- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Tırs bi zahmetCanım baska evde baska duzende diyet götürebilmek cok zor en azından gunde bir kere girip menünp yazarssan kendi takip edlniş hissedersin
Uyy cok fen tırstım suanda :))
Sen naptın kaptancım bişeyler yemedin inş oralarda cıslı coslu @Rzgrece bu arada ben sporları hiiç listelemedim cok acayip zzmanlarda etiketleri gördüm simdi de aldı basını gitti napıcaz ya baska biri mi tutsa bu haftalık cunki ben ha simdi aldım teli elime haftaici cok ypgunum ev şş guc okul sonra park derken toparlayamoyprum listeyi masallah kızlarda bu hafta pek sporcu cıktı basıma
Maşallah canım sanaWuuuh! Spordan geldim yoruldum..
Menüm @Rzgrece
Kahvaltı
Tereyağlı sahanda yumurta
1 kk peynir
1 dlim tam burdağ ekmeği
1 bardak light süt
Ara
1 elma
Öğlen
Tonbalıklı 4 yk makarna
2sarma mercimekli
Ara
Ceviz+badem
Akşam
Bol salata
Izgara
Gece
1 kase yoğurt içinde 5 dlim muz / 3 çilek/ 2 kayısı (kurusu)
Su 1.5 lt
Spor
1 saat 5 dk yürüyüş 162 puan
1 saat merdiven inip çıkma 300 puan
15 dk yoga 50 puan
15 dk pilates 70 puan
Toplam 582 puanHuzurvermeyolunda
Canım fotoğrafa tıkla ,altta sil tuşu var ona tıkla,sonra sebep soruyor sebep yazınca siliniyor.Kızlar ben albümdeki resimleri kaldıramadım.Albüm silden yapmıyor muyuz?
Silinmeden baktım canımKızlar ben albümdeki resimleri kaldıramadım.Albüm silden yapmıyor muyuz?
Ayyy utandım.Kollarıma maşallah demiSilinmeden baktım canımMaşallah
Ayyy utandım.Kollarıma maşallah demi
Silebildim pc den girince.
Iş hayatında gördüğüm kadarıyla herkes öyle bizim muhasebecide senin gibi çok kurumsal bi firma olmadıkça bu şekilde oluyor sanırım. Ama 10.000in üstünde çalışanı olanlar bu konuya dikkat ediyor gözlemlediģim kadarıyla. Bende hem üretimden hem kaliteden hem tasarımdan sorumluyum. Kurumsal bi yer olsa bu böyle olmazdı
Gu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤
Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4
Allonsy hu huu kız seninle hiç karşılaşamıyoruz diye gittim üşenmedim mesajlarını saydım Bu hafta da gönlüm ceza almana razı gelmedi
Cuma dahil 57 mesajın olmuşBu hafta cezadan yırttın gibi hadi iyisin.
@Rzgrece canım bu benden duymuş olma ama N NGY mesaj ve tahminen kilo alımı olarak vahim durumda.
Canım benim senin gönül güzelliğin.Yok canım ,kendine haksızlık etme.İyisin ama mayısa daha da iyi olacaksın
Benim gördüğüm çok daha hoş olabilecek güzel bir hatundu
Ben de gece oğlumu uyutup işimi gücümü bitirince daha iyi bakıyorum buraya canım.Sende mi kaliteye bakıyorsun? Bu işin en leş yeri resmen kalite. Herşeyi kapsıyor. Sen diğer birimlere bağlı değilsin ama diğer tüm birimler sana bağlı resmen.
Kaptan ne yaptın helal vallaha:)
Aboowww basıldım. Bacım yazıyorum yazıyorum olmuyor :) Senle de saatlerimiz uyuşmuyor ondan karşılaşamiyoruz. Akşam sporundan sonra ben duşumu alıp yatıyorum. Ondan ötürü...
Ben de gece oğlumu uyutup işimi gücümü bitirince daha iyi bakıyorum buraya canım.
Sen de çok erken kalktığın için haliyle erken uyuyorsun ondan karşılaşamıyoruzKarşılaşamasak da takipteyim
Ben de önce üst taraftan ,yüzden kilo verenlerdenim ama zamanla dengeleyip aşağılardan da kilo vermeye başladım.Bir de yüz tabi ki kiloluyken daha gergin daha güzel görünüyor.Biraz sporla dengelesek çok daha iyi olacak gibi.Canım benim senin gönül güzelliğin.
Bizim ki hafta sonu sen neden yüzünden zayıflıyorsun dedi.Suratım uzuyor yaa ona bi çözüm yok işte.Sonrada yüzün her zaman ki gibi güzel diye kıvırdı
Bende şu nefes terapisine merak saldım.Ben de önce üst taraftan ,yüzden kilo verenlerdenim ama zamanla dengeleyip aşağılardan da kilo vermeye başladım.Bir de yüz tabi ki kiloluyken daha gergin daha güzel görünüyor.Biraz sporla dengelesek çok daha iyi olacak gibi.
Bu sıralar yüz yogasını araştırıyorum bakalımÇok iyi geliyor diyenler var.
Evet canım ben kalitedeyim. Yani kaliteden sorumlu müh görünüyorum ama üretimide takip ediyorum tasarımada bakıyorum argeci adamda bana işlerini yaptırıyo. Hiç bitmiyo yani iş. Sen hangi birimdesinSende mi kaliteye bakıyorsun? Bu işin en leş yeri resmen kalite. Herşeyi kapsıyor. Sen diğer birimlere bağlı değilsin ama diğer tüm birimler sana bağlı resmen.
Kaptan ne yaptın helal vallaha:)
Aboowww basıldım. Bacım yazıyorum yazıyorum olmuyor :) Senle de saatlerimiz uyuşmuyor ondan karşılaşamiyoruz. Akşam sporundan sonra ben duşumu alıp yatıyorum. Ondan ötürü...
Uyyy zihin degil zehşr zehir :))Tırs bi zahmetDünkü iki avuç patlamış mısır ve bir iki çatal çatal dediğin keki unutmadım
Ay hiç yazma valla toparlayamicaö galiba bu hafta herkes kendisi tutsun benceBen bile spora başladım, sen yan gelip yatmaya başladın.Çok ayıp ediyorsunAkşam cumartesiden bugüne olan sporları etiketleyerek yazarım canım
Abowww kaptan bomba gibi geldi sonundaGu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤
Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?