruldum arrik ya kac haftadir kv subat olmadan gitti ben ocagin somundan beri listeye girmeye calisoyom
Öyle yapmaya çalıçcam gerçekten sıkıldım şişmanlıktan ve insanlara sürekli diyetteyim demekten.

Motivasyonunu tam olarak sağlayıp kafanda bitirdiğin anda bikaç hafta içinde listeye girersin

Kizlar sali carsamba persembe kabak detoksu yapicam insallah
Normal kahvalti
Ogle ve aksam bol dereotlu kabak ve yogurt tuketiyoruz
Ikindi Ara ogunde de 1 porsiyon meyve
bende eger bi aksilik cikmazsa ayran detoksu yapicam carsamba ve persembe bu hafta sinirlari zorlcam

Öyle yapmaya çalıçcam gerçekten sıkıldım şişmanlıktan ve insanlara sürekli diyetteyim demekten.

Motivasyonunu tam olarak sağlayıp kafanda bitirdiğin anda bikaç hafta içinde listeye girersin
ondan bende skildim ve en sikildigim seyde surekli diyetteyim dusuncesi. Aglamak istiyorum

Bak simdi bugun cok saglam basladim. Yarinda boyle olur ertesi gun yine sacmalamaya baslarim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…