Kötü birşey yoktur umarım moralini bu kadar bozacak.Ben iyiyim diyette ellerinden öper teyzesiSaglik olark cok iyiyim cnm diyet olarak fecii moral olarak daha feciiii sen nasilsin kilon ne drda gecmidi okuyamadm 645 msj varmiss okumaya zamnim yok
Benim yakından takip ettiğim konular. Arge mühendisi olarak çalışmayı çok isterim ama argesi olan firma çok azAynen canım Türkiyede çok bilinmeyen bir kavram.Ama ciddi teşvikleri var Ar-ge yapan firmalar için.
Olalim ablacim menu yazdigimizda birbirimizi etiketleyelimEvet bunu sevdim nehir ikimiz grup olalimmi
Kizlrr gunaydin napiyosunuz ne ediyosunuzz hepinizden once ozurdilerimmm cok mohim islerim vardi bide kaynanamdayim burda her ise gelince ben bakiomm cocuklar is yemek derkn grm zamanim kalmio sikdi cocugu uyutuom anca firsat oldu daha kahvalti bile edemedimm
Ulutek Teknoparkı takip edebilirsin.Cv ni bırakabilirsin Yönetim ofisine.Benim yakından takip ettiğim konular. Arge mühendisi olarak çalışmayı çok isterim ama argesi olan firma çok az
Anlastik canimOlalim ablacim menu yazdigimizda birbirimizi etiketleyelim
Tesekkur ederim kaptanim :)zencefilim yok cnm bu hafta unutmazsam alirim insallah. Ya bnmki acliktan degil cnm cogu zmn acikmadan mutfakda yiyecek biseler ariyorm
Ahh ahh esime hep diyorum alma diye ama dinleyen kim. Cocuklara ztn vermiyorum esimde yicekse disarda yiyip gelsin yada aldigi gibi tuketsin durdukca beni cekiyo :)
Bos vaktimde yeni tarifler bulsam iyi olcak
Bnm yemegim var yarind karnabahar yapicam insallah
dikkat ederseb almazsin cnm dengelemek onemli koruma safhasinda. Istedigin kadar burda olabilirsin. :) baktin kilo aliyosun hemen gel :d
Al iste arkadasim yarin oturmaya cagiriyogitmesem olmaz desim bse hazirlama bi kahve yetwrli diyetteyim diye insallah bise yapmazm her ihtimale karsi kahvaltimi yapmasam acaba
Gu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤
Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4
Günaydin güzeller
Kizlrr gunaydin napiyosunuz ne ediyosunuzz hepinizden once ozurdilerimmm cok mohim islerim vardi bide kaynanamdayim burda her ise gelince ben bakiomm cocuklar is yemek derkn grm zamanim kalmio sikdi cocugu uyutuom anca firsat oldu daha kahvalti bile edemedimm
SuperAnlastik canim
Afiyet olsun canim :)Kız merde o guzel karatay tarifleri olanlarda cok ucuk malEmlerle yapılıyor ya avakado nedşr allah askına :/ ama nezamandır canım keskek istiyo yapam bari bu hafta
Bende simdi balık attım fırına yanına da salata ohh evdekilere babaları sıcak gözleme getiriyo allahım sen beni koru :))
kesinlikle yaoar elif hiç kendine guvenme canım götür yanında bşrşeyler
Kahvaltı yapmasan nolcak ki o yiyeceklerşn cok fena seyle
Zaten o misafirlikler mahvediyor insanı ben 2 aydır sogru duzgun ne gdiyorum ne cagırıyorum valla mecbur bi iki kişi dısında cagırmadım
Bi mezun olayımda her yere bırakıcam cv miUlutek Teknoparkı takip edebilirsin.Cv ni bırakabilirsin Yönetim ofisine.
Hadi inşallah canım.Bi mezun olayımda her yere bırakıcam cv mi
bi iki catal kekden alirim cnm baskada bse yemem kuruyemis fln yerim. Yarina 81.5 gormek hedefimSüpersinbunun üstüne o kek ve muhallebinin tadına bile bakarsan..
tesekkur ederim cnm insallah girebilcem kisa zmndaSüpersin canım çok az kaldı listeye girmene
Oyle yapcam cnm bide giderken kuruyemis fln alcam onlardan yerim :)Tesekkur ederim kaptanim :)
Canim kahvaltini yapta git tabaktakileride cocuklara yedir sende arada kaynarsin iste salata varsa salatayi sen yersin.
kiz grup isini naptiniz hani nerdeBi mezun olayımda her yere bırakıcam cv mi
Haklısın cnm. Başarıcaaam :)Günaydın canım, umarım başarılı olurum ile başarılı olacağım arasında fark var.
Olurum derken aklında acaba var ya, o seni başarısız olmana iter diye düşünüyorum
Ama başarılı olacağım diye inanarak söylersen, zaten başarmış olursunn
Günaydııın canım güzel mesailerr
Çiğ kuruyemiş al baribi iki catal kekden alirim cnm baskada bse yemem kuruyemis fln yerim. Yarina 81.5 gormek hedefim
tesekkur ederim cnm insallah girebilcem kisa zmnda
Valla bilemedim ki kimle kimi eşleştirsek neye göre yapsak. Dün çok yoğundum bugün bizde gün vardı gece 1 e kadar koşturdum bugün bakarımOyle yapcam cnm bide giderken kuruyemis fln alcam onlardan yerim :)
kiz grup isini naptiniz hani nerde
Canım baska evde baska duzende diyet götürebilmek cok zor en azından gunde bir kere girip menünp yazarssan kendi takip edlniş hissedersinSaglik olark cok iyiyim cnm diyet olarak fecii moral olarak daha feciiii sen nasilsin kilon ne drda gecmidi okuyamadm 645 msj varmiss okumaya zamnim yok
Uyy cok fen tırstım suanda :))Şuraya günaydınımı iliştirip şimdilik gidiyorum.
Biraz işlerim var ama ara ara bakarım.
Tuhaf tuhaf şeyler yiyip de adamın asabını bozmayınbu lafım en çok da sana Kanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?