- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kuzum emzirip sağmaktan zati sarktılarAskıtom memitoları bağlayıp oyle atla yoksa sarkarlar
Takibe takipSeni seçtim pikaçuSinsi sinsi takip ediyordum, artık açık açık edebilirim
İkiniz de bir temiz sopa istiyorsunuz
Böyle düşünerek kötüyü çağırıyorsun canım.İyi düşün iyi olsun.Ben hep çok olumlu düşünürüm ve gerisi gelir.Beynini kötü fikirlerle doldurup da kendine engeller koyma canım.
Bazen ciddi saçmalıyorsun canım.Buradan ayrılmak kendine yapacağın kötülük olur.Sen karadenizin hırçın pes etmeyen kadınısın.Senin sorunun ara ara ucunu kaçırıyorsun sonra bunların vicdan azabı ile 3 günde 5 kilo,5 günde 5 kilo vs gibi sağlıksız menülere başvuruyorsun.böyle katı listeli diyetlerden sonra da kaçamak çok geliyor haliyle.
Canım azar azar ,biraz sporla 300-500
Böyle karalar bağlayarak olmaz ki,
Yarın yemeyi düşündüğüno kekler poğaçalar boğazına dizilsinAğzına götürdüğün her lokmada ben bunun bi parçasını eritmek için geberiyorum,aç sefil kalıyorum buna değer mi diye düşün?
Sagol canm ya cumaya kdr cok dikkatetcm inşYok kuzum artık bozma lüksüm yok çok kilo aldım bugün ilk defa belimin bu kadar kalınlaştığını gördüm şok oldum ya iğrenç olmuş
Allah kabul etsin de niye öyle tutuyosun halsiz kalırsın çok
Kuzum çok çok güzel eskisi gibisin hep böyle kal
Menü muhteşem
Huzurcuğum öğlen hiç olmasada akşam çok güzel toparlamışsın bence
Cok aciktiysam demekki yasemin neler yerdim orucu acinca bende kizlara yazacam diye tutuyorum kendimi bazen slkiliyorum izinemi ciksam diyorum sonra dlk disini az kaldi diyorum öyle isteAllahım kabul etsin ablacım menun pek olmamış yani karbonhidratli olmuş biraz
Zaten iceymişsin kız yoksa seninde benim gibi sorun popoda mıSagol canm ya cumaya kdr cok dikkatetcm inş
Menü gibi menü afiyet olsun canim utandim simdi bide abla olacamİyi geceler güzeller
Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 sahanda 2 yumurta, 7 zeytin,süzme peynir,az burgu peynir,3 ceviz, 4-5 çeri domates ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:00 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
16:00 Bir bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,yoğurt ve salata
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie 135 puan,
45 dk tempolu yürüyüş 112,5 puan
Yaşasın ,sıralı regl turlarımız başkadı.Sıradaki regl Tuğçe’ye gelsin.Ben de menümü bugün sorulmadan yazayımesperenzaa
07.30
1 dilim peynir
5-6 zeytin
Yeşillik
Havuç
1 dilim t.b ekmeği
12.30
Mercimek yemeği (Karaşimşek)
Cacık
1 tane turşu
19.30
Hamsi buğlama
Salata
Su 1.5 lt yatana kadar 2.5 olur. Bu arada gönlümün efendisi geldi karnım ağrısada neşem de yerine geldi
Yok kuzum artık bozma lüksüm yok çok kilo aldım bugün ilk defa belimin bu kadar kalınlaştığını gördüm şok oldum ya iğrenç olmuş
Allah kabul etsin de niye öyle tutuyosun halsiz kalırsın çok
Kuzum çok çok güzel eskisi gibisin hep böyle kal
Menü muhteşem
Huzurcuğum öğlen hiç olmasada akşam çok güzel toparlamışsın bence
Bi hazirlayacak adam bulsam tek gözüm kapali buldugumu yeyip yatiyotum uykuyu severim oda beni sever sagolsunAblacım yumurta peynir tarzında bi sahur yapsan sanki daha güzel olacak gibi
Buranın varlık amacı o canımMenü gibi menü afiyet olsun canim utandim simdi bide abla olacam
Ahh ahh uykuya bayılırdım benim oğlum sağolsun uykuyu unutturdu:))Bi hazirlayacak adam bulsam tek gözüm kapali buldugumu yeyip yatiyotum uykuyu severim oda beni sever sagolsun
Yeni toparlandim daha benim memintolarda seninkinden cok zipliyolar ama yapacam umutluyum kendimdenBuranın varlık amacı o canımbirbirimizden birşeyler öğrenerek,motive olarak,bazen utanarak bol bol da eğlenerek zayıflamak.Bugün olmadıysa yarını kaçırmamak lazın.
Bozma moralini,yarın yeni bir gün ve yeni umut.
Biraz spora başlasan süper olur aslında
Dogru diyosun en degerli benim ben dönyanin en gözel karisiyam demiAhh ahh uykuya bayılırdım benim oğlum sağolsun uykuyu unutturdu:))
10dakikacık uykundan feragat edip kendine göre o menüyü hazırla canım.Yeri geliyor Eşin,çocuğun,torunun,dostun için uykusuz kalıp hazırlık yapıyorsan kendine de yap canım.
Yavaş yavaş başla canım,birden yüklenme zaten zamanla kondüsuonun artıyor.Sporsuz varacağımz noktaya daha uzun zamanda ulsşıyoruz.Sporun sağladığı sıkılığı tek başına diyet vermiyor.Yeni toparlandim daha benim memintolarda seninkinden cok zipliyolar ama yapacam umutluyum kendimden
Tam olarak demek istediğim buyduDogru diyosun en degerli benim ben dönyanin en gözel karisiyam demi
Ruh esimTam olarak demek istediğim buydu
Kuzum emzirip sağmaktan zati sarktılarahanda yarama bastın Eşime doğum günü hediye fikrim yine gözümde canlandı
Cok aciktiysam demekki yasemin neler yerdim orucu acinca bende kizlara yazacam diye tutuyorum kendimi bazen slkiliyorum izinemi ciksam diyorum sonra dlk disini az kaldi diyorum öyle iste
Canım ip atlamayı pek beceremiyorumbir de atladıkça memitolarım ağzıma gözüme geliyor spora bıgün başladım spor yarışması olabilir .tüm takım ip atlayalım derse ona da olur derim ve becerebildiğim kadarını yaparım:))
Bu arada canım artık yeter!!! Lütfen kendine gel artık.Senin motiveni sağlayacak ne ise onu yap,onu yapalım.
Bir de yarın arkadaşına gidecekmişsin yaw yeme,diyetteyim de ,karnım ağrıyır,midemi motoru bozdum de yeme.Gitmeden önce karnını sağlıklı şeylerle doyur öyle git.Sakın aç gidip de keke böreğe saldırma canım.
tamam ya yemicem yarin bise bi iki catal tavuk gogsunden alirim okdr gerisini cocuklara yedirirmSeni seçtim pikaçuSinsi sinsi takip ediyordum, artık açık açık edebilirim
İkiniz de bir temiz sopa istiyorsunuz
Böyle düşünerek kötüyü çağırıyorsun canım.İyi düşün iyi olsun.Ben hep çok olumlu düşünürüm ve gerisi gelir.Beynini kötü fikirlerle doldurup da kendine engeller koyma canım.
Bazen ciddi saçmalıyorsun canım.Buradan ayrılmak kendine yapacağın kötülük olur.Sen karadenizin hırçın pes etmeyen kadınısın.Senin sorunun ara ara ucunu kaçırıyorsun sonra bunların vicdan azabı ile 3 günde 5 kilo,5 günde 5 kilo vs gibi sağlıksız menülere başvuruyorsun.böyle katı listeli diyetlerden sonra da kaçamak çok geliyor haliyle.
Canım azar azar ,biraz sporla 300-500
Böyle karalar bağlayarak olmaz ki,
Yarın yemeyi düşündüğüno kekler poğaçalar boğazına dizilsinAğzına götürdüğün her lokmada ben bunun bi parçasını eritmek için geberiyorum,aç sefil kalıyorum buna değer mi diye düşün?
Bugün ki menüm
Sabah (7.30)
1 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
5 zeytin
Domates,salatalık
1 dlm tb ekmeği
Ara (10.20)
1 minnak elma
Yeşil çay
Öğlen (12.20)
Karnı yarık (fırında kızartılmadan)
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Çay
Akşam(19.20)
Yeşillikli zencefilli yoğurt
Ara (21.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar:1,5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade Türk kahvesi,1 fincan sade kahve
Senden beklediğim hareketlerCanım iki haftadır bu yoğurt zencefil ve yeşilliği yiyorum tokta tutuyor tavsiye ederim
Kanguru_
19 Mart menum
Sabah: 06.25
Bol.maydonoz
Bol dereotu
Kırmızı biber
2 ceri domates
1 kucuk salatalık
2 ceviz
Oglen: 12.25
2 kaşık Şehriye çorbası ( hoşuma gitmedi bu kadar icebildim)
2 yk Türlü
Ayran
18.45 sade turk kahvesi
Aksam 19.55
1 enginar haslama
Roka
Kırmızı biber
2.8 lt su.
Huzurvermeyolunda
45 dk yürüyüş + 30 dk direnç hareketleri
742 puan
Afiyet olsun canım.19 mart menü
09:00
1 kk peynir
2 yumurta (birisinin sarısı yok)
Domates salatalık
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
4 adet köfte
2 kepçe tavuk suyu çorbası
15:30
2 adet gün kurusu
19:30
Ton balıklı salata
3 litre su
Spor: 45 dakika yürüyüş
21:30
Sade nescafe
Afiyet olsun güzelim.Nutellayı da görmedim zatenMenümKanguru_
Kahvaltı
1 haşlama bıldırcın yumurtası
1 bardak light süt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik
1 kk peynir
Domates ve salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğlen yemeği
Menemen
2 yk çökelek
Ara
1 elma
Akşam yemeği
Ton balıklı salata
Gece
Yarım muz/3 çilek/yoğurt
Kaçamaklarım!
1 çay kaşığı nutella
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
Huzurvermeyolunda
Sahurun kötü olmuş canım bunu sen de biliyorsun zaten.Allah kabul etsin bu arada.Menü
Sahureynirli ekmek süt
Iftar:nohut üc dört kasik pilav salata yarim portakal iki hurma
Su:1 litre
Spor:yok hala enerjimi toplayamadim
Allah kabul etsin canım ama bir daha zor da olsa sahura kalk canım.sahurun amacı o. Tuttuğun oruçlar eziyete dönüşmesin diye var.Kizlar basim cok agriyo orucu sahursuz tuttum fena carptti beni
KeSabah
1 haslanmıs yumurta
5-6 zeytin
1 avuc peynir
Yrım bardak twrcınlı süt
Oglen
2 avuc patlamıs mısır
3 catal kek (dayanamadım
2 kasık kuru fasulye salata
Aksam
Yrım uskumru
Salata
Soor henuz yapmadım bölgesel yapıcam inş
Ayyy kuzum sen birkaç gün önceki memito muhabbetlerinde yoktun sanırım.Memişlerimi eşimin doğum gününde hediye olarak estetik yaptırmayı düşündüm.Burada kızlardan da hediye paketi ve mum dikme fikirlerini kaptım cebe attım.Ağustosta eşime hediye yaptırcam.Kendim için bişey istiyorsam namerdimHahahah benımkılerde oyle masallahları var hem buyuk hem sarkık
Kızz hediye ne olaki vallahi cok merak ettim
Kesin yasa dışı bısey ler düsünüyorsun
Ablacım ne guzel iradene sahip cıkıyorsun kesinlikle ızne ayrımayı düşünme cunku hedefine cok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?