Çok çok teşekkür ederim bunu yapıcam
Meditasyonu bende yapayım merak ettim.Teşekkürler.
Bende de Allahın cezası 90 lar varrrr
Bende 3 lü basamaklardan düştüm canım 96 da çakılı kaldım 1 aydır.allahın cezası üç basamaklılar söyleyeyim bari bende eksik kalmamayayım
Dediğin gibi gece yatarken yapcam kendimi en rahat hissettiğim an ve yer.Bence de yapın kızçeler. Gece yatmadan yatağa uzanın takın kulaklığı rahat bırakın kendinizi ve dinleyin. Hayal edin. Ben dün hesapladım 2 ocaktan bu pazartesiye kadar 11,4 kilo vermişim. Başlarda dinlediğim bu meditasyonun payı büyük.
Ayy cnm cok saoll bende kendime guveniyorum yapicamm ve ic kacamak yapiycak kndime sart kostum 65 e kadar yilmak yok yola devamm odul modul hicccbisecikler yokOlur böyle vakalar haftaya çarşambaya çok var ben sana güveniyorum hızla vereceksin. Geçenlerde yine böylr kaçamak yapmıştın 2 gün sonra eksiyi gördün yine aynısı olacak
Aynen zaten buraya kadar çok güzel gelmişsin başa dönmenin anlamı yok bikaç kere kaçamak yaptın diye. Onları ödül kabul et diyetine daha sıkı başla. 65e bişey kalmadı mayısta 65 olursun inanıyorum sanaAyy cnm cok saoll bende kendime guveniyorum yapicamm ve ic kacamak yapiycak kndime sart kostum 65 e kadar yilmak yok yola devamm odul modul hicccbisecikler yok
Ay malesef 2000lilerin üniversiteye başladığı yıldayız artık öyleler gelir sanaKendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr
Ama az kalmıs canım hedefine ulasacaksın yakında 65 de gelicektşr devamında inşBoynu yere devrilsin bu yetmislerinn emi
Evet bebegim birbirimizi koruyalım kollayalım öğlene ne yiyceksin ben simdi cocugu uyutup zeytinyaglı ayvalı kereviz yapıcam acayip seviyorum ya
Artık yapacak birşey yok.Bide bunların psikolojileri de bi değişik dünya yıkılmışta altında kalmışlarAy malesef 2000lilerin üniversiteye başladığı yıldayız artık öyleler gelir sana
Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..Kızlar 2'li grupları kilolarımıza göre oluşturdum. İtirazı olan söyleyebilir.
1. Grup (@Rzgrece -AhSen_2504 )
2. Grup ( S smygnc - @herderdedeva )
3.Grup (Tugceilker - @belcimim )
4. Grup (@NEHIR34 - @Seyhan77 )
5. Grup ( N NGY -esperenzaa )
6. Grup (Allonsy - fattylamb94 )
İyi olan kazansın
- Herkes hergün grup arkadaşının menüsünü takip edecek, fikir alışverişinde bulunacak.
- Hem gruptaki iki arkadaş arasında hem de gruplar arasında yarış yapılacak.
- Yarışmanın sonucunda 1. olan grup diğer gruplara ceza verecek. 1. olan grupta da daha çok kilo veren arkadaş diğerine ceza verecek.
Hayırlısı olsun canım.Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..
Allahtan hayırlısıı çok erken ama kabulüm.. umarım sağlıklı olur tek dileğmHayırlısı olsun canım.
Sağlıklı olsun canım Mevlam hakkınızda hayırlı olanı versin.Yaş aralıkları az olduğu için üzülme bikaç sene sıkıntı çekersin sonrası rahat olur.Benimle kardeşim gibi arası olacak.Allahtan hayırlısıı çok erken ama kabulüm.. umarım sağlıklı olur tek dileğm
Öyle olacak evet. Allahtan 2 ailemde yanımda. Kaynanam ve annem yanımdayken dha rahat olurum herhalde.. allah yardımcm olsnSağlıklı olsun canım Mevlam hakkınızda hayırlı olanı versin.Yaş aralıkları az olduğu için üzülme bikaç sene sıkıntı çekersin sonrası rahat olur.Benimle kardeşim gibi arası olacak.
Amin canım.İlk hamilelik acemiliklerinde olmayacak.Öyle olacak evet. Allahtan 2 ailemde yanımda. Kaynanam ve annem yanımdayken dha rahat olurum herhalde.. allah yardımcm olsn
Olsun canım meyve yemişssin en azından hamur isinden iyidirDünkü menüm
Sahur
1 kk süzme peynir
4-5 zeytin
3 tam ceviz
1 havuc
Maydanoz
Yarım dilim t.b. ekmeği
İftar
3-4 y.k. prasa yemeği
1 kase sehriye corbasi
iftardan sonra biraz cozuttum
1 elma
Yarim portakal
1 y.k. kadar Kuru üzüm
Yarım avuç kadar çekirdek
Sivilar
1 litre su
Yarım litre detoks suyu
Spor yok
esperenzaa @Rzgrece
Aa tam surpriz bebek oldu :))Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..@Rzgrece
Insan ergenlikte öyle bi psikolojiye giriyoArtık yapacak birşey yok.Bide bunların psikolojileri de bi değişik dünya yıkılmışta altında kalmışlarSabahtan beri yanımda darlandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?