Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bozma morelini cnm Allah sagsalim gelmeyinasip eysin.gorevi ne?belli mi
helal olsun
Sende hakkini helal et cnm:)
az olmus cnm listen mi boyleydi
Şofor normalde orayada sofor olarak gidiyo ama değişebilir diyo. Soforlukte ve atışta en yüksek puani almis atışta yüksek alması kötü

Kızlar herkese iyi akşamlar.
Bugün zor birgün geçirdim giremedim o yüzden.
Sabah kahvaltımdan snra bi kanama beliriverdi sonra bel ve kasık ağrısı. Acile gittik hemen. Düşük olmş.

Oğlum için erken olduğunu düşünüyodm 2.çocuğun. Ama yinede o bana allahtan gelen bi emanetti ve şmdi gitti.

Vardır bundada bi hayır diyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasil etsin herkese.

Kaptan tekrardan listeye girmek istiyorum ama vcdm çok şiş ve şuan tartıda 59 kg geliyorum.
Regl olduktan snra durum ne olur bilemem.

Korunma yöntemine gelrsek en kısa zmanda spiral taktırıcam..

Tekrardan başa sarmış gbi hissedyrm kendmi 59 kg ile. Ama bliyorm şişim çok var ve inince kilom gidrcekk. Kiminle eşleşmiştim ben ? Kanguru_

Çok ama çok geçmiş olsun canım.Sağlığın şuan kilodan daha önemli.Dikkat et kendine.

Geçmiş olsun kuzum lütfen bundan sonra dikkat et kendine kilo hep verilir onu takma

Sabah tartıda 99 u görünce moralim bozuldu yiyemedim
Sen bence baska bi tarti al kendine. Tartin bozuk
Şofor normalde orayada sofor olarak gidiyo ama değişebilir diyo. Soforlukte ve atışta en yüksek puani almis atışta yüksek alması kötü
Neden guzel atis yapmis ki . Uzulmeyin cnm ordakilerde ana kuzusu. Hem orda askerlere daha iyi bakiyolar. Benim kuzenimde hakkaride yapti ama hic disari cikmadilar. Artik erler catismaya fln gitmiyo zaten bol bol duadan baska yapacak bse yok
gecmis olsun cnm. Ben baharla konusup sana doncem. Sen kiloyu dusunme o verilir. Daha dikkatli olun bundan dnra

Çocuk bilmiyomuş ki bu sınavların dağıtımda etkili olduğunu bende bilmiyodum bugüne kadar inşallah hayırlısıyla gider gelir Allah bütün askerlerimizi korusun

Teşekkr ederim.. kafamı dağıtacak bşy bulmam lazm.. burdyken iyi hissedyrm hemde uğraşıyorm sağlığım için.. haber bekliyorm

İyi geceler kızlar
Menüm
09:30 Limonlu su
10:00 2 haşlanmış yumurta,süzme peynir,yeşillik,5 zeytin,3 ceviz ve ıhlamur
12:30 şekersiz duble türk kahvesi
16:00 1 kupa tarçınlı süt
19:00 1 tabak kuru fasulye,yoğurt,salata
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş

Oğlumu şimdi uyutabildim,eşim geldi onu da uyutmam lazım
İlerleyen saatlerde gelmeye çalışırım.
Geçmişe bakamadım artık dönünce bakarım.

Ben sizi çok sevdim, inşallah bir daha kilo almazsınız.. Siz de iyi bakın kendinize :)

Kizlaaarrr 2. Olduk hepinizi tebrik ederim. Insallah haftaya 1. Oluruz

O zaman danssss

Kızlar kardeşimin usta birliği şırnağa çıktı çok moralim bozuldu

Kuzucum hayırlısı olsun inşallah, üzme kendini. Er olarak mı gitmişti?
Nerdeydi acemiliği, moralini bozma Doğuna dışarıya çıkarmıyorlar. Bende bir asker yareni olarak herşeyin hayırlısını diliyorum.

Helal olsun arkadaşım, sende iyiki varsın.

Kizlar bu arada 2 olmusuz
Bunu kutlamamiz lazim
Kilo veren vermek icin cabalayan herkesi tebrik ederim canlar

Oleeeeeeyyyyy!!

Kuzucum çok hafif geçirmişsin, kilo veremiyorum diye dengeni bozma sen. Bir süreden sonra (hormonlar vs. Hepsi tamam ise) patır patır gidecek inan buna.

Ben eşimi uyardım, ne ileride ne de geride dur dedim. Acemilikten 15 gün sonra her yerden geliyorlarmış, herkes birliğine göre adam bakıyormuş. Sana atış yaptırırlar ise sanki ha vurmayasın demiştim.
Ulaştırma olarak gidiyorsa birinin postası olur çokta rahat eder, hem çarşı izni kullanmayacak askerliği kısa sürecek hem de normalde verdikleri paranın iki katını veriyorlar(210tl)
Aklıma gelen olumlu tarafları bunlar, içimizi ferah tutalım. Kader de başımıza gelecek birşey varsa her yerde olabilir, rabbim tüm askerlerimizi ve bizleri beladan kazadan korusun.

Canıım çok geçmiş olsun.. Herşeyde dediğin gibi bir hayır vardır. Allah herşeyin hayırlısını versin

Canım süpersiiin, afiyet olsun :)

Maşallah arkadaşım süpersiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…