Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

A evet :)) Allah sabır versin size hahaha

Tamam uyu kuzum.Yarına laklak yaparız.Menün yavaş yavaş düzene giriyor canım.Yavaş yavaş da spor gelirse şahane olur.

Tamam uyu kuzum.Yarına laklak yaparız.Menün yavaş yavaş düzene giriyor canım.Yavaş yavaş da spor gelirse şahane olur.
Annem gittiği için evliliğin fragmanini yasiyorum işten gel acele acele yemek temizlik bulaşık çamaşır bikaç güne alışır sporumada başlarım inşallah. Öpüyorum seni iyi geceler

Annem gittiği için evliliğin fragmanini yasiyorum işten gel acele acele yemek temizlik bulaşık çamaşır bikaç güne alışır sporumada başlarım inşallah. Öpüyorum seni iyi geceler
Anneciğine Allah kavuştuştursun canım.Başlarsın canım spora küçük küçük bebek adımları ile başla hatta.iyi geceler öpüyorum ben de.

Kızlar pek paylaşamadım ama ben diyete devam ediyorum, çok azaltarak yemiyorum artık ve kilom çok şükür sabit kalabildi :) bu hafta karın kaslarına odaklandım..

Haftaya dozu bir tık arttırıcam.. biraz gaz vermek istiyorum kaslarım hala istediğim gibi değil çünkü

Hahaha nasıl olmasın ki canım?
En yakın zamanda doktora gidip emin ol canım.
Emzirme ,alman gereken vitaminler beslenme vs gibi konularda doktordan en kısa zamanda bilgi al canım.
Gidicez canm. Netten araştırdıpma höre bi süre emzirmeyi kesmem grekmiyomş. Son aylarda kesiyomşum erken doğm olmasn diye.. hayırlısı allahtan ne diyeym. Ama içmde öyle bşy var ki anlatamam. Sanki hç oğlumla ilgilenemycm , oğlm heba olck bnden soğyck gbi hissedyrm. Hep onunla vakt geçrmek gelişimini desteklemek istiyodm her anında. Ama şmdi kçük bi bebek dha. Bilemiyorum ama suçluluk duygusu olştu.. sanki oğluma haksızlık yapıyomş gbi hissedyodm. Yani en azndn planlarmdaki gbi 2 yaşında olsaydı.. 3 yaş olrdu aralarnda. Ama şmdi 1 bçk yaş.

Ne güzel canım kolay gelsinn

Öyle dusunme oglun evladınsa gelecek olanda aenin evladın onun da bu dunyadan nasibi varmıs senden senn bilginden sebginden ikisini birden sevmeyi ikisine sevgi ilgi göstermeyi zmanla öğreneceksin ve malesefki o vicdan azabı hiçbşr sekilde gecmeyecek hep birini daha mı cok sevdim onunla daha mı az ilgilendim vs vs gibi seyler olucak ama annelik böyle birşey canım zaten tek de olsa daha cok yapabilirmiydim kaygın olurr oyuzden icinş ferah tut elinden gelenin en iyisini yap yeter instamomlara bakıp da bıdı bıdı kendşni üzmeye degmez hiç

@Rzgrece 21 Mart Menüm

Sabah: 06.45

1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
2 çeri domates
1 dilim dil peyniri
1 küçük süt
2 ceviz
4 yeşil zeytin

Öğlen: 12.25

Rosto köfte
Ayran
2 kaşık tarhana çorbası

Akşam: 19.35

1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1,5 dilim kekikli ızgara tavuk göğsü
1 kase yoğurt

2,9 lt su.
40 dk yürüyüş + 33 dk direnç hareketleri = 754 puan

Huzurvermeyolunda kuzucum sen ne yaptın ? Spor yapabildin mi dün? Birde dün konuştuk ama genel olarak menünü göremedim sanki.

Regaib Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin,hayırlı olmayanları ise gönlünüze razı eylesin.
AMIN cnmim hepimizin kandili mubarek olsun allah butun dualarimizi kabul etsin

Menum

Kahvalti 09.00
5 zaytin siyah 5 top 0enirlerden r brd cay sekersz

Ogln 12.30
130 gr tavuk 1 kasik orasa 2 kadik yogurt

Ara16.00
Sutlu jahve

Aksam 17.20
1 haslanmis enginar 3 kasik yogurt pul biberi sarimsakli salata

2 lt su
Spor yok simdilik yapmaya calisicam esperenzaa

Kızzz esperenza kıız ne güzel yemişsin böyle afiyet olsuuun

Kuzucum menülerin gerçekten iyiye gidiyor, bir de spor yaptın mı tamamdır bu iş, afiyet olsuuun

O kas buraya geeleeceeeek

Allah allah gümbür gümbür gelmişsin maşallah, diyecek bir söz bırakmamışsın canım afiyet olsun

21 Mart Menüm

Sabah: 08.30

1 haşlanmış yumurta
1 kk köy peyniri
Domates, kırmızı biber

Ara: 10.30

Sade Türk Kahvesi
2 küp bitter çikolata

Öğlen: 12.30

1 porsiyon ızgara köfte
1 dilim ekmek

1 adet lokum

Akşam: 19.30

1 kepçe mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
Bol salata

21.30
Yağsız sütten nescafe

3 lt su.
60 dk yürüyüş + 30 dk açma-germe hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…