Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah canıım artık yemez biz de gaz maz birincisen sonra boyle tugce araldasımız gibi relax takılabiliyoe insan ama 2. Den sonra zırh mırh kusanası geliyor insanın korkudan
Ayyyyyyyy cok guldum ama cok dogru ya senki ben yazdmnm bu kadar mi olurr

Bende dun hali yikadim bi tane:) kalkip cam silecem

Allah olmayana versin. Spiral var bende ionlemimi aldim ama buna ragmen olrsada basim gozum ustune vardir Allahin bi bildigi der kaderime razi gelirim :)
Cnm ablamin arkadasinin da spirali vardi biraz kilo almisti ilkinden sonra 10 kilo kadar verdi hop hamile kaldi doktora demis nieye boyle oldu zayiflayinca sipiral yerindrn kaymis demis bn bu yzuden guvenip taktirmiyorum

Icraate bi basladm bugun sp yaptim yarinda yapmayi planliyorum eve geldigim gibi tartildim neyseki korktugum gibi birsey cikmadi bikac gune halledilcek gibi

Ayyyyyyyy cok guldum ama cok dogru ya senki ben yazdmnm bu kadar mi olurr
Ama oyle degil mi bide benimki gibi boy boy olunca insan daha da tırsıyor

Cnm ablamin arkadasinin da spirali vardi biraz kilo almisti ilkinden sonra 10 kilo kadar verdi hop hamile kaldi doktora demis nieye boyle oldu zayiflayinca sipiral yerindrn kaymis demis bn bu yzuden guvenip taktirmiyorum
Valla bende gözümle görmedigim seye güvenemiyorum

Reactions: NGY
Ben 35,5 yaşındayım ya bi avazda 2 tane olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.
Sizden gözüm korkmaya başladı N NGY Huzurvermeyolunda ve Kanguru_
Yok ya korkulcak bişey yok geciyor hepsi giderek daha kolaylasoyor herseyin bir zorlugu elbbette var annelerimize sorsak hangimiz icin der kolay buyudu diye
Hem ben de 3. Ye karar verdiigmde diyorum keske 2iz olsa da ikisi beraber buyuse 4 tane cocugum olmus olur kolay yoldan

Ben bu donemdeki genclerin ergenlige girip cikamadiklarini dusunuyorum ayy cok tuhaf 3 kardesiz valla 3umuzde girmedik bu ergenlik pisikolojisinee tabi iyikide girmemisiz
Aslında herkes giriyo ama kendisini çok olgun sanıyo insan o dönemde. Illa herkes hırçın anneye babaya saygısız olmuyo. Ben mesela o dönmde verdiğim kararlardan çok emindim şimdi dönüp bakınca ne salakmışım diyorum

Yürek mi yedin acaba

Diyorum ya ben onlemimi aldim gerisi Allaha kalmis duzenli kontrole gidilirse sorun cikmaz diye dusunuyorum. Crvremdede cok spiral taktiran var kimse hamile kalmadi suana kadar o sans bana vurursa bilemicem
ya kolay degil tabiki iki cocuk ama asiri derece bi zorluguda yok. Zaten bi duzen oturtuyosun belli bi sure sonra. Bi bakmissin buyumusler :) cok ara vermekde ii degil arkadasim lin oglu 6 yasindayekn hamilr kaldi yinr cok zorlandi tam rahata alisti hersey sil bastan. Biz oylemi rahata alismadan yine oldu ilerde rahat rtcez insallah :)

Çocuklar arasında 4 yaş olunca çok güzel oluyo biri ilk okulu bitiriyo diğeri başlıyo biri üniyi bitiriyo diğeri başlıyo. Yakın olunca bi çocukta ister istemez daha az ilgilenildiğinden sorunlar oluyo. Mesela bizde ben annem yememiş içmemiş hemen 2.yi doğurmuş. Çok merak ediyorum kardeşimde üni okusaydı nasıl altından kalkacaktı

Bende 3 lü basamaklardan düştüm canım 96 da çakılı kaldım 1 aydır.

Sanki 99'u görsem pat diye gidecekmiş gibi hissediyorum, direniyordur vücut canım aman vermiyorum diye yeme düzenini bozma

Kendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr

Her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağındasın

Fruktoz almışsın biraz ama çok değil asma suratınııı
İftardan sonra suyu biraz daha bol içsen iyi olur cildin için

Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii.. Kanguru_

Aaa hadi hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin

10-11 gibi giriliyor canim ..

9-10 bile olabilir.. Bir kardeşim var 9 yaşında şu anda tam bir ergenus

Huuu nerdesiniz hanimlaarr

İşler çok yoğundu yeni refahlıyorum, bir bitmediiii

Yooo yemedim ikiz olunca bikaç yıl zorlanırım sonrası rahat olurum diye düşünüyorum.Ayrıca pek zamanımda kalmadı aralıklı çocuk yapmak için.
İnşallah canım kardeşimle aram 16 ay zorluk çekmiş annem ama sonrasında rahat etti.

Benim annem 15 sene sonra doğum yaptı
Faydası bana oldu nasıl bebek büyütülür, hamilelikte ne yenir içilir efendime söyleyeyim bebek için yemekler bunları öğrenmiş oldum

Inşallah olur Allah isteyene 5izde versin. Benim çok yakın bi ablam 33 yaşında doģum yaptıda bana Esra herşey yaşında güzel bu yaştan sonra çok zor demişti ben o yüzden çok korkuyorum çünkü evlenene kadar yaşım olcak 26

ama cpcukluk zamanlarini hatirlasana arkadasa ihtiyacin varmiydi. Tabi buyudukce zor olur dedigin gibi okul vs ama ben pisman degilim isteyerek olmadi ama iyikide olmus

Kendimi çok yaşlı hissettim ki genelde öyle bi hissiyatım yoktur.Yanıma verilen kısmi zamanlı öğrenci 98 liBu ne arkadaş teyze dese yeri varr

Ayy yazın bana da stajer verdiler. Benimde psikolojim bozulmuştu. Kendimi daha küçük sanıyordum. Meğersem yanıma stajer verilecek kadar büyümüşüm

Ben öğlen rosto köfte yedim ve ayran içtim canım. 2 kaşık da tarhana aldım ama hiç güzel değilmiş. Kereviz hiç sevmem ama senin şu ayvalı tarifin dikkatimi çekmedi değil. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah :) Bu arada ben regl oldum. 6 gün erken geldi. Çok ağrım var. Akşama ne yemeğin var bakalım?

Kaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii.. Kanguru_

Yavrum hayırlı olsun. Sen şimdi araları az diye üzülüyorsun ama şu 1-2 seneyi atlatınca çok rahatlayacaksın. Zaten onlar beraber oynayıp kendi kendilerine büyüyecek. Biz 3 kardeşiz. Kardeşlerimle aram fazla değil. Annem iyiki peşpeşe doğurmuşum der. Bizi odaya koyarmış. Önümüze de oyuncakları koyarmış.Biz tatlı tatlı oynarmışız. Annemde o sırada rahat rahat işlerini halledermiş. Şimdi de öyle. Kızkardeşimle gezeriz tozarız. Arada fark olsaydı böyle olmazdık.

Benim annem 15 sene sonra doğum yaptı
Faydası bana oldu nasıl bebek büyütülür, hamilelikte ne yenir içilir efendime söyleyeyim bebek için yemekler bunları öğrenmiş oldum

Ay ne güzel ya bende anneme diyorum keşke şimdi doğursaydın kardeşim olduğundan hiç bişey anlamadım çünkü hiç özlem duymadım hep vardı

Ne is yapiyosun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…