Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Sanırım dün tatlı krizine girdin lokum ve bitter gördüm sanki.

Menün cok guzel canım diyetisyenle mi calısıuordun sen karatay gibi de hem
Evet dun erken yatmısım dur etiketliyim seni paylasıp da

21 mart
Sabah
1 ceviz
1 avuc oeynir
2 hurma
1 haslanmıs ymrta
10 kucul yesil kırma zeytin

Oglen
1 kpce tarhana
4 ymk kasıgı kereviz yemegi

1 avuc kabak cekrdehi

Aksam
4 ymk kasıgı kereviz ymegi

Spor

1250 ip atlama

Allonsy

Menün cok guzel canım diyetisyenle mi calısıuordun sen karatay gibi de hem
Evet dun erken yatmısım dur etiketliyim seni paylasıp da

Yok canım ben diyetisyenle çalışmıyorum. Karatay'ın kitabını okumuştum.Bende insülin direnci vardı. En uygun diyet oydu. Ben 3 öğün yapıyorum sadece. Güne çok erken başlıyorum. 2 öğün yaparsam ciddi sıkıntılar yaşarım. Ama bu şekilde de verebildiğimi görünce öğün azaltmayı düşünmedim açıkçası.

Gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş :) Kabak çekirdeği kemiklere çok faydalıymış. İçinde çok fazla bakır, çinko, magnezyum barındırıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Akşama 2 kaşık yoğurt ekleseydin diye düşündüm bir an. Ama doyurucu geldiyse gerek yok. Suyla aran nasıl ?

Yaw gıcık oldum :)) gelecek tabi! Haha

Kabak cekirdeginin bukadar faydalı oldugunu bilmiyordum pişmanlıkla yedim acıkcası koksuler bahcede otururken ikram etmişlerdi :)
Yaa yogurdym bu hafta erken bitti cocuklar kavanoz kavanoz götürdüler bana kalmadı aslında cok guzrl olurdu :)

Canım benim diyetisyen akşam ara öğünü için vermişti 1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği.Sanırım diyete uygunsuz olsaydı vermezdi.

Oy sağol cnm. Allahtan hayırlısı. Vardor bundada bi hayır

Tünaydın kızlaarr. Bir hamile olaraktan hala burada devam edicem. Siz verdiğinz kiloyu bende aldığım kiloyu yazarm artıkın şaka bi yana. Kilo kontrolü sağlamam için burda olacğm..

Tünaydın kızlaarr. Bir hamile olaraktan hala burada devam edicem. Siz verdiğinz kiloyu bende aldığım kiloyu yazarm artıkın şaka bi yana. Kilo kontrolü sağlamam için burda olacğm..
Evet canım yediklerine dikkatedersin bebegin icin saglıklı olan neyse o sekilde yersin hamurun tatlının cocuga zaten bşr faydasınyok ben ilk hamileligimde bilincsizce yiyordum yşne saglıklıydı ama abartıydı yani mesela aksamı yemegin yedim gece cpcuga yarasın diye meyveli upgurtnyaoardım koca bşr kase ustune öutlaka bşr avuc ceviz yerdim gun icinde de fındık fıstık badem tamam bunlar saglıklı da bunların da bir sınırı var ben abartmıstkm sonuc ne oldu artı 21 kilo ile doguma gitmiştim ikincise dikkatettim ekmek pilav tatlı zarurinolmadıkca yemedim guzel guzel sebzeler öeyveler balıklar etler yedim 10 kilo aldım sadece ki bu benim icin iyi bir rakamdı :))

Yok tatlım. 1 kase yememişsin neticede. 1 avuç gayet iyi. Nasıl güzel yaptıysan yoğurdu kalmamış sana :)

Canım kendini boş yere hırpalama,hakkınızda hayırlısı böyleymiş.Oğlumu ihmal edeceğim diye de düşünme hiç.Yardımcı olacak çok kişi var etragında.Zamanla her iki çocuğuna kaliteli vakit ayırmayı öğrenir bir düzen tut
Regaib Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin,hayırlı olmayanları ise gönlünüze razı eylesin.
Aminn canım, hepimizin inşallah.
esperenzaa bn paylastim cnm menumu dr sana bulayim
Canım görmemişim
Afiyet olsun harikasın canımmm
Günaydın kızlaaar musmutlu bir gün olsun, kandiliniz mübarek olsun
Aminn canım.Senin de kandilin mübarek olsun

Doktora gittin mi canım? Sağlarsın zaten bir kere geçirmişsin başından, ikincisi daha bilinçli oluur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…