Afiyet olsun canım.Sanırım dün tatlı krizine girdin lokum ve bitter gördüm sanki.21 Mart Menüm
Sabah: 08.30
1 haşlanmış yumurta
1 kk köy peyniri
Domates, kırmızı biber
Ara: 10.30
Sade Türk Kahvesi
2 küp bitter çikolata
Öğlen: 12.30
1 porsiyon ızgara köfte
1 dilim ekmek
1 adet lokum
Akşam: 19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1/2 kase yoğurt
Bol salata
21.30
Yağsız sütten nescafe
3 lt su.
60 dk yürüyüş + 30 dk açma-germe hareketleri
Kanguru_ 21 Mart Menüm
Sabah: 06.45
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
2 çeri domates
1 dilim dil peyniri
1 küçük süt
2 ceviz
4 yeşil zeytin
Öğlen: 12.25
Rosto köfte
Ayran
2 kaşık tarhana çorbası
Akşam: 19.35
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1,5 dilim kekikli ızgara tavuk göğsü
1 kase yoğurt
2,9 lt su.
40 dk yürüyüş + 33 dk direnç hareketleri = 754 puan
Huzurvermeyolunda kuzucum sen ne yaptın ? Spor yapabildin mi dün? Birde dün konuştuk ama genel olarak menünü göremedim sanki.
Menün cok guzel canım diyetisyenle mi calısıuordun sen karatay gibi de hem
Evet dun erken yatmısım dur etiketliyim seni paylasıp da
21 mart
Sabah
1 ceviz
1 avuc oeynir
2 hurma
1 haslanmıs ymrta
10 kucul yesil kırma zeytin
Oglen
1 kpce tarhana
4 ymk kasıgı kereviz yemegi
1 avuc kabak cekrdehi
Aksam
4 ymk kasıgı kereviz ymegi
Spor
1250 ip atlama
Allonsy
Yaw gıcık oldum :)) gelecek tabi! HahaKızzz esperenza kıız ne güzel yemişsin böyle afiyet olsuuun
Kuzucum menülerin gerçekten iyiye gidiyor, bir de spor yaptın mı tamamdır bu iş, afiyet olsuuun
O kas buraya geeleeceeeek
Allah allah gümbür gümbür gelmişsin maşallah, diyecek bir söz bırakmamışsın canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım.Sanırım dün tatlı krizine girdin lokum ve bitter gördüm sanki.
Dün bende de vardı bi iştah açıklığı dur diyemem diye uyudumKuruyemiş ve meyvelerimi yanıma almayınca şeker krizine girdim, neyse ki ucuz atlattık canım
Kabak cekirdeginin bukadar faydalı oldugunu bilmiyordum pişmanlıkla yedim acıkcası koksuler bahcede otururken ikram etmişlerdi :)Yok canım ben diyetisyenle çalışmıyorum. Karatay'ın kitabını okumuştum.Bende insülin direnci vardı. En uygun diyet oydu. Ben 3 öğün yapıyorum sadece. Güne çok erken başlıyorum. 2 öğün yaparsam ciddi sıkıntılar yaşarım. Ama bu şekilde de verebildiğimi görünce öğün azaltmayı düşünmedim açıkçası.
Gayet güzel ve sağlıklı bir menü olmuş :) Kabak çekirdeği kemiklere çok faydalıymış. İçinde çok fazla bakır, çinko, magnezyum barındırıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Akşama 2 kaşık yoğurt ekleseydin diye düşündüm bir an. Ama doyurucu geldiyse gerek yok. Suyla aran nasıl ?
Canım benim diyetisyen akşam ara öğünü için vermişti 1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği.Sanırım diyete uygunsuz olsaydı vermezdi.Kabak cekirdeginin bukadar faydalı oldugunu bilmiyordum pişmanlıkla yedim acıkcası koksuler bahcede otururken ikram etmişlerdi :)
Yaa yogurdym bu hafta erken bitti cocuklar kavanoz kavanoz götürdüler bana kalmadı aslında cok guzrl olurdu :)
Oy sağol cnm. Allahtan hayırlısı. Vardor bundada bi hayırÖyle dusunme oglun evladınsa gelecek olanda aenin evladın onun da bu dunyadan nasibi varmıs senden senn bilginden sebginden ikisini birden sevmeyi ikisine sevgi ilgi göstermeyi zmanla öğreneceksin ve malesefki o vicdan azabı hiçbşr sekilde gecmeyecek hep birini daha mı cok sevdim onunla daha mı az ilgilendim vs vs gibi seyler olucak ama annelik böyle birşey canım zaten tek de olsa daha cok yapabilirmiydim kaygın olurr oyuzden icinş ferah tut elinden gelenin en iyisini yap yeter instamomlara bakıp da bıdı bıdı kendşni üzmeye degmez hiç
Evet canım yediklerine dikkatedersin bebegin icin saglıklı olan neyse o sekilde yersin hamurun tatlının cocuga zaten bşr faydasınyok ben ilk hamileligimde bilincsizce yiyordum yşne saglıklıydı ama abartıydı yani mesela aksamı yemegin yedim gece cpcuga yarasın diye meyveli upgurtnyaoardım koca bşr kase ustune öutlaka bşr avuc ceviz yerdim gun icinde de fındık fıstık badem tamam bunlar saglıklı da bunların da bir sınırı var ben abartmıstkm sonuc ne oldu artı 21 kilo ile doguma gitmiştim ikincise dikkatettim ekmek pilav tatlı zarurinolmadıkca yemedim guzel guzel sebzeler öeyveler balıklar etler yedim 10 kilo aldım sadece ki bu benim icin iyi bir rakamdı :))Tünaydın kızlaarr. Bir hamile olaraktan hala burada devam edicem. Siz verdiğinz kiloyu bende aldığım kiloyu yazarm artıkınşaka bi yana. Kilo kontrolü sağlamam için burda olacğm..
Tünaydın kızlaarr. Bir hamile olaraktan hala burada devam edicem. Siz verdiğinz kiloyu bende aldığım kiloyu yazarm artıkınşaka bi yana. Kilo kontrolü sağlamam için burda olacğm..
Kabak cekirdeginin bukadar faydalı oldugunu bilmiyordum pişmanlıkla yedim acıkcası koksuler bahcede otururken ikram etmişlerdi :)
Yaa yogurdym bu hafta erken bitti cocuklar kavanoz kavanoz götürdüler bana kalmadı aslında cok guzrl olurdu :)
Canim iyiyiz :) senin tontisler nasillar iyilestiler dimi?Tunaydin kizlaarr nasilsiniz.? Aksam gelemedim evde degildik
Canım kendini boş yere hırpalama,hakkınızda hayırlısı böyleymiş.Oğlumu ihmal edeceğim diye de düşünme hiç.Yardımcı olacak çok kişi var etragında.Zamanla her iki çocuğuna kaliteli vakit ayırmayı öğrenir bir düzen tutGidicez canm. Netten araştırdıpma höre bi süre emzirmeyi kesmem grekmiyomş. Son aylarda kesiyomşum erken doğm olmasn diye.. hayırlısı allahtan ne diyeym. Ama içmde öyle bşy var ki anlatamam. Sanki hç oğlumla ilgilenemycm , oğlm heba olck bnden soğyck gbi hissedyrm. Hep onunla vakt geçrmek gelişimini desteklemek istiyodm her anında. Ama şmdi kçük bi bebek dha. Bilemiyorum ama suçluluk duygusu olştu.. sanki oğluma haksızlık yapıyomş gbi hissedyodm. Yani en azndn planlarmdaki gbi 2 yaşında olsaydı.. 3 yaş olrdu aralarnda. Ama şmdi 1 bçk yaş.
Aminn canım, hepimizin inşallah.Regaib Kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin,hayırlı olmayanları ise gönlünüze razı eylesin.
Canım görmemişimesperenzaa bn paylastim cnm menumu dr sana bulayim
Afiyet olsun harikasın canımmmMenum
Kahvalti 09.00
5 zaytin siyah 5 top 0enirlerden r brd cay sekersz
Ogln 12.30
130 gr tavuk 1 kasik orasa 2 kadik yogurt
Ara16.00
Sutlu jahve
Aksam 17.20
1 haslanmis enginar 3 kasik yogurt pul biberi sarimsakli salata
2 lt su
Spor yok simdilik yapmaya calisicamesperenzaa
Aminn canım.Senin de kandilin mübarek olsunGünaydın kızlaaar musmutlu bir gün olsun, kandiliniz mübarek olsun
Afiyet olsun menün çok güzel canım.21 mart
Sabah
1 ceviz
1 avuc oeynir
2 hurma
1 haslanmıs ymrta
10 kucul yesil kırma zeytin
Oglen
1 kpce tarhana
4 ymk kasıgı kereviz yemegi
1 avuc kabak cekrdehi
Aksam
4 ymk kasıgı kereviz ymegi
Spor
1250 ip atlama
Allonsy
Tünaydınnn canım.Bomba gibiyim sankiTunaydin kizlaarr nasilsiniz.? Aksam gelemedim evde degildik
Doktora gittin mi canım? Sağlarsın zaten bir kere geçirmişsin başından, ikincisi daha bilinçli oluurTünaydın kızlaarr. Bir hamile olaraktan hala burada devam edicem. Siz verdiğinz kiloyu bende aldığım kiloyu yazarm artıkınşaka bi yana. Kilo kontrolü sağlamam için burda olacğm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?