Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hahahaha ben de bakınıp durdum bi aksiyon olmayınca bdv’ye bakıyordum. Birazdan da spor yaparım artık
Sen neler yapıyorsun canım?
Ben temizlik yapiyorum canim yarin halilarim gelcek temiz olsun dedim :) camlarida silcektim ama yagmur yagiyo baska zmna kaldi
Ay evet. İşimden küçük kaçamak yaptım. Koptum buraya geldim. Ama her yer dutluk olmuş...
herkes birilerinin yazmasini beklrrken kimse yazmamks
Kimseler yok diye bende hiçbirşey yazmadım
olsun canim sen bise yaz cvp vrren olur mutlaka :)

O zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak

Waow aynen öyle işte cnm. Bnm oğlumda suyum çok fazlaydı oğlmn kilosu ve ödemim çok oldu.. 77 ile doğuma grdm doğmdan 3 gün snra tartıldm ki 65 kg olmuşum

Sağol cnm inşallah öyle olacakk

hayirlu olsun canim benimde var ama cikaramiyorum ortaya cocuklar ayagina dusurur diye

Ay evet canım. Çocuk oyuncak sanar oynar. Taşıyamaz. Allah korusun. Bende normalde su şişeleriyle falan idare ediyordum ama şişe eğiliyor bükülüyor rahat olmuyor bir süre sonra. Birde azıcık daha motive olayım diye aldım açıkçası

Pazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandı
Daha önceki doğumdaki doktorla devam etsen daha iyi olur sanki bu hamilelik sürecini kendisi de bildiği için daha iyi olur. Tekrar birisiyle tanıştır görüş seni tanısın zaman alıyor.
Bütçen nereye uyuyorsa o şekilde yaparsın canım

O zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak
Oo hayırlı olsun bodyim cok sevimdşm daha da azimlenşrsşn senin sporun iyi zaten

Nette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
Hah bende onu diyecektim ben yapamadım toplum bsskısından sen yap mutlkaa cahilce bi anlayıs yuzunden bıraktırdılar zorla bana doltorumda en fazla 4. Aya kadar izin berşnce zaten kafam bulanık ne yapacagımı bilemez haldeydim dayanamadım baskılara kimse destek olmayınca qma artık cogu doktor musaade ediyor sen bari emzir dunyann en harika duygusu olmalı bence biz de hala kızım birinden emerken oglum eliyle gögsümü boynumu sever teselli buluyor rahatlıyor yumus yumus oluyor kuzum hala oyuzddn sen bırsktırma bir zararı olmadıgı mufdetce doktorunq danısarak tabi

İlk dogumda istda idi sanırım bence cok sorun olmaz farklı doltor ben ilkinde 6 ay sonra degiştirdim ikincisinde doguma 2 gün kala
Hayırlı insanlarla karsılastırsın tabi önce

İlk dogumda istda idi sanırım bence cok sorun olmaz farklı doltor ben ilkinde 6 ay sonra degiştirdim ikincisinde doguma 2 gün kala
Hayırlı insanlarla karsılastırsın tabi önce

Doğuma iki gün kala doktor değiştirmek de iyi cesaret. Hey maşallah diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…