Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bizde seni cok seviyoruz ❤ iyiki geldin iyiki tanidik seni. Aertik fit anne ve anane olarak hayatina devam etme vakti :) insallah bidaha kilo aldigin icin buraya glemezsin. Arada ugrarsan seviniriz.

2. Olduk buyuk ihtimalle

Tebrikler arkadaşlar hepiniz şahanesiniz ,mezun olan arkadaşlar sizi de çok tebrik ediyorum.

Tesekkur ederim esperam

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim kaptanim burasi olmasaydi degil 67 yi gormek 75 77 arasi debelenip dururdum
Musait oldukca ugrarim canim
Bende buradan kopmak istemiyorum ama bir sure relax takilicam sonra asil hedef 60 icin zorliycam butun kahrimi mizmizlanmalarimi cektigin icin ne kadar tesekkur etsem az
Insallah sen ve tum takim arkadaslarim en kisa surede diledigi mutlu oldugu kilosuna ulasip mezun olursunuz

Tum takim arkadaslarim destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim canlar iyiki varsiniz. Hakkinizi helal edin.

Bana bu surecte eski takim kaptanim berilceee yede tesekkuru bir borc bilirim kac kere izne ayrilicaktim ama iyikide onu dinleyip izne ayrilmamisim

Bugün ki menüm

Sabah (7.40)
1/4 kk peynir

Öğlen (12.45)
6 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt

Akşam (18.45)
Yeşillikli zencefilli salatalıklı yoğurt

Ara (20.00)
1/2 sb k.çekirdeği

Sıvılar: 2.5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade t.kahvesi,1 fincan sade kahve

Herzmn bekleriz canim. Biraz dinlen yine gel. Hic mizmizlandigini gormedim brn senin :) omrun boyunca en yuksek kilon 67 olsun insallah

Kızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
Bozma morelini cnm Allah sagsalim gelmeyinasip eysin.gorevi ne?belli mi
helal olsun
Sende hakkini helal et cnm:)
az olmus cnm listen mi boyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…