Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok cnm sagol yazin annemin bahcesinden alirim ben
kilolar gittikce keyfim geliyo :)
Popoyu kasiyinca butun popo bolgesini kasimsk lazim bende o is zor popo buyuk olunca uzun suruyo kasimak dilimi isirayim ben
Sen neden kendini yoruyorsun ki
Uyandır eşini,adamm adammm kalk popişimi kaşı yoksa kenafirlerin nazarlarına geleceğim de.Benim bi gece deli gibi sırtım kaşındı kendim kaşımaya çalışırken deli oldum.
Eşimin yastığını çektim,az yatağı salladım adam uyandı.Ayyy cınım hazır uyanmışken şu sırtımı bi kaşısana dedim Adam içinden küfür ettiyse de benim işim görüldü

Hahha

Canımmm ne olursa olsun hayırlısı olsun.Benim tahminime göre hamile değilsin.Kan testi mi yaptırsan acaba? İçin rahat eder hem.
Tabiki ilk önce hayırlısı. Banada diyetteb geliyo. Bide emziren annenin düzensizleşme olasılığı varmş. Merkeze yarım saat uzaktaym cnm ya. Haftaya kdr beklycm. Olmzsam test yaptrcm

Tabiki ilk önce hayırlısı. Banada diyetteb geliyo. Bide emziren annenin düzensizleşme olasılığı varmş. Merkeze yarım saat uzaktaym cnm ya. Haftaya kdr beklycm. Olmzsam test yaptrcm
Ben de diyet ve emzirmekten diye düşünüyorum canım.Kaç gün gecikti ki? İdrar testinin biraz daha pahalı olanları vardı, onlardan alıp sabah ilk idrarla da test yapabilirsin canım.

adami dun gece uyandirdim simdide uyandirirsam delirdigimi dusunur uyusun yarin aksam kasitirim

iyi terslememis kasimis manyakmisin kadin gece gece diyip arkasini donup uyuyabilirdj

İyi geceler hatunlar
iyi geceler canim

Ben de diyet ve emzirmekten diye düşünüyorum canım.Kaç gün gecikti ki? İdrar testinin biraz daha pahalı olanları vardı, onlardan alıp sabah ilk idrarla da test yapabilirsin canım.
Dün reglimin son günüydü 4 gün oluyorm. Doğum yaptm. 4.aydan itibaren hep düzenli oldm şuan oğlm 8.ayını doldurdu 9a girdik. Bi bu ay böyle oldu. Ya eşim içime rhatlamıyo ama prezervatfte kullanmıyoruz .. eşim bn eminm diyo

adami dun gece uyandirdim simdide uyandirirsam delirdigimi dusunur uyusun yarin aksam kasitirim

iyi terslememis kasimis manyakmisin kadin gece gece diyip arkasini donup uyuyabilirdj

iyi geceler canim
Yok ya garibim bi gözü kapalı kaşıdı sonra uyuduManyak mısın diye sormaz, manyak olduğumu bilir

Strse sokma kendini. Bisey olmaZ hamile degilsindir. Emzirdigin icin duzensiz olmustur bu ay. Cokda kafana takarsan esine soyle yarin gidip alsin 2 tane testm kafan rahat olsun

Eşin emin ama sen değilsin kuzum
Bugün yarın olursun.

Strse sokma kendini. Bisey olmaZ hamile degilsindir. Emzirdigin icin duzensiz olmustur bu ay. Cokda kafana takarsan esine soyle yarin gidip alsin 2 tane testm kafan rahat olsun
Ne kdr takma desekte olmuyo her an aklmda yahu.. en iyisi bi test ypmak ama test içn erken yahu

Ne kdr takma desekte olmuyo her an aklmda yahu.. en iyisi bi test ypmak ama test içn erken yahu
Erken sonuc veren testler var canim onlarsan alirsin. Yada 2 tane alsin esin birini yaparsin sonuc negarif cikar bi kac gun snra olmazsan digerini yaparsin. Ki bence yarin oburgun olursun

fattylamb94 nerdesin kiz telefonla konusyon dimi :)

Ay valla sevgilim aradı onla konuşyordum. Desteğiniz için çok teşekkür ederim sizin hakkınızı asla ödeyemem. Sevdiceğimde kesinlikle spora yazıl kendini yor biraz dedi sanırım spora yazılcam ve esperenzaanın dediği gibi kendimi yapabileceğime inandircam

Ya cnm korunuyorduk zaten .. evet bende o yüzden 2.bebeğe hazır dğlm. Allah ilk önce olmayana versn. Eltimin 4 senedr olmuyo. Erken menepoz başlangıcı var. İlk önce ona nasp etsn inş
Korunuyorsan olmaz ki bizim bazı bilinçsiz insanlarımız var bu tabiri kullanmak istemesemde geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyolar. Öyle rahat rahat olmuyosa korunuyosan çok çok yüksek ihtimal hamile değilsindir korkma

vu adamlardada iyi sabir var ben bazen dusunuyorumda ben olsam kendimi cekemezdim
whatsappda cevirimici degil normal kinusuyolardir
Onların da sınavı biziz canım
Beni eşim o saatte uyandıracak onun sırtını değil alnını karışlarım benAllahtan eşim ben değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…