- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bir hafta bu cuma ,kaçı da haftaya cuma oluyor canımBikac hafta derken???
Haftaya listedeyin beybisi
canim bence sen arastir bi psikolog ve git.
Bir hafta bu cuma ,kaçı da haftaya cuma oluyor canımHaftaya listede olmayan ne olsun
Hahahahaha.Hem de patlakolsun olcam kiz biraz once tartildim tahminime gore yarin 81 gorebilirim :
Bende cok sevinirim secinxten oturur 4 5 dilim borek yerimHahahahaha.Hem de patlakolsun.
Ayyy canım inşallah olursun haftaya.Çok çok sevinirim gerçekten
Tam olarak içimde onun muhasebesini yapıyordum salona mı yazılsam acaba diyordum. Ama bi yandan eliptiği niye aldım o zaman diyorum. Bu ay biraz sıkışığım 2 yakın arkadaşımın düğünü var ikisinede takı kına gecelerinde düğünlerinde ayrı elbise. Ayrıca nisanın 7si ile 15i arasında vizelerim var yol parası orda kalma param yemem içmem kredi borcun var 800 tl. Yani bu ay açıkçası inanılmaz sıkışığım acaba evde kendime bi spor programı oluşturamaz mıyımAaa o niye
burdan kimse kabul etmez bence :)
Kiz evladin gorevi bana gorede ama bnm gorumcekler ve kv kp oyle dusunmuyo erkek bakmali kafasindalar. Kendi annemd babamada ben bakarim zaten abimin bakacagini dusunmuyorum
bak sen kocaaaaaa univ sinavini kazanmis muhendisligi tutturmus okumus mezun olacak bi kizsin. Seni kilolarmi korkutuyo. Ya tlc de gormuyomusun 250 kilodan 60 70 kilolara iniyolar sen hepi topu 10 20 kilo verceksin. Onuda verirsin. Sen kendine inanmasanda ben sana inaniyorum. Bu kadar buyutme
Bak bikere cok guzrl kilo vermistin hatirliyomusun. Ozaman ne olmustu? Kararliydin! Bize mahcup olmamak icin onceki hafta yuzdeyi etkiledin diye o hafta cok gayret ettin spor yaptin verdin.
Bence senin tek sorunun bahaneler. Erken kalkiyorum spor yapamiyorum yorgun oluyorum yapamiyorum su oldu bu oldu derken bahanelere siginiyosun. Eliptik aldin kac kere spor yaptin? Eliptik yaptigin saatleri toplasan 10 saat eder mi? Sen salona yazil. Ilk isin o olsun. Ben bisikllet alcam diye sprdugindada sana salona yazil evde olmuyo demistim. Sen ben yaparim dedin ama olmuyo. Haftada 4 gun aksamlari 1 saat ctesi aksami 2 saat spor yapsan 2 ayda 6 7 kilo verirsin. 2 ay sik disinim yprgunluktan gebersende yilma vazgecme
Börek mi didinBende cok sevinirim secinxten oturur 4 5 dilim borek yerim
Bugun dertliler kosemizde esra var bi el at bacim sen guzel motive ediyosun :)
Annenden fln alsan sonra geri verirsin. Evdede olusturursun ama uyarmisin bilemedim. Spor salonundaki atmosfer bile insano motive eder herkes karinca gibi calisiyo onlari gordukce daha cok hirslanirsin. Eger spor salonu bu ay olmaz dersen. Bi plan olustur bize bildir hergun takip edelim. Bide eliptigin dijital ekrani varsa heraksam sporunu yaptiksan sonra onun fotosunu cekip bize at belki bize atacaksin diye daha cok spor yaparsijTam olarak içimde onun muhasebesini yapıyordum salona mı yazılsam acaba diyordum. Ama bi yandan eliptiği niye aldım o zaman diyorum. Bu ay biraz sıkışığım 2 yakın arkadaşımın düğünü var ikisinede takı kına gecelerinde düğünlerinde ayrı elbise. Ayrıca nisanın 7si ile 15i arasında vizelerim var yol parası orda kalma param yemem içmem kredi borcun var 800 tl. Yani bu ay açıkçası inanılmaz sıkışığım acaba evde kendime bi spor programı oluşturamaz mıyım
ay yanlis yazmisim elma diyeceegdimBörek mi didinSenin böbreğini alır organ mafyasına satarım,
Ay ozmn vermeyiz bizdesaray gibi evi birakip neden kucuk eve gideyimki 3 tane dairemede 1 daire vericeklerse hix bulasmam kp bulasmak isterse onuda bulastirmam
Ayyy nasil korunuyosunuz. Hayirlisi olsun hakkinda hamileysende uzulme sakij
Ay bende baklava fln dicen sandim bian
bide tek erkek cocukla evlenmeyin diye ekleyeyim
Sen bu hafta super kilo verceksin bence :)
Canim tek cocuksa ilerde Allah korusun birinden biri olse ve tek kalan hastalansa gelecegi yer senin evin olur. Ben nekdr sevmesemde kv mi gel yan dairemde otur diyemem tek kaldiginda. Kendi annemi babamida dusunurum. Onlara ayni seyi erkek kardeslerim yapsa kizarim heralde
Bikac hafta derken???
Haftaya listedeyin beybisi
canim bence sen arastir bi psikolog ve git. Nerdeyse istanbul ankara bursa farketmez. Geldiginden beri ayni seyleri soyluyosun cunku. Anlasilan desteksiz asamayacaksij
d vit cok etkiliyomus kilo vermeyi gecen karatayin bi aciklamasini okumustum. Hala eksikse d vit ampullerden alsana hani ekmgin ust7ne surulup yiyilnlerden
Canım güzelim çiçeemm aşk böceğim sevgi kelebeem ama seni bi temiz döverdim ama kıyamıyorum kuzum sana.Tam olarak içimde onun muhasebesini yapıyordum salona mı yazılsam acaba diyordum. Ama bi yandan eliptiği niye aldım o zaman diyorum. Bu ay biraz sıkışığım 2 yakın arkadaşımın düğünü var ikisinede takı kına gecelerinde düğünlerinde ayrı elbise. Ayrıca nisanın 7si ile 15i arasında vizelerim var yol parası orda kalma param yemem içmem kredi borcun var 800 tl. Yani bu ay açıkçası inanılmaz sıkışığım acaba evde kendime bi spor programı oluşturamaz mıyım
Hadi ozaman ne duruyosunİnşllah kaptan bakalım Çarşamba perşembe full spor yapabilirsem cumaya şahane bir sonuç alırım inşallah :)
Iyi geceler cnm ❤⚘Kızlaaarhepinize iyi geceler diliyorum, yarın güzel bir gün olsun
Sen iste sana amasyadan elma getirelim canımmAnnenden fln alsan sonra geri verirsin. Evdede olusturursun ama uyarmisin bilemedim. Spor salonundaki atmosfer bile insano motive eder herkes karinca gibi calisiyo onlari gordukce daha cok hirslanirsin. Eger spor salonu bu ay olmaz dersen. Bi plan olustur bize bildir hergun takip edelim. Bide eliptigin dijital ekrani varsa heraksam sporunu yaptiksan sonra onun fotosunu cekip bize at belki bize atacaksin diye daha cok spor yaparsij
ay yanlis yazmisim elma diyeceegdim
Sağol cnm amin.. senin ki yaşlıymış. Bnm ikiside duruyor. Kv 53 yaşında kp 54. 2 erkek evlatları var. Eltimde öz kuzenim. Küçük gelinim bnAllah yardımcın olsun.Bazen şartlar elvermediğinde kv oturmak durumunda kalınabilir.Bende kv oturacağım 71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Tek erkek evladı.
Senin bu hallerin bi harika dostumHadi ozaman ne duruyosun
Yuru ozaman ne bekliyorsun
Naparsaan yap spor yap ozaman
Benden gunah gitti bu hafta en az - 1.5 bekliyorum ozamannn
Bak sana sarki bile yazdim
Ya cnm korunuyorduk zaten .. evet bende o yüzden 2.bebeğe hazır dğlm. Allah ilk önce olmayana versn. Eltimin 4 senedr olmuyo. Erken menepoz başlangıcı var. İlk önce ona nasp etsn inşMenün çok güzel huzurcum afiyet olsun
Canım hazır değilsen korunsaydınız keşke bebeğin daha çok küçük onun süt hakkını elinden alma
Ay okurken gerildim nolcak 2 çubuktan ya yarın 1 dilim ekmek az yersin telafi edersin
Canımmm ne olursa olsun hayırlısı olsun.Benim tahminime göre hamile değilsin.Kan testi mi yaptırsan acaba? İçin rahat eder hem.Ya cnm korunuyorduk zaten .. evet bende o yüzden 2.bebeğe hazır dğlm. Allah ilk önce olmayana versn. Eltimin 4 senedr olmuyo. Erken menepoz başlangıcı var. İlk önce ona nasp etsn inş
Allahtan herşey hayırlısı tabki ilk önce ama bana sorarsan oturma derim. Sürekli ayak uydurmaya çalışmak bi zmandan snra yoruyor insanı. Kv kp inşallah çok iyi olurlar allar karşına kalpleri temiz merhametli insanları çıkarsn. Emin ol evler ayrı olunca daha iyi anlaşırsınBüyük konuşmamayayım ama hayatta oturmam ne anlıcam öyle evlendiğimden ailemle yaşayan çocuk gibi olurum aynı
Yok cnm sagol yazin annemin bahcesinden alirim benSen iste sana amasyadan elma getirelim canımm
Senin bu hallerin bi harika dostum
İşte sahalarda görmek istediğimiz Elif
Nazar değmesin popoyu kaşı kız
Aynen öyle arkadaşım. Ne istediğim gibi giyinebiliyorum ne ayağımı uzatabikiyorum ne istedğm vakit bnyo yapablyorm. Gece yatarken bile çeyizlik geceliklerimi giyemiyorum ayol. Gece wc kalktığmda karşılaşırım fln. İstediğim kanalı izleyemiyorm. Çocuğa bşy yedirirken bile karışıp duruyolar. Tutturmşlar inet sütü içsin. Erken dememe rağmen inatlaşp duruyolar. Şmdi onu kabullendiler vu seferde keçi sütü içsn diyolar. Anam fıttırıcam ya sabır işte.. bu yüzden çok polimiğe giriyorm kayınpederimle. Hemen bana karşı çkıyo. Bn doktordn dha çok bliyorm bn inek sütü içtm . Bşy ddğmde hemen doktor doktr diye söyleniyosn diyo bana. Bndr ddm kmse karışamaz çock bnm çocuğm vermiyorum ddm. Kalkmş kçück çocuğa hamsi yediriyo yaa kılçıklı. Delrdm! Turşu suyu veriyo. Yanar o çock. Kıyameti kopartıyorm çocuğm konu olnca. Ama başka şeylerde hep susup eşime patlıyorumben de geldiklerinde cok zorlamıyorum cok iyi biri iyidir hoştur ama adı kaynana ne de olsa benden gelinlik beklemtisi var ne ben onun kızı olaliyoruö ne o benim annem saygınsevgi cercevesinde yasıypruz geldiğinde ama ben hep diken üstünde oluyorum ayagımı uzatıp yatamam istedigim seyi izleyemem istedigim gibi rqhat gşyemem istedigimi yiyenem onlar varken sanki ya cok yedi derler ya saglıksız yedi derker ne bilşm bunlar basit seyler gşbş olabilir ama üstüste olunca insanı zorlayan seyler ama allah saglık versin gesrisi önemli degil
Senin durumun zaruri canım artık bir de duzenini bastan öyle kuracagın için zorlnmazsın belki ama insan sonradan olunca cok zorlsnıyor belkş siz de karsılıklı iki daire tutabilirsiniz yerken içerken birlik diger ayrı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?