Akşam dışında menü güzel, sanki akşam birşey mi yeseydin? Bazen insanın canı gerçekten istemiyor, ama kilo vereceğim diye aç kalmamak lazım diye düşünüyorum.
Aaa menü süper suyu biraz daha bol iç ama turşu ödem yapmasın sana :)
Kuzucum sabah bir peynir yumurta göremedim olsaydı şahane olurdu, afiyetler olsun
19 mart menü
09:00
1 kk peynir
2 yumurta (birisinin sarısı yok)
Domates salatalık
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
4 adet köfte
2 kepçe tavuk suyu çorbası
15:30
2 adet gün kurusu
19:30
Ton balıklı salata
3 litre su
Spor: 45 dakika yürüyüş
21:30
Sade nescafe
Amasyada yapılam giibisini yemedim ben harika gercekten eşin tarafı oralı yine birgun hamileyim bayramgexmesinde bir yerr gittik orada bayram sabahları tas frıına guvecte verilir keske aman allahım getirmişlerdi öldüm öldüm o lezzeti br daha alamadım cidden harşkaydı ya
Biraz once kilolarim yuzunden sinir krizi gecirdimbayaga hungur gungur agladim esim uyanip bi guZel kizdi bana korkmus bisey oldu diye dha nolcek kilo veremiyorum aliyorum yakinda kapilardan sigmicam dedim sigmazsan kapilari genisletiriz bunun icin uzulme dedi sonrada ben seni 250 kilo olsan da severim ama sen kendini sevmiyosan biraz caba goster zayifla dedi kendine corap alirken bile tereddut ediyosun bisey almak istemiyosun boyle olmaz gel saba biseler alalim zayiflayinca cope atarsin dedi yok dedim ben 2 3 aya bayaga zayiflicam yazik olur dedim Allah soyletti kizlar 2 3 aya zayiflicam agzimdan cikti esimde sasirdi bende. Sen 2 3 aya istedigin kiloya gel ben sana kredi kartimi banka kartimi bide ustune arabami aatar onun parasini veririm ywterki yuzun gulsun artik dedi :) bende soz mu didim yok okaadarda degil ama bi mebla soyledi sonra benim gozlerse dolar isareti cikti :) tmm didim 2 3 aya eeeennn geccccc temmuz sonuna kadar 10 kilo vermis olarak karsina cikcam dedim heh soyle didi yatti uyudu gic bise icin zayiflamazsam esimin verdigi soz ixn zayiflarim
Günaydın.Kolay gelsin.Günaydın kızlar. Enerji dolu, deli gibi hareketli ama yorulmayacağınız bir gün dilerim. Şimdi şefim geldi. İş kitledi. Onu halledip size döncem.
Valla kız ben hep burdayımEsra demirbaşız burada.Yine kimseler yok.
Bende canım yaaaa.Valla kız ben hep burdayım
Burası olunca hiç bi yere bakmak gelmiyo içimdenBende canım yaaaa.
Ben bakıyorum yaaa masam şuan öyle bir toplu ki gelen yolunu şaşırırBurası olunca hiç bi yere bakmak gelmiyo içimden
Haha çok şekersn tatlımMenün güzel canım,birazcık spor olsa tadından yenmezdi.Minik minik de olsa spora başla canım.
Senden beklediğim hareketlerYiyebiliyorsan acı tavsiye ederim metabolizmayı iyi hızlandırıyor ve yağ yakmaya yardımcı oluyor canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun güzelim.Nutellayı da görmedim zaten
Sahurun kötü olmuş canım bunu sen de biliyorsun zaten.Allah kabul etsin bu arada.
Allah kabul etsin canım ama bir daha zor da olsa sahura kalk canım.sahurun amacı o. Tuttuğun oruçlar eziyete dönüşmesin diye var.
Ke
Ayyy kuzum sen birkaç gün önceki memito muhabbetlerinde yoktun sanırım.Memişlerimi eşimin doğum gününde hediye olarak estetik yaptırmayı düşündüm.Burada kızlardan da hediye paketi ve mum dikme fikirlerini kaptım cebe attım.Ağustosta eşime hediye yaptırcam.Kendim için bişey istiyorsam namerdim
Ahahhahah bi ara toplarsın ya bişey olmazBen bakıyorum yaaa masam şuan öyle bir toplu ki gelen yolunu şaşırır
GünaydınGünaydıııın kızzlaaar güzel bir gün olsun, herşey yolunda gitsiiiin
Bugünkü menum
Sahur:
1 kase yoğurt içine 2 kaşık yulaf ve 1 tatlı k. Pekmez
İftar:
1 kase mercimek çorbası
4 köfte (içinde ekmek galeta yok)
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Ara
1 y.k. Kuru üzüm
1 incir
Çay
Sivilar
1 litre su yatana kadar 1.5 yaparim
Yarım litre detoks suyu
@esperenzaa
Spor
50 dk leslie*150 puan
300 hulahop*180 puan
150 sağ sol bacak hareketleri*130 puan
50 mekik*30 puan
50 duvar sınavı*30 puan
50 lastikle gogus hareketleri*30 puan
Toplam*550 puan
@Huzurvermeyolunda
İyi geceler güzeller
Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 sahanda 2 yumurta, 7 zeytin,süzme peynir,az burgu peynir,3 ceviz, 4-5 çeri domates ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:00 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
16:00 Bir bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,yoğurt ve salata
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie 135 puan,
45 dk tempolu yürüyüş 112,5 puan
Sabah
1 haslanmıs yumurta
5-6 zeytin
1 avuc peynir
Yrım bardak twrcınlı süt
Oglen
2 avuc patlamıs mısır
3 catal kek (dayanamadım
2 kasık kuru fasulye salata
Aksam
Yrım uskumru
Salata
Soor henuz yapmadım bölgesel yapıcam inş
Yaşasın ,sıralı regl turlarımız başkadı.Sıradaki regl Tuğçe’ye gelsin.
Menü de çok iyi.
Beyyle beyle gidecek o kilolar
Biraz once kilolarim yuzunden sinir krizi gecirdimbayaga hungur gungur agladim esim uyanip bi guZel kizdi bana korkmus bisey oldu diye dha nolcek kilo veremiyorum aliyorum yakinda kapilardan sigmicam dedim sigmazsan kapilari genisletiriz bunun icin uzulme dedi sonrada ben seni 250 kilo olsan da severim ama sen kendini sevmiyosan biraz caba goster zayifla dedi kendine corap alirken bile tereddut ediyosun bisey almak istemiyosun boyle olmaz gel saba biseler alalim zayiflayinca cope atarsin dedi yok dedim ben 2 3 aya bayaga zayiflicam yazik olur dedim Allah soyletti kizlar 2 3 aya zayiflicam agzimdan cikti esimde sasirdi bende. Sen 2 3 aya istedigin kiloya gel ben sana kredi kartimi banka kartimi bide ustune arabami aatar onun parasini veririm ywterki yuzun gulsun artik dedi :) bende soz mu didim yok okaadarda degil ama bi mebla soyledi sonra benim gozlerse dolar isareti cikti :) tmm didim 2 3 aya eeeennn geccccc temmuz sonuna kadar 10 kilo vermis olarak karsina cikcam dedim heh soyle didi yatti uyudu gic bise icin zayiflamazsam esimin verdigi soz ixn zayiflarim
Insallah cnm zayifladikca kendimi sevmeye baslarim heralde. Simdj nasil sevim kendimi bu kiloyla
Iyiki burasi var iyiki varsin iyiki varsiniz.
Günaydın kızlarrr. Bgn kaçamaksız birgün için söz verdim kendme. Umarım başarılı olurumm.
Ahahhahah bi ara toplarsın ya bişey olmazbenimde öyle her yerde parçalar ölçüm aletleri pis pis kağıtlar ama toplasamda yarım saat sonra yine aynı herkes getirip bişey veriyo
Günaydın
Ben hem genel kurul evrakları hem faturalarla uğraşıyorum arada bide başka işler kaynıyor.Şu genel kurul bitsin izin kullanacağım.
Finans ve muhasebe yetkilisiyimMuhasebeci misin canım?
Kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsuuunFinans ve muhasebe yetkilisiyim
Zaten bi insanada bir görev yükleseler şaşarım.Ben hem genel kurul evrakları hem faturalarla uğraşıyorum arada bide başka işler kaynıyor.Şu genel kurul bitsin izin kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?