Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bebeğim detoks yapmıştım ya ertesi gün fazla protein tüketmemem lazımdı. Ondan böyle oldu. Yoksa bugün bol maydonozlu, kırmızı biberli bir yumurtayla yapılmış omleti gömdüm yani :)

Mikemmel, mikemmel ve yine mikemmel diyorum. Ha gayret yavrucum.

Evet canım. Gelenektir o. Geceden hafif yanan fırına bırakırlar çömleği. Sabahta erkekler namaz dönüşünde alırlar. Eve gelinir. Çalarlar. Mükemmel bir lezzet. Bize biri keşkek düdüklüsü hediye etmişti. Annem her bayram sabahı yapar. Ohh mis. Birgün Ankara'ya yolunuz düşerse yine yaptırırım anama, beklerim sizleri de :)

Ohhh rahatlama da yaşanıp üzerine sözler de verildiğine göre durmak yok yola devam :) Bugün yeni kararlarını uygulayacağın ilk gün. Vira bismillah :)

Haha çok şekersn tatlım

Ben bakıyorum yaaa masam şuan öyle bir toplu ki gelen yolunu şaşırır
Ahahhahah bi ara toplarsın ya bişey olmaz benimde öyle her yerde parçalar ölçüm aletleri pis pis kağıtlar ama toplasamda yarım saat sonra yine aynı herkes getirip bişey veriyo

Günaydıııın kızzlaaar güzel bir gün olsun, herşey yolunda gitsiiiin
Günaydın

Allah kabul etsinn canım, vallahi süpersin çok güzel olmuş, afiyetler olsunn..

İyisin tabiii Afiyet olsun canım..

Kuzucum aslına baktığında çok birşey değil ama bir kaç gündür üst üste yapıyorsun bunu. Diyetisyenler bile haftada sadece 1 öğün ödüllendirebilirsiniz diyorlar. Silkelip kendine gelmen gerekmiyor mu sence de tatlım

Yaşasın ,sıralı regl turlarımız başkadı.Sıradaki regl Tuğçe’ye gelsin.
Menü de çok iyi.
Beyyle beyle gidecek o kilolar

Benimde regli pazar günü start verdi

Yaa maşallah eşinde ne kadar yapıcı biriymiş kaptanım, seni galiba en iyi ben anlarım. Bende ağlıyordum köşeye çekilip, ama aslında ağlamam neden veremiyorum değildi?
Hata yaptığımı yanlış beslendiğimi bile bile aynı hataya devam edişimdi.
Psikolojik olarak kendini hazır hissettiğinde, geri çorap söküğü gibi geliyor.
Sana çok güzel bir motivasyon kaynağı da çıkmış, istediğine ulaşınca ödül olarak kıyafet vs vs alacaksııın

Insallah cnm zayifladikca kendimi sevmeye baslarim heralde. Simdj nasil sevim kendimi bu kiloyla
Iyiki burasi var iyiki varsin iyiki varsiniz.

Sen kendini sevmezsen kim seni niye sevsin kaptanım?
İnsanı insan yapan kilosu, kalıbı, boyu posu değil bence. İçinde merhamet var mı, vicdanın var mı bence bunlar önemli kıstaslar. Hem ben senden daha kiloluyum ama ben seviyorum kendimi.
Ama bu sevmek kendime kızmadığım anlamına gelmiyor tabi. Mesela bir kıyafet üstümde güzel durmazsa, bunu sen kendin yaptın kendin de düzelteceksin diyorum.
Sende yapacaksın kendine inan ve güven sadecee

Günaydın kızlarrr. Bgn kaçamaksız birgün için söz verdim kendme. Umarım başarılı olurumm.

Günaydın canım, umarım başarılı olurum ile başarılı olacağım arasında fark var.
Olurum derken aklında acaba var ya, o seni başarısız olmana iter diye düşünüyorum
Ama başarılı olacağım diye inanarak söylersen, zaten başarmış olursunn

Ahahhahah bi ara toplarsın ya bişey olmaz benimde öyle her yerde parçalar ölçüm aletleri pis pis kağıtlar ama toplasamda yarım saat sonra yine aynı herkes getirip bişey veriyo

Günaydın

Günaydııın canım güzel mesailerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…