Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla çok kaşık yedim 5 6 kaşık yemişimdir. Kafamda bitiremedim diyet işini Allonsy nin dediği gibi meditasyon yapmayı düşünüyorum yada başka bişeyler kilo vermemin tek sebebi psikolojik

Canım bence de bir dene. Eğer istersen benim yaptığımı atabilirim sana. Birde yavrucum ben seninle mi huzurla mı eşleştim? Bir seninle bir onunla eşleşmiş gçrünüyorum.

Canım bence de bir dene. Eğer istersen benim yaptığımı atabilirim sana. Birde yavrucum ben seninle mi huzurla mı eşleştim? Bir seninle bir onunla eşleşmiş gçrünüyorum.
Huzurla canım 13 kişiyiz 1 kişi dışarda kalıyo doğal olarak.

Bana atarsan sevinirim. Insan kendi kendinin ilacıdır diye düşünüyorum

Abooooo hadi bakalimm boyle grup murup ben gaza gekiyorum gercekten ama bu hafta esperanzaa yener beni bana gzel bi ceza dusunmeye baslayabilir

Sende baştan pes ediyon kız belli mi olur kimin yeneceği
Ahh bi bilsenn diicem ama bence bilme su kadar diyim sumeyyenin dunki cubuklarina ucan tekm3 yemesi lazmsa benim derimi yuzup ayaginizin altina paspasnyapabilirsiniz sii komse duymasin sakinn

Huzurla canım 13 kişiyiz 1 kişi dışarda kalıyo doğal olarak.

Bana atarsan sevinirim. Insan kendi kendinin ilacıdır diye düşünüyorum

Canım ben bunu yapıyorum. Bu kadın sakin sakin güzel anlatıyor. Zihninde zayıf bedenini canlandırmana yardımcı oluyor. Birkaç tane daha dinlemiştim ama onlar çok emirvari anlatıyordu. Yok dondurma yemeyeceksin, yok tatlı yemeyeceksin gibi. Onlar hoşuma gitmedi. Eğer beğenmezsen youtubeda birkaç tane daha var.

Ahh bi bilsenn diicem ama bence bilme su kadar diyim sumeyyenin dunki cubuklarina ucan tekm3 yemesi lazmsa benim derimi yuzup ayaginizin altina paspasnyapabilirsiniz sii komse duymasin sakinn
Olur böyle vakalar haftaya çarşambaya çok var ben sana güveniyorum hızla vereceksin. Geçenlerde yine böylr kaçamak yapmıştın 2 gün sonra eksiyi gördün yine aynısı olacak

Reactions: NGY
Çok çok teşekkür ederim bunu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…