- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Bana yasaklar cazip gelmiyoda çok daha farklı bi durum. Az yediğim halde ben kilo veremicem düşüncesi var kitledim kendimi ve cidden veremiyorum
Canım benim yediklerinde birşey yok ,pkostan,troiddeb yada b12’den,d vitamini eksikliğinden kilo vermeni durduran birşeyler vardır.Kan değerlerine bir baktırsana canım.Patates salatası 5 6 kaşıktı. Ben kimseye anlatamıyorum çok kötü bi psikoloji içindeyim yakında 80 kilo olcam gittikçe kilo alıyorum hiç olmadığı kadar alıyorum bi çöküntü içindeyim
Ohhh ne güzel baba kız yemek muhabbeti.Sen kendini iyi bilirsin iyi tanırsın canım, inşallah en kısa zamanda rahatlatırsın kendini :)
esperenzaa Bugün babacığım beni işten alıp yemeğe götürdü, haliyle muhabbet sohbet derken anca dönebildim eve kuzucum. Yapıyorum kız spor her gün değil ama haftada 4 kota koydum kendime
Hiç bir hastalığa bağlamıyorum kilo veremem psikolojik. Nedense asla veremeyeceğime inandırmışım kendimi ama kendi kendime verirsin niye veremiceksin desemde yok bilinçaltıma yerleşmis aşamıyorum bunu sürekli ağlıyorum bu durum beni bitirdiCanım benim yediklerinde birşey yok ,pkostan,troiddeb yada b12’den,d vitamini eksikliğinden kilo vermeni durduran birşeyler vardır.Kan değerlerine bir baktırsana canım.
Kan değerlerinde bir sıkıntı yoksa bence sen psikolojik olarak kendini kitliyorsun bu da sana dönüyor.Regl bitsin günde 30dk tempolu yürüyüşe başla bari canım.
Bende pko troid d vit eksikliği var ama sebep bunlar değil ilaç kullanırkende veremedim. Eskiden böyle değildim 20 kilo aldım bi anda bu beni çok etkilediEsracım ilk tahlillerini yaptırsan ve ona göre bir yol haritası çizsen.
Canım sorununu biliyorsun bunun için bi psikolağa gidip destek mi alsan?Bende pko troid d vit eksikliği var ama sebep bunlar değil ilaç kullanırkende veremedim. Eskiden böyle değildim 20 kilo aldım bi anda bu beni çok etkiledi
Doğru düzgün bi psikolog bulamadım ya ben direkt bununla ilgilenen psikolog bulmak istiyorum ve kitap okusam işe yarar mi acabaCanım sorununu biliyorsun bunun için bi psikolağa gidip destek mi alsan?
Bende o tarz kitaplar işe yaramıyor seni bilemem ama.Senin ilk önce kendine inancının gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Bilinçaltında hep olumsuzluk var.Doğru düzgün bi psikolog bulamadım ya ben direkt bununla ilgilenen psikolog bulmak istiyorum ve kitap okusam işe yarar mi acaba
Onu nasıl aşarım ben bilmiyorum bi çıkmaza girdimBende o tarz kitaplar işe yaramıyor seni bilemem ama.Senin ilk önce kendine inancının gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.Bilinçaltında hep olumsuzluk var.
Ay ozmn vermeyiz bizdeAynen öyle yaptır sonuçta eşylara bişey olmaz.
Apartmandaki insanların %80 i mi ne isterse yapıyolar. Ama genellikle 3+1 eve 2+1 veriyolar ya da 150 m2 eve 90 m2 veriyolar o yüzden kimse vermek istemiyo. Daha dün bi tanidigimizın 3 katlı evine 1 tane 2+1 ev teklif etmişler
Ayyy nasil korunuyosunuz. Hayirlisi olsun hakkinda hamileysende uzulme sakijKendi evimi şimdiden çok özledim. Eşyalarımı tabaklarmı dolabımı.
Başkasnın evinde bu özellikle kv olunca ve onun eşyaları olunca, ruhum daralıyor. Kadın bşy yapmasa bile bana batıyor offbunu eşimlede paylaşamıyorum. Çok stres altına girdm üstüne üstelik hamile olma olaasılığm var. Oğlumda yaşadığm btün belirtileri yaşıyorm bi midem bulanmıyo sdce. Henüz hazır değilm inş değilmdir allahııım. Eğer haftaya kdr olmazsam test alıp yapacağm.
Ay bende baklava fln dicen sandim bianKızlar uçan tekme atabilirsiniz yada oklavayla girişebilirsinizÇat kapı misafir geldi ve ben dayanamayıp 4 tane yarımdan çubuk kraker yedim
bide tek erkek cocukla evlenmeyin diye ekleyeyimEvet hemde hç uygun değilimm. Yapım karakterim kişiliğmm. Evim tadilatta cnm memlekete taşındk ya. Havalar yağmr fln oldu inşaat devam edemedi. Mecbur burdaym.
Burdan evleneceklere dip not. Kendi eviniz ayrı olan. Kira da oturun gene de ayrı olun :)
Sen bu hafta super kilo verceksin bence :)20 mart menü
08:30
1 kk peynir
Domates salatalık
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
3 köfte kadar ızgara tavuk
1 kepçe tarhana çorbası
15:30
2 adet gün kurusu
19:30
1 yk fava
1 yk ahtapot salatası
150 gram ızgara levrek
3 litre su
Spor: Yok
Canim tek cocuksa ilerde Allah korusun birinden biri olse ve tek kalan hastalansa gelecegi yer senin evin olur. Ben nekdr sevmesemde kv mi gel yan dairemde otur diyemem tek kaldiginda. Kendi annemi babamida dusunurum. Onlara ayni seyi erkek kardeslerim yapsa kizarim heraldeEvet büyük konuşmuyorum hastalık durumunda başımın üstünde yerleri var ama aynı ev istemem yan dairemde otursun altımda üstümde otursun ama kapılarımız ayrı olsun isterim
Bikac hafta derken???Kanguru_ bravo kız sana.Gözüme girdin Cumaya da iyi bir eksi ile gelip bir iki haftaya listede olursun.İşte o zaman alnından muaahhh diye öpcem seni
canim bence sen arastir bi psikolog ve git. Nerdeyse istanbul ankara bursa farketmez. Geldiginden beri ayni seyleri soyluyosun cunku. Anlasilan desteksiz asamayacaksijPatates salatası 5 6 kaşıktı. Ben kimseye anlatamıyorum çok kötü bi psikoloji içindeyim yakında 80 kilo olcam gittikçe kilo alıyorum hiç olmadığı kadar alıyorum bi çöküntü içindeyim
d vit cok etkiliyomus kilo vermeyi gecen karatayin bi aciklamasini okumustum. Hala eksikse d vit ampullerden alsana hani ekmgin ust7ne surulup yiyilnlerdenBende pko troid d vit eksikliği var ama sebep bunlar değil ilaç kullanırkende veremedim. Eskiden böyle değildim 20 kilo aldım bi anda bu beni çok etkiledi
Aynen kız verilmez yani ama işte belli bi yüzdenin kabul etmesine bağlı bütün sokağa soruyolar.Ay ozmn vermeyiz bizdesaray gibi evi birakip neden kucuk eve gideyimki 3 tane dairemede 1 daire vericeklerse hix bulasmam kp bulasmak isterse onuda bulastirmam
Ayyy nasil korunuyosunuz. Hayirlisi olsun hakkinda hamileysende uzulme sakij
Ay bende baklava fln dicen sandim bian
bide tek erkek cocukla evlenmeyin diye ekleyeyim
Sen bu hafta super kilo verceksin bence :)
Canim tek cocuksa ilerde Allah korusun birinden biri olse ve tek kalan hastalansa gelecegi yer senin evin olur. Ben nekdr sevmesemde kv mi gel yan dairemde otur diyemem tek kaldiginda. Kendi annemi babamida dusunurum. Onlara ayni seyi erkek kardeslerim yapsa kizarim heralde
Bikac hafta derken???
Haftaya listedeyin beybisi
canim bence sen arastir bi psikolog ve git. Nerdeyse istanbul ankara bursa farketmez. Geldiginden beri ayni seyleri soyluyosun cunku. Anlasilan desteksiz asamayacaksij
d vit cok etkiliyomus kilo vermeyi gecen karatayin bi aciklamasini okumustum. Hala eksikse d vit ampullerden alsana hani ekmgin ust7ne surulup yiyilnlerden
Canım benim destek alman gerekiyor bu şekilde olmaz.Stres seni mahvediyor ve kilo vermeni de engelliyorOnu nasıl aşarım ben bilmiyorum bi çıkmaza girdim
70 kilo olmuşum 80 e doğru gidiyorumCanım benim destek alman gerekiyor bu şekilde olmaz.Stres seni mahvediyor ve kilo vermeni de engelliyor
Yaa bunu bizde yapsak aksamları işe ywrıyormudur sence sumeyyecim ya bir de zencefşl yas mı olucakSadece öğle yemeğimde ölçü var canım7 yk kadar.
Yoğurtlu yeşillikte 2 salatalık,1 yk dereotu,taze nane,7 yk yoğurt,1tk taze zencefil,çeyrek limon,1 çk pulbiber.Çok uzun olduğu için yazmıyorum diyetisyen ilk verdiğinde yazmıştım birde
Yavrum kus kadar yiyorsun aslında ya buraya listeni yazmıyormusum bakim sen arada kacıyormusum yoksa70 kilo olmuşum 80 e doğru gidiyorum
Zaten uzun zamandır menü yazmıyodum esperenzaa diyince yazmaya başladım. Geçen sütlaç yedim bugün simit ve patetes salatası yedim. Yani yiyorumYaa bunu bizde yapsak aksamları işe ywrıyormudur sence sumeyyecim ya bir de zencefşl yas mı olucak
Yavrum kus kadar yiyorsun aslında ya buraya listeni yazmıyormusum bakim sen arada kacıyormusum yoksa
Aaa o niyeKizlar yarin otobüsler grev yapacakmis almanyada olacak ismi .cocuklar okula filan zor gidecek .hayirlisi
burdan kimse kabul etmez bence :)Aynen kız verilmez yani ama işte belli bi yüzdenin kabul etmesine bağlı bütün sokağa soruyolar.
Hastalık durumunda tabiki bakarım özellikle kız evladın görevidir bana göre annesine babasına bakmak. Eğer şimdiki sevgilimle evlenirsem onun kız kardeşi olmadığı için ben seve seve bakarım. Zaten kendi ailemede kız evlat olarak ben bakarım.
Ben zaten ilk defa böyle oldum burdan destek alırım dedim ama yetmiyor profesyonel destek gerekiyo bana
D vitamini kullanıyorum canım ben zaten cevizin yada bademin üstüne döküp yiyorum
70 kilo olmuşum 80 e doğru gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?