Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet hemde hç uygun değilimm. Yapım karakterim kişiliğmm. Evim tadilatta cnm memlekete taşındk ya. Havalar yağmr fln oldu inşaat devam edemedi. Mecbur burdaym.
Burdan evleneceklere dip not. Kendi eviniz ayrı olan. Kira da oturun gene de ayrı olun :)

Allah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.

Sabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma

Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata

Aksam
5-6 kabak mucver (unsuz oeynşr ve yunurta ile ama az zeytşnyagıyla yapısmaz tavada pişti )
Menün çok güzel huzurcum afiyet olsun
Canım hazır değilsen korunsaydınız keşke bebeğin daha çok küçük onun süt hakkını elinden alma
Kızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsiniz Çat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim
Ay okurken gerildim nolcak 2 çubuktan ya yarın 1 dilim ekmek az yersin telafi edersin

Yemiyordum ama ben.Bu hafta 95 olmam gerek

Büyük konuşmamayayım ama hayatta oturmam ne anlıcam öyle evlendiğimden ailemle yaşayan çocuk gibi olurum aynı

Menum
Sabah 11.0
2 yumurt
Peynir
Cay
Zeytin

12.30
1 bardak tarcinli sut

14.00
1 kase bol yesillikli patates salatasi
1 lokma kek

18.00
4 5 kuru kayisi
1 turk kahvesi

Kaptanım kendini çok aç bırakma, proteinini ihmal etme. Azıcıkta spor yaptıııın mı oooh şahane

Canım menü yazarken miktarda mı yazsan, menün güzel ama miktarları da önemli tabi afiyetler olsun

Oooo canım şahanesiiiin afiyetler olsuun

Benim kv dem lerde mutahite vericekler di bi turlu anlasamadilar 5 sene gecti. Deprem olmadan donusum olsa bari istanbul avcilar da oturuyolar tam deprem bolgesi
Kuzu allah korusun kötü düşünme, hepimizin tehlikesi var. İyisini düşün

Sabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma

Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata

Aksam
5-6 kabak mucver (unsuz oeynşr ve yunurta ile ama az zeytşnyagıyla yapısmaz tavada pişti )

Afiyetler olsun kuzucum

Çok valla yüzüm gözüm sapsarı oldu. Şu ilk günler kötü oluyo baya.

Menümüde yazayım

Sabah
1 dilim peynir
Çeyrek simit
Çay

Öğlen
Et yahnisi
Salata
Ayran

Akşam
Patates salatası

Hııııı anlaşılan o ki birilerini gün mutfağına dalış yapmııııışşş
Söyle bakalım alicaaan kaç kaşık yediiin patitis salatasından

20 mart menü

08:30

1 kk peynir
Domates salatalık

10:30

Sade Türk kahvesi

12:30

3 köfte kadar ızgara tavuk
1 kepçe tarhana çorbası

15:30

2 adet gün kurusu

19:30

1 yk fava
1 yk ahtapot salatası
150 gram ızgara levrek

3 litre su

Spor: Yok

Valla çok kaşık yedim 5 6 kaşık yemişimdir. Kafamda bitiremedim diyet işini Allonsy nin dediği gibi meditasyon yapmayı düşünüyorum yada başka bişeyler kilo vermemin tek sebebi psikolojik

Sadece öğle yemeğimde ölçü var canım7 yk kadar.
Yoğurtlu yeşillikte 2 salatalık,1 yk dereotu,taze nane,7 yk yoğurt,1tk taze zencefil,çeyrek limon,1 çk pulbiber.Çok uzun olduğu için yazmıyorum diyetisyen ilk verdiğinde yazmıştım birde

Büyük konuşmamak gerek bende hiç istemezdim ama yaşlı olunca ve tek başına kalamayacağı için kabullendim
Evet büyük konuşmuyorum hastalık durumunda başımın üstünde yerleri var ama aynı ev istemem yan dairemde otursun altımda üstümde otursun ama kapılarımız ayrı olsun isterim

ben de geldiklerinde cok zorlamıyorum cok iyi biri iyidir hoştur ama adı kaynana ne de olsa benden gelinlik beklemtisi var ne ben onun kızı olaliyoruö ne o benim annem saygınsevgi cercevesinde yasıypruz geldiğinde ama ben hep diken üstünde oluyorum ayagımı uzatıp yatamam istedigim seyi izleyemem istedigim gibi rqhat gşyemem istedigimi yiyenem onlar varken sanki ya cok yedi derler ya saglıksız yedi derker ne bilşm bunlar basit seyler gşbş olabilir ama üstüste olunca insanı zorlayan seyler ama allah saglık versin gesrisi önemli degil

Allah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.
Senin durumun zaruri canım artık bir de duzenini bastan öyle kuracagın için zorlnmazsın belki ama insan sonradan olunca cok zorlsnıyor belkş siz de karsılıklı iki daire tutabilirsiniz yerken içerken birlik diger ayrı gibi

Valla çok kaşık yedim 5 6 kaşık yemişimdir. Kafamda bitiremedim diyet işini Allonsy nin dediği gibi meditasyon yapmayı düşünüyorum yada başka bişeyler kilo vermemin tek sebebi psikolojik
Kendini hazırlandığın anda patır patır kilolar gidecek, önemli olan kendini hazırlaman. Diyet dersen zaten baştan kaybedersin, yaşam standartını değiştirmek dersen daha iyi olur canım. Diyet genelde yasakları çağrıştırıyor bu yüzden yasak olan herşey cazip geldiği düşünüyorum

Canım ablalarıda anneside öyle istiyor ama benim ki kesinlikle kabul etmiyor.Bende sesimi çıkartıp birşey demem.Annesi başımın üzerinde yeri var.Belki de sürekli yanında olmayacağım için daha rahat kabullendim

Bana yasaklar cazip gelmiyoda çok daha farklı bi durum. Az yediğim halde ben kilo veremicem düşüncesi var kitledim kendimi ve cidden veremiyorum

Sabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma

Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata

Aksam
Afiyet olsun canım menün güzel,spor yok mu spor
Çok valla yüzüm gözüm sapsarı oldu. Şu ilk günler kötü oluyo baya.

Menümüde yazayım

Sabah
1 dilim peynir
Çeyrek simit
Çay

Öğlen
Et yahnisi
Salata
Ayran

Akşam
Patates salatası
Kahvaltın keşke biraz daha kuvvetli olabilseydi canım,galiba iş yerinde yaptığın için böyle oluyır.
Patates salatası ne kadardı acaba? Bir de gün sonrası evde kalanlardan sadece patates salatasına gömüldüysen iraden iyiymiş aslında.
Canım ben 2500 atladım suana kadar biraz daha zorlamak istiyorum 4000 yaparım heralde
2500 mü ,4000’e mi tamamlayacaksın kuzum.Vallahi bravo sana.
Kızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsiniz Çat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim
2 çubuk kraker için seni dövecek değiliz ama kalk 10-15 dk bi hareket et de gözümüze gir.
Çat kapı misafirden nefret ederim. Bi kanun çıksa çat kapı misafire gitmek yasaklansa keşke
Allah kolaylık versin ve inşallah kayınvalide iyi biridir.Kimseyi sokağa atmaya yada yalnız bırakmaya gönlüm elvermez ama kayınvalide ile yaşayamazdım heralde.
Menün çok güzel canım az da olsa spor yapabilsen çok iyi eksi gelecek senden.
Bana yasaklar cazip gelmiyoda çok daha farklı bi durum. Az yediğim halde ben kilo veremicem düşüncesi var kitledim kendimi ve cidden veremiyorum
Canım neden olumsuzu düşünüp kendini şartlandırıyorsun.

@Rzgrece bravo kız sana.Gözüme girdin Cumaya da iyi bir eksi ile gelip bir iki haftaya listede olursun.İşte o zaman alnından muaahhh diye öpcem seni

Patates salatası 5 6 kaşıktı. Ben kimseye anlatamıyorum çok kötü bi psikoloji içindeyim yakında 80 kilo olcam gittikçe kilo alıyorum hiç olmadığı kadar alıyorum bi çöküntü içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…