Cok guzel bir fikir4 kilocuk var bu hafta olmasa haftaya cuma kesin listedesin elifim seni takibe aldim izninlehergun menu paylasiyosun spor unu da tabiki. takip edilmek sana iyi gelicegini dusunuyorum balim nasil fikir
bende eger bi aksilik cikmazsa ayran detoksu yapicam carsamba ve persembe bu hafta sinirlari zorlcam
ondan bende skildim ve en sikildigim seyde surekli diyetteyim dusuncesi. Aglamak istiyorum
Bak simdi bugun cok saglam basladim. Yarinda boyle olur ertesi gun yine sacmalamaya baslarim kesin
Bi ara onu yapmistik yeniden yapalim ama bu sefer hazirlayan ben degil sevgili yardimcilarimAslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz
Cok guzel bir fikirozmn bugunki menumu hemen paylasim. Daha spor yapmadim bu saatten sonra ip atlrim anca onuda bitimce yazarim
Ama yinede yediklerine dikkat ediyosun falan...Biz diyette degiliz saglikli besleniyoruz.
Diyet kelimesi bile strese sokuyo insani
Bana uyar kaptanimBi ara onu yapmistik yeniden yapalim ama bu sefer hazirlayan ben degil sevgili yardimcilarimfattylamb94 yada esperenzaa olsunm bnm kafam cok dolu bu ara onlar hazirlasin ona uyalim
Hayır bu sefer bozma bak evde yemeği yapan sensin canın ne istiyosa onu yaparsın. Eğer 3. Gün sıkılacaksan değişik güzel sağlıklı bi yemek yap. Bize yaz bozacak gibi olursanbende eger bi aksilik cikmazsa ayran detoksu yapicam carsamba ve persembe bu hafta sinirlari zorlcam
ondan bende skildim ve en sikildigim seyde surekli diyetteyim dusuncesi. Aglamak istiyorum
Bak simdi bugun cok saglam basladim. Yarinda boyle olur ertesi gun yine sacmalamaya baslarim kesin
Evet yaa bende bugun oruc tutmak istiyodum misafirm gelecegi icin niyetlenmedim :/Bana uyar kaptanim
Ben zaten bu cuma mezun olucam gibi malum 3 aylara girdik kendime zaman ayirmak istiyorum burasi cok zaman aliyo
Ama ara ara ugrarim ziyaret ederim sizi belki cumalari yine bildirim yaparim kilomu korumak istiyorum bir sure cunku
Selam kizlaaarrrrr
Bu hafta ip atlama yarismasi yapalim. Lutfen herkes gunde en az 200 tane atlasin
Zaten spor yarismamiz vardi haftalik en az 500 puanlik. Hic degilse bunu ip atlayarak tamamlariz
Aslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz
Çok çok güzel olurAslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz
Insallah bozmam bu sefer. Evde hic aburcuburda yok olani yine cope attim esimede alma sakin dedim insallah almaz. Yarin biraz - gorsem motivasyonum yukselecekHayır bu sefer bozma bak evde yemeği yapan sensin canın ne istiyosa onu yaparsın. Eğer 3. Gün sıkılacaksan değişik güzel sağlıklı bi yemek yap. Bize yaz bozacak gibi olursan
Cok guzel canim bu menu sana yarin sabah en az 500 gr eksi getirir.Menum
sabah 11.00
2 yumurta
Peynir
7 tane zeytin
Cay
Domates salatalik
Ara 13.00
Turk kahvesi
Ogle 15.00
1 kase tavuk suyu corbasi
Aksm 18.00 -18.300
1 kase yogurt 2 yk yulaf 1 tk keten tphumu
Su 2 lt
Spor en az 2000 ip atlanacak
NEHIR34
Ipsiz atla cnm cogumuz ipsiz atliyoeuzBenim ipim yok, sipariş edeyim bari.
Ya ne güzel söyledin, şahane fikir canım
Ayyy insallahhh. Bide detoks suyu hazirlicam bu aksam elma tarcin fln yarin onu icersem odemde gider bu hafta en az -3 gormek istiyorumCok guzel canim bu menu sana yarin sabah en az 500 gr eksi getirir.
Birde ip atladinmi superrr
Zararli seyleri kotu karbonhidratlari vucudumuza sokmiyacaz diyelim ona kaptanimAma yinede yediklerine dikkat ediyosun falan...
Oyle diyelim ozamanZararli seyleri kotu karbonhidratlari vucudumuza sokmiyacaz diyelim ona kaptanim
Hani su aksamdan hazirlznan detoks sulari dimi taze zencegil de koy kaptanimAyyy insallahhh. Bide detoks suyu hazirlicam bu aksam elma tarcin fln yarin onu icersem odemde gider bu hafta en az -3 gormek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?