Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğuma iki gün kala doktor değiştirmek de iyi cesaret. Hey maşallah diyorum :)
Evet ya atara atar gidere gider yapmıstım kadın koyun gibi kesmek istiyordu genel anestezi verelim ötekini kaldıramazsın ben bile olurken ölüyorum sandım falan sacma sapan konustu bende cektim cıktım sonra beni rahatlatacak destek olacak hatta imkansıza yakın olan esimi ikna edecek bir doktoe cıkardı allah karsıma cook da memnun kaldım tabi sans işi doktor da artık üstelik digerinin yarı fşyatınaydı Allah iyilerle karsılastırsın hepimizi

Daha önceki mii. İmkansz. O istanbulda kaldı ama bz tokata taşındk.

Oyy kıyamam onaa..
Eve öyle yapıcam ama bi sorunm var bnm ya. Oplum 2 gündür fln emmeyi reddediyor. İlk emiyo 2 yda 3 kere çektikten snra bırakıyor. Veriyorm tekrardan alıp tekrar aynısını yapıyo kafasını çeviriyo istemiyo

Allah kurtarmış kuzum. İyi bir doktorla karşılaşabilmişsin çok şükür.

Daha önceki mii. İmkansz. O istanbulda kaldı ama bz tokata taşındk.

Aa ben o detayı bilmiyorum canım

Ya benim bildiğim birşey var hamilelik sütü bozar diye tadı değişir derler. Bizim ailede birisinin başına geldi çünkü, sen yine de doktora gittiğin danışır sorularının cevabını doğru alırsın canım

Annem bizzat bende yaşamış hamile olduğunu anlamadan (süt koruyor mantığı) emzirmiş ve çok hastalanmışım.Doktora gidince anlaşılmış durum.Ve etrafımda bu durumu yaşayan bikaç tane daha arkadaşım var.

Ay evet. İşimden küçük kaçamak yaptım. Koptum buraya geldim. Ama her yer dutluk olmuş...
En iyi kaçamak iş kaçamağı oluyor,iyi yapmışsın canım.Arada kafa dinlemek iyi geliyor.
Kimseler yok diye bende hiçbirşey yazmadım
Hepimiz bakıp bakıp durmuşuz
O zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak
hayırlı olsun canım,ben de pilates seti alıp sıkılaşmak istiyorum ama karar veremedim hangi maekayı alsam diye.
Nette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
Bebeğin reddetmedikçe ve demir ve diğer
vitamin depoların elverdikçe emzir canım ama hem emzirme demir kaybına sebep oluyor hem de hamilelik bu nedenle doktora danışarak devam edip etmemek en doğrusu canım.
Pazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandı
Bulunduğun yerde biraz araştırma yap canım,devlet yada özel olmasının çok farkı yok önemli olan doktorunun gerçekten işini layıkıyla yapan biri olması.
İlk dogumda istda idi sanırım bence cok sorun olmaz farklı doltor ben ilkinde 6 ay sonra degiştirdim ikincisinde doguma 2 gün kala
Hayırlı insanlarla karsılastırsın tabi önce
Büyük cesaret ama sonu hayırlı olmuş.Zaten doktorunla yıldızın pa
Canım diş çıkarıyor da olabilir ya da hamilelik sebebi ile hormonların değişiyor ya tadı değişik geldi acaba.Çok da emin olamadım.

hayırlı olsun canım,ben de pilates seti alıp sıkılaşmak istiyorum ama karar veremedim hangi maekayı alsam diye.

Markaya hiç takılma canım. Ben 8 li set almıştım. Önemli olanlar pilates topu, bandı ve diski. Bunların içinde bulunduğu ucuz bir set bulursan al.

Nette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
Ben 2 aylik olunca biraltirmistimm sen yine doktoruna danis ona gore emzir. Zaten tadi degisince kendi birakir
Iyi yapmissin cnm yeni seylwe motive ediyo insani bende tayt alidigmda dur sunla spor yapim diyorum
Pazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandı
bi kac kisiye sorup tavsiye al cnm. Bazi yerlerde devlet iyi bazi yerlerde ozel

tadi degisiyodur sutunun :) sen yinede vermeye calis 2 3 ay daha emse kardir

Evet bende bundan şüpheleniyorum canım

Dr araştırıcam cnm..
Henüz dişimz çıkmadı ama belkide o sebeptende olablr

Ne kdr emerse kardır zaten. Bakarsn doğurduktan snra ikisini birden emzirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…