- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Evet ya atara atar gidere gider yapmıstım kadın koyun gibi kesmek istiyordu genel anestezi verelim ötekini kaldıramazsın ben bile olurken ölüyorum sandım falan sacma sapan konustu bende cektim cıktım sonra beni rahatlatacak destek olacak hatta imkansıza yakın olan esimi ikna edecek bir doktoe cıkardı allah karsıma cook da memnun kaldım tabi sans işi doktor da artık üstelik digerinin yarı fşyatınaydı Allah iyilerle karsılastırsın hepimiziDoğuma iki gün kala doktor değiştirmek de iyi cesaret. Hey maşallah diyorum :)
Hahhaa alemsin yaaaKızzz memiktolarım söndü diye üzülüyordun. Yine dolacak işte :)
Daha önceki mii. İmkansz. O istanbulda kaldı ama bz tokata taşındk.Daha önceki doğumdaki doktorla devam etsen daha iyi olur sanki bu hamilelik sürecini kendisi de bildiği için daha iyi olur. Tekrar birisiyle tanıştır görüş seni tanısın zaman alıyor.
Bütçen nereye uyuyorsa o şekilde yaparsın canım
Oyy kıyamam onaa..Oo hayırlı olsun bodyim cok sevimdşm daha da azimlenşrsşn senin sporun iyi zaten
Hah bende onu diyecektim ben yapamadım toplum bsskısından sen yap mutlkaa cahilce bi anlayıs yuzunden bıraktırdılar zorla bana doltorumda en fazla 4. Aya kadar izin berşnce zaten kafam bulanık ne yapacagımı bilemez haldeydim dayanamadım baskılara kimse destek olmayınca qma artık cogu doktor musaade ediyor sen bari emzir dunyann en harika duygusu olmalı bence biz de hala kızım birinden emerken oglum eliyle gögsümü boynumu sever teselli buluyor rahatlıyor yumus yumus oluyor kuzum hala oyuzddn sen bırsktırma bir zararı olmadıgı mufdetce doktorunq danısarak tabi
Esracım bugun nasılsın spora nezaman yazılıyorsunfattylamb94 sen bizim geuptqmısın kiminle grupdassıb
Evet ya atara atar gidere gider yapmıstım kadın koyun gibi kesmek istiyordu genel anestezi verelim ötekini kaldıramazsın ben bile olurken ölüyorum sandım falan sacma sapan konustu bende cektim cıktım sonra beni rahatlatacak destek olacak hatta imkansıza yakın olan esimi ikna edecek bir doktoe cıkardı allah karsıma cook da memnun kaldım tabi sans işi doktor da artık üstelik digerinin yarı fşyatınaydı Allah iyilerle karsılastırsın hepimizi
Daha önceki mii. İmkansz. O istanbulda kaldı ama bz tokata taşındk.
Oyy kıyamam onaa..
Eve öyle yapıcam ama bi sorunm var bnm ya. Oplum 2 gündür fln emmeyi reddediyor. İlk emiyo 2 yda 3 kere çektikten snra bırakıyor. Veriyorm tekrardan alıp tekrar aynısını yapıyo kafasını çeviriyo istemiyo
Annem bizzat bende yaşamış hamile olduğunu anlamadan (süt koruyor mantığı) emzirmiş ve çok hastalanmışım.Doktora gidince anlaşılmış durum.Ve etrafımda bu durumu yaşayan bikaç tane daha arkadaşım var.Aa ben o detayı bilmiyorum canım
Ya benim bildiğim birşey var hamilelik sütü bozar diye tadı değişir derler. Bizim ailede birisinin başına geldi çünkü, sen yine de doktora gittiğin danışır sorularının cevabını doğru alırsın canım
En iyi kaçamak iş kaçamağı oluyor,iyi yapmışsın canım.Arada kafa dinlemek iyi geliyor.Ay evet. İşimden küçük kaçamak yaptım. Koptum buraya geldim. Ama her yer dutluk olmuş...
Hepimiz bakıp bakıp durmuşuzKimseler yok diye bende hiçbirşey yazmadım
hayırlı olsun canım,ben de pilates seti alıp sıkılaşmak istiyorum ama karar veremedim hangi maekayı alsam diye.O zaman kızlar ben biraz sevincimi paylaşayım. Bugün 2 kiloluk dambıllarım geldi. Artık sporlarımda kendisi de yer alacak
Bebeğin reddetmedikçe ve demir ve diğerNette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
Bulunduğun yerde biraz araştırma yap canım,devlet yada özel olmasının çok farkı yok önemli olan doktorunun gerçekten işini layıkıyla yapan biri olması.Pazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandı
Büyük cesaret ama sonu hayırlı olmuş.Zaten doktorunla yıldızın paİlk dogumda istda idi sanırım bence cok sorun olmaz farklı doltor ben ilkinde 6 ay sonra degiştirdim ikincisinde doguma 2 gün kala
Hayırlı insanlarla karsılastırsın tabi önce
Canım diş çıkarıyor da olabilir ya da hamilelik sebebi ile hormonların değişiyor ya tadı değişik geldi acaba.Çok da emin olamadım.Oyy kıyamam onaa..
Eve öyle yapıcam ama bi sorunm var bnm ya. Oplum 2 gündür fln emmeyi reddediyor. İlk emiyo 2 yda 3 kere çektikten snra bırakıyor. Veriyorm tekrardan alıp tekrar aynısını yapıyo kafasını çeviriyo istemiyo
hayırlı olsun canım,ben de pilates seti alıp sıkılaşmak istiyorum ama karar veremedim hangi maekayı alsam diye.
Ben 2 aylik olunca biraltirmistimm sen yine doktoruna danis ona gore emzir. Zaten tadi degisince kendi birakirNette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
Iyi yapmissin cnm yeni seylwe motive ediyo insani bende tayt alidigmda dur sunla spor yapim diyorumAy evet canım. Çocuk oyuncak sanar oynar. Taşıyamaz. Allah korusun. Bende normalde su şişeleriyle falan idare ediyordum ama şişe eğiliyor bükülüyor rahat olmuyor bir süre sonra. Birde azıcık daha motive olayım diye aldım açıkçası
bi kac kisiye sorup tavsiye al cnm. Bazi yerlerde devlet iyi bazi yerlerde ozelPazarte gidicz canımm. Sizce devlet mi özel mi tercih edeym. Burd özel adce medical park var başka yok onun dşında devlet.. ilk doğumum sezaryandı
tadi degisiyodur sutunun :) sen yinede vermeye calis 2 3 ay daha emse kardirOyy kıyamam onaa..
Evet bende bundan şüpheleniyorum canımAa ben o detayı bilmiyorum canım
Ya benim bildiğim birşey var hamilelik sütü bozar diye tadı değişir derler. Bizim ailede birisinin başına geldi çünkü, sen yine de doktora gittiğin danışır sorularının cevabını doğru alırsın canım
Dr araştırıcam cnm..En iyi kaçamak iş kaçamağı oluyor,iyi yapmışsın canım.Arada kafa dinlemek iyi geliyor.
Hepimiz bakıp bakıp durmuşuz
hayırlı olsun canım,ben de pilates seti alıp sıkılaşmak istiyorum ama karar veremedim hangi maekayı alsam diye.
Bebeğin reddetmedikçe ve demir ve diğer
vitamin depoların elverdikçe emzir canım ama hem emzirme demir kaybına sebep oluyor hem de hamilelik bu nedenle doktora danışarak devam edip etmemek en doğrusu canım.
Bulunduğun yerde biraz araştırma yap canım,devlet yada özel olmasının çok farkı yok önemli olan doktorunun gerçekten işini layıkıyla yapan biri olması.
Büyük cesaret ama sonu hayırlı olmuş.Zaten doktorunla yıldızın pa
Canım diş çıkarıyor da olabilir ya da hamilelik sebebi ile hormonların değişiyor ya tadı değişik geldi acaba.Çok da emin olamadım.
Ne kdr emerse kardır zaten. Bakarsn doğurduktan snra ikisini birden emzirirmBen 2 aylik olunca biraltirmistimm sen yine doktoruna danis ona gore emzir. Zaten tadi degisince kendi birakir
Iyi yapmissin cnm yeni seylwe motive ediyo insani bende tayt alidigmda dur sunla spor yapim diyorum
bi kac kisiye sorup tavsiye al cnm. Bazi yerlerde devlet iyi bazi yerlerde ozel
tadi degisiyodur sutunun :) sen yinede vermeye calis 2 3 ay daha emse kardir
Emerse emzkr tabi cnm :)Ne kdr emerse kardır zaten. Bakarsn doğurduktan snra ikisini birden emzirirm
Haha o artılardan bende biraz olacak kaptanııım ama söz doğum yapayım bol bol emzirip diyetsiz hafif sporla vereceğiiiim :)Kizlaaaaarrr kilolar ne alemde +olan var mibi deyin hele varsa kovalayayim da gitsin artilarrr
sen simdi kiloyu dusunme saglikli beslenerek bebisi dogur ondan snra yine girersin listeyeHaha o artılardan bende biraz olacak kaptanııım ama söz doğum yapayım bol bol emzirip diyetsiz hafif sporla vereceğiiiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?