Oglen menün cok guzelmiş canım aksama ne yşyceksin bu arada sen kac kilo ile baslamıstn canaım ne kadar oldu baslayalı hedefin ne bastan baslayalım tanısmaya
İkisini de deneyimledim en az 6-7 yaş çok rahat valla.. ilk ikisi 10 ay ömrümü çürüttülerDiyorum ya ben onlemimi aldim gerisi Allaha kalmisduzenli kontrole gidilirse sorun cikmaz diye dusunuyorum. Crvremdede cok spiral taktiran var kimse hamile kalmadi suana kadar o sans bana vurursa bilemicem
ya kolay degil tabiki iki cocuk ama asiri derece bi zorluguda yok. Zaten bi duzen oturtuyosun belli bi sure sonra. Bi bakmissin buyumusler :) cok ara vermekde ii degil arkadasim lin oglu 6 yasindayekn hamilr kaldi yinr cok zorlandi tam rahata alisti hersey sil bastan. Biz oylemi rahata alismadan yine oldu ilerde rahat rtcez insallah :)
Ben deiyiyim çok şükür nerelerdesin geç geldin
İkisini de deneyimledim en az 6-7 yaş çok rahat valla.. ilk ikisi 10 ay ömrümü çürüttüler
ya dun tlfna bi oyn indirdik ruzgar birakmiyo tlfnu simdi esim geldi kizdi biraz sildi oyunu anca elime aldim :)Ben deiyiyim çok şükür nerelerdesin geç geldin
Masallah pasaya dogum gunu kutlu olsun sanada daha nice 5+5+5+5 yaslarini gormek nasip.olsnKizlar bugun benim oglusumun dogum gunu5 yasina girdi seneler ne cabuk geciyor. Cumartesi gunu yapariz ama oyle abatili bisey yapmiscam minik tek kisilik pastadan alicam yanina tavuk salatasi ve borek yeter. Zaten biz bize kutluyoruz burda hic akrabam yok.
Herseyin vakti saati var cnm senin de o gnlerin gelick insallahBi evlenmeyi becerebilirsem ikinci level çocuk
Afiyet olsun menü gayet güzel.Menum
Kahvalti 09.00
5 zaytin siyah 5 top 0enirlerden r brd cay sekersz
Ogln 12.30
130 gr tavuk 1 kasik orasa 2 kadik yogurt
Ara16.00
Sutlu jahve
Aksam 17.20
1 haslanmis enginar 3 kasik yogurt pul biberi sarimsakli salata
2 lt su
Spor yok simdilik yapmaya calisicam
Kızlar ben bugün doymuyorum.Sinirlerim bozuldu,ağlıycam yaaa.Dur diyemiyorum iştahıma.
dikkat etmeyi çok istiyorum aaammmmaaaaaaa....... olamıyor malaesef... yavaş yavaş oluyor bir iki gin güzel snra hop cozutuyorumAy boşver kız yediğine içtiğine dikkat et yeter
Canım bende 3 ocakta basladım 80 kusurdum sanırım o sıralar tam tartılmıyordum gecen yıl dogumdan sonra 86 idim sonra duse duse 76 ya dusmustum tekrar aldım tabii 80 i gectim sirklendim iste yılbasında basladım böyle p.tesi bende 68.3 idim bakalım önce 65 sonra da 60 olmak istiyorum :)Canım akşama kırmızı mercimek çorbası, bir dilim kekikli ızgara tavuk göğsü ve yoğurt var. Ben 2 ocakta 89,2 kilo ile başladım. Pazartesi 77,8 gördüm. Yani 12 haftada 11,4 kilo verdim. Sen ne zaman kaç kiloyla başladın ve şu an ne kadarsın? Birde akşama ne var ve spor yapacak mısın?
Bencede araları sık olması cok zor rahatlıktan gectşm yetemiyorsuj 6-7 yas harika bir aralık kesinlikleİkisini de deneyimledim en az 6-7 yaş çok rahat valla.. ilk ikisi 10 ay ömrümü çürüttüler
Yaa bugun ben de öyleyşm saldırma modundayım yineKızlar ben bugün doymuyorum.Sinirlerim bozuldu,ağlıycam yaaa.Dur diyemiyorum iştahıma.
Afiyet olsun cnm lahanin icinde pirinc yoktur insallah bende yaptim yarinaBugün ki menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta
Çeçil peyniri
7 zeytin
1/2 domates
2 dlm tb.ekmeği
Ara
Y.çay
3 k.kayısı
Öğlen
7 yk mantarlı tavuk ve et
3 yk yoğurt
1 dlm ekşi mayalı ekmek
Ara
10 fındık
Y.çay
Akşam
1 yk kuru patlıcan
6 tane lahana dolması
Y.salata
Ara
1/2 sb k.çekirdeği (uyumassam eğer)
Y.çay
Sıvılar:2,5 lt su,sade t.kahvesi ve filtre kahve
Canım bende 3 ocakta basladım 80 kusurdum sanırım o sıralar tam tartılmıyordum gecen yıl dogumdan sonra 86 idim sonra duse duse 76 ya dusmustum tekrar aldım tabii 80 i gectim sirklendim iste yılbasında basladım böyle p.tesi bende 68.3 idim bakalım önce 65 sonra da 60 olmak istiyorum :)
Ben kereviz yedim yine tarhana corbası ile anansuan kandil simidi geldi col istiyor canıım
Bencede araları sık olması cok zor rahatlıktan gectşm yetemiyorsuj 6-7 yas harika bir aralık kesinlikle
Yaa bugun ben de öyleyşm saldırma modundayım yine
Aminnn canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederimMasallah pasaya dogum gunu kutlu olsun sanada daha nice 5+5+5+5 yaslarini gormek nasip.olsn
Amin canim cok tesekkurler ablasiİnsanın kardeşi, ablası, abisi olması güzel bir duygu. Allah gecinden versin birisini kaybettiğimizde sarılacak, tutanacak bir kucak kalacak.
Ben insan kaynakları yardımcısıyım canım
Kuzucum oğluşunun doğum günü kutlu olsuuuun, nice sağlıklı mutlu seneleri olsun inşallaaah
dikkat etmeyi çok istiyorum aaammmmaaaaaaa....... olamıyor malaesef... yavaş yavaş oluyor bir iki gin güzel snra hop cozutuyorum
senin nasıl gidiyor zayflama :)
Düşe kalka devam etmeye çalışıyorum işte :)dikkat etmeyi çok istiyorum aaammmmaaaaaaa....... olamıyor malaesef... yavaş yavaş oluyor bir iki gin güzel snra hop cozutuyorum
senin nasıl gidiyor zayflama :)
Cok güzel afiyet olsun canim ben hic özenemiyorum kendime bu ara nasil olacak hic bilmiyorum.21 mart menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ogle
6 y.k. kabak sote
Dereotlu yogurt
Ara
2 ad kuru kayisi
1 y.k. kuru dut
Aksam
6 y.k. kabak sote
Dereotlu yogurt
Spor
80 dk. yuruyus
Su 2 litre
Findikfaresi123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?