Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim diyetisyenim verdi bağırsaklarımı çalıştırması için.Ama ben en çok aranmalarımı geçirdi diye devam ediyorum.

Orası öyle her yerde yapılıyor. Benim anneannemde Amasyalı. Keskegi herkes bilir de Amasya da yapılan gibi bilir mi ondan sordum tatlım.

@Rzgrece

19 Mart menum

Sabah: 06.25

Bol.maydonoz
Bol dereotu
Kırmızı biber
2 ceri domates
1 kucuk salatalık
2 ceviz

Oglen: 12.25

2 kaşık Şehriye çorbası ( hoşuma gitmedi bu kadar icebildim)
2 yk Türlü
Ayran

18.45 sade turk kahvesi

Aksam 19.55

1 enginar haslama
Roka
Kırmızı biber

2.8 lt su.

Huzurvermeyolunda
45 dk yürüyüş + 30 dk direnç hareketleri
742 puan

Afiyet olsun.

Fena ödemin vardır.Rahatlarsın.
Hemde ne ödem var karnım davul gibi şişmişti bugün çok rahatladım
Kız o da benim sevdiceğim severim baya kendilerini

Ay inşallah canım

Akşam dışında menü güzel, sanki akşam birşey mi yeseydin? Bazen insanın canı gerçekten istemiyor, ama kilo vereceğim diye aç kalmamak lazım diye düşünüyorum.

Aaa menü süper suyu biraz daha bol iç ama turşu ödem yapmasın sana :)

Kuzucum sabah bir peynir yumurta göremedim olsaydı şahane olurdu, afiyetler olsun

19 mart menü

09:00

1 kk peynir
2 yumurta (birisinin sarısı yok)
Domates salatalık

10:30

Sade Türk kahvesi

12:30

4 adet köfte
2 kepçe tavuk suyu çorbası

15:30

2 adet gün kurusu

19:30

Ton balıklı salata

3 litre su

Spor: 45 dakika yürüyüş

21:30

Sade nescafe

Diyetisyenimin listesi canım.İki hafta bu şekilde yapacağım.

Su bu ara max 2.5 3 içebiliyorum yeterli aslında. Turşuda 1 ısırık lahana turşusu
Menü harika canım afiyet olsun akşamı çok hafif atlatmışsın

Orası öyle her yerde yapılıyor. Benim anneannemde Amasyalı. Keskegi herkes bilir de Amasya da yapılan gibi bilir mi ondan sordum tatlım.
Amasyada yapılam giibisini yemedim ben harika gercekten eşin tarafı oralı yine birgun hamileyim bayramgexmesinde bir yerr gittik orada bayram sabahları tas frıına guvecte verilir keske aman allahım getirmişlerdi öldüm öldüm o lezzeti br daha alamadım cidden harşkaydı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…