Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen naptın kaptancım bişeyler yemedin inş oralarda cıslı coslu @Rzgrece bu arada ben sporları hiiç listelemedim cok acayip zzmanlarda etiketleri gördüm simdi de aldı basını gitti napıcaz ya baska biri mi tutsa bu haftalık cunki ben ha simdi aldım teli elime haftaici cok ypgunum ev şş guc okul sonra park derken toparlayamoyprum listeyi masallah kızlarda bu hafta pek sporcu cıktı basıma

İp atlama yarısması yapsak kızlar benimle kapısacak olan varmı 2 gundur dogru dızgun sporum yok benim canım sııılıyo

Ben bile spora başladım, sen yan gelip yatmaya başladın.Çok ayıp ediyorsun Akşam cumartesiden bugüne olan sporları etiketleyerek yazarım canım

Maşallah canım sana

Allonsy hu huu kız seninle hiç karşılaşamıyoruz diye gittim üşenmedim mesajlarını saydım Bu hafta da gönlüm ceza almana razı gelmedi
Cuma dahil 57 mesajın olmuş Bu hafta cezadan yırttın gibi hadi iyisin.
@Rzgrece canım bu benden duymuş olma ama N NGY mesaj ve tahminen kilo alımı olarak vahim durumda.

Kızlar ben albümdeki resimleri kaldıramadım.Albüm silden yapmıyor muyuz?
Canım fotoğrafa tıkla ,altta sil tuşu var ona tıkla,sonra sebep soruyor sebep yazınca siliniyor.
Ben tekrar sileyim bir foto daha bakalım sorun çıkıyor mu?

Sende mi kaliteye bakıyorsun? Bu işin en leş yeri resmen kalite. Herşeyi kapsıyor. Sen diğer birimlere bağlı değilsin ama diğer tüm birimler sana bağlı resmen.

Gu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤

Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4

Kaptan ne yaptın helal vallaha:)

Aboowww basıldım. Bacım yazıyorum yazıyorum olmuyor :) Senle de saatlerimiz uyuşmuyor ondan karşılaşamiyoruz. Akşam sporundan sonra ben duşumu alıp yatıyorum. Ondan ötürü...

Yok canım ,kendine haksızlık etme.İyisin ama mayısa daha da iyi olacaksın
Benim gördüğüm çok daha hoş olabilecek güzel bir hatundu
Canım benim senin gönül güzelliğin.
Bizim ki hafta sonu sen neden yüzünden zayıflıyorsun dedi.Suratım uzuyor yaa ona bi çözüm yok işte.Sonrada yüzün her zaman ki gibi güzel diye kıvırdı

Ben de gece oğlumu uyutup işimi gücümü bitirince daha iyi bakıyorum buraya canım.
Sen de çok erken kalktığın için haliyle erken uyuyorsun ondan karşılaşamıyoruz Karşılaşamasak da takipteyim

Ben de gece oğlumu uyutup işimi gücümü bitirince daha iyi bakıyorum buraya canım.
Sen de çok erken kalktığın için haliyle erken uyuyorsun ondan karşılaşamıyoruz Karşılaşamasak da takipteyim

Bunu bildiğim iyi oldu. Biraz daha dikkat edeyim. Ajan esperenzaa iş başında

Canım benim senin gönül güzelliğin.
Bizim ki hafta sonu sen neden yüzünden zayıflıyorsun dedi.Suratım uzuyor yaa ona bi çözüm yok işte.Sonrada yüzün her zaman ki gibi güzel diye kıvırdı
Ben de önce üst taraftan ,yüzden kilo verenlerdenim ama zamanla dengeleyip aşağılardan da kilo vermeye başladım.Bir de yüz tabi ki kiloluyken daha gergin daha güzel görünüyor.Biraz sporla dengelesek çok daha iyi olacak gibi.
Bu sıralar yüz yogasını araştırıyorum bakalım Çok iyi geliyor diyenler var.

Bende şu nefes terapisine merak saldım.

Evet canım ben kalitedeyim. Yani kaliteden sorumlu müh görünüyorum ama üretimide takip ediyorum tasarımada bakıyorum argeci adamda bana işlerini yaptırıyo. Hiç bitmiyo yani iş. Sen hangi birimdesin

Tırs bi zahmet Dünkü iki avuç patlamış mısır ve bir iki çatal çatal dediğin keki unutmadım
Uyyy zihin degil zehşr zehir :))

Ben bile spora başladım, sen yan gelip yatmaya başladın.Çok ayıp ediyorsun Akşam cumartesiden bugüne olan sporları etiketleyerek yazarım canım
Ay hiç yazma valla toparlayamicaö galiba bu hafta herkes kendisi tutsun bence

Gu-nay-diiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

Hepinize desteginiz icin tesekkur ederin iyi ki varsiniz ❤❤

Suraya kilo bildirimi ilistireyim
Dun 84.0
Bugun 82.4
Abowww kaptan bomba gibi geldi sonunda
Ohhh bee masallah balim
Ben demistim En gec haftaya cuma lis te de siinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…