- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sağol canım benim sizin sayenizde zayıflıcam galiba uzun zamandır ilk defa bu kadar motive hissediyorumSen yeterki yap cnm onune serilirizzz kurbanlik gibi
En az 2 hafta cnmMinimum kaç hafta izine ayrılıyoruz.Ben azından 1 hafta denemek istiyorum.Oluyor mu böyle?
bizde seni cok seviyoruz ❤ iyiki geldin iyiki tanidik seni. Aertik fit anne ve anane olarak hayatina devam etme vakti :) insallah bidaha kilo aldigin icin buraya glemezsin. Arada ugrarsan seviniriz.Hepinize hersey icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum arada ugramaya calisirim kendinize iyi bakin canim takim arkadaslarim
Kanguru_ fattylamb94 hanmeli A ahsen -yarim S smygnc B belcimim esperanzaa herderdedeva Tugceilker Allonsy
NEHIR34 Huzurvermeyolunda
Ayrica kacinci olduk kizlar
Ben ayrılayım izne.Burdayım ama yinede.En az 2 hafta cnm
Canım almadım daha takım.Sanırım almıycam şık bi tunik giyeceğimEki Görüntüle 2127747
Aynen cocukların uyumasını degerlendirmeliyiz ikinşzde ama insan onlar uyuyunca neye saldıracagını sasırıyor :)
Sumeyyecim takımı ne yaptın aldınmı ben guzel bşrsey gördüm sen geldin
Bizde seni seviyoruz ablacım.Hepinize hersey icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum arada ugramaya calisirim kendinize iyi bakin canim takim arkadaslarim
Kanguru_ fattylamb94 hanmeli A ahsen -yarim S smygnc B belcimim esperanzaa herderdedeva Tugceilker Allonsy
Tmm cnm sen bilirsinBen ayrılayım izne.Burdayım ama yinede.
Tebrikler arkadaşlar hepiniz şahanesiniz ,mezun olan arkadaşlar sizi de çok tebrik ediyorum.
NEHIR34 Findikfaresi123 tebrik ederim canlar❤ umarim birdaha kilo alip yarismaya gelmezsiniz. Fakat kilo korumak amacli herzaman takimda sizlere yerimiz var omur boyu fit kalmaniz dilegiyle..
Eger basari hikayenizi yazarsaniz seve seve okuruz
Canim benim uzulme saglikla tezkeresini alir vatani gorevini tamamlar insallah. Rabbim tum mehmetciklerimizi korusun insallahKızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
Sıkma canını kuzum.Sağ salim askerliğini tamamlar.Kızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
Herzmn bekleriz canim. Biraz dinlen yine gel. Hic mizmizlandigini gormedim brn senin :) omrun boyunca en yuksek kilon 67 olsun insallahTesekkur ederim esperam
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim kaptanim burasi olmasaydi degil 67 yi gormek 75 77 arasi debelenip dururdum
Musait oldukca ugrarim canim
Bende buradan kopmak istemiyorum ama bir sure relax takilicam sonra asil hedef 60 icin zorliycam butun kahrimi mizmizlanmalarimi cektigin icin ne kadar tesekkur etsem az
Insallah sen ve tum takim arkadaslarim en kisa surede diledigi mutlu oldugu kilosuna ulasip mezun olursunuz
Bizde sni seviyoruz buraların çıtır hatunuuu :)Hepinize hersey icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum arada ugramaya calisirim kendinize iyi bakin canim takim arkadaslarim
Bozma morelini cnm Allah sagsalim gelmeyinasip eysin.gorevi ne?belli miKızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
helal olsunTum takim arkadaslarim destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim canlariyiki varsiniz. Hakkinizi helal edin.
Bana bu surecte eski takim kaptanimberilceee yede tesekkuru bir borc bilirim kac kere izne ayrilicaktim ama iyikide onu dinleyip izne ayrilmamisim
az olmus cnm listen mi boyleydiBugün ki menüm
Sabah (7.40)
1/4 kk peynir
Öğlen (12.45)
6 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam (18.45)
Yeşillikli zencefilli salatalıklı yoğurt
Ara (20.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2.5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade t.kahvesi,1 fincan sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?