Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esra yalniz takimda hemen herkes seni takip edecek kilo vermezsen ayip olur artik

Kanguru_ senin elin boş kaldıysa kuralları paylaş bari kız merak ettim, heyecanlandım
Yazcam simdi eceyi uyutuyorum uyuyunca halledi em
Biri beni takip edince yüzdemin 2.5lara çıktığı zamanlari hatırlarsın görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
ozaman sikdi yuzdenin 5 fln olmasi lazim

Geldim canım pek keyfim bu aralar canım his bişey yapmak istemiyo telefonu bile elime almak istemiyorum kilo bildirimimi yaparim simdi
Hayirdir canim
Geçen hafta 81.9
Bu hafta 80.9
Fark -1

Kanguru_
harikasinnnn eska ahsen geri donduuuu

Hayırdır canım, belirli bir sebebi var mı, yoksa birikmişlik mi?

helall olsun canımmm

Hayirdir canim

eşimle aram kaç gündür biraz limonı canım ona sıkkın durum böyle olunca benim için hayat duruyo ve moralim çok bozuk offfffff

Yavrum sende bu azim olduktan sonra sen tek başına bile bizi birinci yaparsın. Ama haftaya Kanguru_ de kararlı. Bizlerde azıcık daha uğraşırsak bence mükemmel bir sonuç elde edebiliriz.

İnanıyorum kendime, inşallah bunu halledeceğim. Hepimiz başaracağız yaz geliyor yaaaaaz

pek bilen yok ya bildigini bilseydim senide rtiketlerdm

Olmus cnm eline saglik❤
neyseki paylasti esra

evet ben cok kararliyim bu hafta :) insallah 79 gprcem

Bilmiyorum ki ama gördüğüm kadarıyla süsleyip püsleyip atılıyor sanırım

Geçen hafta 81.9
Bu hafta 80.9
Fark -1

Kanguru_

Tebrik ederim süpeeer

eşimle aram kaç gündür biraz limonı canım ona sıkkın durum böyle olunca benim için hayat duruyo ve moralim çok bozuk offfffff
buyuk bir tartisma degilse takilma cnm duzelirm hepimiz tartiyoruz. Hem bu kucuk kusluklerden snra barismak cok guzel oluyo daha bi baglaniyosun iyi yonlerini dusun

Kaptanım birşey danışacağım, bilmediğim için tam olarak kuralları.
Şimdi 1.takım da 10 kişi var ama 8 kişilik bildirim yapılmış, bunun sebebi nedir? Kanguru_

Canım oluyor arada öyle, ben eğer haklıysam hiç oralı olmamayı öğrendimBi de ben eşimi 22 yıldır tanırım,ne zaman kuyruğunu sıkıştırıp geleceğini bilirim.Kavga sonrası barışma kısmı sonrası uuuuu güzel olur
Geçer canım,kendini yediğinle kalırsın.

Hayirdir canim
5te olur 10 da olur bu kadar takibe
Kuzucum düzelir aranız eğer hatalıysan gönlünü o hatalıysa mutlaka anlar hatasını düzelir aranız

Eveeeeeeetttt gelelim yeni kurallaraaaaaaa

1. Artik mesaj limiti haftalik degil hanimlar. Bu hafta 60 mesaji gecen bir kac kisinin hic ugramadigini farkettim
O yuzden gunluk en az 10 mesaj alt limiti var. Ama bundada ayni sey olursa o zaman ne yapariz bilmiyorum
Gun sonunda menu paylasimi yapilirken mesaj sayisinida +10 olarak altina ilistirin.

2. Takim ici yaptigimiz 2 grup yeniden aktif hale geldi. 2 grubu kurma isini cok muhterem esperenzaa ya havale ediyorum. Ceza ve odul olarak eminim ki kendinisinden ilginx fikirler cikacak

3. Artik herkesin bir gorevi var! Yok oyle kilo bildirip menu yazip cikmak.

Gorevler su sekilde
N NGY menu takibi sende canim. menusunu paylasmayan olursa uyarir gerekirse cemkirebilirsin
Allonsy spor takibi ve spora tesfik sende canim gecen haftalarda yaptigimiz gibi spor puanlarini bi listede birlestirir haftaya cuma ilk ucu ve sonuncuyu aciklarsin. Spor yapmayan olursa uyarabilir hatta eline oklava,terlik vb gibi seyler alarak uyari verebilirsin
esperenzaa canimcim motivasyon isi sende. Baktin menu kotu motivasyon yerlerde surunuyo gazi kokle

fattylamb94 kuzum sanada bolgesel egzersiz hareketleri dustu. Hem seninde isine yarar kendin yapar bizede ise yarayip yaranadigini anlatirsin. Video degilde resim olarak paylasman daha dogry olur. Bu konuda Allonsy ile ortak calisabilir, beraber spora tesfik edebilirsiniz.

herderdedeva canim sanada saglikli tarifler arastirip bize yazmak isi dustu. Denedigin seyleri yazarsan daha iyi olur :) kahvalti icin yeni tariflere ihtiyacimiz var

Huzurvermeyolunda canim sanada mesaj sayimi takibi dustu. Menulerin altina bakarsin. Baktin ki yazmamis uyaririsin

Aklima gelenler bu kadar. Itirazi olan yada yeni fikirleri olan varsa soylesin.

Gorevi olmayan arkadaslara haftaya gorev verilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…