- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Evet hemde hç uygun değilimm. Yapım karakterim kişiliğmm. Evim tadilatta cnm memlekete taşındk ya. Havalar yağmr fln oldu inşaat devam edemedi. Mecbur burdaym.Ah canım daha cok para getiren yerlerin dönüşümünü yaomakla öesguller suanlarda kadıköy fikşrtepe gibi mesela..
Evet gecen ben dşyrcektim neden birlikte oturuyorsunuz özel degilse sen karakteren uygun degilsin bence kv ile yasamak icin
Allah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.Evet hemde hç uygun değilimm. Yapım karakterim kişiliğmm. Evim tadilatta cnm memlekete taşındk ya. Havalar yağmr fln oldu inşaat devam edemedi. Mecbur burdaym.
Burdan evleneceklere dip not. Kendi eviniz ayrı olan. Kira da oturun gene de ayrı olun :)
Menün çok güzel huzurcum afiyet olsunSabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma
Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata
Aksam
5-6 kabak mucver (unsuz oeynşr ve yunurta ile ama az zeytşnyagıyla yapısmaz tavada pişti )
Canım hazır değilsen korunsaydınız keşke bebeğin daha çok küçük onun süt hakkını elinden almaKendi evimi şimdiden çok özledim. Eşyalarımı tabaklarmı dolabımı.
Başkasnın evinde bu özellikle kv olunca ve onun eşyaları olunca, ruhum daralıyor. Kadın bşy yapmasa bile bana batıyor offbunu eşimlede paylaşamıyorum. Çok stres altına girdm üstüne üstelik hamile olma olaasılığm var. Oğlumda yaşadığm btün belirtileri yaşıyorm bi midem bulanmıyo sdce. Henüz hazır değilm inş değilmdir allahııım. Eğer haftaya kdr olmazsam test alıp yapacağm.
Ay okurken gerildim nolcak 2 çubuktan ya yarın 1 dilim ekmek az yersin telafi edersinKızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsinizÇat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim
Yemiyordum ama ben.Bu hafta 95 olmam gerekMenün çok güzel huzurcum afiyet olsun
Canım hazır değilsen korunsaydınız keşke bebeğin daha çok küçük onun süt hakkını elinden alma
Ay okurken gerildim nolcak 2 çubuktan ya yarın 1 dilim ekmek az yersin telafi edersin
Büyük konuşmamayayım ama hayatta oturmam ne anlıcam öyle evlendiğimden ailemle yaşayan çocuk gibi olurum aynıEvet hemde hç uygun değilimm. Yapım karakterim kişiliğmm. Evim tadilatta cnm memlekete taşındk ya. Havalar yağmr fln oldu inşaat devam edemedi. Mecbur burdaym.
Burdan evleneceklere dip not. Kendi eviniz ayrı olan. Kira da oturun gene de ayrı olun :)
Yemesen güzel olurdu orası ayrı ama çok küçük bi kaçamakYemiyordum ama ben.Bu hafta 95 olmam gerek
Menum
Sabah 11.0
2 yumurt
Peynir
Cay
Zeytin
12.30
1 bardak tarcinli sut
14.00
1 kase bol yesillikli patates salatasi
1 lokma kek
18.00
4 5 kuru kayisi
1 turk kahvesi
Sabah (8.10)
Et paça çorbası
1/2 dlm kıtır ekmek
Ara (10.15)
Y.çay
Elma
Öğlen (12.20)
Sebzeli mantar
Yoğurt
Ara (15.30)
10 fındık
Y.çay
Akşam
Yeşillikli yoğurt
Ara
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2,5 lt su,y.çay,sade kahve
Menüm
09:30 Limonlu su
10:30 1 haşlanmış yumurta,süzme peynir,az burgu peynir,7 zeytin,3 ceviz,nane,roka,maydonoz,bir dilim ananas ve 1 kupa limonlu yeşil çay
13:30 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
17:00 Büyük bardak süt
19:00 Fırında kıymalı karnabahar,salata,yoğurt
20:00 Yeşil çay
Su:2,5 lt
Spor: 3 mil Leslie ( 135 puan), 1 saat tempolu yürüyüş (150 puan) toplam:285 puan
Kuzu allah korusun kötü düşünme, hepimizin tehlikesi var. İyisini düşünBenim kv dem lerde mutahite vericekler di bi turlu anlasamadilar 5 sene gecti. Deprem olmadan donusum olsa bari istanbul avcilar da oturuyolar tam deprem bolgesi
Sabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma
Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata
Aksam
5-6 kabak mucver (unsuz oeynşr ve yunurta ile ama az zeytşnyagıyla yapısmaz tavada pişti )
Çok valla yüzüm gözüm sapsarı oldu. Şu ilk günler kötü oluyo baya.
Menümüde yazayım
Sabah
1 dilim peynir
Çeyrek simit
Çay
Öğlen
Et yahnisi
Salata
Ayran
Akşam
Patates salatası
Büyük konuşmamak gerek bende hiç istemezdim ama yaşlı olunca ve tek başına kalamayacağı için kabullendimBüyük konuşmamayayım ama hayatta oturmam ne anlıcam öyle evlendiğimden ailemle yaşayan çocuk gibi olurum aynı
Valla çok kaşık yedimKaptanım kendini çok aç bırakma, proteinini ihmal etme. Azıcıkta spor yaptıııın mı oooh şahane
Canım menü yazarken miktarda mı yazsan, menün güzel ama miktarları da önemli tabi afiyetler olsun
Oooo canım şahanesiiiin afiyetler olsuun
Kuzu allah korusun kötü düşünme, hepimizin tehlikesi var. İyisini düşün
Afiyetler olsun kuzucum
Hııııı anlaşılan o ki birilerini gün mutfağına dalış yapmııııışşş
Söyle bakalım alicaaan kaç kaşık yediiin patitis salatasından
Allah yardımcın olsun, aynı gruptan KV ile yaşanların olmasına sevindim. Bir artı da benden gelsin o zamanBüyük konuşmamak gerek bende hiç istemezdim ama yaşlı olunca ve tek başına kalamayacağı için kabullendim
Sadece öğle yemeğimde ölçü var canım7 yk kadar.Kaptanım kendini çok aç bırakma, proteinini ihmal etme. Azıcıkta spor yaptıııın mı oooh şahane
Canım menü yazarken miktarda mı yazsan, menün güzel ama miktarları da önemli tabi afiyetler olsun
Oooo canım şahanesiiiin afiyetler olsuun
Kuzu allah korusun kötü düşünme, hepimizin tehlikesi var. İyisini düşün
Afiyetler olsun kuzucum
Hııııı anlaşılan o ki birilerini gün mutfağına dalış yapmııııışşş
Söyle bakalım alicaaan kaç kaşık yediiin patitis salatasından
Evet büyük konuşmuyorum hastalık durumunda başımın üstünde yerleri var ama aynı ev istemem yan dairemde otursun altımda üstümde otursun ama kapılarımız ayrı olsun isterimBüyük konuşmamak gerek bende hiç istemezdim ama yaşlı olunca ve tek başına kalamayacağı için kabullendim
ben de geldiklerinde cok zorlamıyorum cok iyi biri iyidir hoştur ama adı kaynana ne de olsa benden gelinlik beklemtisi var ne ben onun kızı olaliyoruö ne o benim annem saygınsevgi cercevesinde yasıypruz geldiğinde ama ben hep diken üstünde oluyorum ayagımı uzatıp yatamam istedigim seyi izleyemem istedigim gibi rqhat gşyemem istedigimi yiyenem onlar varken sanki ya cok yedi derler ya saglıksız yedi derker ne bilşm bunlar basit seyler gşbş olabilir ama üstüste olunca insanı zorlayan seyler ama allah saglık versin gesrisi önemli degilEvet hemde hç uygun değilimm. Yapım karakterim kişiliğmm. Evim tadilatta cnm memlekete taşındk ya. Havalar yağmr fln oldu inşaat devam edemedi. Mecbur burdaym.
Senin durumun zaruri canım artık bir de duzenini bastan öyle kuracagın için zorlnmazsın belki ama insan sonradan olunca cok zorlsnıyor belkş siz de karsılıklı iki daire tutabilirsiniz yerken içerken birlik diger ayrı gibiAllah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.
Kendini hazırlandığın anda patır patır kilolar gidecek, önemli olan kendini hazırlaman. Diyet dersen zaten baştan kaybedersin, yaşam standartını değiştirmek dersen daha iyi olur canım. Diyet genelde yasakları çağrıştırıyor bu yüzden yasak olan herşey cazip geldiği düşünüyorumValla çok kaşık yedim5 6 kaşık yemişimdir. Kafamda bitiremedim diyet işini Allonsy nin dediği gibi meditasyon yapmayı düşünüyorum yada başka bişeyler kilo vermemin tek sebebi psikolojik
Canım ablalarıda anneside öyle istiyor ama benim ki kesinlikle kabul etmiyor.Bende sesimi çıkartıp birşey demem.Annesi başımın üzerinde yeri var.Belki de sürekli yanında olmayacağım için daha rahat kabullendimben de geldiklerinde cok zorlamıyorum cok iyi biri iyidir hoştur ama adı kaynana ne de olsa benden gelinlik beklemtisi var ne ben onun kızı olaliyoruö ne o benim annem saygınsevgi cercevesinde yasıypruz geldiğinde ama ben hep diken üstünde oluyorum ayagımı uzatıp yatamam istedigim seyi izleyemem istedigim gibi rqhat gşyemem istedigimi yiyenem onlar varken sanki ya cok yedi derler ya saglıksız yedi derker ne bilşm bunlar basit seyler gşbş olabilir ama üstüste olunca insanı zorlayan seyler ama allah saglık versin gesrisi önemli degil
Senin durumun zaruri canım artık bir de duzenini bastan öyle kuracagın için zorlnmazsın belki ama insan sonradan olunca cok zorlsnıyor belkş siz de karsılıklı iki daire tutabilirsiniz yerken içerken birlik diger ayrı gibi
Bana yasaklar cazip gelmiyoda çok daha farklı bi durum. Az yediğim halde ben kilo veremicem düşüncesi var kitledim kendimi ve cidden veremiyorumKendini hazırlandığın anda patır patır kilolar gidecek, önemli olan kendini hazırlaman. Diyet dersen zaten baştan kaybedersin, yaşam standartını değiştirmek dersen daha iyi olur
canım. Diyet genelde yasakları çağrıştırıyor bu yüzden yasak olan herşey cazip geldiği düşünüyorumKendini hazırlandığın anda patır patır kilolar gidecek, önemli olan kendini hazırlaman. Diyet dersen zaten baştan kaybedersin, yaşam standartını değiştirmek dersen daha iyi olur canım. Diyet genelde yasakları çağrıştırıyor bu yüzden yasak olan herşey cazip geldiği düşünüyorum
Afiyet olsun canım menün güzel,spor yok mu sporSabah
1 haslanmıs yumurta
1 ceviz
1 avuc kadr oeynşr
5-6 zeyrin
1 hurma
Oglen
Yogurt
Oeynşrli cevizli salata
Aksam
Kahvaltın keşke biraz daha kuvvetli olabilseydi canım,galiba iş yerinde yaptığın için böyle oluyır.Çok valla yüzüm gözüm sapsarı oldu. Şu ilk günler kötü oluyo baya.
Menümüde yazayım
Sabah
1 dilim peynir
Çeyrek simit
Çay
Öğlen
Et yahnisi
Salata
Ayran
Akşam
Patates salatası
2500 mü ,4000’e mi tamamlayacaksın kuzum.Vallahi bravo sana.Canım ben 2500 atladım suana kadar biraz daha zorlamak istiyorum 4000 yaparım heralde
2 çubuk kraker için seni dövecek değiliz ama kalk 10-15 dk bi hareket et de gözümüze gir.Kızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsinizÇat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim
Allah kolaylık versin ve inşallah kayınvalide iyi biridir.Kimseyi sokağa atmaya yada yalnız bırakmaya gönlüm elvermez ama kayınvalide ile yaşayamazdım heralde.Allah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.
Menün çok güzel canım az da olsa spor yapabilsen çok iyi eksi gelecek senden.20 mart menü
08:30
1 kk peynir
Domates salatalık
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
3 köfte kadar ızgara tavuk
1 kepçe tarhana çorbası
15:30
2 adet gün kurusu
19:30
1 yk fava
1 yk ahtapot salatası
150 gram ızgara levrek
3 litre su
Spor: Yok
Canım neden olumsuzu düşünüp kendini şartlandırıyorsun.Bana yasaklar cazip gelmiyoda çok daha farklı bi durum. Az yediğim halde ben kilo veremicem düşüncesi var kitledim kendimi ve cidden veremiyorum
Patates salatası 5 6 kaşıktı. Ben kimseye anlatamıyorum çok kötü bi psikoloji içindeyim yakında 80 kilo olcam gittikçe kilo alıyorum hiç olmadığı kadar alıyorum bi çöküntü içindeyimAfiyet olsun canım menün güzel,spor yok mu spor
Kahvaltın keşke biraz daha kuvvetli olabilseydi canım,galiba iş yerinde yaptığın için böyle oluyır.
Patates salatası ne kadardı acaba? Bir de gün sonrası evde kalanlardan sadece patates salatasına gömüldüysen iraden iyiymiş aslında.
2500 mü ,4000’e mi tamamlayacaksın kuzum.Vallahi bravo sana.
2 çubuk kraker için seni dövecek değiliz ama kalk 10-15 dk bi hareket et de gözümüze gir.
Çat kapı misafirden nefret ederim. Bi kanun çıksa çat kapı misafire gitmek yasaklansa keşke
Allah kolaylık versin ve inşallah kayınvalide iyi biridir.Kimseyi sokağa atmaya yada yalnız bırakmaya gönlüm elvermez ama kayınvalide ile yaşayamazdım heralde.
Menün çok güzel canım az da olsa spor yapabilsen çok iyi eksi gelecek senden.
Canım neden olumsuzu düşünüp kendini şartlandırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?