Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benimşaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun
Yaptim sekerim müsli yedimFindikfaresi123 bugün de niyetli misin dünyanın en gözel kadını?
Niyetli isen sahur yaptın mı acaba???
Ohhh ne güzel ,hem düşünme derdi yok hem de hafif ve hazırlaması kolay.Şu sıra akşamları yoğurtlu yeşillik yiyorum ondan rahatım
Afiyet olsun ve de Allah kabul etsin canımYaptim sekerim müsli yedim
Amin sagol canimAfiyet olsun ve de Allah kabul etsin canım
Ben üc dört cesidi buluyo onun yedigini öbürü yemiyo biri et sevmiyo öteki et ister anlastigimiz tek yemek makarnaOhhh ne güzel ,hem düşünme derdi yok hem de hafif ve hazırlaması kolay.
Oğlum ve eşim benim yediklerimi yiyemeyeceklerse onlara ayrı kendime ayrı yapıyorum.
Canları , canlarımız sağolsun haklısınBen üc dört cesidi buluyo onun yedigini öbürü yemiyo biri et sevmiyo öteki et ister anlastigimiz tek yemek makarnaoda bana olmuyo canlari sagolsun
Kötü birşey yoktur umarım moralini bu kadar bozacak.Ben iyiyim diyette ellerinden öper teyzesi
Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benimşaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun
Vayy şanslı seniBen yapmasam bi yemek yapanım yok
Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı
Ohhh ne güzel ,hem düşünme derdi yok hem de hafif ve hazırlaması kolay.
Oğlum ve eşim benim yediklerimi yiyemeyeceklerse onlara ayrı kendime ayrı yapıyorum.
Sorma bnimde aklm hep burda kaldi bi rahat giremedm simdi int yenilndi giriyorm ist iki gn daha kalirim yada gorumceme sinirlenirsem gene kafam atar heran kalkar giderimGünaydın özledik seni ne zamana kadar ordasın daha
Teşekkür ederim iyi iyi adama boşuna anjiyo ol dediler 4 5 tane doktora gitti hepsi ol dedi olunca bi baktılar damarları tertemizmiş.Babana geçmiş olsun canım,şimdi nasıl iyi mi?
Annene de alkışlar.Anneni de buraya mı transfer etsek nebelki birini çekiştiririz hiç de sevmem dedikoduyu zaten
Teşekkürler canımGeçmiş olsun tatlım.
Teşekkürler yok yok yememBen hala teyze gibiyiiim
Aa geçmiş olsun babacığına, yemesiiiin sen tehlikeli bölgelere girme fazla
Benimde sağolsun kayınvalide hazırlıyor birşeyler ama kendim hazırlamayı çok seviyorum
Ama en iyisini yapıyorsun, zor oluyordur eminim. Hem kendini hemde oğluşun ve eşini mutlu etmiş oluyorsun
Ay git kız evine insanın evi gibisi var mıSorma bnimde aklm hep burda kaldi bi rahat giremedm simdi int yenilndi giriyorm ist iki gn daha kalirim yada gorumceme sinirlenirsem gene kafam atar heran kalkar giderim
Tarindan itibaren buralardayim cnm insCanım baska evde baska duzende diyet götürebilmek cok zor en azından gunde bir kere girip menünp yazarssan kendi takip edlniş hissedersin
Uyy cok fen tırstım suanda :))
Gecmis olsun esraTeşekkürler canım
Sağol ablaGecmis olsun esra
Vayyyyyy ben bi evime geceyimmm gorursun sen ispiklemek neymisssssAllonsy hu huu kız seninle hiç karşılaşamıyoruz diye gittim üşenmedim mesajlarını saydım Bu hafta da gönlüm ceza almana razı gelmedi
Cuma dahil 57 mesajın olmuşBu hafta cezadan yırttın gibi hadi iyisin.
@Rzgrece canım bu benden duymuş olma ama N NGY mesaj ve tahminen kilo alımı olarak vahim durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?