- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Teşekkür ederim sizin de kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun.
Ben oğlumun uykusu ile boğuşma sporu yapıyorum.çok kalori yaktırıyor tavsiye ederimYarin tarti varya herks haril hario spor yapiyor bence
Eriyelim bitelim bi deri bi kemik kalalımafiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım.
Artıda değilim sanki,ama tartı çok oynak çıktı bu hafta.Spora başladım onun ödemidir diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım
Salyaları arttıysa,her tuttuğunu ağzına gö
Ben de bilmiyorum niye kiSen yazmazsan ben yazmasam o yazmasa tabi ki bura
Afiyet olsun canım,menün çok iyi . Spor olsa tani daha iyi olurdu ama 4 saat yürümek de az buz birşey değil. İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir ev bulursun .
Azar azar bile olsa istikrarlı kilo kaybı en iyisi.
Yoğunluktan hepimiz yoğuştuk. Yoğuşmaktan eriyecez az kaldı
KesinYarin tarti varya herks haril hario spor yapiyor bence
Bi deri bi kemik değil azıcık et but olsun yawEriyelim bitelim bi deri bi kemik kalalım
Kesin
O lafın gelişi canım poposuz memitosuz kadın mı olurBi deri bi kemik değil azıcık et but olsun yawKaslı dik popoya,memiyoya hayır demem ben şahsen.
Menülerin gitgide çok çok iyi oluyor canım. Sevdiceğin gelip gittikten sonra spora da başladın mı kim tutar seniMenüm
Sabah yok. Kahvaltı hazırlamıştım ama bakanlıktan müfettiş geldi denetime saat 1e kadar toplantıdaydık yiyemedim.
13.00
Brokoli çorbası
1 tane fırın köfte
Çeyrek patlıcan zeytinyağlı karnıyarık gibi ama içinde sadece domates biber vardı.
2 y.kaşığı yoğurt
19.30
3 tane ızgara kanat
Ayran
Su 2 lt.esperenzaa
O lafın gelişi canım poposuz memitosuz kadın mı olur
Aynen o gelse direkt diyetisyenimin verdiği menüye dönüyorum şuan kilo veremiyorum hala 70im ama o zaman veririm inşallahMenülerin gitgide çok çok iyi oluyor canım. Sevdiceğin gelip gittikten sonra spora da başladın mı kim tutar seni
Incecik olalım Allahım şu mübarek gecede duy sesimiziOlmaz tabi
Gece tekrar uğramaya çalışırım şimdilik
Bu akşamı hafif atlatmaya çalışın yarın tartı günü.Yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Kizlaaaaarrr kilolar ne alemde +olan var mibi deyin hele varsa kovalayayim da gitsin artilarrr
Kızlar bugün niye burası bomboş
Menu
Kahvalti 08.30
2 yumurta iki kasik lordan omlet 6 siyah zeytin
Oglen 12.00
8 lahana sarmasi (icinde sadece sogan kiyma ve bahartlar vardi) 1 kase yogurt
Ara 17.00
1 sutlu kahve 5 siyah uzum kucuk
Aksam 19.30
6 kasik karnibahar 3 kasik yogurt uc catal tonbalikli salata
2.5 lt su
Spor yok kizlar ama cok adim atttim tam 4 saat daire baktimm
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 1küçük muz ve 1 yumurtadan krep,4 çeri domates,süzme peynir,7 siyah zeytin,biraz yeşillik
Yeşil çay
13:30 Şekersiz Duble Türk Kahvesi
19:00 1 küçük kase mercimek çorbası,salata, yoğurt
20:00 Yeşil Çay
Su:2,5 lt civarı
Spor: 3 mil Leslie 135 puan, 45 dk tempolu yürüyüş 112,5 puan.
Menüm
Sabah yok. Kahvaltı hazırlamıştım ama bakanlıktan müfettiş geldi denetime saat 1e kadar toplantıdaydık yiyemedim.
13.00
Brokoli çorbası
1 tane fırın köfte
Çeyrek patlıcan zeytinyağlı karnıyarık gibi ama içinde sadece domates biber vardı.
2 y.kaşığı yoğurt
19.30
3 tane ızgara kanat
Ayran
Su 2 lt.esperenzaa
HoşgeldinAmiiiin ya ben çok heyecanlıyımm
İnşallah bombastik olacak, çok umutluyum kaptan
Geldiiim beeen
Canım afiyet olsuun her gün spor olmaz ama 4 saat bakınma ile geçtiyse fazla adım atmışsındır, spor niyetine geçer o da
Teşekkürler sizinde kandiliniz mübarek olsun
Yarın senden güzel bir rakam bekliyorum maşallahın var canım
Simit yerine başka bisey yeseydin iyi olurdu onun dışında menün güzel afiyet olsun :)22 mart menü
08:30
1 kk peynir
2 yumurta (Birinin sarısı Yok)
Domates salatalık
2 tam ceviz
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
2 yk bulgur pilavı
5 yk etli türlü
1 kase yoğurt
15:30
1 şade soda
17:15
1/2 simit içi alınmış
1 kk peynir
2.5 litre su
1.5 litre maydonoz limonlu su
Spor: Yok
Perşembe akşamları kursum oluyor, hoca ne aç ne de tok geleceksin dediği için hafif geçiyor perşembe akşamları. Tartı öncesi de iyi olmuyor değil hani
Hoşgeldin
Simit yerine başka bisey yeseydin iyi olurdu onun dışında menün güzel afiyet olsun :)
Ellerine sağlık :)Kız benim cezam vardı biliyorsunuz, güzel bir tarifle geldim sizlere. Bir çoğumuzun tatlıya düşkünlüğü vardır, özellik Regli dönemi öncesinde. Sağlıklı güzel bir tarif, hemen malzemeleri gönderiyorum;
1 bardak laktozsuz süt
2 büyük gün kurusu
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (Kakaoyu arzunuza göre ekleyebilirsiniz)
Küçük bir tencerede hepsini karıştırarak pişirip, sonra da blendardan geçirin.
Yarım saat bekleyip yiyebilirsiniz.
Üzerine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi ve 2 ceviz ile afiyetle yiyiniz.
Akşam bi yere gidiyosun heralde bende senin gibi akşamları kursa gidiyodum yanıma tonbalıklı yada tavuklu salata yapıp alıyodum o tarz sağlıklı bişey yapabilirsinOfiste bulabildiğim bu oldu bende pek hoşnut değilim, sağlık olsun napalım:)
Tamda suan dedigin bogusma sporunu yaptim hatta suan uatume atlamak uzereeeBen oğlumun uykusu ile boğuşma sporu yapıyorum.çok kalori yaktırıyor tavsiye ederimSen neler yapıyırsun?
Ellerine sağlık :)
Akşam bi yere gidiyosun heralde bende senin gibi akşamları kursa gidiyodum yanıma tonbalıklı yada tavuklu salata yapıp alıyodum o tarz sağlıklı bişey yapabilirsin
Afiyet olsun abla, bu aralar çevremdeki bir çok kişinin reglisi erken geldi(bende dahil olmak üzere) sanırım hava değişiminden kaynaklıdır diye düşünüyorumMenü
Sabah:haslanmis bir yumurta dereotu yesilsogan bir dilim ekmek alti zeytin cay salatalik domates beyaz peynir
Ara:sütlü kahve
Aksam:et yesil salata mantarli sos
Su:2 litre
Spor:5000 adim
Regl oldum kizlar erkenden ben niyeyse birkac gün vardi daha halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?