Dimi amaBen tek siz hepiniz
Biz üç kişide olabiliriz, ama huzur bizden zayıf ya biz fazla veririz kız üzülmesin ben veremiyorum diye
Yok yok hallettim ben onuBen tek siz hepiniz
Biz üç kişide olabiliriz, ama huzur bizden zayıf ya biz fazla veririz kız üzülmesin ben veremiyorum diye
Haklısın canım nasıl yapsaakki13 kişiyiz kızlar 1 kişi açıkta kalıyor o yüzden
Valla çok kaşık yedim5 6 kaşık yemişimdir. Kafamda bitiremedim diyet işini Allonsy nin dediği gibi meditasyon yapmayı düşünüyorum yada başka bişeyler kilo vermemin tek sebebi psikolojik
Hallettim canımcım seni allonsy ile eşleştirdim. 65 70 arası çok olduğu için biraz denhesizlik oldu ama gruplarda idare edicez artılHaklısın canım nasıl yapsaakki
Huzurla canım 13 kişiyiz 1 kişi dışarda kalıyo doğal olarak.Canım bence de bir dene. Eğer istersen benim yaptığımı atabilirim sana. Birde yavrucum ben seninle mi huzurla mı eşleştim? Bir seninle bir onunla eşleşmiş gçrünüyorum.
Abooooo hadi bakalimm boyle grup murup ben gaza gekiyorum gercekten ama bu hafta esperanzaa yener beni bana gzel bi ceza dusunmeye baslayabilirKızlar 2'li grupları kilolarımıza göre oluşturdum. İtirazı olan söyleyebilir.
1. Grup (@Rzgrece - @AhSen_yarim )
2. Grup ( S smygnc -herderdedeva )
3.Grup (@Tugceilker - @belcimim )
4. Grup (@NEHIR34 - @Seyhan77 )
5. Grup ( N NGY - @esperenzaa )
6. Grup (Allonsy - fattylamb94 )
İyi olan kazansın
- Herkes hergün grup arkadaşının menüsünü takip edecek, fikir alışverişinde bulunacak.
- Hem gruptaki iki arkadaş arasında hem de gruplar arasında yarış yapılacak.
- Yarışmanın sonucunda 1. olan grup diğer gruplara ceza verecek. 1. olan grupta da daha çok kilo veren arkadaş diğerine ceza verecek.
Abooooo hadi bakalimm boyle grup murup ben gaza gekiyorum gercekten ama bu hafta esperanzaa yener beni bana gzel bi ceza dusunmeye baslayabilir
Boynu yere devrilsin bu yetmislerinn emiHallettim canımcım seni allonsy ile eşleştirdim. 65 70 arası çok olduğu için biraz denhesizlik oldu ama gruplarda idare edicez artıl
Saol cnmmHadi gözünaydın canım.
Vallahi devrilsin allahın cezası 70Boynu yere devrilsin bu yetmislerinn emi
Ahh bi bilsenn diicem ama bence bilmeSende baştan pes ediyon kız belli mi olur kimin yeneceği
Huzurla canım 13 kişiyiz 1 kişi dışarda kalıyo doğal olarak.
Bana atarsan sevinirim. Insan kendi kendinin ilacıdır diye düşünüyorum
Olur böyle vakalar haftaya çarşambaya çok var ben sana güveniyorum hızla vereceksin. Geçenlerde yine böylr kaçamak yapmıştın 2 gün sonra eksiyi gördün yine aynısı olacakAhh bi bilsenn diicem ama bence bilmesu kadar diyim sumeyyenin dunki cubuklarina ucan tekm3 yemesi lazmsa benim derimi yuzup ayaginizin altina paspasnyapabilirsiniz sii komse duymasin sakinn
Çok çok teşekkür ederim bunu yapıcam
Canım ben bunu yapıyorum. Bu kadın sakin sakin güzel anlatıyor. Zihninde zayıf bedenini canlandırmana yardımcı oluyor. Birkaç tane daha dinlemiştim ama onlar çok emirvari anlatıyordu. Yok dondurma yemeyeceksin, yok tatlı yemeyeceksin gibi. Onlar hoşuma gitmedi. Eğer beğenmezsen youtubeda birkaç tane daha var.
allahın cezası üç basamaklılar söyleyeyim bari bende eksik kalmamayayımMeditasyonu bende yapayım merak ettim.Teşekkürler.
Bende de Allahın cezası 90 lar varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?