- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sen beni her türlü takip edebilirsin severim takip edilmeyiKilo estetik sorunundan çok sağlık açısından sıkıntılı.Benim eşim de totomla dağları devirirken kilo verme böyle çok güzelsin derdi,zatıflamaya başladıktan sonra işyerine ziyarete gitmiştim ,tüm çalışma arkadaşları övgülere boğdu beni akşamına eşim nasıl gururlanıyor bir görmelisin.Eşlerimiz ekbette bizi sevdikleri için herhalimizi seviyorlar içten içe kilo vermemizi isteseler de kırmamak için birşey demiyorlar bence.
iyi canım, cidden merak etmiştimDönünce sorguya çekeriz artık.
canımmmçok teşekkür ederim.Kiloyu yerine getirebilmek için epey uğraştım şükür canım. Kaldı 5-6 kilo.
65 olmayı istiyorum .63 olup işimi sağlama alıp 2 kilo esneme payı bıraksam iyi olur diyorum sonra da
Sivilceler çıktı ise 2 güne olursun canımE
hahaha korkma kuzum, korkma canummHafızam çok iyidir ,eşim bi şeyi de unut der hep siz yine iyisiniz canım, çok yakın bir arkadaşım var onu bilimum konularda takip ederim.Kilo,iş yada yapması gereken birşey varsa ve bana hatırlar dediyse o işi yapana kadar beynini yerim
arada durağanlık çok iyidir.keyfini sür tatlım.
canım ben en kilolu fotomu sildim.bir daha dene istersen.
Takip etmeyi çok seviyorumKeşke reelde yakınımda olsaydınız da takip görseydiniz canımm Ben sende o iradeyi görüyorum
Allah kabul etsin canım.
Kardeş düğününde gelinin kızkardeşi özellikle incelenir.Şahsen ben öyle yaparımDüğüne kadar iyice dikkat edersenn hey yavrum heyy şu çıtır taş hatun da kim olaki fiskoslarından kulağın çın çın öter.
Canım benim seve seve takip ederim.Senden sözü de aldım bırakmam peşiniEn zor kısmı başlamak aslında ,haydi bu defa kır şeytanın bacağını canım.
Evet elif benim bahanem hiç bitmiyor. Çarşamba günü annem gidiyo o dönene kadar çok sıkı diyet spor yapmayı düşünüyorum ama ben ne zaman böyle desem bisey çıkıyoMasallah cnm cok guzelsin kiloluda durmuyosun
Eline saglok cnm tadi nasil oldu acana
Ben
Kafana taktigin durumlar eger yemegin tasi nasil oldu dur tadina bakim gibi bisey degilse yani sana yemek yedirecek bi konu kilo vermene hicbise engel olamaz cnmm hep bahanelerin arkasina siginiyoruz malesef
Oh masallah
Supersin cnm
Hado bakalim sonuclar guzrl olur insallah
Kilo almamkssin ya buda guzdl
Harikasin
Ya sinir oldum kk ya bugun. Cok yavas habire sayfa yanit cvermiyo diyo o yuzden bakamadim bide misafirim vardi yeni giti
Gecer cnm cumaya 4 gun var :)
Tmm ablacim o is bende hergun 1000 adim +15 dkk bisiklet
Burdayim kizlaaarr
dun erken yattim kiz 12 de
Sende o düzeni oturtamadın elif hep başa dönüyoruz ne olacak böyleBen bu sabah tartida 84 gordumbu hafta belki sagliksiz olcak ama ac gezicem yemicem en az 3 kilo vericem. Biliyorum ki cogu odem ve 3 kiloyu veririm. Artik silkelenmem lazim. Hayaller kuraeken tam tersi hareket ediyorum. Bu hafta sabah kahvalti oglen sebze aksam yogurt yicem bol hareket ve suyla gidecek bu kilolar yeter artik biktim usandim
Bende öyleyim bunu kesin yapıcam dediğim hiçbirşeyi yapamıyorum.Onun için artık oluruna bıraktım.Sıkmıyorum kendimiSen beni her türlü takip edebilirsin severim takip edilmeyi
Evet elif benim bahanem hiç bitmiyor. Çarşamba günü annem gidiyo o dönene kadar çok sıkı diyet spor yapmayı düşünüyorum ama ben ne zaman böyle desem bisey çıkıyo
Psikolojik heralde ters tepiyoBende öyleyim bunu kesin yapıcam dediğim hiçbirşeyi yapamıyorum.Onun için artık oluruna bıraktım.Sıkmıyorum kendimi
Sanırım öyle.Hayalini kurduğum çok heves ettiğim şeylerde olmaz.Psikolojik heralde ters tepiyo
Allah kabul etsin canimCanimsin teşekkür ederim yazın için.
*dediğin gibi 2 3 kilo versem kendime gelicem ve dahada hirslanicam.
Bugun güne iyi başladım sahur yedikten sonra sporumuda yaptım aksam yemeğinde hafif olucak.
*Aynen yaza 3 ay kaldi ve benim kardesimin dugunu var herkes gelicek sasirsinlar istiyorum ve gerçekten de kaybedeçek vaktim kalmadı
Benimde aynen öyle yakın bi arkadaşım vardı düğününde zayıflıcam demiştim o zamab 58 kiloya çıkmıştım o zaman kiloluydum bu arkadaşımın düğününde zayıflıcam dedim 70 kiloyla gidicem. Şuan kendi düğünüm için hayal kurmaya korkuyorum...Sanırım öyle.Hayalini kurduğum çok heves ettiğim şeylerde olmaz.
Engelleri halledemiyosan biraz ertele cnm ne cikatsa ciksin onceligin zayiflamak olsunSen beni her türlü takip edebilirsin severim takip edilmeyi
Evet elif benim bahanem hiç bitmiyor. Çarşamba günü annem gidiyo o dönene kadar çok sıkı diyet spor yapmayı düşünüyorum ama ben ne zaman böyle desem bisey çıkıyo
bu hafta o duzeni oturtcaz cnm eger bu hafta kendjme gelmezsem ayrilcam yarismadan kilo veremeyen kaptabn mi olurSende o düzeni oturtamadın elif hep başa dönüyoruz ne olacak böyle
yaa korse giyeb herkes oyle diyo ama ben sikiya gelemiyorum hicKizlar bugun korse takiyim dedim.. kendimi o kadar sis hissediyorum ki hic birsey yiyesim yok :)))
Malesef ertelenecek şeyler değil tam tersi dahada önceliğim olması gereken şeyler.Engelleri halledemiyosan biraz ertele cnm ne cikatsa ciksin onceligin zayiflamak olsun
bu hafta o duzeni oturtcaz cnm eger bu hafta kendjme gelmezsem ayrilcam yarismadan kilo veremeyen kaptabn mi olur
yaa korse giyeb herkes oyle diyo ama ben sikiya gelemiyorum hicaslinda disimi sikip bu hafta giysem super olir
Canim izine ayrilali ne kadar oldu 6 ay gectiyse listeye girebiliyosun diye biliyorum. Listeye girince ben eminim ki daha hirsli bi sekilde devam ediceksin.Ben bu sabah tartida 84 gordumbu hafta belki sagliksiz olcak ama ac gezicem yemicem en az 3 kilo vericem. Biliyorum ki cogu odem ve 3 kiloyu veririm. Artik silkelenmem lazim. Hayaller kuraeken tam tersi hareket ediyorum. Bu hafta sabah kahvalti oglen sebze aksam yogurt yicem bol hareket ve suyla gidecek bu kilolar yeter artik biktim usandim
Ozaman ikisink beraber gpturmen lazim sorun herneyse diyet yapmana engel olmasin.Malesef ertelenecek şeyler değil tam tersi dahada önceliğim olması gereken şeyler.
Saçmalama elif ne ayrılmasi bizi bırakıp. Herkesin takıldığı bi dönem olur illaki kendine gelirsin
Ocakda ayrildim cnm bu gidisle 6 ayi bulcak ztn ama 6 ay snrada giremem listeye ekstrem durumlar haric izine ayrildigin kiloya donmek lazkmCanim izine ayrilali ne kadar oldu 6 ay gectiyse listeye girebiliyosun diye biliyorum. Listeye girince ben eminim ki daha hirsli bi sekilde devam ediceksin.
Kac kilo olman lazim listeye girmen icinOcakda ayrildim cnm bu gidisle 6 ayi bulcak ztn ama 6 ay snrada giremem listeye ekstrem durumlar haric izine ayrildigin kiloya donmek lazkm
79.9Kac kilo olman lazim listeye girmen icin
Öyle yapmaya çalıçcam gerçekten sıkıldım şişmanlıktan ve insanlara sürekli diyetteyim demekten.Ozaman ikisink beraber gpturmen lazim sorun herneyse diyet yapmana engel olmasin.
Yoruldum arrik ya kac haftadir kv subat olmadan gitti ben ocagin somundan beri listeye girmeye calisoyom
4 kilocuk var bu hafta olmasa haftaya cuma kesin listedesin elifim seni takibe aldim izninle
bende eger bi aksilik cikmazsa ayran detoksu yapicam carsamba ve persembe bu hafta sinirlari zorlcamKizlar sali carsamba persembe kabak detoksu yapicam insallah
Normal kahvalti
Ogle ve aksam bol dereotlu kabak ve yogurt tuketiyoruz
Ikindi Ara ogunde de 1 porsiyon meyve
ondan bende skildim ve en sikildigim seyde surekli diyetteyim dusuncesi. Aglamak istiyorumÖyle yapmaya çalıçcam gerçekten sıkıldım şişmanlıktan ve insanlara sürekli diyetteyim demekten.
Motivasyonunu tam olarak sağlayıp kafanda bitirdiğin anda bikaç hafta içinde listeye girersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?