Sabah tartıda 99 u görünce moralim bozuldu yiyemedimBozma morelini cnm Allah sagsalim gelmeyinasip eysin.gorevi ne?belli mi
helal olsun
Sende hakkini helal et cnm:)
az olmus cnm listen mi boyleydi
Şofor normalde orayada sofor olarak gidiyo ama değişebilir diyo. Soforlukte ve atışta en yüksek puani almis atışta yüksek alması kötüBozma morelini cnm Allah sagsalim gelmeyinasip eysin.gorevi ne?belli mi
helal olsun
Sende hakkini helal et cnm:)
az olmus cnm listen mi boyleydi
Çok ama çok geçmiş olsun canım.Sağlığın şuan kilodan daha önemli.Dikkat et kendine.Kızlar herkese iyi akşamlar.
Bugün zor birgün geçirdim giremedim o yüzden.
Sabah kahvaltımdan snra bi kanama beliriverdi sonra bel ve kasık ağrısı. Acile gittik hemen. Düşük olmş.
Oğlum için erken olduğunu düşünüyodm 2.çocuğun. Ama yinede o bana allahtan gelen bi emanetti ve şmdi gitti.
Vardır bundada bi hayır diyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasil etsin herkese.
Kaptan tekrardan listeye girmek istiyorum ama vcdm çok şiş ve şuan tartıda 59 kg geliyorum.
Regl olduktan snra durum ne olur bilemem.
Korunma yöntemine gelrsek en kısa zmanda spiral taktırıcam..
Tekrardan başa sarmış gbi hissedyrm kendmi 59 kg ile. Ama bliyorm şişim çok var ve inince kilom gidrcekk. Kiminle eşleşmiştim ben ?Kanguru_
Geçmiş olsun kuzum lütfen bundan sonra dikkat et kendine kilo hep verilir onu takmaKızlar herkese iyi akşamlar.
Sabah kahvaltımdan snra bi kanama beliriverdi sonra bel ve kasık ağrısı. Acile gittik hemen. Düşük olmş.
Oğlum için erken olduğunu düşünüyodm 2.çocuğun. Ama yinede o bana allahtan gelen bi emanetti ve şmdi gitti.
Vardır bundada bi hayır diyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasil etsin herkese.
Kaptan tekrardan listeye girmek istiyorum ama vcdm çok şiş ve şuan tartıda 59 kg geliyorum.
Tekrardan başa sarmış gbi hissedyrm kendmi 59 kg ile. Ama bliyorm şişim çok var ve inince kilom gidrcekk. Kiminle eşleşmiştim ben ?Kanguru_
Sen bence baska bi tarti al kendine. Tartin bozukSabah tartıda 99 u görünce moralim bozuldu yiyemedim
Neden guzel atis yapmis ki . Uzulmeyin cnm ordakilerde ana kuzusu. Hem orda askerlere daha iyi bakiyolar. Benim kuzenimde hakkaride yapti ama hic disari cikmadilar. Artik erler catismaya fln gitmiyo zaten bol bol duadan baska yapacak bse yokŞofor normalde orayada sofor olarak gidiyo ama değişebilir diyo. Soforlukte ve atışta en yüksek puani almis atışta yüksek alması kötü
gecmis olsun cnm. Ben baharla konusup sana doncem. Sen kiloyu dusunme o verilir. Daha dikkatli olun bundan dnraKızlar herkese iyi akşamlar.
Çocuk bilmiyomuş ki bu sınavların dağıtımda etkili olduğunu bende bilmiyodum bugüne kadarSen bence baska bi tarti al kendine. Tartin bozuk
Neden guzel atis yapmis ki . Uzulmeyin cnm ordakilerde ana kuzusu. Hem orda askerlere daha iyi bakiyolar. Benim kuzenimde hakkaride yapti ama hic disari cikmadilar. Artik erler catismaya fln gitmiyo zaten bol bol duadan baska yapacak bse yok
gecmis olsun cnm. Ben baharla konusup sana doncem. Sen kiloyu dusunme o verilir. Daha dikkatli olun bundan dnra
Amin canim. Uzulup onuda korkutmayinÇocuk bilmiyomuş ki bu sınavların dağıtımda etkili olduğunu bende bilmiyodum bugüne kadarinşallah hayırlısıyla gider gelir Allah bütün askerlerimizi korusun
Yok yok ona hep güzel şeyler söylüyoruz merkezdesin rahat olursun çarşı iznin yok erken döneceksin ne güzel falan diyoruzAmin canim. Uzulup onuda korkutmayin
Merkezdeyse gercekten rahat olurm koyleri daha zor oluyo diyolarYok yok ona hep güzel şeyler söylüyoruz merkezdesin rahat olursun çarşı iznin yok erken döneceksin ne güzel falan diyoruz
Merkezde çok şükür ya bakalım ne olcak ilk duyduğumda çok kötü oldum ama şimdi geçtiMerkezdeyse gercekten rahat olurm koyleri daha zor oluyo diyolar
Allah gittigi gibi donmeyide nasip etsin cnm su gibi gecer zMn unsallahMerkezde çok şükür ya bakalım ne olcak ilk duyduğumda çok kötü oldum ama şimdi geçti
Aminn gitsinde dönsün küçük kuzumAllah gittigi gibi donmeyide nasip etsin cnm su gibi gecer zMn unsallah
Teşekkür ederim cnm. Allahtan hayırlısı. Kafamı bşylerle dağıtmam lazm bu yüzdn listeye girmeyi istiyormÇok ama çok geçmiş olsun canım.Sağlığın şuan kilodan daha önemli.Dikkat et kendine.
Teşekkr ederm cnm sağol. Kafamı takmamak içn tkrar grmek istiyorm kafam dağılıyo burdyknGeçmiş olsun kuzum lütfen bundan sonra dikkat et kendine kilo hep verilir onu takma
Teşekkr ederim.. kafamı dağıtacak bşy bulmam lazm.. burdyken iyi hissedyrm hemde uğraşıyorm sağlığım için.. haber bekliyormSen bence baska bi tarti al kendine. Tartin bozuk
Neden guzel atis yapmis ki . Uzulmeyin cnm ordakilerde ana kuzusu. Hem orda askerlere daha iyi bakiyolar. Benim kuzenimde hakkaride yapti ama hic disari cikmadilar. Artik erler catismaya fln gitmiyo zaten bol bol duadan baska yapacak bse yok
gecmis olsun cnm. Ben baharla konusup sana doncem. Sen kiloyu dusunme o verilir. Daha dikkatli olun bundan dnra
Hepinize hersey icin cok tesekkür ediyorum sizi seviyorum arada ugramaya calisirim kendinize iyi bakin canim takim arkadaslarim
Kanguru_ fattylamb94 @hanmeli @ahsen-yarim S smygnc @belcimim @esperanzaa herderdedeva Tugceilker @Allonsy
@NEHIR34Huzurvermeyolunda
Ayrica kacinci olduk kizlar
Kizlaaarrr 2. Oldukhepinizi tebrik ederim. Insallah haftaya 1. Oluruz
Kızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu
Helal olsun arkadaşım, sende iyiki varsın.Tum takim arkadaslarim destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim canlariyiki varsiniz. Hakkinizi helal edin.
Bana bu surecte eski takim kaptanim @berilceee yede tesekkuru bir borc bilirimkac kere izne ayrilicaktim ama iyikide onu dinleyip izne ayrilmamisim
Kizlar bu arada 2 olmusuz
Bunu kutlamamiz lazim
Kilo veren vermek icin cabalayan herkesi tebrik ederim canlar
Bugün ki menüm
Sabah (7.40)
1/4 kk peynir
Öğlen (12.45)
6 yk mantarlı tavuk
1 kase yoğurt
Akşam (18.45)
Yeşillikli zencefilli salatalıklı yoğurt
Ara (20.00)
1/2 sb k.çekirdeği
Sıvılar: 2.5 lt su,3 fincan y.çay,1 fincan sade t.kahvesi,1 fincan sade kahve
Şofor normalde orayada sofor olarak gidiyo ama değişebilir diyo. Soforlukte ve atışta en yüksek puani almis atışta yüksek alması kötü
Kızlar herkese iyi akşamlar.
Sabah
Ac karnına limonlu su
1.5 haslanmıs yumurta
3-4 dilim kasar peynir
10 yesil zeytin
1 turk kahvesş serkersiz
2 kurukayısı
Oglen
Cökelekli yumurta
Aksam
4 köfte
Salata
3 ymk kasıgı yogurt
2 kepce mantar corbası
1.5 litre su
1500 ip atlama
İyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,yeşillik,5 zeytin,3 ceviz ve ıhlamur
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
16:00 1 kupa tarçınlı süt
19:00 1 tabak kuru fasulye,yoğurt,salata
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Oğlumu şimdi uyutabildim,eşim geldi onu da uyutmam lazım
İlerleyen saatlerde gelmeye çalışırım.
Geçmişe bakamadım artık dönünce bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?