Canım benim diyetisyenim verdi bağırsaklarımı çalıştırması için.Ama ben en çok aranmalarımı geçirdi diye devam ediyorum.Afiyet olsun suneyyecim menğn cok guzel k. Cekşrdegi yenebiliyormu acaba aksaöları bende yesem patlamıs mısır yerine alternatifnolur belkş cok severşm de
Yaa bişey diyimmi ben ontarifi yaptımda yumurta tadı geldi hep bana snki yagda yumurtaya muz karıstırmıssın gibi hiç hosuma gştmedi
Ayy esraa allah iyiliğini versin bende ciddi ciddi sevdicegin geldi sandım ilerki mesajları okuyunca anladım :))
Ben de assırı severim ve karataycıgım izin verşyor bize oyuzden yapayım dedim. Samsun amasya karısık canım ama keskek heryerde mesgur her yerin ürünü artık :)
Afiyet olsun suneyyecim menğn cok guzel k. Cekşrdegi yenebiliyormu acaba aksaöları bende yesem patlamıs mısır yerine alternatifnolur belkş cok severşm de
Yaa bişey diyimmi ben ontarifi yaptımda yumurta tadı geldi hep bana snki yagda yumurtaya muz karıstırmıssın gibi hiç hosuma gştmedi
Ayy esraa allah iyiliğini versin bende ciddi ciddi sevdicegin geldi sandım ilerki mesajları okuyunca anladım :))
Ben de assırı severim ve karataycıgım izin verşyor bize oyuzden yapayım dedim. Samsun amasya karısık canım ama keskek heryerde mesgur her yerin ürünü artık :)
Benim annemde Tokatlı.Ve annem harika yaparOrası öyle her yerde yapılıyor. Benim anneannemde Amasyalı. Keskegi herkes bilir de Amasya da yapılan gibi bilir mi ondan sordum tatlım.
Afiyet olsun.@Rzgrece
19 Mart menum
Sabah: 06.25
Bol.maydonoz
Bol dereotu
Kırmızı biber
2 ceri domates
1 kucuk salatalık
2 ceviz
Oglen: 12.25
2 kaşık Şehriye çorbası ( hoşuma gitmedi bu kadar icebildim)
2 yk Türlü
Ayran
18.45 sade turk kahvesi
Aksam 19.55
1 enginar haslama
Roka
Kırmızı biber
2.8 lt su.
Huzurvermeyolunda
45 dk yürüyüş + 30 dk direnç hareketleri
742 puan
Hemde ne ödem var karnım davul gibi şişmişti bugün çok rahatladımFena ödemin vardır.Rahatlarsın.
Kız o da benim sevdiceğim severim baya kendileriniAfiyet olsun suneyyecim menğn cok guzel k. Cekşrdegi yenebiliyormu acaba aksaöları bende yesem patlamıs mısır yerine alternatifnolur belkş cok severşm de
İyi bari.Hemde ne ödem var karnım davul gibi şişmişti bugün çok rahatladım
Kız o da benim sevdiceğim severim baya kendilerini
Ay inşallah canımKilo estetik sorunundan çok sağlık açısından sıkıntılı.Benim eşim de totomla dağları devirirken kilo verme böyle çok güzelsin derdi,zatıflamaya başladıktan sonra işyerine ziyarete gitmiştim ,tüm çalışma arkadaşları övgülere boğdu beni akşamına eşim nasıl gururlanıyor bir görmelisin.Eşlerimiz ekbette bizi sevdikleri için herhalimizi seviyorlar içten içe kilo vermemizi isteseler de kırmamak için birşey demiyorlar bence.
iyi canım, cidden merak etmiştimDönünce sorguya çekeriz artık.
canımmmçok teşekkür ederim.Kiloyu yerine getirebilmek için epey uğraştım şükür canım. Kaldı 5-6 kilo.
65 olmayı istiyorum .63 olup işimi sağlama alıp 2 kilo esneme payı bıraksam iyi olur diyorum sonra da
Sivilceler çıktı ise 2 güne olursun canımE
hahaha korkma kuzum, korkma canummHafızam çok iyidir ,eşim bi şeyi de unut der hep siz yine iyisiniz canım, çok yakın bir arkadaşım var onu bilimum konularda takip ederim.Kilo,iş yada yapması gereken birşey varsa ve bana hatırlar dediyse o işi yapana kadar beynini yerim
arada durağanlık çok iyidir.keyfini sür tatlım.
canım ben en kilolu fotomu sildim.bir daha dene istersen.
Takip etmeyi çok seviyorumKeşke reelde yakınımda olsaydınız da takip görseydiniz canımm Ben sende o iradeyi görüyorum
Allah kabul etsin canım.
Kardeş düğününde gelinin kızkardeşi özellikle incelenir.Şahsen ben öyle yaparımDüğüne kadar iyice dikkat edersenn hey yavrum heyy şu çıtır taş hatun da kim olaki fiskoslarından kulağın çın çın öter.
Canım benim seve seve takip ederim.Senden sözü de aldım bırakmam peşiniEn zor kısmı başlamak aslında ,haydi bu defa kır şeytanın bacağını canım.
Seve sevee :)Selam kizlaaarrrrr
Bu hafta ip atlama yarismasi yapalim. Lutfen herkes gunde en az 200 tane atlasin
Zaten spor yarismamiz vardi haftalik en az 500 puanlik. Hic degilse bunu ip atlayarak tamamlariz
Benim annemde Tokatlı.Ve annem harika yapar
Yok canım çekmiyor.Karnım tokMaşallah vallaha annelerimize :) canım fena çekti. Olsa da yesek :)
Bugün ki menüm
Sabah (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
1 dlm tb ekmeği
Ara (10.20)
1 minnak elma
Yeşil çay
Öğlen (12.20)
Karnı yarık (fırında kızartılmadan)
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Çay
Akşam(19.20)
Yeşillikli zencefilli yoğurt
Ara (21.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar:1,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade kahve
Ben de menümü bugün sorulmadan yazayım @esperenzaa
07.30
1 dilim peynir
5-6 zeytin
Yeşillik
Havuç
1 dilim t.b ekmeği
12.30
Mercimek yemeği (Karaşimşek)
Cacık
1 tane turşu
19.30
Hamsi buğlama
Salata
Su 1.5 lt yatana kadar 2.5 olur. Bu arada gönlümün efendisi geldi karnım ağrısada neşem de yerine geldi
@Rzgrece
19 Mart menum
Sabah: 06.25
Bol.maydonoz
Bol dereotu
Kırmızı biber
2 ceri domates
1 kucuk salatalık
2 ceviz
Oglen: 12.25
2 kaşık Şehriye çorbası ( hoşuma gitmedi bu kadar icebildim)
2 yk Türlü
Ayran
18.45 sade turk kahvesi
Aksam 19.55
1 enginar haslama
Roka
Kırmızı biber
2.8 lt su.
Huzurvermeyolunda
45 dk yürüyüş + 30 dk direnç hareketleri
742 puan
Diyetisyenimin listesi canım.İki hafta bu şekilde yapacağım.Akşam dışında menü güzel, sanki akşam birşey mi yeseydin? Bazen insanın canı gerçekten istemiyor, ama kilo vereceğim diye aç kalmamak lazım diye düşünüyorum.
Aaa menü süper suyu biraz daha bol iç ama turşu ödem yapmasın sana :)
Kuzucum sabah bir peynir yumurta göremedim olsaydı şahane olurdu, afiyetler olsun
Afiyet olsun19 mart menü
09:00
1 kk peynir
2 yumurta (birisinin sarısı yok)
Domates salatalık
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
4 adet köfte
2 kepçe tavuk suyu çorbası
15:30
2 adet gün kurusu
19:30
Ton balıklı salata
3 litre su
Spor: 45 dakika yürüyüş
21:30
Sade nescafe
Diyetisyenimin listesi canım.İki hafta bu şekilde yapacağım.
Su bu ara max 2.5 3 içebiliyorum yeterli aslında. Turşuda 1 ısırık lahana turşusuAkşam dışında menü güzel, sanki akşam birşey mi yeseydin? Bazen insanın canı gerçekten istemiyor, ama kilo vereceğim diye aç kalmamak lazım diye düşünüyorum.
Aaa menü süper suyu biraz daha bol iç ama turşu ödem yapmasın sana :)
Kuzucum sabah bir peynir yumurta göremedim olsaydı şahane olurdu, afiyetler olsun
Menü harika canım afiyet olsun akşamı çok hafif atlatmışsın19 mart menü
09:00
1 kk peynir
2 yumurta (birisinin sarısı yok)
Domates salatalık
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
4 adet köfte
2 kepçe tavuk suyu çorbası
15:30
2 adet gün kurusu
19:30
Ton balıklı salata
3 litre su
Spor: 45 dakika yürüyüş
21:30
Sade nescafe
Ayyy canım geri alınacak birşey yokAa o zaman tamam, sözlerimi geri aldım :)
Amasyada yapılam giibisini yemedim ben harika gercekten eşin tarafı oralı yine birgun hamileyim bayramgexmesinde bir yerr gittik orada bayram sabahları tas frıına guvecte verilir keske aman allahım getirmişlerdi öldüm öldüm o lezzeti br daha alamadım cidden harşkaydı yaOrası öyle her yerde yapılıyor. Benim anneannemde Amasyalı. Keskegi herkes bilir de Amasya da yapılan gibi bilir mi ondan sordum tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?