Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet cnm oylenoluyor bnde evim bitene kadar kirayi kapatip 1 sene kayinvalidemle kaldim az cok yasadiklarini tahmin ediyorum bnde o ladar bunalmistim ki evi teslim aldik ve 1 haftaya kalmadan bn tasinmistim bile hemde 8 bucuk aylik hamileydim dusun nasil bi bikkinlik esine gelimce emin ol herseyin farkindadir da olay olmasin dallanip budaklanmasin die sana kardi ailesine bisey soyletmeyen esi oynuyordr oda hakli ne seni atabilir nede ailesini sana onerebilicegim tekbisey var ne soylerlerse soylesinler kulagini tika duy ama duymazdan gel bu soyle olucak diyorlarsa tamm de don arkani gene bildigini yap ama esinede neden o sekil yaptigini acikla o zman ailesinede senin hakkinda bisey dedirtmiycektir bak bi yandan allah gulmus yuzune kndi ailende yaninda ne gzel

Inşallah canım bakalım daha erken benim için bunlar

Canım ya ,yapman gereken bu işte.Kararlı ve inançlı olup bunları uygulamaya geçtin mi gerçekten gerisi geliyor.
Bahane üretmek kolay hepimiz zaman zaman yapıyoruz ama bundan sonra senden bahane değil hareket istikrar bekliyoruz.
Bahane döt gibidir herkeste bulunur ayol

Oh sevindim bu kararina :) ilk isin salona yazilmak olsun. 23 nisana kadar izine syrildigin kilonun en az 2 kilo altinda ol. Sen yaparsin ben inaniyorum
Onların da sınavı biziz canım
Beni eşim o saatte uyandıracak onun sırtını değil alnını karışlarım benAllahtan eşim ben değil
benimde dun gece yaptigimi esim yapsa sen manyqkmisin bunun icin aglanirmi yat uyu sacmalama derdim heralde neyseki o oyle bise demedi. Canim kocamm.

Ya beni ağlarken bile güldürebilen nadir insanlardansın diyetisyenin verdiği listeye geri dönüyorum ve spora gidip yazılıyorum. Bahenesiz bir şekilde ve kendime hedef koymadan bu işe başlıyorum. Ne zaman hedef koysam olmadı artık kendimi böyle kabulleniyorum yok onun düğününde zayıf olcam yok bunun doğum gününde zayıf olcam. Artık yok böyle düşüncelerim.

Büyük konuşmamak gerek bende hiç istemezdim ama yaşlı olunca ve tek başına kalamayacağı için kabullendim
Hic icini karatma kuzum ayni evde yasamadan nasil olucagini bilemezsin tabi annemi kimseye degismem ama bazi durumlarda annem mi kayinvalide kayinvalidem mi annem karistiriyorum

Kız bu eşler sevgililer destek olunca ayrı bi güzel oluyo be. Ben şimdi sevglimle konuştum ya ondan gaza geldim

Eşin gerçekten dün geceki krizi çok iyi yönetti.Tekrar eşine helal olsun ama asıl eşini bu kıvama getiren sana helal olsun

Çok sevindim bu kararlarına canım.Kendini çok kasmadan ,sıkıntıya sokmadan adına diyet değil de sağlıklı yaşam şekline adapte olursun canım.İlk yapman gereken kendine inanmak ve bu zamana kadar neleri neleri başarmışsın bunu da başarırsın emin ol canım.
Seni ağlarken güldürebiliyorsam ne mutlu bana

Evet büyük konuşmuyorum hastalık durumunda başımın üstünde yerleri var ama aynı ev istemem yan dairemde otursun altımda üstümde otursun ama kapılarımız ayrı olsun isterim
Esraaa biselri isterkende dikkat et cnm benim cok oyle oturan altli ustlu yanli falan arkadasim var ama hepsinin kapisinin ustunde anahtarlari var disardannnnnnn hatta dr birini anlatayim cok komik simdilerde dogum yapcak bi ark kaynanasiyla altli ustlu oturcak dedim ki sakin anahtari kapinin arkasinda birakma ilk gunden itibaren hemde tamm dedi zaten kaynanmin bizimle isi olmaz cok pasif hayatta bn yokkn gelmez dedi neyse evlendi ve tabiki anahtar kapinin ustunde eee benim dedigime geldi bunlar isteykn girio cam acio bunlarin kiyafetlerini falan yikiyo baya bunlar evdeykn de rahat rahat kapi tikirdatmadan girio bunun bikac duzenini kndine gore ayralio gidio 1 2 3 dekn napsam napsam dedi bign ic camasirini birakmis y odasinin yere belki utanir bidaha girmez bizimdr bi ozelimiz oldugunu anlar die kadin tutmus onu almis camasir sepetine atmis ondan sonra umudunu kesti o cekjnmiyosa buyursun bizi is ustundede yakalasin umrmda deil dedi

Sanki 1 yıldır kafamda bitiremediğim şu işi bu gece halletmiş gibi hissediyorum ama motivasyonumu korumak adına sürekli kitap okumayı düşünüyorum. Her akşam iş dönüşü fitness ve diyetisyenimin verdiği listeyle bu krizi aşarım. Bugün anneme ayrı ağladım, sevgilime ayrı, size ayrı 3 taraftan destek gerekiyormuş demek ki

Canım bu anlattığına benzer bende de çok arkadaş anısı var.Allah kolaylık versin herkese ne diyelim.

Ahahhahahahha allah napmasın o kv yi ya gülmekten gözümden yaşlar geldi

Kız ben hiç bir şekilde aynı mahallede dahi yaşamak istemem. Sadece elden ayaktan düşerlerse diyorum alt üst vs. Yoksa ben onların düzenine sanki misafir gitmiş gibi olcam. En istemediğim şey adı üstünde EVlenmek. Hiç istemem o şekilde ama büyük konuşmuyorum hiç bişeyin garantisi yok

Canım demek ki sen bu karara hazırmışsın sadece biraz destek gerekiyormuş.

Eşin gerçekten dün geceki krizi çok iyi yönetti.Tekrar eşine helal olsun ama asıl eşini bu kıvama getiren sana helal olsun
Valla bana helal olsun. Zamaninda gecirdigim sinir krizleri+hamilelikte tansiyonumun 20 lerde olmasi bosa cikmadi hic degilse. Ruzgara hamileyken hastanede yatmam gerekti o zaman esime dedim ki bu cocuga bisey olursa senin yuzunden vicdan azabiyla yan tutus simdi gelme hastaneye yuzunu gormek istemyrm dedim. Hergun geldi ama odaya almadim. Konusmadim. Hakkimda bilgi alamasin diye doktora danismadaki hemsirelere ona bnm hakkimda bilgi vermeyin dedim. Kv kp bile soylemiyodum bse gecistiriyodum hep soylerler ona diye. Cok zor zamanlardi. Sonra tansynm dusmeyince sezeryana alindim yine haber verdirmedim. Amelyattan ciktigimda baktm gelmisti. Agladi zirladi sozler verdi inandim. Sonra yine ayni ruzgarin 40 i cikti adam yine gece 12 1 lere kadar disarda. Kari kiz ayagi yok ama kahvede oyun oynuyo. Bi gun kp dedim git getir yoksa ben gidiyorum kp kahveden aldi getirdi esim bana kiziyo tabi noldu neden cagirdin. Dedim ben gidiyorum cocgunu gor diye cagirdim. Ben evde tek kalmk icin evlenmedim annemn ecinde hiv deglse annem bbm ynmdaydi simdi sabahdan aksama kdr duvara bakiyorum sen bu evliligin neresindesin dedim. Tek basima evlendim yasiyorum sen misafir gibisn ben bunu yurutemem dedim hazirladim cantami abimi aricaktim kp aratmadi. Esime bi tokat atti kufur ettim sen git evden dedi esimi gonderdi esim arabada yattu o gece kapinin onunde. Sonraki geceler geldi saatinde ama 15 gun yuzune bakmadim sonra bi sekilde bsristik. Ondan snra dyzrldi ama bu arada cok seyler yasadim. Basbasa disari cikma sayimiz bi elin parmagini gecmezdi acayip ilgisizdi. Simdi geziyoruz ama hic tadi yok hep o gunler geliyo aklima. Simdi eve vaktunde geliyo ama gelmesende olur artik gecti diyorum. Aman nerden aklima geldi gece gece od

Eşin düzelmiş sana destek oluyor artık ne diye bunları hatırlayıp kendini dolduruyosun üzüyosun. Bugüne bak düne değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…