Aslında seviyorum ama şu resmi yazışmalar belgeler imzalar kısmı sıkıcı.Yönetim kurulumuzun üyeleri büyükler olunca kasıyorsunKolay gelsin canım, Allah yardımcın olsuuun
Kızzz bende Satın alma ve Personel de var.Hem çalışıyorum hem buraya yazıyorumZaten bi insanada bir görev yükleseler şaşarım.
Iş hayatında gördüğüm kadarıyla herkes öyle bizim muhasebecide senin gibi çok kurumsal bi firma olmadıkça bu şekilde oluyor sanırım. Ama 10.000in üstünde çalışanı olanlar bu konuya dikkat ediyor gözlemlediģim kadarıyla. Bende hem üretimden hem kaliteden hem tasarımdan sorumluyum. Kurumsal bi yer olsa bu böyle olmazdıKızzz bende Satın alma ve Personel de var.Hem çalışıyorum hem buraya yazıyorum
Aynen doğru söylüyorsun.Benim çalıştığım yer biraz farklı Özel Şirket olarak görülüyoruz ama tüm prosedürlerimiz Devlet Sektörü gibi.İmalat yapmıyoruz Yasa ile kurulan Hizmet sektörü olduğundan dolayı personel sayımızda az.Tek kişi birçok şeyi yapmak zorunda kalıyor.Iş hayatında gördüğüm kadarıyla herkes öyle bizim muhasebecide senin gibi çok kurumsal bi firma olmadıkça bu şekilde oluyor sanırım. Ama 10.000in üstünde çalışanı olanlar bu konuya dikkat ediyor gözlemlediģim kadarıyla. Bende hem üretimden hem kaliteden hem tasarımdan sorumluyum. Kurumsal bi yer olsa bu böyle olmazdı
Ne imalatı yapıyorsunuzAynen doğru söylüyorsun.Benim çalıştığım yer biraz farklı Özel Şirket olarak görülüyoruz ama tüm prosedürlerimiz Devlet Sektörü gibi.İmalat yapmıyoruz Yasa ile kurulan Hizmet sektörü olduğundan dolayı personel sayımızda az.Tek kişi birçok şeyi yapmak zorunda kalıyor.
Gu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤
Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4
İmalat yok canım bizde.Teknoloji Geliştirme Bölgesi nin Yönetici Şirketindeyim benNe imalatı yapıyorsunuz
Süpersin canım çok az kaldı listeye girmeneGu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤
Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4
Ablacım nasılsın?Günaydin güzeller
Yani araştırma geliştirmemi yapıyosunuzİmalat yok canım bizde.Teknoloji Geliştirme Bölgesi nin Yönetici Şirketindeyim ben
Yok canım biz yapmıyoruz.Biz Ar-ge yapan firmaları bünyemizde barındırıyoruz,yasayla destekler sağlıyoruz,hoca-firma eşleştirmeleri yapıyoruz.Bursada ki Ulutek Teknopark gibi.Bende bulunduğum şehrin Teknoparkında çalışıyorumYani araştırma geliştirmemi yapıyosunuz
Tamam şimdi anladım bir nevi danışmanlık şirketi gibi bişey sanırım. Argelere sadece yasal destek yapıyorsunuz sizde yapılan bi arge çalışması yokYok canım biz yapmıyoruz.Biz Ar-ge yapan firmaları bünyemizde barındırıyoruz,yasayla destekler sağlıyoruz,hoca-firma eşleştirmeleri yapıyoruz.Bursada ki Ulutek Teknopark gibi.Bende bulunduğum şehrin Teknoparkında çalışıyorum
Iyiyim canim sagol sen nasilsinAblacım nasılsın?
Aynen canım Türkiyede çok bilinmeyen bir kavram.Ama ciddi teşvikleri var Ar-ge yapan firmalar için.Tamam şimdi anladım bir nevi danışmanlık şirketi gibi bişey sanırım. Argelere sadece yasal destek yapıyorsunuz sizde yapılan bi arge çalışması yok
İyiyim abla iş güç çalış dur.Bugün evdesin sanırım.Iyiyim canim sagol sen nasilsin
Hoşgeldin canım.Nasılsın?Kizlrr gunaydin napiyosunuz ne ediyosunuzz hepinizden once ozurdilerimmm cok mohim islerim vardi bide kaynanamdayim burda her ise gelince ben bakiomm cocuklar is yemek derkn grm zamanim kalmio sikdi cocugu uyutuom anca firsat oldu daha kahvalti bile edemedimm
Saglik olark cok iyiyim cnm diyet olarak fecii moral olarak daha feciiii sen nasilsin kilon ne drda gecmidi okuyamadm 645 msj varmiss okumaya zamnim yokHoşgeldin canım.Nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?