Bnde yuzmdn zayifliyorum cnm cok kotu oluyor simdi eh iste ama 70ten sonrasi vahimmCanım benim senin gönül güzelliğin.
Bizim ki hafta sonu sen neden yüzünden zayıflıyorsun dedi.Suratım uzuyor yaa ona bi çözüm yok işte.Sonrada yüzün her zaman ki gibi güzel diye kıvırdı
Kayınvaliden başka bir şehirde mi yaşıyor?Simdi kaynanamin annesi dio sen ne gzel zayiflamisin die diyetteydim de simdi dikkat edemiyorum dedim de nie dikkat etmion dio ee biri karnibahar yemiyo biri yogurt corbasi yemio biri kapuska yemio herkese bisey uydurmaktan kndime sira gepmioki kaynanam cok iyidir saolsun ama artik ben gelince bi salio nasil kndime yem3k yapayim ilk gn salatayla falan gecistrdimm et alayik desem bi kendine kadar alamion ayp(gorukcemlerde esi cocuklari burdalar ) onkisilikte et alamym durum.olmuyo ton baligi alamiom gene ayni nedenlerden tavuk aldim dnbi kasikkadar anca geldi yani cok sikiliorum diyetimi yapamiyorum dieee nasil alismisim valla kndimi cokmkotu hissediyorumm yarin esimi sikistirip eve gecmek icin baski yapicm insallah gecerim de donerim duzenime
Cok gecmia olsun cnm hamd olsun bn iyiyimm BOBBA gibiyim olmasam ne iyi olurduuuMerhaba bayanlar dun aksam hasyatdim simdi iyim şükür sizler nasilsiniz
Yok cnm bursada oda ama benim ev uzak buraya iki araba degisiyorumKayınvaliden başka bir şehirde mi yaşıyor?
Vay anasını anneciğine helal olsunTeşekkür ederim iyi iyi adama boşuna anjiyo ol dediler 4 5 tane doktora gitti hepsi ol dedi olunca bi baktılar damarları tertemizmiş.
Kız annemde burda yarışıyodu ben hatırlıyorum 8 sene önce falandı heralde şimdi burdaki arkadaşlarıyla whatsap grupları varmaşallah 14 kilo verdi annem 2.5 3 ayda
Valla mobese kameraları senin kadar takip edemiyo
Vayyyyyy ben bi evime geceyimmm gorursun sen ispiklemek neymisssss
İnsanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor .Bir an önce eşini ikna et dön evine kuzum.Simdi kaynanamin annesi dio sen ne gzel zayiflamisin die diyetteydim de simdi dikkat edemiyorum dedim de nie dikkat etmion dio ee biri karnibahar yemiyo biri yogurt corbasi yemio biri kapuska yemio herkese bisey uydurmaktan kndime sira gepmioki kaynanam cok iyidir saolsun ama artik ben gelince bi salio nasil kndime yem3k yapayim ilk gn salatayla falan gecistrdimm et alayik desem bi kendine kadar alamion ayp(gorukcemlerde esi cocuklari burdalar ) onkisilikte et alamym durum.olmuyo ton baligi alamiom gene ayni nedenlerden tavuk aldim dnbi kasikkadar anca geldi yani cok sikiliorum diyetimi yapamiyorum dieee nasil alismisim valla kndimi cokmkotu hissediyorumm yarin esimi sikistirip eve gecmek icin baski yapicm insallah gecerim de donerim duzenime
hahhaha kolay gelsin canım.Yemek yapan misafire ,yemek yapan geline bayılırım.Bn geldim kimsecikler yok iyimii kizlarrr nerdesinizzz knusun bnleeesaka saka varsin sonuncu olayim eve gecince bi portakalli limonlu kereviz tarifi veririm sizee ohh misss bi tariften mi korkcammm neyse bn gidim aksam ymklerimi yapayimmm kimsenin gene popisini kaldirip yapcagi yok
valla bu sefer kararlı gibiyim bozmayı düşünmüyorum ama bakalım kısmetVay anasını anneciğine helal olsunBen anasına bak kızını al sözünden hareketle senden de benzer performansı bekliyorum.Kaçışın kurtuluşun yok.Söz verdiniz kemiğiniz sizin etiniz benim
Ben aslında yoğuumm yoğum.
İnsanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor .Bir an önce eşini ikna et dön evine kuzum.
Aramızda muhbirler olabilir dikkat etmek gerek.
hahhaha kolay gelsin canım.Yemek yapan misafire ,yemek yapan geline bayılırım.
Ne güzel gelin keşkke bizim olsaydı
Elmacik kemiklerinin cikmasi bence cok iyi cnm burnunun ocaman ortaya cikmasindan iyifirrElmacık kemiklerim çıktı.Nasıl olacak bilmiyorum.Göz altım çökmese bari
Iyi dusun bakayim y3mekleri yapiyor ama kk de dedikodusunu da yapiyorVay anasını anneciğine helal olsunBen anasına bak kızını al sözünden hareketle senden de benzer performansı bekliyorum.Kaçışın kurtuluşun yok.Söz verdiniz kemiğiniz sizin etiniz benim
Ben aslında yoğuumm yoğum.
İnsanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor .Bir an önce eşini ikna et dön evine kuzum.
Aramızda muhbirler olabilir dikkat etmek gerek.
hahhaha kolay gelsin canım.Yemek yapan misafire ,yemek yapan geline bayılırım.
Ne güzel gelin keşkke bizim olsaydı
Ayyy ne guldummm kiz kndimden bahsediyorumm benim oyle oluyodaBen ona hiç dikkat etmediydim bi koşu bakayım aynaya
Allah kabul etsinn canım, vallahi süpersin çok güzel olmuş, afiyetler olsunn..
İyisin tabiiiAfiyet olsun canım..
Kuzucum aslına baktığında çok birşey değil ama bir kaç gündür üst üste yapıyorsun bunu. Diyetisyenler bile haftada sadece 1 öğün ödüllendirebilirsiniz diyorlar. Silkelip kendine gelmen gerekmiyor mu sence de tatlım
Benimde regli pazar günü start verdi
Yaa maşallah eşinde ne kadar yapıcı biriymiş kaptanım, seni galiba en iyi ben anlarım. Bende ağlıyordum köşeye çekilip, ama aslında ağlamam neden veremiyorum değildi?
Hata yaptığımı yanlış beslendiğimi bile bile aynı hataya devam edişimdi.
Psikolojik olarak kendini hazır hissettiğinde, geri çorap söküğü gibi geliyor.
Sana çok güzel bir motivasyon kaynağı da çıkmış, istediğine ulaşınca ödül olarak kıyafet vs vs alacaksııın
Sen kendini sevmezsen kim seni niye sevsin kaptanım?
İnsanı insan yapan kilosu, kalıbı, boyu posu değil bence. İçinde merhamet var mı, vicdanın var mı bence bunlar önemli kıstaslar. Hem ben senden daha kiloluyum ama ben seviyorum kendimi.
Ama bu sevmek kendime kızmadığım anlamına gelmiyor tabi. Mesela bir kıyafet üstümde güzel durmazsa, bunu sen kendin yaptın kendin de düzelteceksin diyorum.
Sende yapacaksın kendine inan ve güven sadecee
Kızlar ben albümdeki resimleri kaldıramadım.Albüm silden yapmıyor muyuz?
Senden bahsettiğini anladım da bende öyle mi oldum diye düşündüm.Ama olmamış.Peki bu yüz küçülüyor ama niye gıdık gitmiyorAyyy ne guldummm kiz kndimden bahsediyorumm benim oyle oluyoda
Sen gör diye yine yaparım albüm kolaymış kiAmin.. Teşekkür ederim Nehircim
Sümeyye ben seni goremedim amaa
Artık başka zamana
HahahahaIyi dusun bakayim y3mekleri yapiyor ama kk de dedikodusunu da yapiyor
Tamamdır canımCanimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?