Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım ben kalitedeyim. Yani kaliteden sorumlu müh görünüyorum ama üretimide takip ediyorum tasarımada bakıyorum argeci adamda bana işlerini yaptırıyo. Hiç bitmiyo yani iş. Sen hangi birimdesin

Ben hem QA hem de QC deyim. Onun dışında senin gibi imalatı da takip ediyorum. Yabancılar gelince onlarla ilgileniyorum. Yabancılarla ben mailleşiyorum. Yeri geliyor teklif veriyorum. Ne varsa yapıyorum sanırım. Benim şefimde işi öğrenebileyim diye hadi bunu da sen yap şunu da sen yap diyor bana iş veriyor. Sonra birşey yetişmeyince de laf ediyor. Bende bugün yine iş verince "Sonra Allonsy niye yetiştiremiyor diyorsunuz" dedim. Birşey diyemedi :) Ama şefimi seviyorum. İyi biri Allah'tan.

Kızlar bende bombastik bir salata yaptım cevizli peynirli yogurtta var yanonda onu yiyorum alsama da fırında mucver olcak siz neler yiyceksiniz bakalım
Ohhh afiyet olsun bacım. Salata görmeden bile beni cezbetti. Afiyet lsun, yağ olmasın. Akşama bizde enginar var sanırım. Bakalım akşama anneannem ne yapacak yanına?
Eki Görüntüle 2126104

Hahahah
Şu teyzelerin evrim geçirmiş haliyim ben

Hahaha çok iyiymiş.

Tecrübesiz olunca böyle oluyoruz demek ki

Uyyy zihin degil zehşr zehir :))

Ay hiç yazma valla toparlayamicaö galiba bu hafta herkes kendisi tutsun bence
Ben kendim toplarım
Abowww kaptan bomba gibi geldi sonunda
Ohhh bee masallah balim
Ben demistim En gec haftaya cuma lis te de siinnnnn
Canımmm Sen bu hafta mezun olup gidiyorsun bize veda mı ediyorsun
İsmi de tam ajan ismi demi
Ben büyünce 007 Bond , James Bond olamazsam da James Bond kızı olucam
Hahaha bende yazarken aynen böyle düşündüm. Biraz da film ismi gibi

"Ajan Esperenza KK'da: Bir takip meselesi"
ayyy haha
Kızlar bende bombastik bir salata yaptım cevizli peynirli yogurtta var yanonda onu yiyorum alsama da fırında mucver olcak siz neler yiyceksiniz bakalım
Afiyet olsun canım.Benim dünden kalan kıymalı karnabarım var,salata yoğurt eklerim yine.
Dün bizimkilere kıymalı bezelye yemeği yapmıştım yanına onlara pilav yaptım mı tamamdır.Bugün rahatım yani.
Salatayı da eşime yaptırıyorum Söyleyeyim içine bir iki ceviz atsın .Eline mi yapışacak

Kız vallahi çok sancım var normalde her öğlen sanayide yürüyüşe çıkıyorum yaklaşık 45 dk yürüyorum ama bugün çıkamadım. O değilde bugün evde gün vardı inşallah aklıma mukayet olurum akşam

Tamam yürüyüşe bişey demem.Aklına da boğazına da mukayet ol yoksa aklını alırım seninAra evdekileri sen gelmeden kalanları ya tüketsinler ya da iyice saklasınlar

Tecrübesiz olunca böyle oluyoruz demek ki

Aman ben çok mu tecrübeliydim anacım. Sudan çıkmış balık gibiydim. Zamanla oluyor herşey. Ama küçük bir tavsiye herşeyi yazılı yap. Söz uçar yazı kalır. Herşeyi mailde okeylet. Yoksa ben sana öyle söylemedim diyorlar ispatta edemiyorsun.

Tamam yürüyüşe bişey demem.Aklına da boğazına da mukayet ol yoksa aklını alırım seninAra evdekileri sen gelmeden kalanları ya tüketsinler ya da iyice saklasınlar
Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benim şaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun

Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benim şaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun
Babana geçmiş olsun canım,şimdi nasıl iyi mi?
Annene de alkışlar.Anneni de buraya mı transfer etsek ne belki birini çekiştiririz hiç de sevmem dedikoduyu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…