- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aburcubur hiç alma eve hem çocuklara hem size zarar. Canın kötü bişeyler istediği zaman karatay yemeklerine bak çok güzel tarifler varInsallah bozmam bu sefer. Evde hic aburcuburda yok olani yine cope attim esimede alma sakin dedim insallah almaz. Yarin biraz - gorsem motivasyonum yukselecek
Kolay gelsinBen mutfagi toplim camasir asim yog7rdumu yiyip geliyorum
Bencede guzel fikir disiplin sart yoksa bu kilolar gitmez :)Benim ipim yok, sipariş edeyim bari.
Ya ne güzel söyledin, şahane fikir canım
Tesekkur ederim kaptanim mezun olunca sanki verdigim kilolar geri gelicekmis gibi hissediyorum o yuzden birsure daha bildirim yapmak istiyorum :)Evet yaa bende bugun oruc tutmak istiyodum misafirm gelecegi icin niyetlenmedim :/
Ohh ne guzel hedefe ulastin. Ugra tabi cnm arada bildirim yap
Evet bunu sevdim nehir ikimiz grup olalimmiAslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz
zencefilim yok cnm bu hafta unutmazsam alirim insallah. Ya bnmki acliktan degil cnm cogu zmn acikmadan mutfakda yiyecek biseler ariyormHani su aksamdan hazirlznan detoks sulari dimi taze zencegil de koy kaptanim
Birde gece aciktigin zaman 2 kasik yogurda tarcin zencefil karistirip ye bu hafta bakalim cuma kilonu merak ediyorum simdiden
Ahh ahh esime hep diyorum alma diye ama dinleyen kim. Cocuklara ztn vermiyorum esimde yicekse disarda yiyip gelsin yada aldigi gibi tuketsin durdukca beni cekiyo :)Aburcubur hiç alma eve hem çocuklara hem size zarar. Canın kötü bişeyler istediği zaman karatay yemeklerine bak çok güzel tarifler var
Bnm yemegim var yarind karnabahar yapicam insallahKolay gelsin
Ben yemegimi yaptim rahatim
Cunku esim 10 dakikaya ben geldim diye arar:))
dikkat ederseb almazsin cnm dengelemek onemli koruma safhasinda. Istedigin kadar burda olabilirsin. :) baktin kilo aliyosun hemen gel :dTesekkur ederim kaptanim mezun olunca sanki verdigim kilolar geri gelicekmis gibi hissediyorum o yuzden birsure daha bildirim yapmak istiyorum :)
Ben gittiğimde kırılmasınlar diye salatalık yada peynir istiyorum çok samimi arkadaşımsa.Değilse sadece çay içiyorumAl iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyogitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba
Evine 3. Gidisim bisey isteyemem kiBen gittiğimde kırılmasınlar diye salatalık yada peynir istiyorum çok samimi arkadaşımsa.Değilse sadece çay içiyorum
Canım sen yanına başka birşey al bence sadece çay iç kendi götürdüklerinle.Sen üzülüyorsun yediğinde.Kekle muhallebi yapmis simdidenkahvalti yapmicam
Ne alabilirim ki yanimaCanım sen yanına başka birşey al bence sadece çay iç kendi götürdüklerinle.Sen üzülüyorsun yediğinde.
Ceviz,hurma,k.üzüm,çiğ badem,fındık olabilir.Yada hurmayla benim yaptığım toplardan yapabilirsin,yulaf kepeğinden krep yapabilirsinNe alabilirim ki yanima
Mecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durumAl iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyogitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba
Yanına birşey götürürse diyetini bozmaz canım.Çok zor ama hayır diyebilmek gerekiyorMecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durum
Ben yine sokaklardayım cocukları parka getirdim oyuzden gşremedim kızlarKızlar nerdesiniz?
Teşekkğrederim elifcim senin guzelliğin kilo var yine alt kısımlarda bi 4-5 kilo daha vermeliyimMasallah cnm cok guzelsin kiloluda durmuyosun
Eline saglok cnm tadi nasil oldu acana
Ben
Kafana taktigin durumlar eger yemegin tasi nasil oldu dur tadina bakim gibi bisey degilse yani sana yemek yedirecek bi konu kilo vermene hicbise engel olamaz cnmm hep bahanelerin arkasina siginiyoruz malesef
Oh masallah
Supersin cnm
Hado bakalim sonuclar guzrl olur insallah
Kilo almamkssin ya buda guzdl
Harikasin
Ya sinir oldum kk ya bugun. Cok yavas habire sayfa yanit cvermiyo diyo o yuzden bakamadim bide misafirim vardi yeni giti
Gecer cnm cumaya 4 gun var :)
Tmm ablacim o is bende hergun 1000 adim +15 dkk bisiklet
Burdayim kizlaaarr
dun erken yattim kiz 12 de
Elif kesinlikle sporu yap bak kıyamicaksıj o yprgunluga spora gruplasalım ikişer gruo arkadasın senin suyunu cıkarsın bi guzelBen bu sabah tartida 84 gordumbu hafta belki sagliksiz olcak ama ac gezicem yemicem en az 3 kilo vericem. Biliyorum ki cogu odem ve 3 kiloyu veririm. Artik silkelenmem lazim. Hayaller kuraeken tam tersi hareket ediyorum. Bu hafta sabah kahvalti oglen sebze aksam yogurt yicem bol hareket ve suyla gidecek bu kilolar yeter artik biktim usandim
Hayaller icin hayatımız duzenlemeliyiz benceSanırım öyle.Hayalini kurduğum çok heves ettiğim şeylerde olmaz.
Elif bol su spor ve biraz dikkat ile kesinlikle eksi 3 olur gayret edelşm hadi cunaya kadarInsallah bozmam bu sefer. Evde hic aburcuburda yok olani yine cope attim esimede alma sakin dedim insallah almaz. Yarin biraz - gorsem motivasyonum yukselecek
Ben de bu cumartesiden beri sabahlarınac karna ılık limonlu suya dikkatedşyorum bşr de gun icinde detoksa baslıcam -1 yaptıgım zamanlar iciyoedum hepAyyy insallahhh. Bide detoks suyu hazirlicam bu aksam elma tarcin fln yarin onu icersem odemde gider bu hafta en az -3 gormek istiyorum
Senin için yapılmış bi yemeği reddetmek malesef bizim kültürümüzde ayıp gibi karşılanıyor. Bende Elif gibi olmuştum sevgilimin annesi benim için yaptı diye yemicem diyememiştim. Insan öyle oluyo sonuçta kadın onları sadece Elif geliyor diye yapıyo. Keşke yemese yemicem ben evden getirdim kendi yemeğimi diye bilse en güzeli o olurYanına birşey götürürse diyetini bozmaz canım.Çok zor ama hayır diyebilmek gerekiyor
Kuzum evet kültürümüzde var ama ben şahsım adıma bu diyeti sağlığım için yapıyorum ve bunu dile getiriyorum ve karşı tarafta bunu anlayışla karşılıyor.Senin için yapılmış bi yemeği reddetmek malesef bizim kültürümüzde ayıp gibi karşılanıyor. Bende Elif gibi olmuştum sevgilimin annesi benim için yaptı diye yemicem diyememiştim. Insan öyle oluyo sonuçta kadın onları sadece Elif geliyor diye yapıyo. Keşke yemese yemicem ben evden getirdim kendi yemeğimi diye bilse en güzeli o olur
Ceviz,hurma,k.üzüm,çiğ badem,fındık olabilir.Yada hurmayla benim yaptığım toplardan yapabilirsin,yulaf kepeğinden krep yapabilirsin
Ya oylede cok ayip olur sanki onun yaptiklarini begenmiyo gibi. Kisir yapip gotursem nasil olr. Yine keki fln tabagim alir eceye yedirirom. Ben aadece kisir yerimMecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durum
ya diyememki ayip yakin olsa yemezdim ama 3. Gidisim digerleride dogumdaydi yani ilk oturmaya gidisimSenin için yapılmış bi yemeği reddetmek malesef bizim kültürümüzde ayıp gibi karşılanıyor. Bende Elif gibi olmuştum sevgilimin annesi benim için yaptı diye yemicem diyememiştim. Insan öyle oluyo sonuçta kadın onları sadece Elif geliyor diye yapıyo. Keşke yemese yemicem ben evden getirdim kendi yemeğimi diye bilse en güzeli o olur
Ben yine sokaklardayım cocukları parka getirdim oyuzden gşremedim kızlar
Teşekkğrederim elifcim senin guzelliğin kilo var yine alt kısımlarda bi 4-5 kilo daha vermeliyim
Ay ben dun 10 yattım sabah bebek gibi kalktık valla oyle guzel dinlenmişim ki :)
Elif kesinlikle sporu yap bak kıyamicaksıj o yprgunluga spora gruplasalım ikişer gruo arkadasın senin suyunu cıkarsın bi guzel
Hayaller icin hayatımız duzenlemeliyiz bence
Elif bol su spor ve biraz dikkat ile kesinlikle eksi 3 olur gayret edelşm hadi cunaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?