Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama cpcukluk zamanlarini hatirlasana arkadasa ihtiyacin varmiydi. Tabi buyudukce zor olur dedigin gibi okul vs ama ben pisman degilim isteyerek olmadi ama iyikide olmus
Arkadaş değilde kardeş gibi olalım isterdim anne için tabi daha kolay oluyo ikisi bir arada büyüyo ama büyük çocuk için çok zor. Ben kardeşimi çok severdim kimseyle paylaşamazdım ama annemin ilgisinin hep onda oldugunu bilirdim. Istemesede oyle olmak zorunda onun uykusu onun tuvalet egitimi onun bilmem nesi. Hep diyorum keşke aramızda 4 5 yaş olsaydıda kardeşimin kıymetini daha iyi bilseydim. Tabi şimdi yine canım ciğerim küçükken zor oluyo.

Ben 35,5 yaşındayım ya bi avazda 2 tane olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.
Sizden gözüm korkmaya başladı N NGY Huzurvermeyolunda ve @Rzgrece

Kizlarr ikiz cok zor nefes almaya zman kalmiyorrr benden demesii

Dedigin gibiyse bende olgunlukla karsilamisim salkk kafammm ah salak kafammm

Emin ol allah birkolaylihini buldururdu cnm

Dedigin gibiyse bende olgunlukla karsilamisim salkk kafammm ah salak kafammm
Yeni nesil çok farklı hiç büyümüyolar görüntü olarak ergen ama kafa çocuk gibi oluyo
Emin ol allah birkolaylihini buldururdu cnm
Zaten geçen yıllar geri gelmiyo anneminde cahilliğine veriyorum çok küçükmüş o zaman. Olan biraz bana oldu içine kapanık bi insan oldum

Menü
Sahur:müsli süt
Iftaratates yemegi nohut yemegi
Cayla biraz kaju biraz cekirdek
Su:1,5 anca
Spor:yok
NEHIR34
Ablacim orucunu allah kabul etsin

Aksamin biraz karbonhidrat agirlikli olmus 1 cesit yemek yanina salata yogurt en ideali. Belki corba olur. Corba yoksa 1 dilim ekmek olur. Ama oruclu oldugun icin kendine engel olamadigin icin olmustur oyle dimi ablacim

Hadi bakalim yaris baslasin

Yok ablam aklima gelmedi yoksa yogurdum vardi brokolili makarna yaptim onu yerim bi tabak yanina yogurt olur demi

Kizlar bugun benim oglusumun dogum gunu 5 yasina girdi seneler ne cabuk geciyor. Cumartesi gunu yapariz ama oyle abatili bisey yapmiscam minik tek kisilik pastadan alicam yanina tavuk salatasi ve borek yeter. Zaten biz bize kutluyoruz burda hic akrabam yok.

Ay ne güzel ya bende anneme diyorum keşke şimdi doğursaydın kardeşim olduğundan hiç bişey anlamadım çünkü hiç özlem duymadım hep vardı

İnsanın kardeşi, ablası, abisi olması güzel bir duygu. Allah gecinden versin birisini kaybettiğimizde sarılacak, tutanacak bir kucak kalacak.

Ne is yapiyosun canim

Ben insan kaynakları yardımcısıyım canım

Kuzucum oğluşunun doğum günü kutlu olsuuuun, nice sağlıklı mutlu seneleri olsun inşallaaah

Oglen menün cok guzelmiş canım aksama ne yşyceksin bu arada sen kac kilo ile baslamıstn canaım ne kadar oldu baslayalı hedefin ne bastan baslayalım tanısmaya

Senin ikiz mi?
Benim için tek de zor.Çünkü 6 aydan sonra çalışmaya devam edeceğim.
Yok cnm bnimkillerim arasinda 3 yas var gorumcemin ikiz ordan biliyom calisman biyandan iyi biyandan kotu mecbur deiksen ucretsiz izin alirsin biraz uzatrsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…