Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

meyveyi oglen yemen gerekrigini biliyosundur ztn cnm. Kacamak olmus o
Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii.. Kanguru_
hayirli olsun cnm. Ailen yanjnda bi zorluk olmaz sana. Ne guzel iste oglusuna arkadas gelcek bersber buyucekler. Cuma gunu listeden cikarsin. Ama istersen yine burda takilmaya devam edebilirsin. Fazla kilo almani engellemek icin

Ay ne guzel yaa böyle hamile birini duyunca gaza geliyorum kıııız Kanguru_ Tugceilker
ay yap hemen bitane ben hic gaza gelmedim

Ah canıım artık yemez biz de gaz maz birincisen sonra boyle tugce araldasımız gibi relax takılabiliyoe insan ama 2. Den sonra zırh mırh kusanası geliyor insanın korkudan

Ah canıım artık yemez biz de gaz maz birincisen sonra boyle tugce araldasımız gibi relax takılabiliyoe insan ama 2. Den sonra zırh mırh kusanası geliyor insanın korkudan
Allah olmayana versin. Spiral var bende ionlemimi aldim ama buna ragmen olrsada basim gozum ustune vardir Allahin bi bildigi der kaderime razi gelirim :)

Boynu yere devrilsin bu yetmislerinn emi
Sen sabırlu ve istikrarlı ol canım,senin önünde yetmişler diz çöküp af diler senden
Sen be
Ahh bi bilsenn diicem ama bence bilme su kadar diyim sumeyyenin dunki cubuklarina ucan tekm3 yemesi lazmsa benim derimi yuzup ayaginizin altina paspasnyapabilirsiniz sii komse duymasin sakinn
nim eşimsin bu haller hiç yakışmıyor sana canım.Evine de döndün senden mazeret değil icraat bekliyorım.

Ben halilari yikamaya verdim birine ruzgar cisini yapti bende hepsini verdim artik tasinirken kendim yikarim yarin temizlik yaparim camlar tuller fln cuma halilar gelcek sererim temiz temiz :)
Ruzgarin degisiyle evimiz temiz temiz olur ( tertemiz drmek istiyo :))

Kendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr
Bende gecen dugunde annemin kuzneninin oglunun boyumu astigini goruncee eyvah drdim yaslanmisim r3smen o cocugun dogumunda rapora kasemi ne basmamislardida bn hast gitrup bastrmistim o geldi aklimaaa cok fena bi his gercekten yaslaniyoruzz

Allahtan hayırlısıı çok erken ama kabulüm.. umarım sağlıklı olur tek dileğm
Ayn3n oyle cnm sahglikli sihhatli olsn bak gene dagina gore kar dedikleri oluyo kaynananla annenelesin ve ikinciye hamilesin artik tikicam herseye kulagini biraz yapabilirsen yirtik yuzsuz davrancak buyutcen cocuklarini orda ve iki buyuyene kadar senin evinde hazir olmus olur rahatlarsin

Keşke sadece girdiği gibi bitse 23 yaşına kadar devam ediyor ergenlik süreci
Ben bu donemdeki genclerin ergenlige girip cikamadiklarini dusunuyorum ayy cok tuhaf 3 kardesiz valla 3umuzde girmedik bu ergenlik pisikolojisinee tabi iyikide girmemisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…