Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 kilocuk var bu hafta olmasa haftaya cuma kesin listedesin elifim seni takibe aldim izninle hergun menu paylasiyosun spor unu da tabiki. takip edilmek sana iyi gelicegini dusunuyorum balim nasil fikir
Cok guzel bir fikir ozmn bugunki menumu hemen paylasim. Daha spor yapmadim bu saatten sonra ip atlrim anca onuda bitimce yazarim

Biz diyette degiliz saglikli besleniyoruz.
Diyet kelimesi bile strese sokuyo insani

Aslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz
Bi ara onu yapmistik yeniden yapalim ama bu sefer hazirlayan ben degil sevgili yardimcilarim fattylamb94 yada esperenzaa olsunm bnm kafam cok dolu bu ara onlar hazirlasin ona uyalim

Menum
sabah 11.00
2 yumurta
Peynir
7 tane zeytin
Cay
Domates salatalik

Ara 13.00
Turk kahvesi

Ogle 15.00
1 kase tavuk suyu corbasi

Aksm 18.00 -18.300
1 kase yogurt 2 yk yulaf 1 tk keten tphumu

Su 2 lt
Spor en az 2000 ip atlanacak

NEHIR34

Bi ara onu yapmistik yeniden yapalim ama bu sefer hazirlayan ben degil sevgili yardimcilarim fattylamb94 yada esperenzaa olsunm bnm kafam cok dolu bu ara onlar hazirlasin ona uyalim
Bana uyar kaptanim
Ben zaten bu cuma mezun olucam gibi malum 3 aylara girdik kendime zaman ayirmak istiyorum burasi cok zaman aliyo
Ama ara ara ugrarim ziyaret ederim sizi belki cumalari yine bildirim yaparim kilomu korumak istiyorum bir sure cunku

Hayır bu sefer bozma bak evde yemeği yapan sensin canın ne istiyosa onu yaparsın. Eğer 3. Gün sıkılacaksan değişik güzel sağlıklı bi yemek yap. Bize yaz bozacak gibi olursan

Bana uyar kaptanim
Ben zaten bu cuma mezun olucam gibi malum 3 aylara girdik kendime zaman ayirmak istiyorum burasi cok zaman aliyo
Ama ara ara ugrarim ziyaret ederim sizi belki cumalari yine bildirim yaparim kilomu korumak istiyorum bir sure cunku
Evet yaa bende bugun oruc tutmak istiyodum misafirm gelecegi icin niyetlenmedim :/

Ohh ne guzel hedefe ulastin. Ugra tabi cnm arada bildirim yap

Selam kizlaaarrrrr

Bu hafta ip atlama yarismasi yapalim. Lutfen herkes gunde en az 200 tane atlasin
Zaten spor yarismamiz vardi haftalik en az 500 puanlik. Hic degilse bunu ip atlayarak tamamlariz

Benim ipim yok, sipariş edeyim bari.

Aslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz

Ya ne güzel söyledin, şahane fikir canım

Çok çok güzel olur esperenzaa bu konuya el atalım

Hayır bu sefer bozma bak evde yemeği yapan sensin canın ne istiyosa onu yaparsın. Eğer 3. Gün sıkılacaksan değişik güzel sağlıklı bi yemek yap. Bize yaz bozacak gibi olursan
Insallah bozmam bu sefer. Evde hic aburcuburda yok olani yine cope attim esimede alma sakin dedim insallah almaz. Yarin biraz - gorsem motivasyonum yukselecek

Cok guzel canim bu menu sana yarin sabah en az 500 gr eksi getirir.
Birde ip atladinmi superrr

Ayyy insallahhh. Bide detoks suyu hazirlicam bu aksam elma tarcin fln yarin onu icersem odemde gider bu hafta en az -3 gormek istiyorum
Hani su aksamdan hazirlznan detoks sulari dimi taze zencegil de koy kaptanim
Birde gece aciktigin zaman 2 kasik yogurda tarcin zencefil karistirip ye bu hafta bakalim cuma kilonu merak ediyorum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…