Senin gönlünün güzelliği canımSumeyyecim öncelikle teşekkür ederim
Masallahcok güzelsin canim
Yer cekimimden kuzum memisler gibi dusun sarktimi birkere eski halini tamamiyle almiyorSenden bahsettiğini anladım da bende öyle mi oldum diye düşündüm.Ama olmamış.Peki bu yüz küçülüyor ama niye gıdık gitmiyor
Ben dort dortluk biriyimm benim dedikodumu yapamazlarrrHahahaha
Yemeğe zehir katmadıktan sonra sorun yokKız onlar da senin dedikodunu yapıyorlardır üstelik sana yemek bile yapmıyorlar
Aynen oyle cnm ama kilolu olmaktansa sarkayim daha iyiOyyy kilolu olmak ayrı dert sarkmak ayrı dert.
yemedim ki bise pattis salatasi yidim :)Şuraya günaydınımı iliştirip şimdilik gidiyorum.
Biraz işlerim var ama ara ara bakarım.
Tuhaf tuhaf şeyler yiyip de adamın asabını bozmayınbu lafım en çok da sana Kanguru_
@esprenzaa sen mi halletcen ben mi halledim bide grup yapacaktiniz esrayla ama hala yokSen naptın kaptancım bişeyler yemedin inş oralarda cıslı cosluKanguru_ bu arada ben sporları hiiç listelemedim cok acayip zzmanlarda etiketleri gördüm simdi de aldı basını gitti napıcaz ya baska biri mi tutsa bu haftalık cunki ben ha simdi aldım teli elime haftaici cok ypgunum ev şş guc okul sonra park derken toparlayamoyprum listeyi masallah kızlarda bu hafta pek sporcu cıktı basıma
Huhuuuuu beeeeennnnnİp atlama yarısması yapsak kızlar benimle kapısacak olan varmı 2 gundur dogru dızgun sporum yok benim canım sııılıyo
Ayyy insallahhhhAbowww kaptan bomba gibi geldi sonunda
Ohhh beemasallah balim
Ben demistim En gec haftaya cuma lis te de siinnnnn
gecmis olsun canim bizlerde iyiz cok sukurMerhaba bayanlar dun aksam hasyatdim simdi iyim şükür sizler nasilsiniz
Kismet degilmis canim uzulme daha guzel bi yer bulursun insallahaman aman iyi olsun da ayy ne diyim evimi degisicm allah nasip ederse bi yer vardi fiyati yeri cok iyidu pek niyetlendik alamaya bn yanlos anlamisim 3 kat sanmisim adamla anlasmaya bi gittik 9. Kat gece bile uyuyamadm valla heycandan bu yuzden de butun moralim yerlerde oomadi o kadar yuksek ve son kat olunca bak unutur gibi olmustm yazinca gene dustu aklimaaa kalbim cok huzunlu
yimedim gi
smdi 3 yk karnabahar yedim
Afiyet olsun.Karnıbaharın yanına azıcık yoğurtmu yesenMenum
Sabah 11.0
2 yumurt
Peynir
Cay
Zeytin
12.30
1 bardak tarcinli sut
14.00
1 kase bol yesillikli patates salatasi
1 lokma kek
18.00
4 5 kuru kayisi
1 turk kahvesi
Yemedim cnm onuda zorla yedim cok acikmim diyeAfiyet olsun.Karnıbaharın yanına azıcık yoğurtmu yesen
afiyet olsun cnmSabah (8.10)
Et paça çorbası
1/2 dlm kıtır ekmek
Ara (10.15)
Y.çay
Elma
Öğlen (12.20)
Sebzeli mantar
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Y.çay
Akşam
Yeşillikli yoğurt
Ara
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2,5 lt su,y.çay,sade kahve
SüpersinMenum
Sabah 11.0
2 yumurt
Peynir
Cay
Zeytin
12.30
1 bardak tarcinli sut
14.00
1 kase bol yesillikli patates salatasi
1 lokma kek
18.00
4 5 kuru kayisi
1 turk kahvesi
Çok güzel afiyet olsunSabah (8.10)
Et paça çorbası
1/2 dlm kıtır ekmek
Ara (10.15)
Y.çay
Elma
Öğlen (12.20)
Sebzeli mantar
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Y.çay
Akşam
Yeşillikli yoğurt
Ara
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2,5 lt su,y.çay,sade kahve
Kilolara gore ayarla canim oyle daha iyi oluyo. Bide kurallari fln da yazarsin :)Kanguru_ grupları yapalım ama önce birbirlerini isteyen arkadaşlar alsın bence yada kilolara göre ben ayarlarım
Öyleyse kesinlikle yaptırma evin değişecekse ne anlamı var 1 sene daha oturuver çöpe atılacak meblağlar değilYa kizlar morelim bozuldukentsel donusum oturdugum semtede geliyomus tam tasincam birsuru masraf sonra yikacaklar evimi
2li grupların kuralı mı vardıKilolara gore ayarla canim oyle daha iyi oluyo. Bide kurallari fln da yazarsin :)
Ama gelmesi 3 4 seneyi bulur diyolarÖyleyse kesinlikle yaptırma evin değişecekse ne anlamı var 1 sene daha oturuver çöpe atılacak meblağlar değil
Birinci gruba odul sonuncuya ceza :) o is sende beybisi2li grupların kuralı mı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?