AyyyyyyyyAh canıım artık yemez biz de gaz maz birincisen sonra boyle tugce araldasımız gibi relax takılabiliyoe insan ama 2. Den sonra zırh mırh kusanası geliyor insanın korkudan
Bende dun hali yikadim bi tane:) kalkip cam silecemBen halilari yikamaya verdim birine ruzgar cisini yaptibende hepsini verdim artik tasinirken kendim yikarim yarin temizlik yaparim camlar tuller fln cuma halilar gelcek sererim temiz temiz :)
Ruzgarin degisiyle evimiz temiz temiz olur ( tertemiz drmek istiyo :))
Cnm ablamin arkadasinin da spirali vardi biraz kilo almisti ilkinden sonra 10 kilo kadar verdi hop hamile kaldi doktora demis nieye boyle oldu zayiflayinca sipiral yerindrn kaymis demis bn bu yzuden guvenip taktirmiyorumAllah olmayana versin. Spiral var bende ionlemimi aldim ama buna ragmen olrsada basim gozum ustune vardir Allahin bi bildigi der kaderime razi gelirim :)
Icraate bi basladm bugun sp yaptim yarinda yapmayi planliyorum eve geldigim gibi tartildim neyseki korktugum gibi birsey cikmadi bikac gune halledilcek gibiSen sabırlu ve istikrarlı ol canım,senin önünde yetmişler diz çöküp af diler senden
Sen be
nim eşimsin bu haller hiç yakışmıyor sana canım.Evine de döndün senden mazeret değil icraat bekliyorım.
Ama oyle degil mi bide benimki gibi boy boy olunca insan daha da tırsıyorAyyyyyyyycok guldum ama cok dogru ya senki ben yazdmnm bu kadar mi olurr
Valla bende gözümle görmedigim seye güvenemiyorumCnm ablamin arkadasinin da spirali vardi biraz kilo almisti ilkinden sonra 10 kilo kadar verdi hop hamile kaldi doktora demis nieye boyle oldu zayiflayinca sipiral yerindrn kaymis demis bn bu yzuden guvenip taktirmiyorum
Yok ya korkulcak bişey yok geciyor hepsi giderek daha kolaylasoyor herseyin bir zorlugu elbbette var annelerimize sorsak hangimiz icin der kolay buyudu diyeBen 35,5 yaşındayım ya bi avazda 2 tane olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.
Sizden gözüm korkmaya başladı N NGYHuzurvermeyolunda ve Kanguru_
Aslında herkes giriyo ama kendisini çok olgun sanıyo insan o dönemde. Illa herkes hırçın anneye babaya saygısız olmuyo. Ben mesela o dönmde verdiğim kararlardan çok emindim şimdi dönüp bakınca ne salakmışım diyorumBen bu donemdeki genclerin ergenlige girip cikamadiklarini dusunuyorum ayy cok tuhaf 3 kardesiz valla 3umuzde girmedik bu ergenlik pisikolojisinee tabi iyikide girmemisiz
Yürek mi yedin acabaBen 35,5 yaşındayım ya bi avazda 2 tane olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.
Diyorum ya ben onlemimi aldim gerisi Allaha kalmisCnm ablamin arkadasinin da spirali vardi biraz kilo almisti ilkinden sonra 10 kilo kadar verdi hop hamile kaldi doktora demis nieye boyle oldu zayiflayinca sipiral yerindrn kaymis demis bn bu yzuden guvenip taktirmiyorum
ya kolay degil tabiki iki cocuk ama asiri derece bi zorluguda yok. Zaten bi duzen oturtuyosun belli bi sure sonra. Bi bakmissin buyumusler :) cok ara vermekde ii degil arkadasim lin oglu 6 yasindayekn hamilr kaldi yinr cok zorlandi tam rahata alisti hersey sil bastan. Biz oylemi rahata alismadan yine oldu ilerde rahat rtcez insallah :)Ben 35,5 yaşındayım ya bi avazda 2 tane olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.
Çocuklar arasında 4 yaş olunca çok güzel oluyo biri ilk okulu bitiriyo diğeri başlıyo biri üniyi bitiriyo diğeri başlıyo. Yakın olunca bi çocukta ister istemez daha az ilgilenildiğinden sorunlar oluyo. Mesela bizde benDiyorum ya ben onlemimi aldim gerisi Allaha kalmisduzenli kontrole gidilirse sorun cikmaz diye dusunuyorum. Crvremdede cok spiral taktiran var kimse hamile kalmadi suana kadar o sans bana vurursa bilemicem
ya kolay degil tabiki iki cocuk ama asiri derece bi zorluguda yok. Zaten bi duzen oturtuyosun belli bi sure sonra. Bi bakmissin buyumusler :) cok ara vermekde ii degil arkadasim lin oglu 6 yasindayekn hamilr kaldi yinr cok zorlandi tam rahata alisti hersey sil bastan. Biz oylemi rahata alismadan yine oldu ilerde rahat rtcez insallah :)
Bende 3 lü basamaklardan düştüm canım 96 da çakılı kaldım 1 aydır.
Kendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr
Dünkü menüm
Sahur
1 kk süzme peynir
4-5 zeytin
3 tam ceviz
1 havuc
Maydanoz
Yarım dilim t.b. ekmeği
İftar
3-4 y.k. prasa yemeği
1 kase sehriye corbasi
iftardan sonra biraz cozuttum
1 elma
Yarim portakal
1 y.k. kadar Kuru üzüm
Yarım avuç kadar çekirdek
Sivilar
1 litre su
Yarım litre detoks suyu
Spor yok
@esperenzaaKanguru_
Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..Kanguru_
10-11 gibi giriliyor canim ..
Huuu nerdesiniz hanimlaarr
Diyorum ya ben onlemimi aldim gerisi Allaha kalmisduzenli kontrole gidilirse sorun cikmaz diye dusunuyorum. Crvremdede cok spiral taktiran var kimse hamile kalmadi suana kadar o sans bana vurursa bilemicem
ya kolay degil tabiki iki cocuk ama asiri derece bi zorluguda yok. Zaten bi duzen oturtuyosun belli bi sure sonra. Bi bakmissin buyumusler :) cok ara vermekde ii degil arkadasim lin oglu 6 yasindayekn hamilr kaldi yinr cok zorlandi tam rahata alisti hersey sil bastan. Biz oylemi rahata alismadan yine oldu ilerde rahat rtcez insallah :)
Yooo yemedim ikiz olunca bikaç yıl zorlanırım sonrası rahat olurum diye düşünüyorum.Ayrıca pek zamanımda kalmadı aralıklı çocuk yapmak için.Aslında herkes giriyo ama kendisini çok olgun sanıyo insan o dönemde. Illa herkes hırçın anneye babaya saygısız olmuyo. Ben mesela o dönmde verdiğim kararlardan çok emindim şimdi dönüp bakınca ne salakmışım diyorum
Yürek mi yedin acaba
İnşallah canım kardeşimle aram 16 ay zorluk çekmiş annem ama sonrasında rahat etti.Diyorum ya ben onlemimi aldim gerisi Allaha kalmisduzenli kontrole gidilirse sorun cikmaz diye dusunuyorum. Crvremdede cok spiral taktiran var kimse hamile kalmadi suana kadar o sans bana vurursa bilemicem
Çocuklar arasında 4 yaş olunca çok güzel oluyo biri ilk okulu bitiriyo diğeri başlıyo biri üniyi bitiriyo diğeri başlıyo. Yakın olunca bi çocukta ister istemez daha az ilgilenildiğinden sorunlar oluyo. Mesela bizde benannem yememiş içmemiş hemen 2.yi doğurmuş. Çok merak ediyorum kardeşimde üni okusaydı nasıl altından kalkacaktı
nasıl gidiyor ben de 2. günümdeyimKizlar sali carsamba persembe kabak detoksu yapicam insallah
Normal kahvalti
Ogle ve aksam bol dereotlu kabak ve yogurt tuketiyoruz
Ikindi Ara ogunde de 1 porsiyon meyve
Inşallah olur Allah isteyene 5izde versin. Benim çok yakın bi ablam 33 yaşında doģum yaptıda bana Esra herşey yaşında güzel bu yaştan sonra çok zor demişti ben o yüzden çok korkuyorum çünkü evlenene kadar yaşım olcak 26Yooo yemedim ikiz olunca bikaç yıl zorlanırım sonrası rahat olurum diye düşünüyorum.Ayrıca pek zamanımda kalmadı aralıklı çocuk yapmak için.
İnşallah canım kardeşimle aram 16 ay zorluk çekmiş annem ama sonrasında rahat etti.
ama cpcukluk zamanlarini hatirlasana arkadasa ihtiyacin varmiydi. Tabi buyudukce zor olur dedigin gibi okul vs ama ben pisman degilim isteyerek olmadi ama iyikide olmusÇocuklar arasında 4 yaş olunca çok güzel oluyo biri ilk okulu bitiriyo diğeri başlıyo biri üniyi bitiriyo diğeri başlıyo. Yakın olunca bi çocukta ister istemez daha az ilgilenildiğinden sorunlar oluyo. Mesela bizde benannem yememiş içmemiş hemen 2.yi doğurmuş. Çok merak ediyorum kardeşimde üni okusaydı nasıl altından kalkacaktı
Kendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr
Ama az kalmıs canım hedefine ulasacaksın yakında 65 de gelicektşr devamında inş
Evet bebegim birbirimizi koruyalım kollayalım öğlene ne yiyceksin ben simdi cocugu uyutup zeytinyaglı ayvalı kereviz yapıcam acayip seviyorum ya
Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..Kanguru_
Benim annem 15 sene sonra doğum yaptı
Faydası bana oldu nasıl bebek büyütülür, hamilelikte ne yenir içilir efendime söyleyeyim bebek için yemekler bunları öğrenmiş oldum
Ne is yapiyosun canimSanki 99'u görsem pat diye gidecekmiş gibi hissediyorum, direniyordur vücut canım aman vermiyorum diye yeme düzenini bozma
Her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağındasın
Fruktoz almışsın biraz ama çok değil asma suratınııı
İftardan sonra suyu biraz daha bol içsen iyi olur cildin için
Aaa hadi hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin
9-10 bile olabilir.. Bir kardeşim var 9 yaşında şu anda tam bir ergenus
İşler çok yoğundu yeni refahlıyorum, bir bitmediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?