Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insallah bozmam bu sefer. Evde hic aburcuburda yok olani yine cope attim esimede alma sakin dedim insallah almaz. Yarin biraz - gorsem motivasyonum yukselecek
Aburcubur hiç alma eve hem çocuklara hem size zarar. Canın kötü bişeyler istediği zaman karatay yemeklerine bak çok güzel tarifler var

Aslinda hepimiz zayiflamamiz icin yapmamiz gerekenleri biliyoruz ama tek basimiza yapamadigimuz icin buradayiz degilmi. 2 serli grup olup herkes menusunu sporunu o kisiye etiketlese rapor verse guzel bi motivasyon olur kizlar ne dersiniz
Evet bunu sevdim nehir ikimiz grup olalimmi

Hani su aksamdan hazirlznan detoks sulari dimi taze zencegil de koy kaptanim
Birde gece aciktigin zaman 2 kasik yogurda tarcin zencefil karistirip ye bu hafta bakalim cuma kilonu merak ediyorum simdiden
zencefilim yok cnm bu hafta unutmazsam alirim insallah. Ya bnmki acliktan degil cnm cogu zmn acikmadan mutfakda yiyecek biseler ariyorm

Aburcubur hiç alma eve hem çocuklara hem size zarar. Canın kötü bişeyler istediği zaman karatay yemeklerine bak çok güzel tarifler var
Ahh ahh esime hep diyorum alma diye ama dinleyen kim. Cocuklara ztn vermiyorum esimde yicekse disarda yiyip gelsin yada aldigi gibi tuketsin durdukca beni cekiyo :)
Bos vaktimde yeni tarifler bulsam iyi olcak
Kolay gelsin
Ben yemegimi yaptim rahatim
Cunku esim 10 dakikaya ben geldim diye arar:))
Bnm yemegim var yarind karnabahar yapicam insallah
Tesekkur ederim kaptanim mezun olunca sanki verdigim kilolar geri gelicekmis gibi hissediyorum o yuzden birsure daha bildirim yapmak istiyorum :)
dikkat ederseb almazsin cnm dengelemek onemli koruma safhasinda. Istedigin kadar burda olabilirsin. :) baktin kilo aliyosun hemen gel :d

Al iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyo gitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba

Al iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyo gitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba
Ben gittiğimde kırılmasınlar diye salatalık yada peynir istiyorum çok samimi arkadaşımsa.Değilse sadece çay içiyorum

Mecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durum

Kızlar nerdesiniz?
Ben yine sokaklardayım cocukları parka getirdim oyuzden gşremedim kızlar

Teşekkğrederim elifcim senin guzelliğin kilo var yine alt kısımlarda bi 4-5 kilo daha vermeliyim

Ay ben dun 10 yattım sabah bebek gibi kalktık valla oyle guzel dinlenmişim ki :)

Elif kesinlikle sporu yap bak kıyamicaksıj o yprgunluga spora gruplasalım ikişer gruo arkadasın senin suyunu cıkarsın bi guzel

Sanırım öyle.Hayalini kurduğum çok heves ettiğim şeylerde olmaz.
Hayaller icin hayatımız duzenlemeliyiz bence
Insallah bozmam bu sefer. Evde hic aburcuburda yok olani yine cope attim esimede alma sakin dedim insallah almaz. Yarin biraz - gorsem motivasyonum yukselecek
Elif bol su spor ve biraz dikkat ile kesinlikle eksi 3 olur gayret edelşm hadi cunaya kadar

Ayyy insallahhh. Bide detoks suyu hazirlicam bu aksam elma tarcin fln yarin onu icersem odemde gider bu hafta en az -3 gormek istiyorum
Ben de bu cumartesiden beri sabahlarınac karna ılık limonlu suya dikkatedşyorum bşr de gun icinde detoksa baslıcam -1 yaptıgım zamanlar iciyoedum hep

Yanına birşey götürürse diyetini bozmaz canım.Çok zor ama hayır diyebilmek gerekiyor
Senin için yapılmış bi yemeği reddetmek malesef bizim kültürümüzde ayıp gibi karşılanıyor. Bende Elif gibi olmuştum sevgilimin annesi benim için yaptı diye yemicem diyememiştim. Insan öyle oluyo sonuçta kadın onları sadece Elif geliyor diye yapıyo. Keşke yemese yemicem ben evden getirdim kendi yemeğimi diye bilse en güzeli o olur

Kuzum evet kültürümüzde var ama ben şahsım adıma bu diyeti sağlığım için yapıyorum ve bunu dile getiriyorum ve karşı tarafta bunu anlayışla karşılıyor.

Ceviz,hurma,k.üzüm,çiğ badem,fındık olabilir.Yada hurmayla benim yaptığım toplardan yapabilirsin,yulaf kepeğinden krep yapabilirsin
Mecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durum
Ya oylede cok ayip olur sanki onun yaptiklarini begenmiyo gibi. Kisir yapip gotursem nasil olr. Yine keki fln tabagim alir eceye yedirirom. Ben aadece kisir yerim
ya diyememki ayip yakin olsa yemezdim ama 3. Gidisim digerleride dogumdaydi yani ilk oturmaya gidisim kisir yapip goturcem 1 kase ondan yerim hic degilse[/QUOTE]

Ben de bu cumartesiden beri sabahlarınac karna ılık limonlu suya dikkatedşyorum bşr de gun icinde detoksa baslıcam -1 yaptıgım zamanlar iciyoedum hep[/Qgruplari kizlara biraktim onlar hallederde banada disli bi arkadas bulirlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…