Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ohhh ne güzel ,hem düşünme derdi yok hem de hafif ve hazırlaması kolay.
Oğlum ve eşim benim yediklerimi yiyemeyeceklerse onlara ayrı kendime ayrı yapıyorum.
Ben üc dört cesidi buluyo onun yedigini öbürü yemiyo biri et sevmiyo öteki et ister anlastigimiz tek yemek makarnaoda bana olmuyo canlari sagolsun

Ben üc dört cesidi buluyo onun yedigini öbürü yemiyo biri et sevmiyo öteki et ister anlastigimiz tek yemek makarnaoda bana olmuyo canlari sagolsun
Canları , canlarımız sağolsun haklısın
Benim eşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez ama miniğim belli başlı şeyleri yemez.
Görüşürüz şimdilik kaçtım

Kötü birşey yoktur umarım moralini bu kadar bozacak.Ben iyiyim diyette ellerinden öper teyzesi
aman aman iyi olsun da ayy ne diyim evimi degisicm allah nasip ederse bi yer vardi fiyati yeri cok iyidu pek niyetlendik alamaya bn yanlos anlamisim 3 kat sanmisim adamla anlasmaya bi gittik 9. Kat gece bile uyuyamadm valla heycandan bu yuzden de butun moralim yerlerde oomadi o kadar yuksek ve son kat olunca bak unutur gibi olmustm yazinca gene dustu aklimaaa kalbim cok huzunlu

Eki Görüntüle 2126104

Hahahah
Şu teyzelerin evrim geçirmiş haliyim ben

Ben hala teyze gibiyiiim

Annem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benim şaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun

Aa geçmiş olsun babacığına, yemesiiiin sen tehlikeli bölgelere girme fazla

Vayy şanslı seni Ben yapmasam bi yemek yapanım yok
Ağlamıyorum gözüme mutluluk kaçtı

Benimde sağolsun kayınvalide hazırlıyor birşeyler ama kendim hazırlamayı çok seviyorum

Ohhh ne güzel ,hem düşünme derdi yok hem de hafif ve hazırlaması kolay.
Oğlum ve eşim benim yediklerimi yiyemeyeceklerse onlara ayrı kendime ayrı yapıyorum.

Ama en iyisini yapıyorsun, zor oluyordur eminim. Hem kendini hemde oğluşun ve eşini mutlu etmiş oluyorsun

Babana geçmiş olsun canım,şimdi nasıl iyi mi?
Annene de alkışlar.Anneni de buraya mı transfer etsek ne belki birini çekiştiririz hiç de sevmem dedikoduyu zaten
Teşekkür ederim iyi iyi adama boşuna anjiyo ol dediler 4 5 tane doktora gitti hepsi ol dedi olunca bi baktılar damarları tertemizmiş.

Kız annemde burda yarışıyodu ben hatırlıyorum 8 sene önce falandı heralde şimdi burdaki arkadaşlarıyla whatsap grupları var maşallah 14 kilo verdi annem 2.5 3 ayda

Valla mobese kameraları senin kadar takip edemiyo

Teşekkürler yok yok yemem
Sorma bnimde aklm hep burda kaldi bi rahat giremedm simdi int yenilndi giriyorm ist iki gn daha kalirim yada gorumceme sinirlenirsem gene kafam atar heran kalkar giderim
Ay git kız evine insanın evi gibisi var mı

Vayyyyyy ben bi evime geceyimmm gorursun sen ispiklemek neymisssss

Simdi kaynanamin annesi dio sen ne gzel zayiflamisin die diyetteydim de simdi dikkat edemiyorum dedim de nie dikkat etmion dio ee biri karnibahar yemiyo biri yogurt corbasi yemio biri kapuska yemio herkese bisey uydurmaktan kndime sira gepmioki kaynanam cok iyidir saolsun ama artik ben gelince bi salio nasil kndime yem3k yapayim ilk gn salatayla falan gecistrdimm et alayik desem bi kendine kadar alamion ayp(gorukcemlerde esi cocuklari burdalar ) onkisilikte et alamym durum.olmuyo ton baligi alamiom gene ayni nedenlerden tavuk aldim dn bi kasikkadar anca geldi yani cok sikiliorum diyetimi yapamiyorum dieee nasil alismisim valla kndimi cokmkotu hissediyorumm yarin esimi sikistirip eve gecmek icin baski yapicm insallah gecerim de donerim duzenime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…