Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok çok teşekkür ederim bunu yapıcam

Meditasyonu bende yapayım merak ettim.Teşekkürler.
Bende de Allahın cezası 90 lar varrrr

Bence de yapın kızçeler. Gece yatmadan yatağa uzanın takın kulaklığı rahat bırakın kendinizi ve dinleyin. Hayal edin. Ben dün hesapladım 2 ocaktan bu pazartesiye kadar 11,4 kilo vermişim. Başlarda dinlediğim bu meditasyonun payı büyük.

Reactions: NGY
Dediğin gibi gece yatarken yapcam kendimi en rahat hissettiğim an ve yer.

Olur böyle vakalar haftaya çarşambaya çok var ben sana güveniyorum hızla vereceksin. Geçenlerde yine böylr kaçamak yapmıştın 2 gün sonra eksiyi gördün yine aynısı olacak
Ayy cnm cok saoll bende kendime guveniyorum yapicamm ve ic kacamak yapiycak kndime sart kostum 65 e kadar yilmak yok yola devamm odul modul hicccbisecikler yok

Ayy cnm cok saoll bende kendime guveniyorum yapicamm ve ic kacamak yapiycak kndime sart kostum 65 e kadar yilmak yok yola devamm odul modul hicccbisecikler yok
Aynen zaten buraya kadar çok güzel gelmişsin başa dönmenin anlamı yok bikaç kere kaçamak yaptın diye. Onları ödül kabul et diyetine daha sıkı başla. 65e bişey kalmadı mayısta 65 olursun inanıyorum sana

Reactions: NGY
Kendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr
Ay malesef 2000lilerin üniversiteye başladığı yıldayız artık öyleler gelir sana

Dünkü menüm

Sahur
1 kk süzme peynir
4-5 zeytin
3 tam ceviz
1 havuc
Maydanoz
Yarım dilim t.b. ekmeği

İftar
3-4 y.k. prasa yemeği
1 kase sehriye corbasi

iftardan sonra biraz cozuttum
1 elma
Yarim portakal
1 y.k. kadar Kuru üzüm
Yarım avuç kadar çekirdek

Sivilar
1 litre su
Yarım litre detoks suyu

Spor yok

esperenzaa @Rzgrece

Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii.. @Rzgrece

Allahtan hayırlısıı çok erken ama kabulüm.. umarım sağlıklı olur tek dileğm
Sağlıklı olsun canım Mevlam hakkınızda hayırlı olanı versin.Yaş aralıkları az olduğu için üzülme bikaç sene sıkıntı çekersin sonrası rahat olur.Benimle kardeşim gibi arası olacak.

Öyle olacak evet. Allahtan 2 ailemde yanımda. Kaynanam ve annem yanımdayken dha rahat olurum herhalde.. allah yardımcm olsn

Olsun canım meyve yemişssin en azından hamur isinden iyidir

Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii.. @Rzgrece
Aa tam surpriz bebek oldu :))
Uzulme hiç dunyanın en guzel duygusu annelik ben gurbette tek bir akrabam bile olmadan buyutuyorum 12 aylıktı benim oglumda öğrendigimizde sen cok sansılısın iki aile var yanında cok daha kolay buyuteceksin 3-4 sene somra iki cocugunu buyurup kolaylamıs fit bşr anne olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…