Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızzz bende Satın alma ve Personel de var.Hem çalışıyorum hem buraya yazıyorum
Iş hayatında gördüğüm kadarıyla herkes öyle bizim muhasebecide senin gibi çok kurumsal bi firma olmadıkça bu şekilde oluyor sanırım. Ama 10.000in üstünde çalışanı olanlar bu konuya dikkat ediyor gözlemlediģim kadarıyla. Bende hem üretimden hem kaliteden hem tasarımdan sorumluyum. Kurumsal bi yer olsa bu böyle olmazdı

Aynen doğru söylüyorsun.Benim çalıştığım yer biraz farklı Özel Şirket olarak görülüyoruz ama tüm prosedürlerimiz Devlet Sektörü gibi.İmalat yapmıyoruz Yasa ile kurulan Hizmet sektörü olduğundan dolayı personel sayımızda az.Tek kişi birçok şeyi yapmak zorunda kalıyor.

Ne imalatı yapıyorsunuz

Tamam şimdi anladım bir nevi danışmanlık şirketi gibi bişey sanırım. Argelere sadece yasal destek yapıyorsunuz sizde yapılan bi arge çalışması yok

Kizlrr gunaydin napiyosunuz ne ediyosunuzz hepinizden once ozurdilerimmm cok mohim islerim vardi bide kaynanamdayim burda her ise gelince ben bakiomm cocuklar is yemek derkn grm zamanim kalmio sikdi cocugu uyutuom anca firsat oldu daha kahvalti bile edemedimm

Hoşgeldin canım.Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…