Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim çok zor süreçler geçirmişsin. Geçmişi geçmişte bırakmak zordur ve yaşadıkların ağır olduğu için arkanda bırakmakta zorlanırsın.arkanda bırakıp eşini içten affetmeye bak yoksa bu yara seni kemirir durur.
Evliliğinizin şu günleri ve yarınları sorunlu olacağına geçmişi sorunlu olsun.Eşinin sevgisinden eminsen ve eşini seviyorsan geçmişle barış önünüzdeki güzel günlere odaklan.
Canım hepimizin evliliği kırılma noktalarından geçiyor benim de oldu ,geçen yıl benim için kabustu ama geçti atlattık.

Eşin düzelmiş sana destek oluyor artık ne diye bunları hatırlayıp kendini dolduruyosun üzüyosun. Bugüne bak düne değil
Unutulmuyo kuzum :) sevgiliyken njsanliyken olan ilgi birden sifirlandi. Sanki o adam degilmis gibi. Simdi ozune dondu. Arkadas cevreside cok onmli ozaman takildi 2 3 tane dengesiz salaga onlara uydu. Simdi arkadaslari evli gorusunce hep birlikte gorusuyorz.

Esimi seviyorum sevmesem hayatta katlanmazdim ki babama ucundan citlatsam sevsem bile birakmazdi beni burda. En zoruda oydu zaten deli gibi mutsuzken ailene mutlu rolu yapmak... neyseki gecti gitti cok sukur simdi mutluyum iyiki ayrilmamisim ozaman mucadele etmisim kazanan taraf ben oldum simdi gozumun icine bakiyo cocuklariyla ilgili evine bagli ideal bir kocam var

Dedigin gibi her evlilikte oluyo onmli olan en az hasarla atlatabilmek sukur ki sende atlatmissin

Reactions: NGY
Affetmek iyileşmenin başlangıcıdır canım.Affet ki senin büyüklüğün karşısında daha da pişman olsun,affet ki mutluluğunuz artsın.Affet ki çocuklarınız annesi babası mutlu ve sevgi dolu bir ailede yetişsin...

Eminim çok zordur özellikle hamileyken hormonlar tavan yapmış zaten duygusal olarak çok zayıf zamanların yanında olmayışı eminim sende derin yaralar açmıştır. Ama şöyle düşün halat kopar koptuğu yerlerden düğümlersin orası daha sağlam olur. Sizinde öyle olmuş. Şimdi 2 tane evladınız var Allah bağışlasın sen mutlu olursan onlarda mutlu olur.

Affettim onu zaten affettigim icin cok eziliyo. Hic konusunu bile acmam zamanjnda sunu yaptin bunu yaptin diye. Bazen kendi der fedakarliginin iyi kalpliliginin altinda eziliyorum diye. Unutamasamda affettim. Iyiki yasamisim o gunleridrm cok sey katti bana o kotu gunler.

Simdi cooook mutluyum canim Allah herkese suanki evliligimden nasip etsin. Cocuklsrim saglikli ben saglikliyim esim saglikli huzurluyuz.

Tamam o zaman pazar günü çalışmalara başlıyorum ben yatıyorum artık muhabbetinize doyum olmuyor fakat uyanmama 4.5 saat kalmış

Hepinize iyi geceler canlarım iyiki varsınız
Tamam cnm ben yarindan itibaren baslim aaaa bidakka sen neden benden az kilo vetiyosun suan 70 sen 1 mayisa 4 kilo ben 82 1 mayisa 6 kilo haksizlik sende 64 olcan

Kıııızz o geri çekilme varyaa biz ondan yapıyoduk işyr öyle prezervatf fln kullanmadııık ki

Ayy bnde hamilelğmde kaldm onun onlarla. Sbevi kv bzm evde rhat değilmş gttm koltukta yattm yer yerm tutuldu hep. Ay allahn sopası yok işte. Diyodu ki bide bn yatağıöimı kmseye vrrmem vs. Şmdi memlekete taşndk onun kv geliyo bide yaşlym bide yatağında yatıyo hahha bzm kaynana koltkta yatıyo. Kp tam bi annevi hç karısına laf bırakmaz bşy dese de hmn kavga çıkar.
Tavsiyelerine kulak asıcam tatlm sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…