- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Sen neden kendini yoruyorsun kiYok cnm sagol yazin annemin bahcesinden alirim ben
kilolar gittikce keyfim geliyo :)
Popoyu kasiyinca butun popo bolgesini kasimsk lazim bende o is zor popo buyuk olunca uzun suruyo kasimakdilimi isirayim ben
HahhaAy ozmn vermeyiz bizdesaray gibi evi birakip neden kucuk eve gideyimki 3 tane dairemede 1 daire vericeklerse hix bulasmam kp bulasmak isterse onuda bulastirmam
Ayyy nasil korunuyosunuz. Hayirlisi olsun hakkinda hamileysende uzulme sakij
Ay bende baklava fln dicen sandim bian
bide tek erkek cocukla evlenmeyin diye ekleyeyim
Sen bu hafta super kilo verceksin bence :)
Canim tek cocuksa ilerde Allah korusun birinden biri olse ve tek kalan hastalansa gelecegi yer senin evin olur. Ben nekdr sevmesemde kv mi gel yan dairemde otur diyemem tek kaldiginda. Kendi annemi babamida dusunurum. Onlara ayni seyi erkek kardeslerim yapsa kizarim heralde
Bikac hafta derken???
Haftaya listedeyin beybisi
canim bence sen arastir bi psikolog ve git. Nerdeyse istanbul ankara bursa farketmez. Geldiginden beri ayni seyleri soyluyosun cunku. Anlasilan desteksiz asamayacaksij
d vit cok etkiliyomus kilo vermeyi gecen karatayin bi aciklamasini okumustum. Hala eksikse d vit ampullerden alsana hani ekmgin ust7ne surulup yiyilnlerden
Tabiki ilk önce hayırlısı. Banada diyetteb geliyo. Bide emziren annenin düzensizleşme olasılığı varmş. Merkeze yarım saat uzaktaym cnm ya. Haftaya kdr beklycm. Olmzsam test yaptrcmCanımmm ne olursa olsun hayırlısı olsun.Benim tahminime göre hamile değilsin.Kan testi mi yaptırsan acaba? İçin rahat eder hem.
Ben de diyet ve emzirmekten diye düşünüyorum canım.Kaç gün gecikti ki? İdrar testinin biraz daha pahalı olanları vardı, onlardan alıp sabah ilk idrarla da test yapabilirsin canım.Tabiki ilk önce hayırlısı. Banada diyetteb geliyo. Bide emziren annenin düzensizleşme olasılığı varmş. Merkeze yarım saat uzaktaym cnm ya. Haftaya kdr beklycm. Olmzsam test yaptrcm
İyi geceler canım.İyi geceler hatunlar
adami dun gece uyandirdim simdide uyandirirsam delirdigimi dusunur
Sen neden kendini yoruyorsun ki
Uyandır eşini,adamm adammm kalk popişimi kaşı yoksa kenafirlerin nazarlarına geleceğim de.Benim bi gece deli gibi sırtım kaşındı kendim kaşımaya çalışırken deli oldum.
Eşimin yastığını çektim,az yatağı salladım adam uyandı.Ayyy cınım hazır uyanmışken şu sırtımı bi kaşısana dedimAdam içinden küfür ettiyse de benim işim görüldü
iyi geceler canimİyi geceler hatunlar
Dün reglimin son günüydü 4 gün oluyorm. Doğum yaptm. 4.aydan itibaren hep düzenli oldm şuan oğlm 8.ayını doldurdu 9a girdik. Bi bu ay böyle oldu. Ya eşim içime rhatlamıyo ama prezervatfte kullanmıyoruz .. eşim bn eminm diyoBen de diyet ve emzirmekten diye düşünüyorum canım.Kaç gün gecikti ki? İdrar testinin biraz daha pahalı olanları vardı, onlardan alıp sabah ilk idrarla da test yapabilirsin canım.
Yok ya garibim bi gözü kapalı kaşıdı sonra uyuduadami dun gece uyandirdim simdide uyandirirsam delirdigimi dusunuruyusun yarin aksam kasitirim
iyi terslememis kasimis manyakmisin kadin gece gece diyip arkasini donup uyuyabilirdj
iyi geceler canim
Bi arkadaştır kesinfattylamb94 nerdesin kiz telefonla konusyon dimi :)
Strse sokma kendini. Bisey olmaZ hamile degilsindir. Emzirdigin icin duzensiz olmustur bu ay. Cokda kafana takarsan esine soyle yarin gidip alsin 2 tane testm kafan rahat olsunDün reglimin son günüydü 4 gün oluyorm. Doğum yaptm. 4.aydan itibaren hep düzenli oldm şuan oğlm 8.ayını doldurdu 9a girdik. Bi bu ay böyle oldu. Ya eşim içime rhatlamıyo ama prezervatfte kullanmıyoruz .. eşim bn eminm diyo
Eşin emin ama sen değilsin kuzumDün reglimin son günüydü 4 gün oluyorm. Doğum yaptm. 4.aydan itibaren hep düzenli oldm şuan oğlm 8.ayını doldurdu 9a girdik. Bi bu ay böyle oldu. Ya eşim içime rhatlamıyo ama prezervatfte kullanmıyoruz .. eşim bn eminm diyo
Yok ya garibim bi gözü kapalı kaşıdı sonra uyuduManyak mısın diye sormaz, manyak olduğumu bilir
whatsappda cevirimici degil normal kinusuyolardirBi arkadaştır kesin
Ne kdr takma desekte olmuyoStrse sokma kendini. Bisey olmaZ hamile degilsindir. Emzirdigin icin duzensiz olmustur bu ay. Cokda kafana takarsan esine soyle yarin gidip alsin 2 tane testm kafan rahat olsun
İnşallah canımEşin emin ama sen değilsin kuzum
Bugün yarın olursun.
Erken sonuc veren testler var canim onlarsan alirsin. Yada 2 tane alsin esin birini yaparsin sonuc negarif cikar bi kac gun snra olmazsan digerini yaparsin. Ki bence yarin oburgun olursunNe kdr takma desekte olmuyoher an aklmda yahu.. en iyisi bi test ypmak ama test içn erken yahu
Annenden fln alsan sonra geri verirsin. Evdede olusturursun ama uyarmisin bilemedim. Spor salonundaki atmosfer bile insano motive eder herkes karinca gibi calisiyo onlari gordukce daha cok hirslanirsin. Eger spor salonu bu ay olmaz dersen. Bi plan olustur bize bildir hergun takip edelim. Bide eliptigin dijital ekrani varsa heraksam sporunu yaptiksan sonra onun fotosunu cekip bize at belki bize atacaksin diye daha cok spor yaparsij
ay yanlis yazmisim elma diyeceegdim
Canım güzelim çiçeemm aşk böceğim sevgi kelebeem ama seni bi temiz döverdim ama kıyamıyorum kuzum sana.
Önce aklından tüm olumsuz düşünceleri atıyorsun.Kendine defalarca ben bunu başaracağım diye telkinde bulunuyorsun.Önce inanmayarak da olsa söyle ,başaracağım de, sürekli tekrarladığın için beyninde yer edinecektir.
Spor için de kimine spor salonu iyi gelir kimine evde yapılabilecek sporlar iyi gelir.Ben spor salonuna zaman ayıramayanlardanım.Evde 3 yaşında çocukla ben ve diğer takım arkadaşlarımız yapabiliyorsa sen hayli hayli yaparsın. Önce kendine inan, bi program çiz .Mesela haftanın şu günleri şu saatte şu kadar dakika spor yapacağım de ve mazeret üretmeden uygula.Bir süre sonra hem olumlu düşünmenin etkisi hem de sporun da katkısı ile kilo verdiğini görüp gaza geleceksin.
38 yaşında 20 kilo verdiysem ben sen hayli hayli verirsin. Seni sen kendi motiveni sağlayana kadar takip ederiz.Sağladıktan sonra da düşün artık yakamdan desen de hiç oralı olmayız.
fattylamb94 nerdesin kiz telefonla konusyon dimi :)
Korunuyorsan olmaz ki bizim bazı bilinçsiz insanlarımız var bu tabiri kullanmak istemesemde geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyolar. Öyle rahat rahat olmuyosa korunuyosan çok çok yüksek ihtimal hamile değilsindir korkmaYa cnm korunuyorduk zaten .. evet bende o yüzden 2.bebeğe hazır dğlm. Allah ilk önce olmayana versn. Eltimin 4 senedr olmuyo. Erken menepoz başlangıcı var. İlk önce ona nasp etsn inş
Onların da sınavı biziz canımvu adamlardada iyi sabir var ben bazen dusunuyorumda ben olsam kendimi cekemezdim
whatsappda cevirimici degil normal kinusuyolardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?