- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
bende sana güveniyorum yapacaksın 2li rakamlara çok az kaldıAkşamdan hazırlamayınca, sabahta ramak kala evden çıkınca böyle oldutam tekmil düzene gireceğim inanıyorum kendime :)
Afiyet olsun abla, bu aralar çevremdeki bir çok kişinin reglisi erken geldi(bende dahil olmak üzere) sanırım hava değişiminden kaynaklıdır diye düşünüyorum
bende sana güveniyorum yapacaksın 2li rakamlara çok az kaldı
Kesinlikle göreceksin bişey kalmadıki ay sonu olmasada 1 hafta sonrasinda mutlaka görürsün
Kesinlikle göreceksin bişey kalmadıki ay sonu olmasada 1 hafta sonrasinda mutlaka görürsün
İftar sonrasına kadar hahhh brawo Ahsen’ime diyordum .İftar sonrasının olmadığınınswn de farkındasın.Bunlar için telafi sporu rica edicim
Hamile duyunca gaza geleceğine ,30-40 kilo verip de taşşş olmuş hatunları görünce gaza gel.
Kilo verenleri görüp sen de gaza gelo kilolar verilmezse gazı göstericem size
vallahi siz iş yapıyorsunuz ben yoruluyorum anacımEviniz temiz temiz, anneniz taş taş olacak söz yavrucum deseydin kız
Nette baya bi araştırdm emzirmenin sakıncası yokmş sdce sütün tadı bozuluyomş bebek bazen istemiyomuş. Emdiği sürece emziricem.. doğm yaptıktan sbrada ikisinide emziricm
İnşallah hepimizden güzel güzel eksilmeler gelir canımAmiiiin ya ben çok heyecanlıyımm
Yarın senden güzel bir rakam bekliyorum maşallahın var canım
Afiyet olsun menün çok güzel canım.Yarım simidi diyetisyenler bile veriyor22 mart menü
08:30
1 kk peynir
2 yumurta (Birinin sarısı Yok)
Domates salatalık
2 tam ceviz
10:30
Sade Türk kahvesi
12:30
2 yk bulgur pilavı
5 yk etli türlü
1 kase yoğurt
15:30
1 şade soda
17:15
1/2 simit içi alınmış
1 kk peynir
2.5 litre su
1.5 litre maydonoz limonlu su
Spor: Yok
Perşembe akşamları kursum oluyor, hoca ne aç ne de tok geleceksin dediği için hafif geçiyor perşembe akşamları. Tartı öncesi de iyi olmuyor değil hani
Gel sarılayım canım sanaTamda suan dedigin bogusma sporunu yaptim hatta suan uatume atlamak uzereee
Canım regl diyet,stres,mevsim değişikliği sebebi ile erken olabiliyor senin bir de özlemek giAkşamdan hazırlamayınca, sabahta ramak kala evden çıkınca böyle oldutam tekmil düzene gireceğim inanıyorum kendime :)
Afiyet olsun abla, bu aralar çevremdeki bir çok kişinin reglisi erken geldi(bende dahil olmak üzere) sanırım hava değişiminden kaynaklıdır diye düşünüyorum
Sabır,çaba ve istikrarla gelecek canım ikili rakamlar.
eline saglik cnm ss aldim denicem :)Kız benim cezam vardı biliyorsunuz, güzel bir tarifle geldim sizlere. Bir çoğumuzun tatlıya düşkünlüğü vardır, özellik Regli dönemi öncesinde. Sağlıklı güzel bir tarif, hemen malzemeleri gönderiyorum;
1 bardak laktozsuz süt
2 büyük gün kurusu
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (Kakaoyu arzunuza göre ekleyebilirsiniz)
Küçük bir tencerede hepsini karıştırarak pişirip, sonra da blendardan geçirin.
Yarım saat bekleyip yiyebilirsiniz.
Üzerine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi ve 2 ceviz ile afiyetle yiyiniz.
Canımm afiyet olsun,menüne bayıldım.Makarna bile olsa çok da rahatsız etmedi beni. Az kaldı listeye gireceksin.Dunku menum
Uyaninca limonlu sirkeli su
Kahvalti 10:30
Sahanda 2 yumurta
1 kk suzme peynir
4-5 zeytin
1dilim t.b. ekmegi
3 tam ceviz
Ara 15:00
Yarim avuc karisik kuru yemis
1 bardak sut
Aksam 18:00
kiymali patlican yemegi
1 kase sebzeli yogurt corbasi
2 kasik bulgur pilavi
Sivilar
2 litre su
1 kupa yesil cay
Spor 30 dk leslie
Bugunku menum
Uyaninca limonlu sirkeli su
10:00 yogurt kuru
Kahvalti 11:00
2 kasik lor
1 kk kasar peyniir
6-7 yesil zeytin
Maydanoz
3 tam ceviz
2 dilim ekmek
Ara
Yarim avuc cekirdek
1 bardak tarcinli sut
Aksam 18:00
2 kepce yesil mercimek yemegi
2-3 kasik kadar makarna (ev yapimiydi dayanamadim)
Sivilar
2.5 litre su
1 kupa yesil cay
Sade turk kahvesi
1 bardak zencefilli limonlu cay
Spor
40 dk kardigo
esperenzaa Kanguru_
Gözüm üstünde ya bir de cezalara gıkın çıkmıyor ya kız ben seni takip işini çok sevdimDunden beri giremedim simdi gecmisi okuma iside tamammm
Tamamdir canim yarin ekstra 30 dk spor yapar seni etiketlerim
Canim oncelikle rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Emzirmesen daha iyi olurr cunku cok ishal yapar kuzuyu ve zayif dusuruyo
Huhuuu nasılsın kınalı kuzueline saglik cnm ss aldim denicem :)
Bugun cok yoruldum ya neyseki bitek oturma odasi kaldi orasida kolay :) eniste burayi okusa kavga sebebiHuhuuu nasılsın kınalı kuzu
Ne çok işin var yaw göremez olduk seni.
Benim eşim yok iki gündür özlem mi daha çok yoksa çattığım keyif mi bilemedim
Karabatak gibi bir kaybolduğunda biliyorum ki yeni yeni fikirler ile geleceksin.Bacimlar yarin yeni kararlarla geliyorum. Artik mesajlar haftalik degilde gunluk limitli olcak. Bugunun gidisati onu gosterdi banaveee grupta herkesin bir gorevi olacak
Bilindik gorevler
Menu takibi
Spor takibi
Mesaj sayimi
Guzel tarifler ekleme
Motivasyon arttirma
Spora tesvik vs vs.
Aklina yeni fikir gelen varsa soylesin onuda yarin uygulayalim. Hafta ortasi uygulamaya koyulunca olmuyo.
Bide gecen haftalarda yaptigimiz takim icinde 2 grup olma isi ve ip atlama yarismasi baslayacak. Herkes gunde en az 50 kere ip atlayacak. 50 ip atlamak kimseyi yormaz diye dusunuyorum.
Var mi itirazi olan & eklemek isteyen& sorusu olan?
Karabatak gibi bir kaybolduğunda biliyorum ki yeni yeni fikirler ile geleceksin.
Motivasyonu düşeni bana ver kız, her türlü gazı itina ile veririm
Benim zaten üç beş kişiyi takip işim var yorma annem beni
Dilimi ısırdım popomu kaşıdımBugun cok yoruldum ya neyseki bitek oturma odasi kaldi orasida kolay :) eniste burayi okusa kavga sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?