- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bende gaza geliyorum
Ne ergenliği üniversite öğrencisi olmuş.Ergenliğe 14 te girilmiyor mu?Insan ergenlikte öyle bi psikolojiye giriyo
Keşke sadece girdiği gibi bitseNe ergenliği üniversite öğrencisi olmuş.Ergenliğe 14 te girilmiyor mu?
ay deliBende gaza geliyorum
10-11 gibi giriliyor canim ..Ne ergenliği üniversite öğrencisi olmuş.Ergenliğe 14 te girilmiyor mu?
Bizim adama söyleyim de bizde ufaktan başlayalım ancak oluray deli
Dünkü menüm
Sahur
1 kk süzme peynir
4-5 zeytin
3 tam ceviz
1 havuc
Maydanoz
Yarım dilim t.b. ekmeği
İftar
3-4 y.k. prasa yemeği
1 kase sehriye corbasi
iftardan sonra biraz cozuttum
1 elma
Yarim portakal
1 y.k. kadar Kuru üzüm
Yarım avuç kadar çekirdek
Sivilar
1 litre su
Yarım litre detoks suyu
Spor yok
esperenzaa Kanguru_
hayirli olsun cnm. Ailen yanjnda bi zorluk olmaz sana. Ne guzel iste oglusuna arkadas gelcek bersber buyucekler. Cuma gunu listeden cikarsin. Ama istersen yine burda takilmaya devam edebilirsin. Fazla kilo almani engellemek icinKaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..Kanguru_
ay yap hemen bitane
Ah canıım artık yemez biz de gaz maz birincisen sonra boyle tugce araldasımız gibi relax takılabiliyoe insan ama 2. Den sonra zırh mırh kusanası geliyor insanın korkudanmeyveyi oglen yemen gerekrigini biliyosundur ztn cnm. Kacamak olmus o
hayirli olsun cnm. Ailen yanjnda bi zorluk olmaz sana. Ne guzel iste oglusuna arkadas gelcek bersber buyucekler. Cuma gunu listeden cikarsin. Ama istersen yine burda takilmaya devam edebilirsin. Fazla kilo almani engellemek icin
ay yap hemen bitaneben hic gaza gelmedim
Ah canıım artık yemez biz de gaz maz birincisen sonra boyle tugce araldasımız gibi relax takılabiliyoe insan ama 2. Den sonra zırh mırh kusanası geliyor insanın korkudan
Sen sabırlu ve istikrarlı ol canım,senin önünde yetmişler diz çöküp af diler sendenBoynu yere devrilsin bu yetmislerinn emi
nim eşimsin bu haller hiç yakışmıyor sana canımAhh bi bilsenn diicem ama bence bilmesu kadar diyim sumeyyenin dunki cubuklarina ucan tekm3 yemesi lazmsa benim derimi yuzup ayaginizin altina paspasnyapabilirsiniz sii komse duymasin sakinn
Bende gecen dugunde annemin kuzneninin oglunun boyumu astigini goruncee eyvah drdim yaslanmisim r3smen o cocugun dogumunda rapora kasemi ne basmamislardida bn hast gitrup bastrmistim o geldi aklimaaa cok fena bi his gercekten yaslaniyoruzzKendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr
Aynen zaten buraya kadar çok güzel gelmişsin başa dönmenin anlamı yok bikaç kere kaçamak yaptın diye. Onları ödül kabul et diyetine daha sıkı başla. 65e bişey kalmadı mayısta 65 olursun inanıyorum sana
Hayirli olsun cnmmKaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..Kanguru_
Ayn3n oyle cnm sahglikli sihhatli olsn bak gene dagina gore kar dedikleri oluyo kaynananla annenelesin ve ikinciye hamilesin artik tikicam herseye kulagini biraz yapabilirsen yirtik yuzsuz davrancak buyutcen cocuklarini orda ve iki buyuyene kadar senin evinde hazir olmus olur rahatlarsinAllahtan hayırlısıı çok erken ama kabulüm.. umarım sağlıklı olur tek dileğm
Ben bu donemdeki genclerin ergenlige girip cikamadiklarini dusunuyorum ayy cok tuhaf 3 kardesiz valla 3umuzde girmedik bu ergenlik pisikolojisinee tabi iyikide girmemisizKeşke sadece girdiği gibi bitse23 yaşına kadar devam ediyor ergenlik süreci
Gercek ten miii aaa bnde 14 15 yas saniyirdmm10-11 gibi giriliyor canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?