- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Arkadaş değilde kardeş gibi olalım isterdim anne için tabi daha kolay oluyo ikisi bir arada büyüyo ama büyük çocuk için çok zor. Ben kardeşimi çok severdim kimseyle paylaşamazdım ama annemin ilgisinin hep onda oldugunu bilirdim. Istemesede oyle olmak zorunda onun uykusu onun tuvalet egitimi onun bilmem nesi. Hep diyorum keşke aramızda 4 5 yaş olsaydıda kardeşimin kıymetini daha iyi bilseydim. Tabi şimdi yine canım ciğerim küçükken zor oluyo.ama cpcukluk zamanlarini hatirlasana arkadasa ihtiyacin varmiydi. Tabi buyudukce zor olur dedigin gibi okul vs ama ben pisman degilim isteyerek olmadi ama iyikide olmus
Ben 35,5 yaşındayım ya bi avazda 2 tane olsa ne güzel olur diye düşünüyorum.
Sizden gözüm korkmaya başladı N NGYHuzurvermeyolunda ve @Rzgrece
Yok ya korkulcak bişey yok geciyor hepsi giderek daha kolaylasoyor herseyin bir zorlugu elbbette var annelerimize sorsak hangimiz icin der kolay buyudu diye
Hem ben de 3. Ye karar verdiigmde diyorum keske 2iz olsa da ikisi beraber buyuse 4 tane cocugum olmus olur kolay yoldan
Dedigin gibiyse bende olgunlukla karsilamisim salkk kafammm ah salak kafammmAslında herkes giriyo ama kendisini çok olgun sanıyo insan o dönemde. Illa herkes hırçın anneye babaya saygısız olmuyo. Ben mesela o dönmde verdiğim kararlardan çok emindim şimdi dönüp bakınca ne salakmışım diyorum
Yürek mi yedin acaba
Emin ol allah birkolaylihini buldururdu cnmÇocuklar arasında 4 yaş olunca çok güzel oluyo biri ilk okulu bitiriyo diğeri başlıyo biri üniyi bitiriyo diğeri başlıyo. Yakın olunca bi çocukta ister istemez daha az ilgilenildiğinden sorunlar oluyo. Mesela bizde benannem yememiş içmemiş hemen 2.yi doğurmuş. Çok merak ediyorum kardeşimde üni okusaydı nasıl altından kalkacaktı
Yeni nesil çok farklı hiç büyümüyolar görüntü olarak ergen ama kafa çocuk gibi oluyoDedigin gibiyse bende olgunlukla karsilamisim salkk kafammm ah salak kafammm
Zaten geçen yıllar geri gelmiyo anneminde cahilliğine veriyorum çok küçükmüş o zaman. Olan biraz bana oldu içine kapanık bi insan oldumEmin ol allah birkolaylihini buldururdu cnm
Ablacim orucunu allah kabul etsinMenü
Sahur:müsli süt
Iftaratates yemegi nohut yemegi
Cayla biraz kaju biraz cekirdek
Su:1,5 anca
Spor:yok
NEHIR34
Kızlar 2'li grupları kilolarımıza göre oluşturdum. İtirazı olan söyleyebilir.
1. Grup (@Rzgrece - @AhSen_yarim )
2. Grup ( S smygnc -herderdedeva )
3.Grup (@Tugceilker - @belcimim )
4. Grup (NEHIR34 - Findikfaresi123 )
5. Grup ( N NGY - @esperenzaa )
6. Grup (@Allonsy -fattylamb94 )
İyi olan kazansın
- Herkes hergün grup arkadaşının menüsünü takip edecek, fikir alışverişinde bulunacak.
- Hem gruptaki iki arkadaş arasında hem de gruplar arasında yarış yapılacak.
- Yarışmanın sonucunda 1. olan grup diğer gruplara ceza verecek. 1. olan grupta da daha çok kilo veren arkadaş diğerine ceza verecek.
Canim hayirli olsunKaptaaan test yaptm ve çift çizgiiii..@Rzgrece
nasıl gidiyor ben de 2. günümdeyim
Yok ablam aklima gelmedi yoksa yogurdum vardi brokolili makarna yaptim onu yerim bi tabak yanina yogurt olur demiAblacim orucunu allah kabul etsin
Aksamin biraz karbonhidrat agirlikli olmus 1 cesit yemek yanina salata yogurt en ideali. Belki corba olur. Corba yoksa 1 dilim ekmek olur. Ama oruclu oldugun icin kendine engel olamadigin icin olmustur oyle dimi ablacim
Olur ablacim ama makarna nin olcusu onemli 2 y.k. 1 dilim ekmek yapiyoYok ablam aklima gelmedi yoksa yogurdum vardi brokolili makarna yaptim onu yerim bi tabak yanina yogurt olur demi
benim de iyi canım son 1 gün kaldı hem de cumatartılma olunca iyi denk geldiIyi gidiyor canim gayet doyurucu detoks gibi degil. Senin nasil gidiyor
Aynen canim bende cuma gunune gore ayarladim salidan basladim o yuzden :)benim de iyi canım son 1 gün kaldı hem de cumatartılma olunca iyi denk geldi
Ay ne güzel ya bende anneme diyorum keşke şimdi doğursaydın kardeşim olduğundan hiç bişey anlamadım çünkü hiç özlem duymadım hep vardı
Ne is yapiyosun canim
Kizlar bugun benim oglusumun dogum gunu5 yasina girdi seneler ne cabuk geciyor. Cumartesi gunu yapariz ama oyle abatili bisey yapmiscam minik tek kisilik pastadan alicam yanina tavuk salatasi ve borek yeter. Zaten biz bize kutluyoruz burda hic akrabam yok.
Oglen menün cok guzelmiş canım aksama ne yşyceksin bu arada sen kac kilo ile baslamıstn canaım ne kadar oldu baslayalı hedefin ne bastan baslayalım tanısmayaAyy yazın bana da stajer verdiler. Benimde psikolojim bozulmuştu. Kendimi daha küçük sanıyordum. Meğersem yanıma stajer verilecek kadar büyümüşüm
Ben öğlen rosto köfte yedim ve ayran içtim canım. 2 kaşık da tarhana aldım ama hiç güzel değilmiş. Kereviz hiç sevmem ama senin şu ayvalı tarifin dikkatimi çekmedi değil. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah :) Bu arada ben regl oldum. 6 gün erken geldi. Çok ağrım var. Akşama ne yemeğin var bakalım?
Yavrum hayırlı olsun. Sen şimdi araları az diye üzülüyorsun ama şu 1-2 seneyi atlatınca çok rahatlayacaksın. Zaten onlar beraber oynayıp kendi kendilerine büyüyecek. Biz 3 kardeşiz. Kardeşlerimle aram fazla değil. Annem iyiki peşpeşe doğurmuşum der. Bizi odaya koyarmış. Önümüze de oyuncakları koyarmış.Biz tatlı tatlı oynarmışız. Annemde o sırada rahat rahat işlerini halledermiş. Şimdi de öyle. Kızkardeşimle gezeriz tozarız. Arada fark olsaydı böyle olmazdık.
Yok cnm bnimkillerim arasinda 3 yas var gorumcemin ikiz ordan biliyom calisman biyandan iyi biyandan kotu mecbur deiksen ucretsiz izin alirsin biraz uzatrsin cnmSenin ikiz mi?
Benim için tek de zor.Çünkü 6 aydan sonra çalışmaya devam edeceğim.
Bi evlenmeyi becerebilirsem ikinci level çocukYok cnm bnimkillerim arasinda 3 yas var gorumcemin ikiz ordan biliyom calisman biyandan iyi biyandan kotu mecbur deiksen ucretsiz izin alirsin biraz uzatrsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?