Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oglen menün cok guzelmiş canım aksama ne yşyceksin bu arada sen kac kilo ile baslamıstn canaım ne kadar oldu baslayalı hedefin ne bastan baslayalım tanısmaya

Canım akşama kırmızı mercimek çorbası, bir dilim kekikli ızgara tavuk göğsü ve yoğurt var. Ben 2 ocakta 89,2 kilo ile başladım. Pazartesi 77,8 gördüm. Yani 12 haftada 11,4 kilo verdim. Sen ne zaman kaç kiloyla başladın ve şu an ne kadarsın? Birde akşama ne var ve spor yapacak mısın?

İkisini de deneyimledim en az 6-7 yaş çok rahat valla.. ilk ikisi 10 ay ömrümü çürüttüler

İkisini de deneyimledim en az 6-7 yaş çok rahat valla.. ilk ikisi 10 ay ömrümü çürüttüler
bende bidaha yaparsam kucugu 10 yasina girince fln yaparim Suan yapmam diyorum ama ilerde ne dusunurum bilemicem
Ben deiyiyim çok şükür nerelerdesin geç geldin
ya dun tlfna bi oyn indirdik ruzgar birakmiyo tlfnu simdi esim geldi kizdi biraz sildi oyunu anca elime aldim :)

Masallah pasaya dogum gunu kutlu olsun sanada daha nice 5+5+5+5 yaslarini gormek nasip.olsn

Bugün ki menüm

Sabah
Haşlanmış yumurta
Çeçil peyniri
7 zeytin
1/2 domates
2 dlm tb.ekmeği

Ara
Y.çay
3 k.kayısı

Öğlen
7 yk mantarlı tavuk ve et
3 yk yoğurt
1 dlm ekşi mayalı ekmek

Ara
10 fındık
Y.çay

Akşam
1 yk kuru patlıcan
6 tane lahana dolması
Y.salata

Ara
1/2 sb k.çekirdeği (uyumassam eğer)
Y.çay

Sıvılar:2,5 lt su,sade t.kahvesi ve filtre kahve

Menum

Kahvalti 09.00
5 zaytin siyah 5 top 0enirlerden r brd cay sekersz

Ogln 12.30
130 gr tavuk 1 kasik orasa 2 kadik yogurt

Ara16.00
Sutlu jahve

Aksam 17.20
1 haslanmis enginar 3 kasik yogurt pul biberi sarimsakli salata

2 lt su
Spor yok simdilik yapmaya calisicam

Afiyet olsun menü gayet güzel.

Reactions: NGY
Kızlar ben bugün doymuyorum.Sinirlerim bozuldu,ağlıycam yaaa.Dur diyemiyorum iştahıma.

Tatlim menüne de baktim gayet doyurucu bir menü. Açlık mideden mi beyinden mi geliyor onu ayırt etmen lazım. Bence şu an aklın seni kandiriyor. Şöyle yapsan her aciktikca bir yudum su icsen. Ya da en kötü ihtimal dayanamayacak gibi olursan yoğurt üzerine tarçın dok ye.

Canım bende 3 ocakta basladım 80 kusurdum sanırım o sıralar tam tartılmıyordum gecen yıl dogumdan sonra 86 idim sonra duse duse 76 ya dusmustum tekrar aldım tabii 80 i gectim sirklendim iste yılbasında basladım böyle p.tesi bende 68.3 idim bakalım önce 65 sonra da 60 olmak istiyorum :)
Ben kereviz yedim yine tarhana corbası ile anansuan kandil simidi geldi col istiyor canıım
Bencede araları sık olması cok zor rahatlıktan gectşm yetemiyorsuj 6-7 yas harika bir aralık kesinlikle

Kızlar ben bugün doymuyorum.Sinirlerim bozuldu,ağlıycam yaaa.Dur diyemiyorum iştahıma.
Yaa bugun ben de öyleyşm saldırma modundayım yine

Afiyet olsun cnm lahanin icinde pirinc yoktur insallah bende yaptim yarina

Ooo çok iyi vermişsin kuzum. Maşallah. İnşallah en kisa zaman hedeflerimize ulasiriz.

Sakın saldırma kuzum yemeklere. Acikdigini hissettikce su ic. En etkili yöntem.

21 mart menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek

Ogle
6 y.k. kabak sote
Dereotlu yogurt

Ara
2 ad kuru kayisi
1 y.k. kuru dut

Aksam
6 y.k. kabak sote
Dereotlu yogurt

Spor
80 dk. yuruyus

Su 2 litre

Findikfaresi123

Amin canim cok tesekkurler ablasi

dikkat etmeyi çok istiyorum aaammmmaaaaaaa....... olamıyor malaesef... yavaş yavaş oluyor bir iki gin güzel snra hop cozutuyorum

senin nasıl gidiyor zayflama :)
dikkat etmeyi çok istiyorum aaammmmaaaaaaa....... olamıyor malaesef... yavaş yavaş oluyor bir iki gin güzel snra hop cozutuyorum

senin nasıl gidiyor zayflama :)
Düşe kalka devam etmeye çalışıyorum işte :)

Cok güzel afiyet olsun canim ben hic özenemiyorum kendime bu ara nasil olacak hic bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…