Rica ederim kaptancığımpek bilen yok ya bildigini bilseydim senide rtiketlerdm
Olmus cnm eline saglik❤
neyseki paylasti esra
evet ben cok kararliyim bu hafta :) insallah 79 gprcem
Esra yalniz takimda hemen herkes seni takip edecek kilo vermezsen ayip olur artikSakin olun gencler hallettim patron odasindaymış adam tam bi dikizci sürekli kameradan milleti izliyo bilgisayarlarimizi izliyo o yüzden sanki akademik makale okuyomuşum gibi bikaç makale actim aralarda düzelttim yavaş oldu ama oldu
Şuan adetim diyemidir neden bilmiyorum bu sabah 72 kilo ciktim ama karnım inanilmaz şiş anlamadim niye bòyle oldugunu. Yarinida atlatinca kimse beni tutmasın kurtuluyorum bu pis kilolardan. Sende takip edersen çok sevinirim
Biri beni takip edince yüzdemin 2.5lara çıktığı zamanlari hatırlarsın görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuzEsra yalniz takimda hemen herkes seni takip edecek kilo vermezsen ayip olur artik
AhSen_2504 nerelerdesin
Hayırdır canım, belirli bir sebebi var mı, yoksa birikmişlik mi?Geldim canım pek keyfim bu aralar canım his bişey yapmak istemiyo telefonu bile elime almak istemiyorum kilo bildirimimi yaparim simdi
helall olsun canımmm
Yazcam simdi eceyi uyutuyorum uyuyunca halledi em
ozaman sikdi yuzdenin 5 fln olmasi lazimBiri beni takip edince yüzdemin 2.5lara çıktığı zamanlari hatırlarsın görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Hayirdir canimGeldim canım pek keyfim bu aralar canım his bişey yapmak istemiyo telefonu bile elime almak istemiyorum kilo bildirimimi yaparim simdi
harikasinnnn eska ahsen geri donduuuu
Hayırdır canım, belirli bir sebebi var mı, yoksa birikmişlik mi?
helall olsun canımmm
Yazcam simdi eceyi uyutuyorum uyuyunca halledi em
ozaman sikdi yuzdenin 5 fln olmasi lazim
Hayirdir canim
Yavrum sende bu azim olduktan sonra sen tek başına bile bizi birinci yaparsın. Ama haftayaKanguru_ de kararlı. Bizlerde azıcık daha uğraşırsak bence mükemmel bir sonuç elde edebiliriz.
pek bilen yok ya bildigini bilseydim senide rtiketlerdm
Olmus cnm eline saglik❤
neyseki paylasti esra
evet ben cok kararliyim bu hafta :) insallah 79 gprcem
İnanıyorum kendime, inşallah bunu halledeceğim. Hepimiz başaracağız yaz geliyor yaaaaaz
Bilmiyorum kiama gördüğüm kadarıyla süsleyip püsleyip atılıyor sanırım
Tebrik ederim süpeeer
buyuk bir tartisma degilse takilma cnm duzelirm hepimiz tartiyoruz. Hem bu kucuk kusluklerden snra barismak cok guzel oluyo daha bi baglaniyosuneşimle aram kaç gündür biraz limonı canım ona sıkkın durum böyle olunca benim için hayat duruyo ve moralim çok bozuk offfffff
Canım oluyor arada öyle, ben eğer haklıysam hiç oralı olmamayı öğrendimeşimle aram kaç gündür biraz limonı canım ona sıkkın durum böyle olunca benim için hayat duruyo ve moralim çok bozuk offfffff
Hic dikkat etmedim cnm belki deneme suresindeki uyeler fln vardir. Du bi bakimKaptanım birşey danışacağım, bilmediğim için tam olarak kuralları.
Şimdi 1.takım da 10 kişi var ama 8 kişilik bildirim yapılmış, bunun sebebi nedir?Kanguru_
5te olur 10 da olur bu kadar takibeYazcam simdi eceyi uyutuyorum uyuyunca halledi em
ozaman sikdi yuzdenin 5 fln olmasi lazim
Hayirdir canim
Kuzucum düzelir aranız eğer hatalıysan gönlünü o hatalıysa mutlaka anlar hatasını düzelir aranızeşimle aram kaç gündür biraz limonı canım ona sıkkın durum böyle olunca benim için hayat duruyo ve moralim çok bozuk offfffff
Listeye yeni girecek bi kac kisiyi paylasim yetersizliginden almamis cnm :)Kaptanım birşey danışacağım, bilmediğim için tam olarak kuralları.
Şimdi 1.takım da 10 kişi var ama 8 kişilik bildirim yapılmış, bunun sebebi nedir?Kanguru_
Olsun cnm yeterki olsun5te olur 10 da olur bu kadar takibe
Kuzucum düzelir aranız eğer hatalıysan gönlünü o hatalıysa mutlaka anlar hatasını düzelir aranız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?