- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım benim çok zor süreçler geçirmişsin. Geçmişi geçmişte bırakmak zordur ve yaşadıkların ağır olduğu için arkanda bırakmakta zorlanırsın.arkanda bırakıp eşini içten affetmeye bak yoksa bu yara seni kemirir durur.Valla bana helal olsun. Zamaninda gecirdigim sinir krizleri+hamilelikte tansiyonumun 20 lerde olmasi bosa cikmadi hic degilse. Ruzgara hamileyken hastanede yatmam gerekti o zaman esime dedim ki bu cocuga bisey olursa senin yuzunden vicdan azabiyla yan tutus simdi gelme hastaneye yuzunu gormek istemyrm dedim. Hergun geldi ama odaya almadim. Konusmadim. Hakkimda bilgi alamasin diye doktora danismadaki hemsirelere ona bnm hakkimda bilgi vermeyin dedim. Kv kp bile soylemiyodum bse gecistiriyodum hep soylerler ona diye. Cok zor zamanlardi. Sonra tansynm dusmeyince sezeryana alindim yine haber verdirmedim. Amelyattan ciktigimda baktm gelmisti. Agladi zirladi sozler verdi inandim. Sonra yine ayni ruzgarin 40 i cikti adam yine gece 12 1 lere kadar disarda. Kari kiz ayagi yok ama kahvede oyun oynuyo. Bi gun kp dedim git getir yoksa ben gidiyorum kp kahveden aldi getirdi esim bana kiziyo tabi noldu neden cagirdin. Dedim ben gidiyorum cocgunu gor diye cagirdim. Ben evde tek kalmk icin evlenmedim annemn ecinde hiv deglse annem bbm ynmdaydi simdi sabahdan aksama kdr duvara bakiyorum sen bu evliligin neresindesin dedim. Tek basima evlendim yasiyorum sen misafir gibisn ben bunu yurutemem dedim hazirladim cantami abimi aricaktim kp aratmadi. Esime bi tokat atti kufur ettim sen git evden dedi esimi gonderdi esim arabada yattu o gece kapinin onunde. Sonraki geceler geldi saatinde ama 15 gun yuzune bakmadim sonra bi sekilde bsristik. Ondan snra dyzrldi ama bu arada cok seyler yasadim. Basbasa disari cikma sayimiz bi elin parmagini gecmezdi acayip ilgisizdi. Simdi geziyoruz ama hic tadi yok hep o gunler geliyo aklima. Simdi eve vaktunde geliyo ama gelmesende olur artik gecti diyorum. Aman nerden aklima geldi gece gece od
Tamam bari iddaya girelimde bi anlamı olsun tartı fotoğraflısındanisci bayraminda 76 kiloya varim diyorummmm
Unutulmuyo kuzum :) sevgiliyken njsanliyken olan ilgi birden sifirlandi. Sanki o adam degilmis gibi. Simdi ozune dondu. Arkadas cevreside cok onmli ozaman takildi 2 3 tane dengesiz salaga onlara uydu. Simdi arkadaslari evli gorusunce hep birlikte gorusuyorz.Eşin düzelmiş sana destek oluyor artık ne diye bunları hatırlayıp kendini dolduruyosun üzüyosun. Bugüne bak düne değil
Esimi seviyorum sevmesem hayatta katlanmazdim ki babama ucundan citlatsam sevsem bile birakmazdi beni burda. En zoruda oydu zaten deli gibi mutsuzken ailene mutlu rolu yapmak... neyseki gecti gitti cok sukur simdi mutluyum iyiki ayrilmamisim ozaman mucadele etmisim kazanan taraf ben oldum simdi gozumun icine bakiyo cocuklariyla ilgili evine bagli ideal bir kocam varCanım benim çok zor süreçler geçirmişsin. Geçmişi geçmişte bırakmak zordur ve yaşadıkların ağır olduğu için arkanda bırakmakta zorlanırsın.arkanda bırakıp eşini içten affetmeye bak yoksa bu yara seni kemirir durur.
Evliliğinizin şu günleri ve yarınları sorunlu olacağına geçmişi sorunlu olsun.Eşinin sevgisinden eminsen ve eşini seviyorsan geçmişle barış önünüzdeki güzel günlere odaklan.
Canım hepimizin evliliği kırılma noktalarından geçiyor benim de oldu ,geçen yıl benim için kabustu ama geçti atlattık.
Affetmek iyileşmenin başlangıcıdır canım.Affet ki senin büyüklüğün karşısında daha da pişman olsun,affet ki mutluluğunuz artsın.Affet ki çocuklarınız annesi babası mutlu ve sevgi dolu bir ailede yetişsin...Unutulmuyo kuzum :) sevgiliyken njsanliyken olan ilgi birden sifirlandi. Sanki o adam degilmis gibi. Simdi ozune dondu. Arkadas cevreside cok onmli ozaman takildi 2 3 tane dengesiz salaga onlara uydu. Simdi arkadaslari evli gorusunce hep birlikte gorusuyorz.
Eminim çok zordur özellikle hamileyken hormonlar tavan yapmış zaten duygusal olarak çok zayıf zamanların yanında olmayışı eminim sende derin yaralar açmıştır. Ama şöyle düşün halat kopar koptuğu yerlerden düğümlersin orası daha sağlam olur. Sizinde öyle olmuş. Şimdi 2 tane evladınız var Allah bağışlasın sen mutlu olursan onlarda mutlu olur.Unutulmuyo kuzum :) sevgiliyken njsanliyken olan ilgi birden sifirlandi. Sanki o adam degilmis gibi. Simdi ozune dondu. Arkadas cevreside cok onmli ozaman takildi 2 3 tane dengesiz salaga onlara uydu. Simdi arkadaslari evli gorusunce hep birlikte gorusuyorz.
Tmm cnm girelim bnm icjn no problemTamam bari iddaya girelimde bi anlamı olsun tartı fotoğraflısından
Affettim onu zaten affettigim icin cok eziliyo. Hic konusunu bile acmam zamanjnda sunu yaptin bunu yaptin diye. Bazen kendi der fedakarliginin iyi kalpliliginin altinda eziliyorum diye. Unutamasamda affettim. Iyiki yasamisim o gunleridrm cok sey katti bana o kotu gunler.Affetmek iyileşmenin başlangıcıdır canım.Affet ki senin büyüklüğün karşısında daha da pişman olsun,affet ki mutluluğunuz artsın.Affet ki çocuklarınız annesi babası mutlu ve sevgi dolu bir ailede yetişsin...
Tamam o zaman pazar günü çalışmalara başlıyorumTmm cnm girelim bnm icjn no problem
Simdi cooook mutluyum canim Allah herkese suanki evliligimden nasip etsin. Cocuklsrim saglikli ben saglikliyim esim saglikli huzurluyuz.Eminim çok zordur özellikle hamileyken hormonlar tavan yapmış zaten duygusal olarak çok zayıf zamanların yanında olmayışı eminim sende derin yaralar açmıştır. Ama şöyle düşün halat kopar koptuğu yerlerden düğümlersin orası daha sağlam olur. Sizinde öyle olmuş. Şimdi 2 tane evladınız var Allah bağışlasın sen mutlu olursan onlarda mutlu olur.
Tamam cnm ben yarindan itibaren baslimTamam o zaman pazar günü çalışmalara başlıyorumben yatıyorum artık muhabbetinize doyum olmuyor fakat uyanmama 4.5 saat kalmış
Hepinize iyi geceler canlarım iyiki varsınız
Iyi geceler cnm yarin gorusurz bende yataymİyi geceler canım canım arkadaşlarım
Yarın görüşmek dileğiyle der ve zıbarırım
Canımmmm nasılsınnnnnIyi geceler cnm yarin gorusurz bende yataym
İnşş olurm tmmdr cnm öyle ypayımErken sonuc veren testler var canim onlarsan alirsin. Yada 2 tane alsin esin birini yaparsin sonuc negarif cikar bi kac gun snra olmazsan digerini yaparsin. Ki bence yarin oburgun olursun
Kıııızz o geri çekilme varyaa biz ondan yapıyoduk işyrKorunuyorsan olmaz ki bizim bazı bilinçsiz insanlarımız var bu tabiri kullanmak istemesemde geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyolar. Öyle rahat rahat olmuyosa korunuyosan çok çok yüksek ihtimal hamile değilsindir korkma
Ayy bnde hamilelğmde kaldm onun onlarla. Sbevi kv bzm evde rhat değilmş gttm koltukta yattm yer yerm tutuldu hep. Ay allahn sopası yok işte. Diyodu ki bide bn yatağıöimı kmseye vrrmem vs. Şmdi memlekete taşndk onun kv geliyo bide yaşlym bide yatağında yatıyo hahha bzm kaynana koltkta yatıyo. Kp tam bi annevi hç karısına laf bırakmaz bşy dese de hmn kavga çıkar.Evet cnm oylenoluyor bnde evim bitene kadar kirayi kapatip 1 sene kayinvalidemle kaldim az cok yasadiklarini tahmin ediyorum bnde o ladar bunalmistim ki evi teslim aldik ve 1 haftaya kalmadan bn tasinmistim bile hemde 8 bucuk aylik hamileydim dusun nasil bi bikkinlik esine gelimce emin ol herseyin farkindadir da olay olmasin dallanip budaklanmasin die sana kardi ailesine bisey soyletmeyen esi oynuyordr oda hakli ne seni atabilir nede ailesini sana onerebilicegim tekbisey var ne soylerlerse soylesinler kulagini tika duy ama duymazdan gel bu soyle olucak diyorlarsa tamm de don arkani gene bildigini yap ama esinede neden o sekil yaptigini acikla o zman ailesinede senin hakkinda bisey dedirtmiycektir bak bi yandan allah gulmus yuzune kndi ailende yaninda ne gzel
Byük konuşma. 30dan önce evlenmyvm diyodm. Bakkk. 22 yaşnda evlndm 23 yaşmda anne oldm. Çok byük knuşmuşumInşallah canım bakalım daha erken benim için bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?