Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takibe takip valla beni takip edersen çok ama çok mutlu olurum. Artık hic bozmam sadece cumartesi sevdiceğim gelecek ya onunlar son bir iskender yicem izninle o da kaç aydır görmediğim sevgilimin hatrına

Sagol canm ya cumaya kdr cok dikkatetcm inş

Allahım kabul etsin ablacım menun pek olmamış yani karbonhidratli olmuş biraz
Cok aciktiysam demekki yasemin neler yerdim orucu acinca bende kizlara yazacam diye tutuyorum kendimi bazen slkiliyorum izinemi ciksam diyorum sonra dlk disini az kaldi diyorum öyle iste

Menü gibi menü afiyet olsun canim utandim simdi bide abla olacam

Yaşasın ,sıralı regl turlarımız başkadı.Sıradaki regl Tuğçe’ye gelsin.
Menü de çok iyi.
Beyyle beyle gidecek o kilolar

Artık gecmisi gecmisteg bırakıp önümüze bakalım kuzum bugün baktığın aynayı unut motıvasyonunu dusurmesın zaten 5 kılo versen sende bısey kalmaz sadece 5

*benımde artık bozmak gibi Bı şansım yok.
cok vakıt kaybettim zaten artik bozmam ınsallah

Menü gibi menü afiyet olsun canim utandim simdi bide abla olacam
Buranın varlık amacı o canım birbirimizden birşeyler öğrenerek,motive olarak,bazen utanarak bol bol da eğlenerek zayıflamak.Bugün olmadıysa yarını kaçırmamak lazın.
Bozma moralini,yarın yeni bir gün ve yeni umut.
Biraz spora başlasan süper olur aslında

Bi hazirlayacak adam bulsam tek gözüm kapali buldugumu yeyip yatiyotum uykuyu severim oda beni sever sagolsun
Ahh ahh uykuya bayılırdım benim oğlum sağolsun uykuyu unutturdu:))
10dakikacık uykundan feragat edip kendine göre o menüyü hazırla canım.Yeri geliyor Eşin,çocuğun,torunun,dostun için uykusuz kalıp hazırlık yapıyorsan kendine de yap canım.

Yeni toparlandim daha benim memintolarda seninkinden cok zipliyolar ama yapacam umutluyum kendimden

Dogru diyosun en degerli benim ben dönyanin en gözel karisiyam demi

Yeni toparlandim daha benim memintolarda seninkinden cok zipliyolar ama yapacam umutluyum kendimden
Yavaş yavaş başla canım,birden yüklenme zaten zamanla kondüsuonun artıyor.Sporsuz varacağımz noktaya daha uzun zamanda ulsşıyoruz.Sporun sağladığı sıkılığı tek başına diyet vermiyor.

Kuzum emzirip sağmaktan zati sarktılar ahanda yarama bastın Eşime doğum günü hediye fikrim yine gözümde canlandı

Hahahah benımkılerde oyle masallahları var hem buyuk hem sarkık

Kızz hediye ne olaki vallahi cok merak ettim
Kesin yasa dışı bısey ler düsünüyorsun

Cok aciktiysam demekki yasemin neler yerdim orucu acinca bende kizlara yazacam diye tutuyorum kendimi bazen slkiliyorum izinemi ciksam diyorum sonra dlk disini az kaldi diyorum öyle iste

Ablacım ne guzel iradene sahip cıkıyorsun kesinlikle ızne ayrımayı düşünme cunku hedefine cok az kaldı

tamam ya yemicem yarin bise bi iki catal tavuk gogsunden alirim okdr gerisini cocuklara yedirirm
Suan karnim cok ac sabah kahvaltu yapmazsam orda herseyi silip supururm zaten o yuzden sabah guzel bi kahvalti gitmesen hemen once tarcinli sutumu icim yola cikarim soyle guzel bi salata yapmjs olsa ne guzel olur

Menün güzel canım,birazcık spor olsa tadından yenmezdi.Minik minik de olsa spora başla canım.
Canım iki haftadır bu yoğurt zencefil ve yeşilliği yiyorum tokta tutuyor tavsiye ederim
Senden beklediğim hareketler Yiyebiliyorsan acı tavsiye ederim metabolizmayı iyi hızlandırıyor ve yağ yakmaya yardımcı oluyor canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun güzelim.Nutellayı da görmedim zaten
Menü
Sahureynirli ekmek süt
Iftar:nohut üc dört kasik pilav salata yarim portakal iki hurma
Su:1 litre
Spor:yok hala enerjimi toplayamadim
Sahurun kötü olmuş canım bunu sen de biliyorsun zaten.Allah kabul etsin bu arada.
Kizlar basim cok agriyo orucu sahursuz tuttum fena carptti beni
Allah kabul etsin canım ama bir daha zor da olsa sahura kalk canım.sahurun amacı o. Tuttuğun oruçlar eziyete dönüşmesin diye var.
Ke
Ayyy kuzum sen birkaç gün önceki memito muhabbetlerinde yoktun sanırım.Memişlerimi eşimin doğum gününde hediye olarak estetik yaptırmayı düşündüm.Burada kızlardan da hediye paketi ve mum dikme fikirlerini kaptım cebe attım.Ağustosta eşime hediye yaptırcam.Kendim için bişey istiyorsam namerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…