Günaydın canım.Günaydın kızlar gününüz güzel olsun :)
Günaydın :)Günaydın kızlar gününüz güzel olsun :)
Ay tamam ikimizde 5 kilo verelimTamam cnm ben yarindan itibaren baslimaaaa bidakka sen neden benden az kilo vetiyosun suan 70 sen 1 mayisa 4 kilo ben 82 1 mayisa 6 kilo haksizlik sende 64 olcan
Korunmuyosanız çocuk olabilir canım bi test yaptırKıııızz o geri çekilme varyaa biz ondan yapıyoduk işyröyle prezervatf fln kullanmadııık ki
Yok büyük konuşmuyorumda bugün evlenelim desem en az 1.5 yıl varByük konuşma. 30dan önce evlenmyvm diyodm. Bakkk. 22 yaşnda evlndm 23 yaşmda anne oldm. Çok byük knuşmuşumhayırlsıı cnm. Allah gönlüne göre versn
Gunaydinlar bu oruclar dengemi bozdu:) diyet modundan ciktim gibi
Su iciyorum falan vucud tutuyo hic geri vermiyoGünaydın cannım :) nasıl çıktıın anlamadımm
Ayyy ilahi deli kız geri çekilme korunma yöntemi değil kiKıııızz o geri çekilme varyaa biz ondan yapıyoduk işyröyle prezervatf fln kullanmadııık ki
Günaydın bebişGünaydın :)
Hayırlısı neyse o olsun canımAy tamam ikimizde 5 kilo verelim
Korunmuyosanız çocuk olabilir canım bi test yaptır
Yok büyük konuşmuyorumda bugün evlenelim desem en az 1.5 yıl var
Canım pilah harici iyi aslında menün.Afiyet olsun Allah kabul etsin.Dunki menum
Sahur yumurta 5 dilim peynir 1 domates 5 zeytin 1/2 simit
Iftar 1 tabak patlican kebabi 3 yk pilav
1.5 litre su
Spor hali yikadim cam sildim 4 saat temizlik yaptim 8puan
Iftardan sonra sadece 400 ip atlayabildim 100p
Toplam 108
İyiyim canım.Ben kahvaltı yapıp sokağa atacağım kendimiKızlar nasılsınız?Neler yapıyorsunuz?
Benim için bi sorun yokta Huzuru göremedim ben listedeKızlar 2'li grupları kilolarımıza göre oluşturdum. İtirazı olan söyleyebilir.
1. Grup (@Rzgrece - @AhSen_yarim )
2. Grup ( S smygnc -herderdedeva )
3.Grup (Tugceilker - B belcimim )
4. Grup (NEHIR34 - @Seyhan77 )
5. Grup ( N NGY -esperenzaa )
6. Grup (Allonsy - fattylamb94 )
İyi olan kazansın
- Herkes hergün grup arkadaşının menüsünü takip edecek, fikir alışverişinde bulunacak.
- Hem gruptaki iki arkadaş arasında hem de gruplar arasında yarış yapılacak.
- Yarışmanın sonucunda 1. olan grup diğer gruplara ceza verecek. 1. olan grupta da daha çok kilo veren arkadaş diğerine ceza verecek.
Anaa onu niye yazmamışım ben acepBenim için bi sorun yokta Huzuru göremedim ben listede
Kızlar 2'li grupları kilolarımıza göre oluşturdum. İtirazı olan söyleyebilir.
İyi olan kazansın
- Herkes hergün grup arkadaşının menüsünü takip edecek, fikir alışverişinde bulunacak.
- Yarışmanın sonucunda 1. olan grup diğer gruplara ceza verecek. 1. olan grupta da daha çok kilo veren arkadaş diğerine ceza verecek.
Ben daha önce sana yazmıştım kilolarımız yakın beraber yapabiliriz diye.Nasip bugüneymiş
Vallahi canım hatırlamıyorum affedersin, benim kafa biraz dalgındı eşim gidecek diye gözden kaçmıştırBen daha önce sana yazmıştım kilolarımız yakın beraber yapabiliriz diye.Nasip bugüneymiş
Gunaydinlar bu oruclar dengemi bozdu:) diyet modundan ciktim gibi
ben kahvaltıdayım cocuklarla kavga dövüş döküş sacıs keyif yapıypruz :)) sen nasılsın niye delirttiler seni sumeyyecimKızlar nasılsınız?Neler yapıyorsunuz?
Vayy piiiis beni dıslarsın heKızlar 2'li grupları kilolarımıza göre oluşturdum. İtirazı olan söyleyebilir.
İyi olan kazansın
Ben tek siz hepiniz13 kişiyiz kızlar 1 kişi açıkta kalıyor o yüzden
Kız valla dalgınlığıma gelmis ilk sayfadan bakarak yazmistim atlamisim seniben kahvaltıdayım cocuklarla kavga dövüş döküş sacıs keyif yapıypruz :)) sen nasılsın niye delirttiler seni sumeyyecim
Vayy piiiis beni dıslarsın he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?