Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok güzel afiyet olsun canim ben hic özenemiyorum kendime bu ara nasil olacak hic bilmiyorum.
Ablacim yarin yiyeceklerinin planini bugunden yapsan ne yicem derdin olmaz kafan rahat olur. Bende bu yontem cok ise yaradi. Diyetteyken kendime ayri evdekilere ayri yemek yapiyorum. Pazartesi gunu kereviz yaptim mesela kimse yemedi benden baska
Bende cok zorlaniyorum ama sonu guzel olucak onu dusunuyorum.

İyi geceler kızlar
Menüm
09:00 Limonlu Su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,3 ceviz,7 siyah zeytin,1 dilim ananas,4 çeri domates, ıhlamur
12:30 Şekersiz Türk Kahvesi
19:00 1 büyük çipura ve salata
Su:2,5 lt
Spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş 225 puan.

İftar sonrasına kadar hahhh brawo Ahsen’ime diyordum .İftar sonrasının olmadığınınswn de farkındasın.Bunlar için telafi sporu rica edicim
Ay ne guzel yaa böyle hamile birini duyunca gaza geliyorum kıııız @Rzgrece Tugceilker
Hamile duyunca gaza geleceğine ,30-40 kilo verip de taşşş olmuş hatunları görünce gaza gel.
Bende gaza geliyorum
Kilo verenleri görüp sen de gaza gel o kilolar verilmezse gazı göstericem size
vallahi siz iş yapıyorsunuz ben yoruluyorum anacımEviniz temiz temiz, anneniz taş taş olacak söz yavrucum deseydin kız

Bende dun hali yikadim bi tane:) kalkip cam silecem
Maşallah takıma ne temiz hatunlarsnız ayolHalı yıkamak ,cam silmek yaww
Kizlar bu sabah tartida guzel bi rakam gordum ama soylemiyim belki cumaya kadar koruyamam gerci yarinda kabak yicem ama bakalim hayirlisi :)
haydi inşallah cumaya daha iyi olur canım.
Nice mutlu sağlıklı yılları olsun yakışıklının.İyi ki doğmuş,iyi ki doğurmuşsun canım.
Bi evlenmeyi becerebilirsem ikinci level çocuk
Evlen kız hemen peşi sıra doğur,beraber beraber büyürler
İmza: ikinci çocuğa gözü yemeyen bi dost.
Çok güzel kilo vermişsin canım.harikasın.

Ne gzl yazmşsn cnm.. amin çok sağol

Yaaa gerçekten mii çok memnun oluruuum :)

Hahag evett evettt :) en azndan ikidi bir byür çıkat işte

Reactions: NGY
Sağol cnm amin

Ne gzl cnm yaa :) evt yakın diye braz endişelenmştm ama geçti sayende.. inş öok kilo almam. İlkinde 14 kg aldm bunda dha fit olucm yavaş tempoda yürüyüşe devm edicm sĞlıklı beslenicm

Ne gzl cnm yaa :) evt yakın diye braz endişelenmştm ama geçti sayende.. inş öok kilo almam. İlkinde 14 kg aldm bunda dha fit olucm yavaş tempoda yürüyüşe devm edicm sĞlıklı beslenicm

Kilo verilir tatlım. Bebisin sağlıklı olsun da. Bizde burdayiz ne zaman ihtiyacın olursa... eee esin ne dedi yeni bebis haberine ?

fattylamb94 @AhSen_yarim N NGY kızlar menüler nerede acaba??
Kaç sayfa okudum bulamadım acaba atladım mı?
Ay bi türlü yazamadım kız yazayımda uyuyayım hemen çok yorgunum

07.30
Yarım yeşil elma
2 y.kaşığı yoğurt
Chia
1 ceviz

12.30
Patlıcan musakka
Yoğurt
2 tane haşlanmış brokoli

17.00
2 tane minik galeta

19.30
Mantar kavurması

Su 2.5 lt spor yapmadım bugun hic vakit bulamadim ama hemen baslicam spora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…