Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam olarak içimde onun muhasebesini yapıyordum salona mı yazılsam acaba diyordum. Ama bi yandan eliptiği niye aldım o zaman diyorum. Bu ay biraz sıkışığım 2 yakın arkadaşımın düğünü var ikisinede takı kına gecelerinde düğünlerinde ayrı elbise. Ayrıca nisanın 7si ile 15i arasında vizelerim var yol parası orda kalma param yemem içmem kredi borcun var 800 tl. Yani bu ay açıkçası inanılmaz sıkışığım acaba evde kendime bi spor programı oluşturamaz mıyım

Annenden fln alsan sonra geri verirsin. Evdede olusturursun ama uyarmisin bilemedim. Spor salonundaki atmosfer bile insano motive eder herkes karinca gibi calisiyo onlari gordukce daha cok hirslanirsin. Eger spor salonu bu ay olmaz dersen. Bi plan olustur bize bildir hergun takip edelim. Bide eliptigin dijital ekrani varsa heraksam sporunu yaptiksan sonra onun fotosunu cekip bize at belki bize atacaksin diye daha cok spor yaparsij
Börek mi didin Senin böbreğini alır organ mafyasına satarım,
ay yanlis yazmisim elma diyeceegdim

İnşllah kaptan bakalım Çarşamba perşembe full spor yapabilirsem cumaya şahane bir sonuç alırım inşallah :)

Canım güzelim çiçeemm aşk böceğim sevgi kelebeem ama seni bi temiz döverdim ama kıyamıyorum kuzum sana.
Önce aklından tüm olumsuz düşünceleri atıyorsun.Kendine defalarca ben bunu başaracağım diye telkinde bulunuyorsun.Önce inanmayarak da olsa söyle ,başaracağım de, sürekli tekrarladığın için beyninde yer edinecektir.
Spor için de kimine spor salonu iyi gelir kimine evde yapılabilecek sporlar iyi gelir.Ben spor salonuna zaman ayıramayanlardanım.Evde 3 yaşında çocukla ben ve diğer takım arkadaşlarımız yapabiliyorsa sen hayli hayli yaparsın. Önce kendine inan, bi program çiz .Mesela haftanın şu günleri şu saatte şu kadar dakika spor yapacağım de ve mazeret üretmeden uygula.Bir süre sonra hem olumlu düşünmenin etkisi hem de sporun da katkısı ile kilo verdiğini görüp gaza geleceksin.
38 yaşında 20 kilo verdiysem ben sen hayli hayli verirsin. Seni sen kendi motiveni sağlayana kadar takip ederiz.Sağladıktan sonra da düşün artık yakamdan desen de hiç oralı olmayız.

İnşllah kaptan bakalım Çarşamba perşembe full spor yapabilirsem cumaya şahane bir sonuç alırım inşallah :)
Hadi ozaman ne duruyosun
Yuru ozaman ne bekliyorsun
Naparsaan yap spor yap ozaman
Benden gunah gitti bu hafta en az - 1.5 bekliyorum ozamannn

Bak sana sarki bile yazdim

Sen iste sana amasyadan elma getirelim canımm

Allah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.
Sağol cnm amin.. senin ki yaşlıymış. Bnm ikiside duruyor. Kv 53 yaşında kp 54. 2 erkek evlatları var. Eltimde öz kuzenim. Küçük gelinim bn

Ya cnm korunuyorduk zaten .. evet bende o yüzden 2.bebeğe hazır dğlm. Allah ilk önce olmayana versn. Eltimin 4 senedr olmuyo. Erken menepoz başlangıcı var. İlk önce ona nasp etsn inş

Ya cnm korunuyorduk zaten .. evet bende o yüzden 2.bebeğe hazır dğlm. Allah ilk önce olmayana versn. Eltimin 4 senedr olmuyo. Erken menepoz başlangıcı var. İlk önce ona nasp etsn inş
Canımmm ne olursa olsun hayırlısı olsun.Benim tahminime göre hamile değilsin.Kan testi mi yaptırsan acaba? İçin rahat eder hem.

Büyük konuşmamayayım ama hayatta oturmam ne anlıcam öyle evlendiğimden ailemle yaşayan çocuk gibi olurum aynı
Allahtan herşey hayırlısı tabki ilk önce ama bana sorarsan oturma derim. Sürekli ayak uydurmaya çalışmak bi zmandan snra yoruyor insanı. Kv kp inşallah çok iyi olurlar allar karşına kalpleri temiz merhametli insanları çıkarsn. Emin ol evler ayrı olunca daha iyi anlaşırsın

Sen iste sana amasyadan elma getirelim canımm
Yok cnm sagol yazin annemin bahcesinden alirim ben
Senin bu hallerin bi harika dostum
İşte sahalarda görmek istediğimiz Elif
Nazar değmesin popoyu kaşı kız
kilolar gittikce keyfim geliyo :)
Popoyu kasiyinca butun popo bolgesini kasimsk lazim bende o is zor popo buyuk olunca uzun suruyo kasimak dilimi isirayim ben

Aynen öyle arkadaşım. Ne istediğim gibi giyinebiliyorum ne ayağımı uzatabikiyorum ne istedğm vakit bnyo yapablyorm. Gece yatarken bile çeyizlik geceliklerimi giyemiyorum ayol. Gece wc kalktığmda karşılaşırım fln. İstediğim kanalı izleyemiyorm. Çocuğa bşy yedirirken bile karışıp duruyolar. Tutturmşlar inet sütü içsin. Erken dememe rağmen inatlaşp duruyolar. Şmdi onu kabullendiler vu seferde keçi sütü içsn diyolar. Anam fıttırıcam ya sabır işte.. bu yüzden çok polimiğe giriyorm kayınpederimle. Hemen bana karşı çkıyo. Bn doktordn dha çok bliyorm bn inek sütü içtm . Bşy ddğmde hemen doktor doktr diye söyleniyosn diyo bana. Bndr ddm kmse karışamaz çock bnm çocuğm vermiyorum ddm. Kalkmş kçück çocuğa hamsi yediriyo yaa kılçıklı. Delrdm! Turşu suyu veriyo. Yanar o çock. Kıyameti kopartıyorm çocuğm konu olnca. Ama başka şeylerde hep susup eşime patlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…