- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Oyle valla. Bakti ki herkesin mesaj sayisi 60 o gecti kimse ugramiyoKızlar bugün niye burası bomboş
Valla öyle oldu heralde. Burası sessjz olunca canım sıkılıyoOyle valla. Bakti ki herkesin mesaj sayisi 60 o gecti kimse ugramiyo
Bende bgun yogunum bayaga bakamadim fazlaValla öyle oldu heralde. Burası sessjz olunca canım sıkılıyo
Kızzz benden güzel becerikli gelin mi bulcanBende bgun yogunum bayaga bakamadim fazla
tabiki 2 evin 1 araban bankada 1 milyon dolarin varsa olabilir
Ben + deilim valla kaptanimmKizlaaaaarrr kilolar ne alemde +olan var mibi deyin hele varsa kovalayayim da gitsin artilarrr
Benim ilk oglum 8 aylikken cikardi cnm disi ve emmeyi o zman birakti hicbirsekilde emdiremedm uyurkn bile emmiyorduDr araştırıcam cnm..
Henüz dişimz çıkmadı ama belkide o sebeptende olablr
Eger durumun varsa bir iki kere diyestisyene gitsen sana uygun liste verse cnm daha az alirsin hamilelginde de dogumdan sonrada sut olsn die yemezsen iki aya kalmadan aldigin kiloyuda verirsin bence bn bu sekil yapmadigima cok pisman oldmHaha o artılardan bende biraz olacak kaptanııım ama söz doğum yapayım bol bol emzirip diyetsiz hafif sporla vereceğiiiim :)
Ayy evettt
Kizlaaaaarrr kilolar ne alemde +olan var mibi deyin hele varsa kovalayayim da gitsin artilarrr
Kızzz benden güzel becerikli gelin mi bulcanyaşlandığında bakarım da sana
Helal olsun sana :)Ben + deilim valla kaptanimm
afiyet olsun cnmMenu
Kahvalti 08.30
2 yumurta iki kasik lordan omlet 6 siyah zeytin
Oglen 12.00
8 lahana sarmasi (icinde sadece sogan kiyma ve bahartlar vardi) 1 kase yogurt
Ara 17.00
1 sutlu kahve 5 siyah uzum kucuk
Aksam 19.30
6 kasik karnibahar 3 kasik yogurt uc catal tonbalikli salata
2.5 lt su
Spor yok kizlar ama cok adim atttim tam 4 saat daire baktimm
Haftaya guzel olur cnm gitsinde 100 gr gitsede olurBen + değilim ama mükemmel bir eksi beklemiyorum kaptanım. 6 gün erkenden regl oldum. Pazartesi -400le baslamistim. O bile kalmış olsa yeter.
Bende bugün çok yoğundum hepimiz yoğunduk heraldeBende bgun yogunum bayaga bakamadim fazla
afiyet olsun canımMenu
Kahvalti 08.30
Oglen 12.00
Ara 17.00
Aksam 19.30
2.5 lt su
Teşekkür ederim canım.Markaya hiç takılma canım. Ben 8 li set almıştım. Önemli olanlar pilates topu, bandı ve diski. Bunların içinde bulunduğu ucuz bir set bulursan al.
Artıda değilim sanki,ama tartı çok oynak çıktı bu hafta.Spora başladım onun ödemidir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canımKizlaaaaarrr kilolar ne alemde +olan var mibi deyin hele varsa kovalayayim da gitsin artilarrr
Salyaları arttıysa,her tuttuğunu ağzına göDr araştırıcam cnm..
Henüz dişimz çıkmadı ama belkide o sebeptende olablr
Ben de bilmiyorum niye kiKızlar bugün niye burası bomboş
Afiyet olsun canım,menün çok iyi . Spor olsa tani daha iyi olurdu ama 4 saat yürümek de az buz birşey değil. İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir ev bulursun .Menu
Kahvalti 08.30
Oglen 12.00
Ara 17.00
Aksam 19.30
2.5 lt su
Azar azar bile olsa istikrarlı kilo kaybı en iyisi.Ben + değilim ama mükemmel bir eksi beklemiyorum kaptanım. 6 gün erkenden regl oldum. Pazartesi -400le baslamistim. O bile kalmış olsa yeter.
Yoğunluktan hepimiz yoğuştuk. Yoğuşmaktan eriyecez az kaldıBende bugün çok yoğundum hepimiz yoğunduk heralde
Yarin tarti varya herks haril hario spor yapiyor benceBende bugün çok yoğundum hepimiz yoğunduk heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?