- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahaha nasıl olmasın ki canım?Eşim hala şoktaadam sevindirik olduu
A evet :)) Allah sabır versin size hahahaSanki 99'u görsem pat diye gidecekmiş gibi hissediyorum, direniyordur vücut canım aman vermiyorum diye yeme düzenini bozma
Her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağındasın
Fruktoz almışsın biraz ama çok değil asma suratınııı
İftardan sonra suyu biraz daha bol içsen iyi olur cildin için
Aaa hadi hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiin
9-10 bile olabilir.. Bir kardeşim var 9 yaşında şu anda tam bir ergenus
İşler çok yoğundu yeni refahlıyorum, bir bitmediiii
Tamam uyu kuzum.Ay bi türlü yazamadım kız yazayımda uyuyayım hemen çok yorgunum
07.30
Yarım yeşil elma
2 y.kaşığı yoğurt
Chia
1 ceviz
12.30
Patlıcan musakka
Yoğurt
2 tane haşlanmış brokoli
17.00
2 tane minik galeta
19.30
Mantar kavurması
Su 2.5 lt spor yapmadım bugun hic vakit bulamadim ama hemen baslicam spora
Annem gittiği için evliliğin fragmanini yasiyorumTamam uyu kuzum.Yarına laklak yaparız.Menün yavaş yavaş düzene giriyor canım.Yavaş yavaş da spor gelirse şahane olur.
Anneciğine Allah kavuştuştursun canım.Başlarsın canım spora küçük küçük bebek adımları ile başla hatta.iyi geceler öpüyorum ben de.Annem gittiği için evliliğin fragmanini yasiyorumişten gel acele acele yemek temizlik bulaşık çamaşır bikaç güne alışır sporumada başlarım inşallah. Öpüyorum seni iyi geceler
Gidicez canm. Netten araştırdıpma höre bi süre emzirmeyi kesmem grekmiyomş. Son aylarda kesiyomşum erken doğm olmasn diye.. hayırlısı allahtan ne diyeym. Ama içmde öyle bşy var ki anlatamam. Sanki hç oğlumla ilgilenemycm , oğlm heba olck bnden soğyck gbi hissedyrm. Hep onunla vakt geçrmek gelişimini desteklemek istiyodm her anında. Ama şmdi kçük bi bebek dha. Bilemiyorum ama suçluluk duygusu olştu.. sanki oğluma haksızlık yapıyomş gbi hissedyodm. Yani en azndn planlarmdaki gbi 2 yaşında olsaydı.. 3 yaş olrdu aralarnda. Ama şmdi 1 bçk yaş.Hahaha nasıl olmasın ki canım?
En yakın zamanda doktora gidip emin ol canım.
Emzirme ,alman gereken vitaminler beslenme vs gibi konularda doktordan en kısa zamanda bilgi al canım.
Ne güzel canım kolay gelsinnKızlar pek paylaşamadım ama ben diyete devam ediyorum, çok azaltarak yemiyorum artık ve kilom çok şükür sabit kalabildi :) bu hafta karın kaslarına odaklandım..
Haftaya dozu bir tık arttırıcam.. biraz gaz vermek istiyorum kaslarım hala istediğim gibi değil çünkü
Günaydın canım.Günaydın canlarım
Regaib Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin,hayırlı olmayanları ise gönlünüze razı eylesin.
Öyle dusunme oglun evladınsa gelecek olanda aenin evladın onun da bu dunyadan nasibi varmıs senden senn bilginden sebginden ikisini birden sevmeyi ikisine sevgi ilgi göstermeyi zmanla öğreneceksin ve malesefki o vicdan azabı hiçbşr sekilde gecmeyecek hep birini daha mı cok sevdim onunla daha mı az ilgilendim vs vs gibi seyler olucak ama annelik böyle birşey canım zaten tek de olsa daha cok yapabilirmiydim kaygın olurr oyuzden icinş ferah tut elinden gelenin en iyisini yap yeter instamomlara bakıp da bıdı bıdı kendşni üzmeye degmez hiçGidicez canm. Netten araştırdıpma höre bi süre emzirmeyi kesmem grekmiyomş. Son aylarda kesiyomşum erken doğm olmasn diye.. hayırlısı allahtan ne diyeym. Ama içmde öyle bşy var ki anlatamam. Sanki hç oğlumla ilgilenemycm , oğlm heba olck bnden soğyck gbi hissedyrm. Hep onunla vakt geçrmek gelişimini desteklemek istiyodm her anında. Ama şmdi kçük bi bebek dha. Bilemiyorum ama suçluluk duygusu olştu.. sanki oğluma haksızlık yapıyomş gbi hissedyodm. Yani en azndn planlarmdaki gbi 2 yaşında olsaydı.. 3 yaş olrdu aralarnda. Ama şmdi 1 bçk yaş.
AMIN cnmim hepimizin kandili mubarek olsun allah butun dualarimizi kabul etsinRegaib Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin,hayırlı olmayanları ise gönlünüze razı eylesin.
İyi geceler kızlar
Menüm
09:00 Limonlu Su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,3 ceviz,7 siyah zeytin,1 dilim ananas,4 çeri domates, ıhlamur
12:30 Şekersiz Türk Kahvesi
19:00 1 büyük çipura ve salata
Su:2,5 lt
Spor: 1,5 saat tempolu yürüyüş 225 puan.
Ay bi türlü yazamadım kız yazayımda uyuyayım hemen çok yorgunum
07.30
Yarım yeşil elma
2 y.kaşığı yoğurt
Chia
1 ceviz
12.30
Patlıcan musakka
Yoğurt
2 tane haşlanmış brokoli
17.00
2 tane minik galeta
19.30
Mantar kavurması
Su 2.5 lt spor yapmadım bugun hic vakit bulamadim ama hemen baslicam spora
Kızlar pek paylaşamadım ama ben diyete devam ediyorum, çok azaltarak yemiyorum artık ve kilom çok şükür sabit kalabildi :) bu hafta karın kaslarına odaklandım..
Haftaya dozu bir tık arttırıcam.. biraz gaz vermek istiyorum kaslarım hala istediğim gibi değil çünkü
@Rzgrece 21 Mart Menüm
Sabah: 06.45
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
2 çeri domates
1 dilim dil peyniri
1 küçük süt
2 ceviz
4 yeşil zeytin
Öğlen: 12.25
Rosto köfte
Ayran
2 kaşık tarhana çorbası
Akşam: 19.35
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1,5 dilim kekikli ızgara tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2,9 lt su.
40 dk yürüyüş + 33 dk direnç hareketleri = 754 puan
Huzurvermeyolunda kuzucum sen ne yaptın ? Spor yapabildin mi dün? Birde dün konuştuk ama genel olarak menünü göremedim sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?