Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.

İyi geceler güzeller
Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 sahanda 2 yumurta, 7 zeytin,süzme peynir,az burgu peynir,3 ceviz, 4-5 çeri domates ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:00 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
16:00 Bir bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,yoğurt ve salata
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie 135 puan,
45 dk tempolu yürüyüş 112,5 puan

Allah kabul etsin canım.
Sporun da çok güzel.böyle devam et listenin tozunu attıracaksın tatlım

Afiyet bal şeker olsun.

Afiyet olsun canım listende harika menü ve spor var

Allah kabul etsin canım.
Sporun da çok güzel.böyle devam et listenin tozunu attıracaksın tatlım

Aminn..

umarım hep böyle devam ederim...

Sabah
1 haslanmıs yumurta
5-6 zeytin
1 avuc peynir
Yrım bardak twrcınlı süt

Oglen
2 avuc patlamıs mısır
3 catal kek (dayanamadım
2 kasık kuru fasulye salata

Aksam
Yrım uskumru
Salata

Soor henuz yapmadım bölgesel yapıcam inş

Sen beni de takibe al canım.Benim mayıs gibi nişan söz gibi etkinliklerim olacak en az 10 kilocuk vermem lazım
Alırım kuzum. 2,5 ay var rahat rahat verirsin canım.İsteme,söz nişanda kuğu gibi olursun.
Aminn....
Vallahi ben böyle devam edersem anca benim yağları incelerler ayy hadi inşallah incecuk olurum

*inşallah sözümün arkasında duracam ve kiracam oo nanet şeytanın bacagunu
Bu defa olacaj ben inanıyorum canım sana .
söz verdim mi de tutarsın

Selam kizlaaarrrrr

Bu hafta ip atlama yarismasi yapalim. Lutfen herkes gunde en az 200 tane atlasin
Zaten spor yarismamiz vardi haftalik en az 500 puanlik. Hic degilse bunu ip atlayarak tamamlariz
Canım ip atlamayı pek beceremiyorum bir de atladıkça memitolarım ağzıma gözüme geliyor spora bıgün başladım spor yarışması olabilir .tüm takım ip atlayalım derse ona da olur derim ve becerebildiğim kadarını yaparım:))
Bu arada canım artık yeter!!! Lütfen kendine gel artık.Senin motiveni sağlayacak ne ise onu yap,onu yapalım.
Bir de yarın arkadaşına gidecekmişsin yaw yeme,diyetteyim de ,karnım ağrıyır,midemi motoru bozdum de yeme.Gitmeden önce karnını sağlıklı şeylerle doyur öyle git.Sakın aç gidip de keke böreğe saldırma canım.

Ogle biraz olmamıs ama onun dısında gayeet güzel afıyet olsun bebegım

Alırım kuzum. 2,5 ay var rahat rahat verirsin canım.İsteme,söz nişanda kuğu gibi olursun.

Bu defa olacaj ben inanıyorum canım sana .
söz verdim mi de tutarsın

Hadı inşallah bu sefer cok motıveyım
Sozumdede duracam

Seni seçtim pikaçu Sinsi sinsi takip ediyordum, artık açık açık edebilirim
Sende o düzeni oturtamadın elif hep başa dönüyoruz ne olacak böyle
İkiniz de bir temiz sopa istiyorsunuz
Sanırım öyle.Hayalini kurduğum çok heves ettiğim şeylerde olmaz.
Böyle düşünerek kötüyü çağırıyorsun canım.İyi düşün iyi olsun.Ben hep çok olumlu düşünürüm ve gerisi gelir.Beynini kötü fikirlerle doldurup da kendine engeller koyma canım.
Bazen ciddi saçmalıyorsun canım.Buradan ayrılmak kendine yapacağın kötülük olur.Sen karadenizin hırçın pes etmeyen kadınısın.Senin sorunun ara ara ucunu kaçırıyorsun sonra bunların vicdan azabı ile 3 günde 5 kilo,5 günde 5 kilo vs gibi sağlıksız menülere başvuruyorsun.böyle katı listeli diyetlerden sonra da kaçamak çok geliyor haliyle.
Canım azar azar ,biraz sporla 300-500
Ocakda ayrildim cnm bu gidisle 6 ayi bulcak ztn ama 6 ay snrada giremem listeye ekstrem durumlar haric izine ayrildigin kiloya donmek lazkm
Böyle karalar bağlayarak olmaz ki,
Yarın yemeyi düşündüğüno kekler poğaçalar boğazına dizilsin Ağzına götürdüğün her lokmada ben bunun bi parçasını eritmek için geberiyorum,aç sefil kalıyorum buna değer mi diye düşün?

Askıtom memitoları bağlayıp oyle atla yoksa sarkarlar

Yok kuzum artık bozma lüksüm yok çok kilo aldım bugün ilk defa belimin bu kadar kalınlaştığını gördüm şok oldum ya iğrenç olmuş

Kizlar basim cok agriyo orucu sahursuz tuttum fena carptti beni
Allah kabul etsin de niye öyle tutuyosun halsiz kalırsın çok
Kuzum çok çok güzel eskisi gibisin hep böyle kal
Menü muhteşem

Huzurcuğum öğlen hiç olmasada akşam çok güzel toparlamışsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…