Gün doğmadan neler doğar.Kalbini karartma hemenYa kizlar morelim bozuldukentsel donusum oturdugum semtede geliyomus tam tasincam birsuru masraf sonra yikacaklar evimi
Öyleyse inanma ya bizim burdada bazı yerlere gelcek dediler gelmedi kaç senedirAma gelmesi 3 4 seneyi bulur diyolartam kesin bi bilgi yok kulaktan dolma seyler.
dur bakam ayarlıcam bişeyler azcık dinleneyim şu koltukta çok sancım varBirinci gruba odul sonuncuya ceza :) o is sende beybisi
Kentsel donusum zaten gelcekte ben okdr para verip tadilat yaptirdikdan snra gelirse cok uzulurumGün doğmadan neler doğar.Kalbini karartma hemen
yinede fazla lukse kacmicam 10 bine fln halletmeyw caliscam butun evi. Belli olmaz sonra esimin agzi durmaz senin yzundn para cope gitri doyeÖyleyse inanma ya bizim burdada bazı yerlere gelcek dediler gelmedi kaç senedir
Dinlen dinlen acelesi yokdur bakam ayarlıcam bişeyler azcık dinleneyim şu koltukta çok sancım var
Gecmis olsun canimAnnem diyette babamda anjiyo oldu yani yiyebilecek tek insan benimşaka şaka yemem kaldırırız buzluğa poğçayı böreği tatlilarda noluyosa olsun
10bine biraz zor yani mutfak yaptırmazsan olur. Boşver çocuklarında biraz büyüsün yaptirirsin yine. Gelirse kötü olur adamlar yıkarken senin parkelerin nasıl diye bakmıyolarKentsel donusum zaten gelcekte ben okdr para verip tadilat yaptirdikdan snra gelirse cok uzulurum
yinede fazla lukse kacmicam 10 bine fln halletmeyw caliscam butun evi. Belli olmaz sonra esimin agzi durmaz senin yzundn para cope gitri doye
Cnm kesin tarih veriyorlar mi ablamin arkadasinin evinede gelip kac kat alcagini falan knustular anlastilar ama 5 yil oldu hala gelicek oda birsey yaptirmadi sirf bundan dolayi simdi souleniyor yaptirsaydim simdiye eskitmistim dieYa kizlar morelim bozuldukentsel donusum oturdugum semtede geliyomus tam tasincam birsuru masraf sonra yikacaklar evimi
Teşekkür ederimGecmis olsun canim
Insallah kendi evine gecersin canim yarin yoksa butun emeklerin bosa gidecekSimdi kaynanamin annesi dio sen ne gzel zayiflamisin die diyetteydim de simdi dikkat edemiyorum dedim de nie dikkat etmion dio ee biri karnibahar yemiyo biri yogurt corbasi yemio biri kapuska yemio herkese bisey uydurmaktan kndime sira gepmioki kaynanam cok iyidir saolsun ama artik ben gelince bi salio nasil kndime yem3k yapayim ilk gn salatayla falan gecistrdimm et alayik desem bi kendine kadar alamion ayp(gorukcemlerde esi cocuklari burdalar ) onkisilikte et alamym durum.olmuyo ton baligi alamiom gene ayni nedenlerden tavuk aldim dnbi kasikkadar anca geldi yani cok sikiliorum diyetimi yapamiyorum dieee nasil alismisim valla kndimi cokmkotu hissediyorumm yarin esimi sikistirip eve gecmek icin baski yapicm insallah gecerim de donerim duzenime
Bn geldim kimsecikler yok iyimii kizlarrr nerdesinizzz knusun bnleeesaka saka varsin sonuncu olayim eve gecince bi portakalli limonlu kereviz tarifi veririm sizee ohh misss bi tariften mi korkcammm neyse bn gidim aksam ymklerimi yapayimmm kimsenin gene popisini kaldirip yapcagi yok
amin cnım alah razı olsun :)Hosgeldin cnmm hayirli olsunn Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Hayirli evlat olsun :) cok sevindim
Arada bizide hatırla uğra :) hamilelik nasıl gidiyo ćok sevindim
Aynen benimde çok var òyle çevremde. Bazılarıda geldi ama istemediler mütteahhitler ya çok az para veriyo yada evin metrekaresinden kısıyolarCnm kesin tarih veriyorlar mi ablamin arkadasinin evinede gelip kac kat alcagini falan knustular anlastilar ama 5 yil oldu hala gelicek oda birsey yaptirmadi sirf bundan dolayi simdi souleniyor yaptirsaydim simdiye eskitmistim die
Afiyet olsun canimMenüm
09:30 Limonlu su
10:30 1 haşlanmış yumurta,süzme peynir,az burgu peynir,7 zeytin,3 ceviz,nane,roka,maydonoz,bir dilim ananas ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:30 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
17:00 Büyük bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,salata,yoğurt
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie ( 135 puan), 1 saat tempolu yürüyüş (150 puan) toplam:285 puan
Ay boşver kız yediğine içtiğine dikkat et yeteramin cnım alah razı olsun :)
şişmanlayarak ilerliyor
vüudum çatlamayada çok müsait daha 8. haftam ve benim serçe parmağımın tırnağı kadar çatlakım oldu
direksiyon sınavından sonra hamilelik egzersizlerine başıyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Sporada baslanmis
Benim kv dem lerde mutahite vericekler di bi turlu anlasamadilar 5 sene gecti. Deprem olmadan donusum olsa bari istanbul avcilar da oturuyolar tam deprem bolgesiAynen benimde çok var òyle çevremde. Bazılarıda geldi ama istemediler mütteahhitler ya çok az para veriyo yada evin metrekaresinden kısıyolar
Çok güzel menün afiyet olsunMenüm
09:30 Limonlu su
10:30 1 haşlanmış yumurta,süzme peynir,az burgu peynir,7 zeytin,3 ceviz,nane,roka,maydonoz,bir dilim ananas ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:30 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
17:00 Büyük bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,salata,yoğurt
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie ( 135 puan), 1 saat tempolu yürüyüş (150 puan) toplam:285 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?