- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Kuruyemiş alabilirsin, kuru kayısı falan onlar kek muhallebi yerken sende kendi doğal şekerini alırsın kaptanNe alabilirim ki yanima
Kız merde o guzel karatay tarifleri olanlarda cok ucuk malEmlerle yapılıyor ya avakado nedşr allah askına :/ ama nezamandır canım keskek istiyo yapam bari bu haftaAburcubur hiç alma eve hem çocuklara hem size zarar. Canın kötü bişeyler istediği zaman karatay yemeklerine bak çok güzel tarifler var
Bende simdi balık attım fırına yanına da salata ohh evdekilere babaları sıcak gözleme getiriyo allahım sen beni koru :))Kolay gelsin
Ben yemegimi yaptim rahatim
Cunku esim 10 dakikaya ben geldim diye arar:))
kesinlikle yaoar elif hiç kendine guvenme canım götür yanında bşrşeylerAl iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyogitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba
Kahvaltı yapmasan nolcak ki o yiyeceklerşn cok fena seyleKekle muhallebi yapmis simdidenkahvalti yapmicam
Zaten o misafirlikler mahvediyor insanı ben 2 aydır sogru duzgun ne gdiyorum ne cagırıyorum valla mecbur bi iki kişi dısında cagırmadımMecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durum
Sen en güzelini yapıyosun valla söylemek lazım ama işte bazıları utanıyo. Hani belki ailecek gitsen en azından eşin annen baban falan yer ayıp olmaz ama sadece senin için yapılınca çoğu insan çekiniyoKuzum evet kültürümüzde var ama ben şahsım adıma bu diyeti sağlığım için yapıyorum ve bunu dile getiriyorum ve karşı tarafta bunu anlayışla karşılıyor.
[/QUOTE]Ya oylede cok ayip olur sanki onun yaptiklarini begenmiyo gibi. Kisir yapip gotursem nasil olr. Yine keki fln tabagim alir eceye yedirirom. Ben aadece kisir yerim
ya diyememki ayip yakin olsa yemezdim ama 3. Gidisim digerleride dogumdaydi yani ilk oturmaya gidisimkisir yapip goturcem 1 kase ondan yerim hic degilse
Kız aslında kolay olan tarifleride var ya millet hep yapıyo tatlılarını falan hele bi kek vardı icinde cok az malzeme vardı muz yumurta bişeyden un yapilmisti bulursam onu atayım sanaKız merde o guzel karatay tarifleri olanlarda cok ucuk malEmlerle yapılıyor ya avakado nedşr allah askına :/ ama nezamandır canım keskek istiyo yapam bari bu hafta
Bende simdi balık attım fırına yanına da salata ohh evdekilere babaları sıcak gözleme getiriyo allahım sen beni koru :))
kesinlikle yaoar elif hiç kendine guvenme canım götür yanında bşrşeyler
Kahvaltı yapmasan nolcak ki o yiyeceklerşn cok fena seyle
Zaten o misafirlikler mahvediyor insanı ben 2 aydır sogru duzgun ne gdiyorum ne cagırıyorum valla mecbur bi iki kişi dısında cagırmadım
Kız merde o guzel karatay tarifleri olanlarda cok ucuk malEmlerle yapılıyor ya avakado nedşr allah askına :/ ama nezamandır canım keskek istiyo yapam bari bu hafta
Bende simdi balık attım fırına yanına da salata ohh evdekilere babaları sıcak gözleme getiriyo allahım sen beni koru :))
kesinlikle yaoar elif hiç kendine guvenme canım götür yanında bşrşeyler
Kahvaltı yapmasan nolcak ki o yiyeceklerşn cok fena seyle
Zaten o misafirlikler mahvediyor insanı ben 2 aydır sogru duzgun ne gdiyorum ne cagırıyorum valla mecbur bi iki kişi dısında cagırmadım
Afiyet olsun canım.Menü gayet iyi.Gözünaydın o zamansaBen de menümü bugün sorulmadan yazayımesperenzaa
07.30
1 dilim peynir
5-6 zeytin
Yeşillik
Havuç
1 dilim t.b ekmeği
12.30
Mercimek yemeği (Karaşimşek)
Cacık
1 tane turşu
19.30
Hamsi buğlama
Salata
Su 1.5 lt yatana kadar 2.5 olur. Bu arada gönlümün efendisi geldi karnım ağrısada neşem de yerine geldi
Akşam hiç bişey yememişsin süper menün bayıldımBugün ki menüm
Sabah (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
1 dlm tb ekmeği
Ara (10.20)
1 minnak elma
Yeşil çay
Öğlen (12.20)
Karnı yarık (fırında kızartılmadan)
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Çay
Akşam(19.20)
Yeşillikli zencefilli yoğurt
Ara (21.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar:1,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade kahve
Canım iki haftadır bu yoğurt zencefil ve yeşilliği yiyorum tokta tutuyor tavsiye ederimAkşam hiç bişey yememişsin süper menün bayıldım
Teşekkür ederim parti vermeyi düşünüyorum bu kadar günün üstüneAfiyet olsun canım.Menü gayet iyi.Gözünaydın o zamansa
Bence de kaç gün geçmiştiTeşekkür ederim parti vermeyi düşünüyorum bu kadar günün üstüne
Yeşillik olarak ne var anam gidince yemek yapmaya usenecegim icin böyle bişey yiyebilirim aslındaCanım iki haftadır bu yoğurt zencefil ve yeşilliği yiyorum tokta tutuyor tavsiye ederim
Tam 14 gün geçmişBence de kaç gün geçmişti
Nane,dereotu,maydanoz,salatalık,taze zencefil,pul biber,yoğurt ve çeyrek limon.Hepsi bu karıştır..Afiyet olsunYeşillik olarak ne var anam gidince yemek yapmaya usenecegim icin böyle bişey yiyebilirim aslında
Teşekkür ederim bunu kesinlikle denicem şu 5 kiloyu versem gerisi çorak söküğü gibi gelecekNane,dereotu,maydanoz,salatalık,taze zencefil,pul biber,yoğurt ve çeyrek limon.Hepsi bu karıştır..Afiyet olsun
Fena ödemin vardır.Rahatlarsın.Tam 14 gün geçmiş
Bi başlayınca devamı gelecek inşallah.Teşekkür ederim bunu kesinlikle denicem şu 5 kiloyu versem gerisi çorak söküğü gibi gelecek
Afiyet olsun suneyyecim menğn cok guzel k. Cekşrdegi yenebiliyormu acaba aksaöları bende yesem patlamıs mısır yerine alternatifnolur belkş cok severşm deBugün ki menüm
Sabah (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
1 dlm tb ekmeği
Ara (10.20)
1 minnak elma
Yeşil çay
Öğlen (12.20)
Karnı yarık (fırında kızartılmadan)
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Çay
Akşam(19.20)
Yeşillikli zencefilli yoğurt
Ara (21.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar:1,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade kahve
Yaa bişey diyimmi ben ontarifi yaptımda yumurta tadı geldi hep bana snki yagda yumurtaya muz karıstırmıssın gibi hiç hosuma gştmedi@Rzgrece hani plastic in yaptığı bir tarif vard ya muzla yapılan onu yapabilirsin bence.Kısırdan daha masum.Bi düşün istersen
Ayy esraa allah iyiliğini versin bende ciddi ciddi sevdicegin geldi sandım ilerki mesajları okuyunca anladım :))Ben de menümü bugün sorulmadan yazayımesperenzaa
07.30
1 dilim peynir
5-6 zeytin
Yeşillik
Havuç
1 dilim t.b ekmeği
12.30
Mercimek yemeği (Karaşimşek)
Cacık
1 tane turşu
19.30
Hamsi buğlama
Salata
Su 1.5 lt yatana kadar 2.5 olur. Bu arada gönlümün efendisi geldi karnım ağrısada neşem de yerine geldi
Ben de assırı severim ve karataycıgım izin verşyor bize oyuzden yapayım dedim. Samsun amasya karısık canım ama keskek heryerde mesgur her yerin ürünü artık :)Bir keskek gördüm sanki. Evet evet keskek gördüm. Ayy bayılırım. Nereliydin canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?