Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gün doğmadan neler doğar.Kalbini karartma hemen
Kentsel donusum zaten gelcekte ben okdr para verip tadilat yaptirdikdan snra gelirse cok uzulurum
Öyleyse inanma ya bizim burdada bazı yerlere gelcek dediler gelmedi kaç senedir
yinede fazla lukse kacmicam 10 bine fln halletmeyw caliscam butun evi. Belli olmaz sonra esimin agzi durmaz senin yzundn para cope gitri doye

Kentsel donusum zaten gelcekte ben okdr para verip tadilat yaptirdikdan snra gelirse cok uzulurum
yinede fazla lukse kacmicam 10 bine fln halletmeyw caliscam butun evi. Belli olmaz sonra esimin agzi durmaz senin yzundn para cope gitri doye
10bine biraz zor yani mutfak yaptırmazsan olur. Boşver çocuklarında biraz büyüsün yaptirirsin yine. Gelirse kötü olur adamlar yıkarken senin parkelerin nasıl diye bakmıyolar

Ya kizlar morelim bozuldu kentsel donusum oturdugum semtede geliyomus tam tasincam birsuru masraf sonra yikacaklar evimi
Cnm kesin tarih veriyorlar mi ablamin arkadasinin evinede gelip kac kat alcagini falan knustular anlastilar ama 5 yil oldu hala gelicek oda birsey yaptirmadi sirf bundan dolayi simdi souleniyor yaptirsaydim simdiye eskitmistim die

Insallah kendi evine gecersin canim yarin yoksa butun emeklerin bosa gidecek
Bu arada neden kayinvalidende kaliyosun canim ?

Reactions: NGY
Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 1 haşlanmış yumurta,süzme peynir,az burgu peynir,7 zeytin,3 ceviz,nane,roka,maydonoz,bir dilim ananas ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:30 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
17:00 Büyük bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,salata,yoğurt
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie ( 135 puan), 1 saat tempolu yürüyüş (150 puan) toplam:285 puan

Hahaha tarif senden korksun canim
Yine is basa dustu desene hep bi adet vardir ya gelin yapsin

Hosgeldin cnmm hayirli olsunn Allah kucagina almayida nasip etsin insallah. Hayirli evlat olsun :) cok sevindim
amin cnım alah razı olsun :)

Arada bizide hatırla uğra :) hamilelik nasıl gidiyo ćok sevindim

şişmanlayarak ilerliyor

vüudum çatlamayada çok müsait daha 8. haftam ve benim serçe parmağımın tırnağı kadar çatlakım oldu

direksiyon sınavından sonra hamilelik egzersizlerine başıyorum

Cnm kesin tarih veriyorlar mi ablamin arkadasinin evinede gelip kac kat alcagini falan knustular anlastilar ama 5 yil oldu hala gelicek oda birsey yaptirmadi sirf bundan dolayi simdi souleniyor yaptirsaydim simdiye eskitmistim die
Aynen benimde çok var òyle çevremde. Bazılarıda geldi ama istemediler mütteahhitler ya çok az para veriyo yada evin metrekaresinden kısıyolar

Afiyet olsun canim
Sporada baslanmis

Ay boşver kız yediğine içtiğine dikkat et yeter

Aynen benimde çok var òyle çevremde. Bazılarıda geldi ama istemediler mütteahhitler ya çok az para veriyo yada evin metrekaresinden kısıyolar
Benim kv dem lerde mutahite vericekler di bi turlu anlasamadilar 5 sene gecti. Deprem olmadan donusum olsa bari istanbul avcilar da oturuyolar tam deprem bolgesi

Çok güzel menün afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…