Ablacim yarin yiyeceklerinin planini bugunden yapsan ne yicem derdin olmaz kafan rahat olur. Bende bu yontem cok ise yaradi. Diyetteyken kendime ayri evdekilere ayri yemek yapiyorum. Pazartesi gunu kereviz yaptim mesela kimse yemedi benden baskaCok güzel afiyet olsun canim ben hic özenemiyorum kendime bu ara nasil olacak hic bilmiyorum.
İftar sonrasına kadar hahhh brawo Ahsen’ime diyordum .İftar sonrasının olmadığınınswn de farkındasın.Bunlar için telafi sporu rica edicimDünkü menüm
Sahur
1 kk süzme peynir
4-5 zeytin
3 tam ceviz
1 havuc
Maydanoz
Yarım dilim t.b. ekmeği
İftar
3-4 y.k. prasa yemeği
1 kase sehriye corbasi
iftardan sonra biraz cozuttum
1 elma
Yarim portakal
1 y.k. kadar Kuru üzüm
Yarım avuç kadar çekirdek
Sivilar
1 litre su
Yarım litre detoks suyu
Spor yok
esperenzaa @Rzgrece
Hamile duyunca gaza geleceğine ,30-40 kilo verip de taşşş olmuş hatunları görünce gaza gel.
Kilo verenleri görüp sen de gaza gelBende gaza geliyorum
vallahi siz iş yapıyorsunuz ben yoruluyorum anacımBen halilari yikamaya verdim birine ruzgar cisini yaptibende hepsini verdim artik tasinirken kendim yikarim yarin temizlik yaparim camlar tuller fln cuma halilar gelcek sererim temiz temiz :)
Ruzgarin degisiyle evimiz temiz temiz olur ( tertemiz drmek istiyo :))
Maşallah takıma ne temiz hatunlarsnız ayolBende dun hali yikadim bi tane:) kalkip cam silecem
haydi inşallah cumaya daha iyi olur canım.Kizlar bu sabah tartida guzel bi rakam gordum ama soylemiyim belki cumaya kadar koruyamam gerci yarinda kabak yicem ama bakalim hayirlisi :)
Nice mutlu sağlıklı yılları olsun yakışıklının.İyi ki doğmuş,iyi ki doğurmuşsun canım.Kizlar bugun benim oglusumun dogum gunu5 yasina girdi seneler ne cabuk geciyor. Cumartesi gunu yapariz ama oyle abatili bisey yapmiscam minik tek kisilik pastadan alicam yanina tavuk salatasi ve borek yeter. Zaten biz bize kutluyoruz burda hic akrabam yok.
Evlen kız hemen peşi sıra doğur,beraber beraber büyürlerBi evlenmeyi becerebilirsem ikinci level çocuk
Çok güzel kilo vermişsin canım.harikasın.Canım akşama kırmızı mercimek çorbası, bir dilim kekikli ızgara tavuk göğsü ve yoğurt var. Ben 2 ocakta 89,2 kilo ile başladım. Pazartesi 77,8 gördüm. Yani 12 haftada 11,4 kilo verdim. Sen ne zaman kaç kiloyla başladın ve şu an ne kadarsın? Birde akşama ne var ve spor yapacak mısın?
Evet kesinlikle :)Amin canım.İlk hamilelik acemiliklerinde olmayacak.
Ne gzl yazmşsn cnm.. amin çok sağolOlsun canım meyve yemişssin en azından hamur isinden iyidir
Aa tam surpriz bebek oldu :))
Uzulme hiç dunyanın en guzel duygusu annelik ben gurbette tek bir akrabam bile olmadan buyutuyorum 12 aylıktı benim oglumda öğrendigimizde sen cok sansılısın iki aile var yanında cok daha kolay buyuteceksin 3-4 sene somra iki cocugunu buyurup kolaylamıs fit bşr anne olcaksın
Haha
Sağol cnmTugceilker hayırlı olsun canım
Yaaa gerçekten mii çok memnun oluruuum :)meyveyi oglen yemen gerekrigini biliyosundur ztn cnm. Kacamak olmus o
hayirli olsun cnm. Ailen yanjnda bi zorluk olmaz sana. Ne guzel iste oglusuna arkadas gelcek bersber buyucekler. Cuma gunu listeden cikarsin. Ama istersen yine burda takilmaya devam edebilirsin. Fazla kilo almani engellemek icin
ay yap hemen bitaneben hic gaza gelmedim
İnşallah cnm bnm çok teşekkür edermDışardayım kızlar bugün burada çok olamam gibi.Gece mutlaka dönerim.
Tugceilker canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.Ailen yanında olduğu ve ikinci annelik tecrüben olacağı için daha kolay olur bu defa.
Hahag evett evettt :) en azndan ikidi bir byür çıkat işteAyn3n oyle cnm sahglikli sihhatli olsn bak gene dagina gore kar dedikleri oluyo kaynananla annenelesin ve ikinciye hamilesin artik tikicam herseye kulagini biraz yapabilirsen yirtik yuzsuz davrancak buyutcen cocuklarini orda ve iki buyuyene kadar senin evinde hazir olmus olur rahatlarsin
Canımmm böylesi hayırlısıymış,çok da güzel büyütürsünüz ailenle birlikte.Yaaa gerçekten mii çok memnun oluruuum :)
Sağol cnm aminSanki 99'u görsem pat diye gidecekmiş gibi hissediyorum, direniyordur vücut canım aman vermiyorum diye yeme düzenini bozma
Her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağındasın
Fruktoz almışsın biraz ama çok değil asma suratınııı
İftardan sonra suyu biraz daha bol içsen iyi olur cildin için
Aaa hadi hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin
9-10 bile olabilir.. Bir kardeşim var 9 yaşında şu anda tam bir ergenus
İşler çok yoğundu yeni refahlıyorum, bir bitmediiii
Ne gzl cnm yaa :) evt yakın diye braz endişelenmştm ama geçti sayende.. inş öok kilo almam. İlkinde 14 kg aldm bunda dha fit olucm yavaş tempoda yürüyüşe devm edicm sĞlıklı beslenicmAyy yazın bana da stajer verdiler. Benimde psikolojim bozulmuştu. Kendimi daha küçük sanıyordum. Meğersem yanıma stajer verilecek kadar büyümüşüm
Ben öğlen rosto köfte yedim ve ayran içtim canım. 2 kaşık da tarhana aldım ama hiç güzel değilmiş. Kereviz hiç sevmem ama senin şu ayvalı tarifin dikkatimi çekmedi değil. Afiyet olsun yağ olmasın inşallah :) Bu arada ben regl oldum. 6 gün erken geldi. Çok ağrım var. Akşama ne yemeğin var bakalım?
Yavrum hayırlı olsun. Sen şimdi araları az diye üzülüyorsun ama şu 1-2 seneyi atlatınca çok rahatlayacaksın. Zaten onlar beraber oynayıp kendi kendilerine büyüyecek. Biz 3 kardeşiz. Kardeşlerimle aram fazla değil. Annem iyiki peşpeşe doğurmuşum der. Bizi odaya koyarmış. Önümüze de oyuncakları koyarmış.Biz tatlı tatlı oynarmışız. Annemde o sırada rahat rahat işlerini halledermiş. Şimdi de öyle. Kızkardeşimle gezeriz tozarız. Arada fark olsaydı böyle olmazdık.
Amin cnm çok sağolCanim hayirli olsun
Yaslari cok yakin olucak ama ailen yaninda sana destek olurlar ikisi birden buyur. 4 5 sene sonra rahatlarsin insallah
Amin cnm çok tşk ederm ikisibirdn byür çıkarCanımmm böylesi hayırlısıymış,çok da güzel büyütürsünüz ailenle birlikte.
Sağlıklı sıhhatli doğsun gerisi gelir.
Ne gzl cnm yaa :) evt yakın diye braz endişelenmştm ama geçti sayende.. inş öok kilo almam. İlkinde 14 kg aldm bunda dha fit olucm yavaş tempoda yürüyüşe devm edicm sĞlıklı beslenicm
Eşim hala şoktaKilo verilir tatlım. Bebisin sağlıklı olsun da. Bizde burdayiz ne zaman ihtiyacın olursa... eee esin ne dedi yeni bebis haberine ?
Ay bi türlü yazamadım kız yazayımda uyuyayım hemen çok yorgunumfattylamb94 @AhSen_yarim N NGY kızlar menüler nerede acaba??
Kaç sayfa okudum bulamadım acaba atladım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?