Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim canım Dün başladım ama sanırım spor ödem yaptı bu sabah tartıda 500 gr artı gördüm .Cumaya kadar inşallah spora alışırım ve ödemim geçer.
Olabilir canim vucudun spora alisinca normale doner spordan sonra laktik asidi atmak icin esneme harekerleri yapmak lazim odemi en aza indirmek icin

Sabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma

Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata

Aksam
5-6 kabak mucver (unsuz oeynşr ve yunurta ile ama az zeytşnyagıyla yapısmaz tavada pişti )

Kentsel donusum zaten gelcekte ben okdr para verip tadilat yaptirdikdan snra gelirse cok uzulurum
yinede fazla lukse kacmicam 10 bine fln halletmeyw caliscam butun evi. Belli olmaz sonra esimin agzi durmaz senin yzundn para cope gitri doye
Valla evin diger yerlerinin ihtiyacjni bilmem ama mutfagin ihtiyaci varsa bence orqyi yaptir bizim omrumuzun cogu mutfakta geciyor mutfagin yeni tamiz olmasi yemekleri bile etkiliyor bn bu evimi alali 4 sene oldu mutfagini hemen degistim simdi satiyorum mesela hic pisman deilm 1 ay bile kullanicak oosaymisim yaptirirdm

Olabilir canim vucudun spora alisinca normale doner spordan sonra laktik asidi atmak icin esneme harekerleri yapmak lazim odemi en aza indirmek icin
Biraz yaptım canım sonra da güzel bi duş aldım ama eylülden beri spor yapmadığım için vücudumun spora alışması biraz zaman alacak sanırım.

Biraz yaptım canım sonra da güzel bi duş aldım ama eylülden beri spor yapmadığım için alışması biraz zaman alacak sanırım.
Aynen oyle canim tartida arti gordun diye sakin moralini bozma azimle devam et sporuna kilo veremesende vucudunu sekle sokuyo

Canımmm teşekkürler.Senin menün gelmedi sanırım daha Ağrın sancın çok mu kuzum
Çok valla yüzüm gözüm sapsarı oldu. Şu ilk günler kötü oluyo baya.

Menümüde yazayım

Sabah
1 dilim peynir
Çeyrek simit
Çay

Öğlen
Et yahnisi
Salata
Ayran

Akşam
Patates salatası

Insallah kendi evine gecersin canim yarin yoksa butun emeklerin bosa gidecek
Bu arada neden kayinvalidende kaliyosun canim ?
Keyfi cnm en son gene 2 ayi gecmis gelmeyeli ondan oncede 3 ay gelmemisim iki kalip gene cikmistim gelmeyince boyle uzun sure cok goze batiyor huzursuluk olsn istemiyorum cnki cok bi sorunumuz yok cok sukur hem esiminde gonlu olmus oluyor ailesine ilgi gosterince cnki benim esim benim ailem ne isterse ne derse yapar karsiliksiz nie demez simdi olmaz dmez mesela o oyle olunca bendr onun ailesine sabirli ve ilgili davraniyorum cok zorlaniyorum ama esim icin dayaniyorum tabi cocuklarim icinde

10bine biraz zor yani mutfak yaptırmazsan olur. Boşver çocuklarında biraz büyüsün yaptirirsin yine. Gelirse kötü olur adamlar yıkarken senin parkelerin nasıl diye bakmıyolar
hadi 15 bin olsun esim isin icinte ya ustalar fln kendi ustalari ucuza yapcaklar kalebodurlarida ucuza alcak malzeme aldigi yerden bi parkeyle mutfak dolaplari para tutcak :) o begendigimle normaller arasinda cok fark varsa normallerden yaptircam ama esyalarumi yenilicem sonucta esyalara bise olmcak donusum gelsede

Cnm kesin tarih veriyorlar mi ablamin arkadasinin evinede gelip kac kat alcagini falan knustular anlastilar ama 5 yil oldu hala gelicek oda birsey yaptirmadi sirf bundan dolayi simdi souleniyor yaptirsaydim simdiye eskitmistim die
yok cnm kulaktan dolma bilgiler bunlar kimse kesin bse bilmiyo

Aynen benimde çok var òyle çevremde. Bazılarıda geldi ama istemediler mütteahhitler ya çok az para veriyo yada evin metrekaresinden kısıyolar
yaptirmak mecburimi acaba ben hic bise bilmiyorum bu konuda

Mutfak parke banyo yenilencek cnm mutfagi kesinlikle yaptircam
Merak etme canim oyle hemen olmuyo o isler cok agir isliyo
ay soyle 10 seneyi bulsa

Aynen benimde çok var òyle çevremde. Bazılarıda geldi ama istemediler mütteahhitler ya çok az para veriyo yada evin metrekaresinden kısıyolar
Benim sagim solum suan bu ev muhabbetleriyle dolu hatta daha fazlasiii

Aynen öyle yaptır sonuçta eşylara bişey olmaz.

Apartmandaki insanların %80 i mi ne isterse yapıyolar. Ama genellikle 3+1 eve 2+1 veriyolar ya da 150 m2 eve 90 m2 veriyolar o yüzden kimse vermek istemiyo. Daha dün bi tanidigimizın 3 katlı evine 1 tane 2+1 ev teklif etmişler

Seni çok iyi anlıyorm bnde şuan kv ile kalıyorum.. sabrına hayran kaldm arkadaşm. Bn öyle olamıyorum öyle soğudum ki kadın iyi bşy bile yapsa bana batıyor üstüne üstelik eşim birde ailesine düşkündür. Bn ve oğlumada düşkün ama aileaine bşy söylesn etaib istenmiyo. Ailesi hep iyisni istiyo hep hep hep. Hiç kötü yanlarını göemüyo yda bni rhatsz eden şeyleri görmüyor bazen çok rahatsız oluyorum ve dayanamıycak gbi oluyorum. Eşimi çok seviyorum ama snin gbide sabırlı dğlm olamıyorum da.. allahtan kendi ailemlede aynı apartmandym . Onlardan çekindkleri için kv pek gelemiyo üstüme. Bana da kafa dağınklığı oluyo. Annemden çıkmıyorum :)

Kendi evimi şimdiden çok özledim. Eşyalarımı tabaklarmı dolabımı.
Başkasnın evinde bu özellikle kv olunca ve onun eşyaları olunca, ruhum daralıyor. Kadın bşy yapmasa bile bana batıyor off bunu eşimlede paylaşamıyorum. Çok stres altına girdm üstüne üstelik hamile olma olaasılığm var. Oğlumda yaşadığm btün belirtileri yaşıyorm bi midem bulanmıyo sdce. Henüz hazır değilm inş değilmdir allahııım. Eğer haftaya kdr olmazsam test alıp yapacağm.

Benim kv dem lerde mutahite vericekler di bi turlu anlasamadilar 5 sene gecti. Deprem olmadan donusum olsa bari istanbul avcilar da oturuyolar tam deprem bolgesi
Ah canım daha cok para getiren yerlerin dönüşümünü yaomakla öesguller suanlarda kadıköy fikşrtepe gibi mesela..

Evet gecen ben dşyrcektim neden birlikte oturuyorsunuz özel degilse sen karakteren uygun degilsin bence kv ile yasamak icin

Kızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsiniz Çat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…