Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uu beybi takım hAreketlendiii :)

Ay çok güzel kız takıma bi hareket gelecek desene

Wuhhuuu. Spora teşvik benden sorulacak. Spor yapmayanın vay haline. Şimdiden excel tablomu oluşturacağım. Bu görevlere pazartesiden itibaren başlasam olur mu kaptanım? Bu aralar inanılmaz bir yoğunluktayım da. Pazartesiye kadar boşa çıkarmaya çalışayım bir kısmını

Tmm cnm ama bugun yar8n ve pazarida not almab gerekicek eger bu hafta yogunsan baska birine verelim gorevi

Günlük olarak tarif mi veriyorum şimdi ben, yaşasınnnn yemek tarifleriiii

Atcam canım kendimi atmasamda ekranı atarım yoksa ben eliptigin ustune cikar selfie ceker inerim
Yok yok soyle yap mesela tvde bi dizi atiyorum sali utc gunu onu cek iki uc saniye sonrada eliptik vidyonu cek hergn birine at bu sekilde birker3 eliptige ciktin mi devamini getirirsin bence

Ben bu hafta hergun spor yapcam. En az 15 dkkda olsa. Gunduzleri pek musait olmuyorum ama cocujlari uyuttukdan sonra kapatcam kendimi bi odaya yapcam
Aynen cocukların uyumasını degerlendirmeliyiz ikinşzde ama insan onlar uyuyunca neye saldıracagını sasırıyor :)
Yeni kurallar hayırlı olsun grubumuza.
Sumeyyecim takımı ne yaptın aldınmı ben guzel bşrsey gördüm sen geldin

Hehehe yok oyle yan gelip yatmak diyosun yani kaptanim ok zaten izne ayrilanlar mezun olanlar azcik ksii kaldik

Yeni kurallar hayırlı olsun grubumuza.
sagol cnm izine ayrilnakda kararlimisin 8 e kadar vaktin var ondan snra ayrilmicam desende kar etmez

Oyle yaa ortaligimi toplim dinlenimmi derken bnk yykum geliyo zaten
Hehehe yok oyle yan gelip yatmak diyosun yani kaptanim ok zaten izne ayrilanlar mezun olanlar azcik ksii kaldik
yenileri gelir zaten

sagol cnm izine ayrilnakda kararlimisin 8 e kadar vaktin var ondan snra ayrilmicam desende kar etmez

Oyle yaa ortaligimi toplim dinlenimmi derken bnk yykum geliyo zaten
yenileri gelir zaten
Minimum kaç hafta izine ayrılıyoruz.Ben azından 1 hafta denemek istiyorum.Oluyor mu böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…