Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana yasaklar cazip gelmiyoda çok daha farklı bi durum. Az yediğim halde ben kilo veremicem düşüncesi var kitledim kendimi ve cidden veremiyorum

Sen kendini iyi bilirsin iyi tanırsın canım, inşallah en kısa zamanda rahatlatırsın kendini :)

esperenzaa Bugün babacığım beni işten alıp yemeğe götürdü, haliyle muhabbet sohbet derken anca dönebildim eve kuzucum. Yapıyorum kız spor her gün değil ama haftada 4 kota koydum kendime

Patates salatası 5 6 kaşıktı. Ben kimseye anlatamıyorum çok kötü bi psikoloji içindeyim yakında 80 kilo olcam gittikçe kilo alıyorum hiç olmadığı kadar alıyorum bi çöküntü içindeyim
Canım benim yediklerinde birşey yok ,pkostan,troiddeb yada b12’den,d vitamini eksikliğinden kilo vermeni durduran birşeyler vardır.Kan değerlerine bir baktırsana canım.
Kan değerlerinde bir sıkıntı yoksa bence sen psikolojik olarak kendini kitliyorsun bu da sana dönüyor.Regl bitsin günde 30dk tempolu yürüyüşe başla bari canım.

Ohhh ne güzel baba kız yemek muhabbeti.
Afiyet olsun .Ben iki ay oldu görmeyeli babamı.Ayrı şehirlerdeyiz de
Hergün sporu ben de yapamam canım,4-5 gün yaparım maksimum.Diğer günlerde yatarım

Hiç bir hastalığa bağlamıyorum kilo veremem psikolojik. Nedense asla veremeyeceğime inandırmışım kendimi ama kendi kendime verirsin niye veremiceksin desemde yok bilinçaltıma yerleşmis aşamıyorum bunu sürekli ağlıyorum bu durum beni bitirdi

Doğru düzgün bi psikolog bulamadım ya ben direkt bununla ilgilenen psikolog bulmak istiyorum ve kitap okusam işe yarar mi acaba
Bende o tarz kitaplar işe yaramıyor seni bilemem ama.Senin ilk önce kendine inancının gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Bilinçaltında hep olumsuzluk var.

Kizlar yarin otobüsler grev yapacakmis almanyada olacak ismi .cocuklar okula filan zor gidecek .hayirlisi

Yarin gelemem aksama anca sabah manti yapilacak camide sonra ev yemek sonra dikis kursum var kurstan sonra kaynanamgile gidecekmisiz bi ara yazarim menümü ama

Ay ozmn vermeyiz bizde saray gibi evi birakip neden kucuk eve gideyimki 3 tane dairemede 1 daire vericeklerse hix bulasmam kp bulasmak isterse onuda bulastirmam
Ayyy nasil korunuyosunuz. Hayirlisi olsun hakkinda hamileysende uzulme sakij
Kızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsiniz Çat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim
Ay bende baklava fln dicen sandim bian
bide tek erkek cocukla evlenmeyin diye ekleyeyim

Sen bu hafta super kilo verceksin bence :)
Evet büyük konuşmuyorum hastalık durumunda başımın üstünde yerleri var ama aynı ev istemem yan dairemde otursun altımda üstümde otursun ama kapılarımız ayrı olsun isterim
Canim tek cocuksa ilerde Allah korusun birinden biri olse ve tek kalan hastalansa gelecegi yer senin evin olur. Ben nekdr sevmesemde kv mi gel yan dairemde otur diyemem tek kaldiginda. Kendi annemi babamida dusunurum. Onlara ayni seyi erkek kardeslerim yapsa kizarim heralde
Kanguru_ bravo kız sana.Gözüme girdin Cumaya da iyi bir eksi ile gelip bir iki haftaya listede olursun.İşte o zaman alnından muaahhh diye öpcem seni
Bikac hafta derken???
Haftaya listedeyin beybisi
Patates salatası 5 6 kaşıktı. Ben kimseye anlatamıyorum çok kötü bi psikoloji içindeyim yakında 80 kilo olcam gittikçe kilo alıyorum hiç olmadığı kadar alıyorum bi çöküntü içindeyim
canim bence sen arastir bi psikolog ve git. Nerdeyse istanbul ankara bursa farketmez. Geldiginden beri ayni seyleri soyluyosun cunku. Anlasilan desteksiz asamayacaksij

Bende pko troid d vit eksikliği var ama sebep bunlar değil ilaç kullanırkende veremedim. Eskiden böyle değildim 20 kilo aldım bi anda bu beni çok etkiledi
d vit cok etkiliyomus kilo vermeyi gecen karatayin bi aciklamasini okumustum. Hala eksikse d vit ampullerden alsana hani ekmgin ust7ne surulup yiyilnlerden

Aynen kız verilmez yani ama işte belli bi yüzdenin kabul etmesine bağlı bütün sokağa soruyolar.

Hastalık durumunda tabiki bakarım özellikle kız evladın görevidir bana göre annesine babasına bakmak. Eğer şimdiki sevgilimle evlenirsem onun kız kardeşi olmadığı için ben seve seve bakarım. Zaten kendi ailemede kız evlat olarak ben bakarım.

Ben zaten ilk defa böyle oldum burdan destek alırım dedim ama yetmiyor profesyonel destek gerekiyo bana

D vitamini kullanıyorum canım ben zaten cevizin yada bademin üstüne döküp yiyorum

Yaa bunu bizde yapsak aksamları işe ywrıyormudur sence sumeyyecim ya bir de zencefşl yas mı olucak

70 kilo olmuşum 80 e doğru gidiyorum
Yavrum kus kadar yiyorsun aslında ya buraya listeni yazmıyormusum bakim sen arada kacıyormusum yoksa

Yaa bunu bizde yapsak aksamları işe ywrıyormudur sence sumeyyecim ya bir de zencefşl yas mı olucak

Yavrum kus kadar yiyorsun aslında ya buraya listeni yazmıyormusum bakim sen arada kacıyormusum yoksa
Zaten uzun zamandır menü yazmıyodum esperenzaa diyince yazmaya başladım. Geçen sütlaç yedim bugün simit ve patetes salatası yedim. Yani yiyorum

Kizlar yarin otobüsler grev yapacakmis almanyada olacak ismi .cocuklar okula filan zor gidecek .hayirlisi
Aaa o niye
burdan kimse kabul etmez bence :)

Kiz evladin gorevi bana gorede ama bnm gorumcekler ve kv kp oyle dusunmuyo erkek bakmali kafasindalar. Kendi annemd babamada ben bakarim zaten abimin bakacagini dusunmuyorum

70 kilo olmuşum 80 e doğru gidiyorum
bak sen kocaaaaaa univ sinavini kazanmis muhendisligi tutturmus okumus mezun olacak bi kizsin. Seni kilolarmi korkutuyo. Ya tlc de gormuyomusun 250 kilodan 60 70 kilolara iniyolar sen hepi topu 10 20 kilo verceksin. Onuda verirsin. Sen kendine inanmasanda ben sana inaniyorum. Bu kadar buyutme
Bak bikere cok guzrl kilo vermistin hatirliyomusun. Ozaman ne olmustu? Kararliydin! Bize mahcup olmamak icin onceki hafta yuzdeyi etkiledin diye o hafta cok gayret ettin spor yaptin verdin.
Bence senin tek sorunun bahaneler. Erken kalkiyorum spor yapamiyorum yorgun oluyorum yapamiyorum su oldu bu oldu derken bahanelere siginiyosun. Eliptik aldin kac kere spor yaptin? Eliptik yaptigin saatleri toplasan 10 saat eder mi? Sen salona yazil. Ilk isin o olsun. Ben bisikllet alcam diye sprdugindada sana salona yazil evde olmuyo demistim. Sen ben yaparim dedin ama olmuyo. Haftada 4 gun aksamlari 1 saat ctesi aksami 2 saat spor yapsan 2 ayda 6 7 kilo verirsin. 2 ay sik disinim yprgunluktan gebersende yilma vazgecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…