Sabah güzel bir kahvaltı yapıyorsun,Tarçınlı sütünü içiyorsun bir iki kuru yemiş kayısı hurma artık ne olursa yanına al.Ve yarını en az hasarla atlat canım.tamam ya yemicem yarin bise bi iki catal tavuk gogsunden alirim okdr gerisini cocuklara yedirirm
Suan karnim cok ac sabah kahvaltu yapmazsam orda herseyi silip supururm zaten o yuzden sabah guzel bi kahvalti gitmesen hemen once tarcinli sutumu icim yola cikarim soyle guzel bi salata yapmjs olsa ne guzel olur
Tamam aplaSabah güzel bir kahvaltı yapıyorsun,Tarçınlı sütünü içiyorsun bir iki kuru yemiş kayısı hurma artık ne olursa yanına al.Ve yarını en az hasarla atlat canım.
Bir daha da ben bırakıcam laflarını duymak istemiyorum senden.
Canım sende birikmiş sıkıntı vardı ve patlamasını yaşadın az önce.Eşine de helal olsun. Gerçekten takdir ettim onu. Arada tökezleriz arada olmaz bunun için kendini hırpalayıp yediğine değmez.Sağlıklı olsun ve yavaş olsun ama kalıcı olsun verdiğin kilolar.Biraz once kilolarim yuzunden sinir krizi gecirdimbayaga hungur gungur agladim esim uyanip bi guZel kizdi bana korkmus bisey oldu diye dha nolcek kilo veremiyorum aliyorum yakinda kapilardan sigmicam dedim sigmazsan kapilari genisletiriz bunun icin uzulme dedi sonrada ben seni 250 kilo olsan da severim ama sen kendini sevmiyosan biraz caba goster zayifla dedi kendine corap alirken bile tereddut ediyosun bisey almak istemiyosun boyle olmaz gel saba biseler alalim zayiflayinca cope atarsin dedi yok dedim ben 2 3 aya bayaga zayiflicam yazik olur dedim Allah soyletti kizlar 2 3 aya zayiflicam agzimdan cikti esimde sasirdi bende. Sen 2 3 aya istedigin kiloya gel ben sana kredi kartimi banka kartimi bide ustune arabami aatar onun parasini veririm ywterki yuzun gulsun artik dedi :) bende soz mu didim yok okaadarda degil ama bi mebla soyledi sonra benim gozlerse dolar isareti cikti :) tmm didim 2 3 aya eeeennn geccccc temmuz sonuna kadar 10 kilo vermis olarak karsina cikcam dedim heh soyle didi yatti uyudu gic bise icin zayiflamazsam esimin verdigi soz ixn zayiflarim
İyi geceler .Iyi geceler
Esime helal olsun bana daha vok helal olsun onu ben yola getirdimCanım sende birikmiş sıkıntı vardı ve patlamasını yaşadın az önce.Eşine de helal olsun. Gerçekten takdir ettim onu. Arada tökezleriz arada olmaz bunun için kendini hırpalayıp yediğine değmez.Sağlıklı olsun ve yavaş olsun ama kalıcı olsun verdiğin kilolar.
Kendini çok katı listelerle bunaltmadan yavaş yavaş ver daha iyi.
Sana temmuzda 10 kilo hafif gelcem gi sozBana bunlarla gel işte.
Eserin eser değil, şaheser olmuş tebriklerEsime helal olsun bana daha vok helal olsun onu ben yola getirdimonceki sonraki diye ayiriyo herkes esimi sayemde hatta hangi hocaya gittin soyle bzde gidelim diyenler bile var simdi soyle karsisina gecip izliyorumda eserimle gurur duyuyorum
Valla iyiki aglamisim cok rahatladim . Dedigin gibi birikmis hepsi patlama yasadim. Bende hep yavas gitsin kalici gitsin mantigindaydim ama arrik gitmiyo aksine gelmeye baslayinca cnm cok sikildi. Neyseki kendime geldim. Yarin giderken marketten kurukayisi incir kavrulmamis cerez fln alcm hem elim bos gitmemis olurum hemde onlardab yerim
keklik gibi seke seke gelmeni bekliyorum canımSana temmuzda 10 kilo hafif gelcem gi soz75 74 lerde gelcem sana kosarak
Insallah cnm zayifladikca kendimi sevmeye baslarim heralde. Simdj nasil sevim kendimi bu kiloylaEserin eser değil, şaheser olmuş tebrikler
Sen eşini bu hale getirdiysen kendini yeni baştan dizayn edersin.
Eşini sevdiğin kadar kendini sev ki eşine gösterdiğin emeği çabayı kendine göster.
kendine,eşine ve bana verdiğin sözü tut.
Bence de çerez vs götürme fikri çok güzel.
keklik gibi seke seke gelmeni bekliyorum canım
Canım benim vücudumuzun şekli,boyumuz ,kilomuz göz,ten rengimiz vs bizim sevilip sevilmeyeceğimizi belirlemiyor ki.Insallah cnm zayifladikca kendimi sevmeye baslarim heralde. Simdj nasil sevim kendimi bu kiloyla
Iyiki burasi var iyiki varsin iyiki varsiniz.
Ben huylarimi dusuncelerimi seviyorum tabiki ama dis gorunusumu sevmiyorum :/ iyi bir es iyi bir anne iyi bir evlat iyi bir arkadasim evet ama iyi bir vucuda sahip degilim buda kendimi sevmemi biraZ engelliyo cok kafaya taktim aetik insanlari kilolu zayif diye ayiriyorum. Zayiflarin yaninda rahat edemiyorum sanki bor kusurum varmis gibiCanım benim vücudumuzun şekli,boyumuz ,kilomuz göz,ten rengimiz vs bizim sevilip sevilmeyeceğimizi belirlemiyor ki.
İçimiz özümüz bizi sevilir kılıyor.Sen boşuna kendini hırpalıyorsun.
Tanıdığım kadarıyla iyi bir insansın( bu da kolay bulunan bişey değil günümüzde),iyi bir anne ve eşsin sırf bunlar için bile olsa kendi kıymetini bil ve kendine değer verip sev.
Kız deli,ben enn dana halimde bile kendi kendimle aşk yaşıyordumÜstelik kendime olan aşkım karşılıklıydı
Eşin yada çocukların yada etrafındakiler seni neden seviyor bi düşün.
Üzme kendini sen de iyi ki varsın
Ben huylarimi dusuncelerimi seviyorum tabiki ama dis gorunusumu sevmiyorum :/ iyi bir es iyi bir anne iyi bir evlat iyi bir arkadasim evet ama iyi bir vucuda sahip degilim buda kendimi sevmemi biraZ engelliyo cok kafaya taktim aetik insanlari kilolu zayif diye ayiriyorum. Zayiflarin yaninda rahat edemiyorum sanki bor kusurum varmis gibi
Neyse canim ben yatiyorum artik yine depresif kiz moduna girmesen uyku moduna gireyim. Iyi geceler
Menün güzel canım,birazcık spor olsa tadından yenmezdi.Minik minik de olsa spora başla canım.
Senden beklediğim hareketlerYiyebiliyorsan acı tavsiye ederim metabolizmayı iyi hızlandırıyor ve yağ yakmaya yardımcı oluyor canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun güzelim.Nutellayı da görmedim zaten
Sahurun kötü olmuş canım bunu sen de biliyorsun zaten.Allah kabul etsin bu arada.
Allah kabul etsin canım ama bir daha zor da olsa sahura kalk canım.sahurun amacı o. Tuttuğun oruçlar eziyete dönüşmesin diye var.
Ke
Ayyy kuzum sen birkaç gün önceki memito muhabbetlerinde yoktun sanırım.Memişlerimi eşimin doğum gününde hediye olarak estetik yaptırmayı düşündüm.Burada kızlardan da hediye paketi ve mum dikme fikirlerini kaptım cebe attım.Ağustosta eşime hediye yaptırcam.Kendim için bişey istiyorsam namerdim
Ağlamak iyi gelmiştir eşindende desteğini almışsın şimdi çok daha güçlü başlarsın diyete. Bu sefer kararlı ol temmuz ayına 6larda girBiraz once kilolarim yuzunden sinir krizi gecirdimbayaga hungur gungur agladim esim uyanip bi guZel kizdi bana korkmus bisey oldu diye dha nolcek kilo veremiyorum aliyorum yakinda kapilardan sigmicam dedim sigmazsan kapilari genisletiriz bunun icin uzulme dedi sonrada ben seni 250 kilo olsan da severim ama sen kendini sevmiyosan biraz caba goster zayifla dedi kendine corap alirken bile tereddut ediyosun bisey almak istemiyosun boyle olmaz gel saba biseler alalim zayiflayinca cope atarsin dedi yok dedim ben 2 3 aya bayaga zayiflicam yazik olur dedim Allah soyletti kizlar 2 3 aya zayiflicam agzimdan cikti esimde sasirdi bende. Sen 2 3 aya istedigin kiloya gel ben sana kredi kartimi banka kartimi bide ustune arabami aatar onun parasini veririm ywterki yuzun gulsun artik dedi :) bende soz mu didim yok okaadarda degil ama bi mebla soyledi sonra benim gozlerse dolar isareti cikti :) tmm didim 2 3 aya eeeennn geccccc temmuz sonuna kadar 10 kilo vermis olarak karsina cikcam dedim heh soyle didi yatti uyudu gic bise icin zayiflamazsam esimin verdigi soz ixn zayiflarim
Günaydın canımın içiGunaydin hanimlar sabah şerifleriniz hayırlı olsun
Günaydın bebekler
Günaydın canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?