- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
İsmi de tam ajan ismi demiBunu bildiğim iyi oldu. Biraz daha dikkat edeyim. Ajan esperenzaa iş başında
Evet canım ben kalitedeyim. Yani kaliteden sorumlu müh görünüyorum ama üretimide takip ediyorum tasarımada bakıyorum argeci adamda bana işlerini yaptırıyo. Hiç bitmiyo yani iş. Sen hangi birimdesin
Bunu bildiğim iyi oldu. Biraz daha dikkat edeyim. Ajan esperenzaa iş başında
İsmi de tam ajan ismi demi
Ohhh afiyet olsun bacım. Salata görmeden bile beni cezbetti. Afiyet lsun, yağ olmasın. Akşama bizde enginar var sanırım. Bakalım akşama anneannem ne yapacak yanına?Kızlar bende bombastik bir salata yaptım cevizli peynirli yogurtta var yanonda onu yiyorum alsama da fırında mucver olcak siz neler yiyceksiniz bakalım
Tecrübesiz olunca böyle oluyoruz demek kiBen hem QA hem de QC deyim. Onun dışında senin gibi imalatı da takip ediyorum. Yabancılar gelince onlarla ilgileniyorum. Yabancılarla ben mailleşiyorum. Yeri geliyor teklif veriyorum. Ne varsa yapıyorum sanırım.Benim şefimde işi öğrenebileyim diye hadi bunu da sen yap şunu da sen yap diyor bana iş veriyor. Sonra birşey yetişmeyince de laf ediyor. Bende bugün yine iş verince "Sonra Allonsy niye yetiştiremiyor diyorsunuz" dedim. Birşey diyemedi :) Ama şefimi seviyorum. İyi biri Allah'tan.
Uyyy zihin degil zehşr zehir :))
Ay hiç yazma valla toparlayamicaö galiba bu hafta herkes kendisi tutsun bence
CanımmmAbowww kaptan bomba gibi geldi sonunda
Ohhh beemasallah balim
Ben demistim En gec haftaya cuma lis te de siinnnnn
Ben büyünce 007 Bond , James Bond olamazsam da James Bond kızı olucamİsmi de tam ajan ismi demi
ayyy hahaHahaha bende yazarken aynen böyle düşündüm. Biraz da film ismi gibi
"Ajan Esperenza KK'da: Bir takip meselesi"
Afiyet olsun canım.Benim dünden kalan kıymalı karnabarım var,salata yoğurt eklerim yine.Kızlar bende bombastik bir salata yaptım cevizli peynirli yogurtta var yanonda onu yiyorum alsama da fırında mucver olcak siz neler yiyceksiniz bakalım
Kuzummm neler yapıyorsun? Akşam gün sonunda menü ve varsa bir iki dal sporunu alırımTecrübesiz olunca böyle oluyoruz demek ki
Kız vallahi çok sancım var normalde her öğlen sanayide yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 45 dk yürüyorum ama bugün çıkamadım. O değilde bugün evde gün vardı inşallah aklıma mukayet olurum akşamKuzummm neler yapıyorsun? Akşam gün sonunda menü ve varsa bir iki dal sporunu alırımGerçi şimdi vay efendim regldim şöyle ağrım vardı dersin ama bi 30dk yürüyemeyecek kadar da yoktur ağrın değil mi
Kız vallahi çok sancım var normalde her öğlen sanayide yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 45 dk yürüyorum ama bugün çıkamadım. O değilde bugün evde gün vardı inşallah aklıma mukayet olurum akşam
Tecrübesiz olunca böyle oluyoruz demek ki
Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benimTamam yürüyüşe bişey demem.Aklına da boğazına da mukayet ol yoksa aklını alırım seninAra evdekileri sen gelmeden kalanları ya tüketsinler ya da iyice saklasınlar
Defreeze atsınlar bence sen yokken ısıtıp yerlerTamam yürüyüşe bişey demem.Aklına da boğazına da mukayet ol yoksa aklını alırım seninAra evdekileri sen gelmeden kalanları ya tüketsinler ya da iyice saklasınlar
Vayy şanslı seniBenim akşam yemeğim hep hazır.ne güzel.
Babana geçmiş olsun canım,şimdi nasıl iyi mi?Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benimşaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun
Balikli salata galibaKızlar bende bombastik bir salata yaptım cevizli peynirli yogurtta var yanonda onu yiyorum alsama da fırında mucver olcak siz neler yiyceksiniz bakalım
Şu sıra akşamları yoğurtlu yeşillik yiyorum ondan rahatımVayy şanslı seniBen yapmasam bi yemek yapanım yok
Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?