HahahahaAbooo buralar bomvbos kalmis
Abooo buralar bomvbos kalmis
Ben temizlik yapiyorum canim yarin halilarim gelcek temiz olsun dedim :) camlarida silcektim ama yagmur yagiyo baska zmna kaldiHahahahaben de bakınıp durdum bi aksiyon olmayınca bdv’ye bakıyordum. Birazdan da spor yaparım artık
Sen neler yapıyorsun canım?
Ay evet. İşimden küçük kaçamak yaptım. Koptum buraya geldim. Ama her yer dutluk olmuş...
olsun canim sen bise yaz cvp vrren olur mutlaka :)Kimseler yok diye bende hiçbirşey yazmadım
Hayırlı olsun :)O zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak
hayirlu olsun canim benimde var ama cikaramiyorum ortaya cocuklar ayagina dusurur diyeO zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak
Waow aynen öyle işte cnm. Bnm oğlumda suyum çok fazlaydı oğlmn kilosu ve ödemim çok oldu.. 77 ile doğuma grdm doğmdan 3 gün snra tartıldm ki 65 kg olmuşumEvet canım yediklerine dikkatedersin bebegin icin saglıklı olan neyse o sekilde yersin hamurun tatlının cocuga zaten bşr faydasınyok ben ilk hamileligimde bilincsizce yiyordum yşne saglıklıydı ama abartıydı yani mesela aksamı yemegin yedim gece cpcuga yarasın diye meyveli upgurtnyaoardım koca bşr kase ustune öutlaka bşr avuc ceviz yerdim gun icinde de fındık fıstık badem tamam bunlar saglıklı da bunların da bir sınırı var ben abartmıstkm sonuc ne oldu artı 21 kilo ile doguma gitmiştim ikincise dikkatettim ekmek pilav tatlı zarurinolmadıkca yemedim guzel guzel sebzeler öeyveler balıklar etler yedim 10 kilo aldım sadece ki bu benim icin iyi bir rakamdı :))
Nette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricmEmZirme konusunu ne yapmayındusunuyorsun canım
Sağol cnm inşallah öyle olacakkCanım kendini boş yere hırpalama,hakkınızda hayırlısı böyleymiş.Oğlumu ihmal edeceğim diye de düşünme hiç.Yardımcı olacak çok kişi var etragında.Zamanla her iki çocuğuna kaliteli vakit ayırmayı öğrenir bir düzen tut
Aminn canım, hepimizin inşallah.
Canım görmemişim
Afiyet olsun harikasın canımmm
Aminn canım.Senin de kandilin mübarek olsun
hayirlu olsun canim benimde var ama cikaramiyorum ortaya cocuklar ayagina dusurur diye
Pazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandıDoktora gittin mi canım? Sağlarsın zaten bir kere geçirmişsin başından, ikincisi daha bilinçli oluur
Kızzz memiktolarım söndü diye üzülüyordun. Yine dolacak işte :)Nette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
Daha önceki doğumdaki doktorla devam etsen daha iyi olur sanki bu hamilelik sürecini kendisi de bildiği için daha iyi olur. Tekrar birisiyle tanıştır görüş seni tanısın zaman alıyor.Pazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandı
Demirbaş gibi oldum ondan yazmadım.Ben temizlik yapiyorum canim yarin halilarim gelcek temiz olsun dedim :) camlarida silcektim ama yagmur yagiyo baska zmna kaldi
herkes birilerinin yazmasini beklrrken kimse yazmamks
olsun canim sen bise yaz cvp vrren olur mutlaka :)
Oo hayırlı olsun bodyim cok sevimdşm daha da azimlenşrsşn senin sporun iyi zatenO zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak
Hah bende onu diyecektim ben yapamadım toplum bsskısından sen yap mutlkaa cahilce bi anlayıs yuzunden bıraktırdılar zorla bana doltorumda en fazla 4. Aya kadar izin berşnce zaten kafam bulanık ne yapacagımı bilemez haldeydim dayanamadım baskılara kimse destek olmayınca qma artık cogu doktor musaade ediyor sen bari emzir dunyann en harika duygusu olmalı bence biz de hala kızım birinden emerken oglum eliyle gögsümü boynumu sever teselli buluyor rahatlıyor yumus yumus oluyor kuzum hala oyuzddn sen bırsktırma bir zararı olmadıgı mufdetce doktorunq danısarak tabiNette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
İlk dogumda istda idi sanırım bence cok sorun olmaz farklı doltor ben ilkinde 6 ay sonra degiştirdim ikincisinde doguma 2 gün kalaDaha önceki doğumdaki doktorla devam etsen daha iyi olur sanki bu hamilelik sürecini kendisi de bildiği için daha iyi olur. Tekrar birisiyle tanıştır görüş seni tanısın zaman alıyor.
Bütçen nereye uyuyorsa o şekilde yaparsın canım
İlk dogumda istda idi sanırım bence cok sorun olmaz farklı doltor ben ilkinde 6 ay sonra degiştirdim ikincisinde doguma 2 gün kala
Hayırlı insanlarla karsılastırsın tabi önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?