Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haha o artılardan bende biraz olacak kaptanııım ama söz doğum yapayım bol bol emzirip diyetsiz hafif sporla vereceğiiiim :)
Eger durumun varsa bir iki kere diyestisyene gitsen sana uygun liste verse cnm daha az alirsin hamilelginde de dogumdan sonrada sut olsn die yemezsen iki aya kalmadan aldigin kiloyuda verirsin bence bn bu sekil yapmadigima cok pisman oldm

Menu

Kahvalti 08.30
2 yumurta iki kasik lordan omlet 6 siyah zeytin

Oglen 12.00
8 lahana sarmasi (icinde sadece sogan kiyma ve bahartlar vardi) 1 kase yogurt

Ara 17.00
1 sutlu kahve 5 siyah uzum kucuk

Aksam 19.30
6 kasik karnibahar 3 kasik yogurt uc catal tonbalikli salata

2.5 lt su
Spor yok kizlar ama cok adim atttim tam 4 saat daire baktimm

Kızzz benden güzel becerikli gelin mi bulcan yaşlandığında bakarım da sana
yaslaninca huzur evine giderim beb kriterlerimize uygun gelin ariyoruz
Ben + deilim valla kaptanimm
Helal olsun sana :)

afiyet olsun cnm

afiyet olsun canım
Markaya hiç takılma canım. Ben 8 li set almıştım. Önemli olanlar pilates topu, bandı ve diski. Bunların içinde bulunduğu ucuz bir set bulursan al.
Teşekkür ederim canım.
Kizlaaaaarrr kilolar ne alemde +olan var mi bi deyin hele varsa kovalayayim da gitsin artilarrr
Artıda değilim sanki,ama tartı çok oynak çıktı bu hafta.Spora başladım onun ödemidir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım
Dr araştırıcam cnm..
Henüz dişimz çıkmadı ama belkide o sebeptende olablr
Salyaları arttıysa,her tuttuğunu ağzına gö
Kızlar bugün niye burası bomboş
Ben de bilmiyorum niye kiSen yazmazsan ben yazmasam o yazmasa tabi ki bura
Afiyet olsun canım,menün çok iyi . Spor olsa tani daha iyi olurdu ama 4 saat yürümek de az buz birşey değil. İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir ev bulursun .
Ben + değilim ama mükemmel bir eksi beklemiyorum kaptanım. 6 gün erkenden regl oldum. Pazartesi -400le baslamistim. O bile kalmış olsa yeter.
Azar azar bile olsa istikrarlı kilo kaybı en iyisi.
Bende bugün çok yoğundum hepimiz yoğunduk heralde
Yoğunluktan hepimiz yoğuştuk. Yoğuşmaktan eriyecez az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…