Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aburcubur hiç alma eve hem çocuklara hem size zarar. Canın kötü bişeyler istediği zaman karatay yemeklerine bak çok güzel tarifler var
Kız merde o guzel karatay tarifleri olanlarda cok ucuk malEmlerle yapılıyor ya avakado nedşr allah askına :/ ama nezamandır canım keskek istiyo yapam bari bu hafta

Kolay gelsin
Ben yemegimi yaptim rahatim
Cunku esim 10 dakikaya ben geldim diye arar:))
Bende simdi balık attım fırına yanına da salata ohh evdekilere babaları sıcak gözleme getiriyo allahım sen beni koru :))

Al iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyo gitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba
kesinlikle yaoar elif hiç kendine guvenme canım götür yanında bşrşeyler

Kekle muhallebi yapmis simdiden kahvalti yapmicam
Kahvaltı yapmasan nolcak ki o yiyeceklerşn cok fena seyle

Mecburen yaptıklarından yiceksin ve yarın yine diyet moduna giremiceksin bu gezme işi diyeti en çok bozan durum
Zaten o misafirlikler mahvediyor insanı ben 2 aydır sogru duzgun ne gdiyorum ne cagırıyorum valla mecbur bi iki kişi dısında cagırmadım

Bugün ki menüm

Sabah (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
1 dlm tb ekmeği

Ara (10.20)
1 minnak elma
Yeşil çay

Öğlen (12.20)
Karnı yarık (fırında kızartılmadan)
Yoğurt

Ara (15.30)
10 fındık
Çay

Akşam(19.20)
Yeşillikli zencefilli yoğurt

Ara (21.00)
1/2 sb k.çekirdeği

Sıvılar:1,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade kahve

Kuzum evet kültürümüzde var ama ben şahsım adıma bu diyeti sağlığım için yapıyorum ve bunu dile getiriyorum ve karşı tarafta bunu anlayışla karşılıyor.
Sen en güzelini yapıyosun valla söylemek lazım ama işte bazıları utanıyo. Hani belki ailecek gitsen en azından eşin annen baban falan yer ayıp olmaz ama sadece senin için yapılınca çoğu insan çekiniyo
[/QUOTE]
Kısırda kötü ama olsun kötünün iyisi biraz yaptıklarınin tadına bakarsın. Bu da son gezmen olsun şu 5 kiloyu verene kadar

Kız aslında kolay olan tarifleride var ya millet hep yapıyo tatlılarını falan hele bi kek vardı icinde cok az malzeme vardı muz yumurta bişeyden un yapilmisti bulursam onu atayım sana

Ben de menümü bugün sorulmadan yazayım esperenzaa

07.30
1 dilim peynir
5-6 zeytin
Yeşillik
Havuç
1 dilim t.b ekmeği

12.30
Mercimek yemeği (Karaşimşek)
Cacık
1 tane turşu

19.30
Hamsi buğlama
Salata

Su 1.5 lt yatana kadar 2.5 olur. Bu arada gönlümün efendisi geldi karnım ağrısada neşem de yerine geldi

Bir keskek gördüm sanki. Evet evet keskek gördüm. Ayy bayılırım. Nereliydin canım sen ?

Afiyet olsun canım.Menü gayet iyi.Gözünaydın o zamansa

Akşam hiç bişey yememişsin süper menün bayıldım

Afiyet olsun suneyyecim menğn cok guzel k. Cekşrdegi yenebiliyormu acaba aksaöları bende yesem patlamıs mısır yerine alternatifnolur belkş cok severşm de

@Rzgrece hani plastic in yaptığı bir tarif vard ya muzla yapılan onu yapabilirsin bence.Kısırdan daha masum.Bi düşün istersen
Yaa bişey diyimmi ben ontarifi yaptımda yumurta tadı geldi hep bana snki yagda yumurtaya muz karıstırmıssın gibi hiç hosuma gştmedi

Ayy esraa allah iyiliğini versin bende ciddi ciddi sevdicegin geldi sandım ilerki mesajları okuyunca anladım :))

Bir keskek gördüm sanki. Evet evet keskek gördüm. Ayy bayılırım. Nereliydin canım sen ?
Ben de assırı severim ve karataycıgım izin verşyor bize oyuzden yapayım dedim. Samsun amasya karısık canım ama keskek heryerde mesgur her yerin ürünü artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…